|
Post by chikitta on Oct 26, 2023 17:10:37 GMT 2
Някой отбеляза ли, че за имот с акт 14 ипотечен кредит не се отпуска? Могат да вземат евентуално потребителски, докато им излезе акт 16. Мислят си, че и ние сме тъпи като тях, та могат да ни баламосват 😁
|
|
|
Post by amelie on Oct 26, 2023 17:23:54 GMT 2
Да не говорим, че няма брокер, който да го осигуряват над минималния праг. Представям си как банките примират да дадат ипотека за 500к на акт 14, на брокер с 2 месеца стаж
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 26, 2023 17:35:57 GMT 2
Хора, май и аз прихванах от Ганка и станах филмарка, но възможно ли е да живеят в опикания апартамент. Това обяснява защо виждаме само близки кадри, няма документиране на закуска, вечеря последно време. Мисля си, че използват апартаменти, които са за оглед и снимат като невидяли за няколко часа и после ни спамят няколко дни. После пак ни вопъл, ни стон от тях, до следващата седмица. 🫣 Да, според мен точно там живеят, това забелязах и aз
|
|
|
Post by l4444 on Oct 26, 2023 17:54:21 GMT 2
Тежко̀ му на това дете, акълът на родителите на което стига само до там да се чудят по какви нелепи начини да парадират с парите, КОИТО ДОРИ НЯМАТ! То не са “колко ни струва почивката”, то не са Луи Вютони, то не са пачки, та къщи… Направо ми се реве да си помисля какви деца могат да възпитат тези клоуни
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 26, 2023 18:09:20 GMT 2
Гуца скоро не става ли на 29 или 30 и не си ли беше обещала чанта на hermes birkin или изведнъж приоритетите се смениха рязко? 😀
Иначе залагам, че ще купят количка Cybex, кат на кака си, Anex количката, която имаше й беше подарък от фирмата.
|
|
|
Post by zahir on Oct 26, 2023 21:11:07 GMT 2
Само за два ъглови гардероба, спалня и скрин за спалните от естествено дърво, наистина много функционални и красиви дадохме 19 000 лв. Гергана като я гледам на какви библиотеки и неща се хвърля, си мисля, че наистина няма връзка с кораба майка и не познава парите. Нея конкретно абсолютно никога не съм я виждала с книга (различна от как да станеш милионер за два дни) 😂 какво ще реди в тая имагинерна библиотека не знам... Много е зле, горката. През месец нова обсесия, за която непрекъснато спами, идва другото, първото се замита под килима и така до безкрай...
|
|
|
Post by Misha. on Oct 26, 2023 22:01:35 GMT 2
Да не говорим, че няма брокер, който да го осигуряват над минималния праг. Представям си как банките примират да дадат ипотека за 500к на акт 14, на брокер с 2 месеца стаж Ипотека се дава на акт 15. Повечето фирми работят с разсрочено плащане, на всяко разрешение, част от сумата. Но не са купили, то е ясно 😀 Бачорски фемили грам не харесват Атанаска, която драпа за стил и класа Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by musakadziika on Oct 26, 2023 22:23:09 GMT 2
Момичета, тъкмо идвам от последните сторита на Ванче-диванче, този модел диван чак ми е вече противен… тотално е зациклила вкъщи на дивана да снима, че отдавна не й гледам видеата. Днес четох отговори на Гучан в ТикТок, абе тоя много остро отговоря, не си ли дава сметка, че работи с хора все пак и добрият тон е важен. Абе господ правилно ги е събрал с Гуца.
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2023 8:26:02 GMT 2
Снощи бяха наградите на www.instagram.com/thehashtagawards_bg/Та.. много странни ми бяха повечето номинации, а и някои дори не съм ги виждала. Валери беше номинирана в категория fashion.. аз не мисля, че тя е подходяща за тази категория. От всичкии номинации само Denina Martin е за там, другите са много странен избор. Те нямат никакъв стил, едната се обича скучно само в черно и бяло, другата, неподходящи съчетания. Валери пък се облича или като офис служителка или като 15 годишна тинейджърка. За Валери, смятам, че беше подходяща за категория beauty, където трябваше да спечели, от номинираните нито една не беше подходяща за нея...Не знам от къде ги бяха изровили. Къде беше mademoisellie, borislava sekova... Иначе, Мария Тарашманова.. поне успя да пробие покрай кратката си връзка с Ергена. Макар че и тя ме дразни с еднои също съдържание, което качва с месеци, поне пътува и споделя места, макар и доста хаотична. А къде беше нашата Звезда Гери
|
|
|
Post by foxie on Oct 27, 2023 9:11:07 GMT 2
Момичета, тъкмо идвам от последните сторита на Ванче-диванче, този модел диван чак ми е вече противен… тотално е зациклила вкъщи на дивана да снима, че отдавна не й гледам видеата. Днес четох отговори на Гучан в ТикТок, абе тоя много остро отговоря, не си ли дава сметка, че работи с хора все пак и добрият тон е важен. Абе господ правилно ги е събрал с Гуца. дИвана не я бях гледала с месеци, че там скуката е превъртяла играта. Обаче сега набързо й прехвърлих страницата и гледам, че е постанала игра с някакви бижута. Тя нали имаше собствена фирма и сайт с такива? Що рекламира други? И тя с каквото се захване нищо не става, просто няма капацитет за повече.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Oct 27, 2023 9:26:15 GMT 2
Гучан си направи голяма антиреклама на новата си професия. За 2-3 месеца сменя нова работа като брокер и освен да чете някакви глупости пред камерата, с поглед все едно Гана му е опряла пистолет, друго нищо. Личи си, че нищо не разбира от недвижими имоти, а какво остава да ги продава. Гането за толкова години в старата си квартира не можа да си купи една закачалка от този век, тръгнала да ми говори за обзавеждане на къща за половин млн. Хахахаха
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2023 9:46:11 GMT 2
Гучан си направи голяма антиреклама на новата си професия. За 2-3 месеца сменя нова работа като брокер и освен да чете някакви глупости пред камерата, с поглед все едно Гана му е опряла пистолет, друго нищо. Личи си, че нищо не разбира от недвижими имоти, а какво остава да ги продава. Гането за толкова години в старата си квартира не можа да си купи една закачалка от този век, тръгнала да ми говори за обзавеждане на къща за половин млн. Хахахаха Гучан съм сигурна, че са го изгонили от предишната агенция, горкия е толкова неграмотен, че не виждам защо се пъне.. Като се сетя колко неграмотно пише...заминал е и Гана даже. А и смятам, че тя му пише отговорите на коментари, затова звучи, че се заяжда.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 27, 2023 10:30:44 GMT 2
Вижте профила на Гучан в тик ток, там се вихри и не заменял Ганица. 😀 Ужас, какви вкусове и предпочитания имат някои хора. А тази библиотека, която иска Гергана… Явно изобщо си няма и престава колко излиза един ремонт и със сигурност няма да се вместят в рамките на 80к, ако са й таквиа претенциите. Хайде, със здраве. Иначе искам да отбележа, че и Атанаска си прави голяма анти реклама с предаването на Бачорски. Вчерашният епизод беше потрес.
|
|
|
Post by sistef on Oct 27, 2023 11:33:08 GMT 2
Гучан супер нагло отговаря и на коментарите в тик-ток, даже ме съмнява дали не е Гучи. Ама ми е много интересно как си представят, че ще се справят за напред с обслужването на тая къща, защото само отоплението не ми се мисли колко ще е. Абсолютни идиоти.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 27, 2023 11:38:08 GMT 2
Да не говорим, че няма брокер, който да го осигуряват над минималния праг. Представям си как банките примират да дадат ипотека за 500к на акт 14, на брокер с 2 месеца стаж Ипотека се дава на акт 15. Повечето фирми работят с разсрочено плащане, на всяко разрешение, част от сумата. Но не са купили, то е ясно 😀 Бачорски фемили грам не харесват Атанаска, която драпа за стил и класа Sent from my iPhone using Tapatalk Това не е точно така. На мен ми дадоха на акт 14, но трябва фирмата строител да се е доказала на пазара и да има поне една завършена в срок сграда. Да не говорим, че няма как тия двамата да са купили къща, защото строителите вече искат голямо самоучастие, горе долу 30%.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2023 11:58:39 GMT 2
Ипотека се дава на акт 15. Повечето фирми работят с разсрочено плащане, на всяко разрешение, част от сумата. Но не са купили, то е ясно 😀 Бачорски фемили грам не харесват Атанаска, която драпа за стил и класа Sent from my iPhone using Tapatalk Това не е точно така. На мен ми дадоха на акт 14, но трябва фирмата строител да се е доказала на пазара и да има поне една завършена в срок сграда. Да не говорим, че няма как тия двамата да са купили къща, защото строителите вече искат голямо самоучастие, горе долу 30%. Точно така е, ипотечен кредит се отпуска на акт 14, но процедурата е много сериозна, проверяват ти всички доходи, строител, инвеститор, няма хлабаво. На мен къщата ми харесва, но не смятам, че могат да си я позволят. Дават ми усещането на страшни скъсаняци. + ако я теглят с кредит, месечната вноска ще им е над 2000 лв на месец. Като тук не включвам всички такси, таксички и пари за довършването на сградата. Иска й се на Гергана, ама няма капацитет. И те така.
|
|
|
Post by nina13 on Oct 27, 2023 12:04:51 GMT 2
Някой отбеляза ли, че за имот с акт 14 ипотечен кредит не се отпуска? Могат да вземат евентуално потребителски, докато им излезе акт 16. Мислят си, че и ние сме тъпи като тях, та могат да ни баламосват 😁 Абсолютно невярно твърдение, ипотечен кредит на акт 14 е напълно възможно да се вземе, но е по-трудно. На акт 15 почти всяка банка отпуска кредит. Схеми за плащане всякакви в зависимост от строителя и сериозността на купувача, масовата практика обаче е акт 14- 30%, акт 15 -50 % и акт 16 - 20% или 40/50/10 , което е постижимо и не изисква много финанси, обикновено минималното самоучастие е 15-20% от оценката на оценителя, като някой банки отпускат и допълнителна сума за ремонт при новите строителства, която ако паметта не ми изневерява е 300 лв на квадрат ( ако няма промени) и от там човек, може да набави понякога и 100 финансиране.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 27, 2023 12:25:06 GMT 2
На Гана не знам дали и един матрак ще и дадат на изплащане, какво остава за цяла къща. На мен не ми харесва, главно заради локацията. А с тия 80к, които ги бълнува, няма да може да прави и един етаж. То поне 20к и трябват за баните, какво остава другото. Иначе да речем, че разбирам желанието им да се правят на интересни, обаче и двамата ли нямат грам акъл в тия глави да се сетят, че с тези хапливи коментари само съсипват и без това минималния шанс на Гучан да успее в тази сфера. Ако по някакви неведоми пътища попадна на неговия профил и му видя начина на изразяване, никога, ама НИКОГА не бих го взела за брокер. И без това е тромава и изнервяща процедура намирането и покупката на имот, остава ми само и някакъв дребосък да ми се прави на интересен. Изобщо той ако може да използва сивото си вещество трябва да знае, че след като публично се е показал с Гана изобщо не бива да използва социалните си мрежи за работа. Никой здравомислещ човек няма да го наеме след като види цялата пумия в коментарите от другите хора.
Ейй, бях забравила за Ивана. Последно съм отваряла нейн профил малко след като роди. Какво стана с бизнеса й, забогатя ли от него?
Разочарована съм от номинациите за инфлуенсъри, исках Снежана да спечели. Тази, която взе "приза" даже не съм я чувала.
Гледах и на Пепе влога, имах чувството, че присъствам на някое зле скалъпено ученическо представление. Тази жена не може ли поне веднъж да се държи нормално, а не като хипи на тежки наркотици?
|
|
|
Post by vivi on Oct 27, 2023 12:33:32 GMT 2
Такъв тип отговори виждам от всички брокери, които ми излизат в тикток. И аз все се чудя някой въобще връзва ли им с това отношение, смятай ако на живо си на оглед с такъв човек и кажеш че нещо не ти харесва как ще ти скочи, пълен потрес. Гучан не знам как още го държат на позиция, той дали има сделки? Ако имаше сигурно щеше да гърми целия инстаграм как мечи е най успешния и тн, май и тази кариера ще му е кратка
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 27, 2023 14:46:41 GMT 2
Като цяло брокер в България е най-излишната професия, 90 % са абсолютно некадърни, Гучан им е събирателен образ, нищо чудно, че се е захванал с това.
|
|
|
Post by grigorova on Oct 27, 2023 16:03:18 GMT 2
Тъкмо изгледах втория епизод от реалитито на Бачорски. Отделиха доста време да хвалят Атанаска, а.к.а Атанасия, която е успяла да създаде здраво семейство с две деца. Нямам търпение да се появи и Емилия. Останах с впечатлението, че Атанаска и Георги Бачорски не се разбират много и не са чак толкова близки, а Георги е в по-близки отношения с Емилия. Като цяло цялото семейство май са настроени по-позитивно към Емилия и не харесват чак толкова много Атанаска. Даниел иска трето дете, ама Наска е в пика на кариерата си... Да се стяга Атанаска, че на Даниел май са му доста слаби ангелите и набързо ще направи ново на някоя следваща свръхамбициозна, красива и перфектна жена.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 27, 2023 16:09:14 GMT 2
Никой не коментира роклята на Валери от наградите. Ми тя е като блуза, аха да й се види г***а. И пак с тия необходимости... Каква е тая дума? Роднаречомайнасладка...
Гледам предаването на Бачорски, ще му залепне устата да хвали Атанасия. Тя не е ли Атанаска? Какъв е тоя комплекс в тази иначе по техни думи перфектна жена? Ми то не отива.
|
|
|
Post by diamond on Oct 27, 2023 16:54:29 GMT 2
Може ли да споделите профила на Гучан в ТикТок? Всички сме на ясно, че те няма да я купят тази къща, но ГерГучи знае, че с тази история ще предизвика много коментари. На нея ѝ е все тая какво ще се изпише, важното е да се пише нещо, да има "енгейджмънт". Преди нялколко месеца се снимаха в "новия" им апартамент, който 100% е апартамент, който е бил за продан, а те са се снимали в него. Ама реално снимки и гледки от него няма, така че и аз си мисля, че си живят в старата Ганкина квартира. И Мика вече не споменава. И асистентката Ненка не споменава, нито импактърите, нито курса си, нито виждаме снимки от джипа им, Меморфинити заминА в небитието... Общо взето само лъжи при Гана, така че скоро и къщата ще бъде в историята. Егати, целият живот да ти е базиран на лъжи... Жалка история!
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2023 17:55:05 GMT 2
Може ли да споделите профила на Гучан в ТикТок? Всички сме на ясно, че те няма да я купят тази къща, но ГерГучи знае, че с тази история ще предизвика много коментари. На нея ѝ е все тая какво ще се изпише, важното е да се пише нещо, да има "енгейджмънт". Преди нялколко месеца се снимаха в "новия" им апартамент, който 100% е апартамент, който е бил за продан, а те са се снимали в него. Ама реално снимки и гледки от него няма, така че и аз си мисля, че си живят в старата Ганкина квартира. И Мика вече не споменава. И асистентката Ненка не споменава, нито импактърите, нито курса си, нито виждаме снимки от джипа им, Меморфинити заминА в небитието... Общо взето само лъжи при Гана, така че скоро и къщата ще бъде в историята. Егати, целият живот да ти е базиран на лъжи... Жалка история! Май една съфорумка тази седмица ги беше видяла в мола с Мика и се качили в Тойотата с КН регистрация. Та явно все още са с колата на кака.За другите неща е ясно... Замита..Дано и бебето да не го замете така...
|
|
|
Post by avedar on Oct 27, 2023 18:57:30 GMT 2
Десислава Стоянова тъкмо постна видео в тик-ток за опашката на разпродажбата на By Far и докато го пратя на някого, тя го изтри … ми несериозно е. Реши какво искаш най-накрая и спри да качваш неща, ако две минути по-късно решаваш да ги изтриеш.
|
|
|
Post by chikitta on Oct 27, 2023 19:11:13 GMT 2
Някой отбеляза ли, че за имот с акт 14 ипотечен кредит не се отпуска? Могат да вземат евентуално потребителски, докато им излезе акт 16. Мислят си, че и ние сме тъпи като тях, та могат да ни баламосват 😁 Абсолютно невярно твърдение, ипотечен кредит на акт 14 е напълно възможно да се вземе, но е по-трудно. На акт 15 почти всяка банка отпуска кредит. Схеми за плащане всякакви в зависимост от строителя и сериозността на купувача, масовата практика обаче е акт 14- 30%, акт 15 -50 % и акт 16 - 20% или 40/50/10 , което е постижимо и не изисква много финанси, обикновено минималното самоучастие е 15-20% от оценката на оценителя, като някой банки отпускат и допълнителна сума за ремонт при новите строителства, която ако паметта не ми изневерява е 300 лв на квадрат ( ако няма промени) и от там човек, може да набави понякога и 100 финансиране. Моя е грешката тогава, но знам няколко случая за отказан кредит при акт 14. Вероятно заради условията, които изброихте.
|
|
|
Post by fine on Oct 27, 2023 19:26:46 GMT 2
Гана преди 2 седмици: лошо ми е, повръща ми се, гади ми се по цял ден Гана сега: става в 7-8 сутринта, за да може в 10 да е вече в София пред магазина на ByFar, за да си купи лъкшъри чанти
Гана и Гучан: сериозна работа, на 2 трудови договора, сериозни намерения за ипотека за половин милион Гана и Гучан в същото време: в петък през деня отиват в София
Гана също: готви по 3 пъти на ден домашни вкусотии, но и работи по 12 часа на ден Гучан: всеки ден е по ресторанти или на фаст фууд
Гана на 20 градуса излиза с пуловера и вълненото палто.. трябва да покаже на всички жени там що е то лъкшъри дама - от глава до пети само със скъпи марки, тя самата е облечена с над 10 бона. Бута жената с кутията си, настървена е като куче за тези лъкшъри чанти. Дръж, Ганче. После ще ги видим в сайта за preloved, ама карай. Ще изкараш едни 100лв 😂 много жалко същество, не може да се види отстрани на какво прилича. Тръгнала да купува къщи, да ремонтира библиотеки, да мечтае, а не си прави сметка, че до няколко години зъбите и ще са още по-зле. А ако искате да се забавлявате, влезте във фб страницата на Гана и прочетете коментарите под видеото за къщата 😀 хич не я жалят хората, дори и да си търка корема
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 27, 2023 19:28:11 GMT 2
Из каква разпродажба ходи накачулена Гергана с вълненото палто? Не знам за Пловдив, но по морето бяха почти летни температури тези дни..Боже, сега видях, и с поло яка, ПОЛО плетено, хора!
|
|
|
Post by diamond on Oct 27, 2023 19:55:35 GMT 2
fine, много добро, браво! Право в десетката! Майко, как се е облякла тая! Някакво ужасно вълнено поло върху риза, новото фешън палто и кецове. Припадам с това поло! Никакъв стил, вкус или класа няма в това същество. Майко, майкоооо...
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2023 19:55:52 GMT 2
Гана преди 2 седмици: лошо ми е, повръща ми се, гади ми се по цял ден Гана сега: става в 7-8 сутринта, за да може в 10 да е вече в София пред магазина на ByFar, за да си купи лъкшъри чанти Гана и Гучан: сериозна работа, на 2 трудови договора, сериозни намерения за ипотека за половин милион Гана и Гучан в същото време: в петък през деня отиват в София Гана също: готви по 3 пъти на ден домашни вкусотии, но и работи по 12 часа на ден Гучан: всеки ден е по ресторанти или на фаст фууд Гана на 20 градуса излиза с пуловера и вълненото палто.. трябва да покаже на всички жени там що е то лъкшъри дама - от глава до пети само със скъпи марки, тя самата е облечена с над 10 бона. Бута жената с кутията си, настървена е като куче за тези лъкшъри чанти. Дръж, Ганче. После ще ги видим в сайта за preloved, ама карай. Ще изкараш едни 100лв 😂 много жалко същество, не може да се види отстрани на какво прилича. Тръгнала да купува къщи, да ремонтира библиотеки, да мечтае, а не си прави сметка, че до няколко години зъбите и ще са още по-зле. А ако искате да се забавлявате, влезте във фб страницата на Гана и прочетете коментарите под видеото за къщата 😀 хич не я жалят хората, дори и да си търка корема Коя е Фб страницата, че това което намирам е заключен? Време е за дневния ми криндж... блокирана съм в инста
|
|