|
Post by hurricane2022 on Oct 25, 2023 18:48:16 GMT 2
Гуца пак е яко във филма 😂😂 И за какво е снимала пачката с пари? За капаро ли са? Аз не ги виждам да са повече от 10 000 😂 Смешковци 🤦
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 25, 2023 19:09:57 GMT 2
Абе хора всичко е стратегически ход при Ганюши 😂 за какво мислите, че той се е хванал да бъде брокер? Да може да снимат някакви имоти, да правят схема да ги наемат и да се правят, че ги купуват. Ганка е ясно, че е абсолютно куку ама явно и Плешо е доста чалнат иначе няма кой нормален да се навие на тия схеми. Никаква къща няма да има 😂 чудно ми е Ганка не се ли изтощава да лъже БУКВАЛНО ВСЕКИ ДЕН 24/7? Ако аз трябва така да лъжа направо не знам как щях да съм с всичкия си… а, чакай 🫢🤣 Ганка е нови висоти на delulu 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by lama on Oct 25, 2023 19:10:49 GMT 2
Много са наивни. Къщата е на акт 14,но им обещали, че до края на годината ще е на акт 16. Това определено няма да се случи.
|
|
|
Post by Yo666 on Oct 25, 2023 19:51:21 GMT 2
Офффф тази Гергана. Не вярвам да имат пари и за 10% процента самоучастие. И те не си вярват. До скоро живееше в дупка. Преди време с Андреа банда коментирахме Гергана. Не мога да споделя споделя целият разговор, но общо взето каза "Тя е една от първите ютубърки придобили слава и не й понесе, трудно е да бъдеш себе си и да задоволяваш аудиторията. " Според мен е права.
|
|
3 posts
|
Post by Only_D on Oct 25, 2023 20:17:49 GMT 2
И аз идвам за Ганка. Даниел писал, че нямал търпение да излезе решението за ипотеката. Гана нищо не работи, той е от 1-2 месеца в тази брокерска фирма, как се очаква точно да им я отпуснат?! И къщата на акт 14, очаквало се до края на годината да има акт 16... Свекър ми чака 4-5 години за акт 16, като през няколко месеца им обещаваха, че скоро сградата ще има. Таа, за мен е безумно да купиш къща на акт 14. Да не говорим, че още не са ги одобрили за ипотека и веднага се започна с клиповете, рийловете, сторита и т.н. като не ги одобрят каква ще е лъжата или всичко ще се "замете под килима", както всяка нова "голяма" новина на Ганка.
|
|
|
Post by lisca on Oct 25, 2023 20:48:29 GMT 2
Хахахахахахха Гана смята, че е еднакво по разходи да купиш апартамент и къща за 220к. 🤣🤣🤣 Искам да успееш да докараш до готовност и обзаведеш за еднаква сума апартамент с 3 стаи и многостайна къща с двор. 🤣🤣🤣🤣🤣 Вика “ми то е същото, той един тристаен струва толкова” Нищо, че после обзавеждането и всичко останало преди обзавеждането на къща и то точно на тази, дето е на едни тухли ще струва още толкова, ама иначе го сравнява по стойност като апартамент. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Това не е симс, Гане. Боже тези живеят в някакъв измислен свят. Малко ми прилича на някое детско филмче, там героите мислят по такъв абсурдно елементарен начин 🤣
|
|
|
Post by sisi on Oct 25, 2023 20:49:59 GMT 2
Леле, това Гергана предлагам да се нареди за някоя нова категория на "Малинките'(поддържане на фалшив имидж) Толкова е комична, че наистна се забавлявам..Значи тоя кух Гучан, дето сигурно е на граждански или времен договор като брокер и Гана, която няма шанс да докаже доходи.. шанса да ги оодбрят за толкова пари е 0! Оххх, как ми се иска да съм във банката да им видя сеира Тия двамата са тотално, ама тотално неадекватни... Според мен ще лъжат сега че са я купили и оная ще прави фалшив кънтент " чакаме да я завършат".. Явно е, че гледа лелята и завижда за възможностите, а те дори и не са си купили къща все още, а вярвам че веднага могат, за разлика от тези двама несретници. Толкова е абсурдно, че чак ми е става тъжно, колко е зле да нямаш капка мозък..
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 25, 2023 20:53:21 GMT 2
Нека я купят тази къща, ще им трябват поне още толкова пари за ремонт и с радост ще гледаме как затъват със заем за поне 2 млн лева, защото ще има да връщат много повече от реалната стойност на къщата+ремонта.
Голяма фантазия, голямо нещо.
Боже, 80к за ремонт. Тази чува ли се, не се знае дали само грубият ремонт ще им излезе толкова. И всъщност ще останат ли пари за лукс за бебето?!? 😁
Ако Гучан измаже къщата всъщност може и да се оправят с 80к. 😟
И се чудя кой луд ще им даде на тази два безработници кредит?!?
|
|
|
Post by pchelica on Oct 25, 2023 20:59:01 GMT 2
Хахаха Гана тая пачка я е снимала точно като някаква циганка.😅 И те си качват същите снимки като им преведат детските. 😅 Ганка от сега тренира за след някой друг месец. 🤣
|
|
|
Post by sisi on Oct 25, 2023 21:04:57 GMT 2
Хахаха Гана тая пачка я е снимала точно като някаква циганка.😅 И те си качват същите снимки като им преведат детските. 😅 Ганка от сега тренира за след някой друг месец. 🤣 Аз не виждам грам разлика между тези двамата и неграмотните цигани (тях визирам). Даже Гана и на зъб го е докарала. Единствено са с по-бяла кожа. Мисленето им с нищо не се различава от това на безработен циганин, чакащ на помощи, от тези дето се качват да играят кючеци по колите и се кичат с огърлици от пари (вероятно взети от някой друг богат циганин)
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 25, 2023 21:26:43 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 25, 2023 22:10:59 GMT 2
Ами, аз и друг път съм ви казвала, че към Гучан е насочен от едната страна обектив, от другата дуло. @Гучане, не е срамно, мигни следващият път три пъти в следващото стори или направи оня знак с ръкатa (на хората в опасност), ние ще ти викнем помощ. Иначе - при Гана положението даже вече не е смешно, то пък да няма никаква връзка с реалността това човече. То не бяха как щяла да влезне в "Успешните 30 под 30" на Форбс, покупки на апартамент, който се оказа на друг човек, местене в Милано... Горкото дете. Тръпна в очакване да видя откъде ще ги извади тия 300k.
|
|
|
Post by foxie on Oct 25, 2023 23:04:46 GMT 2
Направо вече изпитвам страшен кеф като Гучи се покрие за 5 дни. После се завръща с гръм и трясък с поредния криндж, задоволяващ душата ми. 😁 Щом ще им издават къщата на акт 16, си е постижимо с 80к евро да станат и довършителните работи за 190 м2. Е, разбира се зависи от класа на материалите и мебелите да не са някакви дизайнерски. Ясно е като картинка, че до края на годината няма да получат акт 16, а ако си останат до акт 14, мила им майчица. И все пак си мисля, че гледаме поредния филм от сем. Гучита, който пак ще грабне златната малинка. Айде, Гучи, искам така както снимаш стотачки, да покажеш и нотариалния акт, че къщата е твоя! Иначе не вервам! 😉
|
|
|
Post by Victoria on Oct 25, 2023 23:19:17 GMT 2
Не знам защо изобщо се коментира тази къща. На всички ни е ясно, че с къщата ще стане и каквото с всичко останало... То така се купува къща за милион лв общо с довършителните дейности. Много по известни и успешни хора си взеха малки апартаменти. Тя видя, че Милена и NJ и не помня коя още снимат видеа за ремонт, къща и тн. А тя неща Гана нали не обича да копира.. хайде и тя. Защо спря да снима новия апартамент 😁
|
|
|
Post by vivi on Oct 25, 2023 23:44:13 GMT 2
Тази същата пачка Гергана я подмяташе като купуваха колата, явно на всяка по-голяма покупка ще я размята
|
|
|
Post by pandora on Oct 26, 2023 7:34:45 GMT 2
Гането вече започна да се изчерпва. На всеки рийл търка тоя корем като лампата на Аладин и после не било за контент бебето. Сторитата и досущ като кликбейт заглавия на жълтите вестници. ШОК!! УЖАС!! Вижте в новия ми рийл!! А в рийла подробно обяснява поредната фантазия.
Тази пачка е същата, която снима с колата. Аз просто не мога да проумея как и двамата имат една мозъчна клетка и нямат реална представа за заобикалящият го свят. Този тупан Гучан е брокер от два месеца и отлично би трябвало да знае, че за да изтеглиш кредит трябва да имаш постоянна работа. А той е на изпитателен срок! Дори дъвка няма да ми дадат на изплащане, просто такива са изискванията за кредит. А Ганка.. Там вече няма смисъл да се коментира. Тя явно е паднала от Марс.
И все пак ме навява една мисъл, че Гучан се усеща колко са безумно, но вижда, че му обръщат повече внимания и му въртят трафик в инстаграма. Няма лоша реклама, нали. 😂
|
|
65 posts
Member is Online
|
Post by zaharinka on Oct 26, 2023 8:21:59 GMT 2
Гучитата са мега зле. Този фалшив живот, който водят е напълно безмислен. В момента са си взаимно изгодни и съм убедена, че всеки се държи за другия като удавник за сламка. За Полина разбрах от тук, малко след първото дете. За някои теми ми е на двете крайности, но такива снимки изобщо не са ми за публично гледане. Знаем, че сисите си ги сложи да ги показва, ама ми идва вулгарно вече. prikachi.net/image/xS5EU
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 26, 2023 8:34:38 GMT 2
И да съм лоша, невъзпитана, груба ще го кажа - Ганка е грешка на природата 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by elanli on Oct 26, 2023 9:41:08 GMT 2
Гери трябва да знае, че и кредит на бременни и в майчинство не отпускат. Просто няма смисъл да си фантазират. А в нейнито видео няколко хора са й казали, че дворът е твърде малък, таваните са ниски и още някои съществени минуси, плюс сама си казва, че роднините го смятат за неоправдано скъп, но фантазиите й са отвъд реалността за пореден път. Вярно, че строителните материали и труд поскъпнаха през последните две години, но реалната цена на този строеж е вероятно 200-250к лева.
|
|
|
Post by fine on Oct 26, 2023 9:53:18 GMT 2
А какво се случи с поредицата на Гана - New country every month? 😢 Исках контент за сем. Гучанови из Европата..
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 26, 2023 10:28:56 GMT 2
Малко покрай ентусиазма за коментиране на къщата, изпуснахме, че Гана била спечелила шестица от тотото (или пореден факс от космоса...вие си изберете). В кое тото, бе, Гане? Може би има специално за жълти книжки? Щото джакпотът и този път е удържал, не е трудно да се провери с два клика.
|
|
|
Post by sisi on Oct 26, 2023 10:39:27 GMT 2
Мисля, че е време за нов пост в geryslies, в който да светне, като крушка поредната и лъжа Подканям тези, които се грижат за актвиността профила (подзирам че или са тук) или поне четат форума
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 26, 2023 11:01:08 GMT 2
За тотото май визираше някакво палто с намаление. Дали наистина си мисли, че някой вярва на тия клипчета и пачки с пари дето снима. Вярно като мангалите изглежда. Много пошло ми е някой да развява пачки с пари в постове.
|
|
|
Post by katya on Oct 26, 2023 11:21:07 GMT 2
Нищо няма да купят, сега ще се покрие пак за 4-5 дни и после ще избухне с пола на бебето.
Той и мечтаният апартамент под наем се изпари. Но ме радват как не се отказват да се излагат.
|
|
|
Post by livia on Oct 26, 2023 12:25:51 GMT 2
Ама тя наистина си вярва, че ще купуват къщата?
Всичко друго на страна, но само преди 4 месеца се нанесоха в уж новия си дом. Преди това като се появи Гучан на хоризонта, търсеше квартира и намери, после Гергана уж отиде при него. А преди само година още показваше мизерната квартира с мокета и правеше "ремонти" там. Тя сменя жилища по-бързо и необмислено, отколкото Пепе мъже. Никой нормален човек не действа така.
|
|
|
Post by imasurvivor on Oct 26, 2023 12:30:22 GMT 2
Аз си мисля вече, че тази пачка е с фалшиви пари и я размята навсякъде, където иска да се направи на интересна
|
|
|
Post by avedar on Oct 26, 2023 13:34:18 GMT 2
За тяхно нещастие никоя банка няма да одобри абсурдният им ипотечен кредит. Ех, щеше да е епично да гледаме как са се заробили за 40+ години напред с космически суми.
Писали коментар на Плешо да бяга от Ганка, докато не е женен за нея, а тя не пропуснала да се включи отдолу с “Подписът не прави семейство”. Преди няколко месеца избираше годежен пръстен и натъртваше каква традиционалистка е, и как трябвало първо годеж, брак, после бебе. Според вас защо така изведнъж обърна палачинката?
|
|
|
Post by lama on Oct 26, 2023 13:58:46 GMT 2
Защото Гучан няма пари за онзи пръстен, който беше наистина ненужно скъп. Ако намерят копие, може и да подпишат. Или чака да забравим за него.
|
|
|
Post by sisi on Oct 26, 2023 14:00:08 GMT 2
За тяхно нещастие никоя банка няма да одобри абсурдният им ипотечен кредит. Ех, щеше да е епично да гледаме как са се заробили за 40+ години напред с космически суми. Писали коментар на Плешо да бяга от Ганка, докато не е женен за нея, а тя не пропуснала да се включи отдолу с “Подписът не прави семейство”. Преди няколко месеца избираше годежен пръстен и натъртваше каква традиционалистка е, и как трябвало първо годеж, брак, после бебе. Според вас защо така изведнъж обърна палачинката? То и един отдолу му е написал същината (..че жена му го...с колана), ама неграмотно малко, та да не се хващаме. Тя даже пише, че е убедена, че и 1 млн. къща да искала, той нямало щанс да я остави...То аз разбурам, че Муньо едва ли нормална жена ще си го пожелае, ама чак такъв кон с капаци да е?
|
|
65 posts
Member is Online
|
Post by zaharinka on Oct 26, 2023 14:59:05 GMT 2
Хора, май и аз прихванах от Ганка и станах филмарка, но възможно ли е да живеят в опикания апартамент. Това обяснява защо виждаме само близки кадри, няма документиране на закуска, вечеря последно време. Мисля си, че използват апартаменти, които са за оглед и снимат като невидяли за няколко часа и после ни спамят няколко дни. После пак ни вопъл, ни стон от тях, до следващата седмица. 🫣
|
|