|
Post by Kalisa on Oct 24, 2023 21:40:20 GMT 2
Давайте да пускаме залози както за име, така и за термин на Ганка. Аз залагам на термин 14ти Март. А за име си мисля - Даниелито, а ако е женско - Данка, на баща си. Вие ще участвате ли?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 24, 2023 21:48:28 GMT 2
Март ли се очертава? И аз залагам на Диорина (както друга съфорумка), ако е момиче - Диорсито. Пожелавам ѝ да се роди Овне, за да ѝ е хм...интересен животът.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 24, 2023 22:23:06 GMT 2
Аз залагам за момиче- Диорина (или нещо подобно, като съфорумките), а за момче- Гучан Само да не избухне като циганите с ВерсачИ и Армани
|
|
|
Post by Victoria on Oct 24, 2023 22:24:58 GMT 2
Според моите сметки термина и е за към края на април. Може би около 20ти. Имах неуспешна бременност с горе долу нейната дата от онзи тест, та знам приблизително кога ще е .
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 24, 2023 23:07:03 GMT 2
Някой знае ли защо не мога да вляза през приложението? Ще съм благодарна за съдействие
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 25, 2023 5:53:44 GMT 2
Съгласна съм за Пепон, от толкова месеца накрая видео за караваната. Пренавита, преекспонирана.
|
|
|
Post by sisi on Oct 25, 2023 8:28:36 GMT 2
Съгласна съм за Пепон, от толкова месеца накрая видео за караваната. Пренавита, преекспонирана. Ама пък красива е станала караваната Може би първото видео, което изгледах цялото на Пепе, за да видя как се е получила. Вкъши сме фенове на къмпингуването, само че с кемпер, защото избрахме да пътуваме където си искаме. Но много се кефя и на караванките. Иначе, да , Пепе е страшно пренавита и странна, имам чувството, че постоянно е на нещо..
|
|
|
Post by fine on Oct 25, 2023 9:19:39 GMT 2
Според мен бебо ще се роди към края на Март, началото на Април, нека да е примерно 3ти Април. А името ще е 100% с буквичката Д на Плешо и бащата на Гана. Ако е госпожица ще бъде според мен - Даяна или Диана (като принцесата 👸 разбира се, ще валят лукшъри дрешки), а ако е момче може да е Данаил или Димитър, а защо не и Даниел джуниър 😂
|
|
|
Post by chikitta on Oct 25, 2023 9:36:24 GMT 2
Аз за дата мисля 1 Април 🤣
|
|
|
Post by fine on Oct 25, 2023 9:41:10 GMT 2
Сори за спама, ама нИмоа. ibb.co/rkwxtm1Топ мацка, 45 кила с мокри гащи 😂 имаш хубав ген да си слаба, ама тоя корем сутрин на гладно и аз го докарвам 🤭 и колкото и добавки да рекламира, то нейното си е ген плюс, че е очевидно, че не тренира изобщо, то няма и грам мускул на това тяло 🤷♀️ а стайлингът е убийствен.. сако с това късо топче и дънки от 2006, направо кърти 😂 направо положението е плачевно, не знам тези супер слабите момичета и Николчето например като почнат да рекламират чай и добавки ми се повдига. Какво по-точно борите като очевидно сте слаби и преди тези продукти?
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 25, 2023 9:46:16 GMT 2
Новият влог на Деница с няколко думи - оплаква се, че не може без Гошку, който се налага да си тръгне и тя е пред разплакване през цялото време (каза, че дори не е могла да спи, защото нз от кога не са се били разделяли УАУ). И любимото ми на 9мин и 20сек "я виж, ко щи даде Гошу", Деница и детето на колежката й Около тази 9та минута, може да видите как се опитва да отпрати детето, не знам как я мисли
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 25, 2023 9:50:53 GMT 2
Оф моля, нека на Ганюви лапето да не е зодия овен, че ще е позор за зодията ни 😂😂😂
|
|
|
Post by livia on Oct 25, 2023 10:14:13 GMT 2
Аз залагам на някакво модно или принцеско име, тип Шанел, Кристиан (Диор) или Беатрис, Даяна, Кейт...
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 25, 2023 11:33:45 GMT 2
Ох, не мога...идвам от тик ток и по- конкретно от последното клипче на Плешо. Само интрото ме просълзи ОТ СМЯХ🤣 С тази му физиономия като каза "жена ми ме изнудва..." и в коментарите е весело, но за жалост най- интересния, а именно на Гергана, не мога да го видя 😆😆
|
|
|
Post by sisi on Oct 25, 2023 11:36:01 GMT 2
Охх, тая Деница е много зле. За ръката и разбирам, че е неприятно и наистина болката е от съществено значение. Тя дори не е разбрала заболяването... казва се латерален епикондилит. Не разбирам каква е тази драма, че Георги е тръгнал... Не е нормално човек да е до такава степен зависим от друг човек, това може да доведе до сериозни патологии. Разбирам да страда че са раздлени за 1-2 месеца, но тук става дума за 1 или 2 дни. Как е възможно чак толкова да не са се разделяли и така чак да се преживява. Тук не ми прилича на двойка в любовни отношения, а на някава друга изкривена връзка.
|
|
|
Post by elanli on Oct 25, 2023 12:00:07 GMT 2
vm.tiktok.com/ZGJKLafqM/Айде Гането сега ще избухне с къща. Трябвало им три спални, пише в коментар. Забрави къде живя луксозно, докато купуваше Dior след Dior. Очаквайте включване в IG с проекти още преди да сакупили каквото и да е.
|
|
|
Post by amelie on Oct 25, 2023 12:45:53 GMT 2
Гергана ако си мисли, че за 80к евро ще успее да прехвърли къщата, да я довърши и да я обзаведе ЛУКСОЗНО, явно наистина не си е пила хапчетата скоро.
|
|
|
Post by livia on Oct 25, 2023 13:21:12 GMT 2
Охх, много е тежко, тези хора изобщо не знаят къде се намират. Някой пише, че ще трябват още толкова пари за довършване и Гучан написал "върпос на вкус". Гергана първо пише, че смятала ок. 80К за довършване, после по-надолу вече са 300К. Личи си, че и двамата хабер си нямат от имоти, финанси, ремонти и т.н. И Гергана коментира абсолютно всеки коментар, дори и където Гучан е отговорил вече. Ами психопатско е, това е неговия профил, тя не го оставя да диша без да суфлира отстрани. prikachi.net/image/xZlkL
|
|
|
Post by grigorova on Oct 25, 2023 13:21:49 GMT 2
Хора, Гана изчезна от известно време. 100% съм убедена, че ни готви нещо епично.
Тото и Лъчо от "СкандаУ" ще правят концерт декември месец в зала "Арена". Чудно ми е колко хора ще отидат, имайки предвид изцепката на Тото с Тити и това как го cancel-ха отвсякъде. Лично аз не бих дала пари, за да гледам неприятната му физиономия. Мина им времето и си взеха 15-те минути слава тези двамата. Песента им от преди 2 седмици има едва 209К гледания. Тото да търси друг начин на препитание, че рекламките вече секнаха.
Кака Радка отдавна не е избухвала с нещо ново. Скука е и при нея.
Ние се смеем на Пепето, но има една австралийка – @tammyhembrow. И тя както наша Пепка има 3 деца от двама различни мъже и вече е разделена с бащата на третото и дете. Но все още няма мъж в живота, докато Пепето откри любовта. В този ред на мисли, бебе № 4 закъснява. Какво се случва?
Попаднах на @tsvetelinaaveleva (май я бяхте обсъждали в другата тема). Тази девойка какво работи? Играе го голяма бизнес дама, постоянно ходи на някакви срещи, постоянно се включват хора в екипа и. Изглежда ми като някоя пирамидка. Освен това ми се струва крайно лигава – на всяко едно стори след както каже нещо и се хили като наръфана краставица.
Попадна ми снимка на чалгаджийката Лидия. Направила си е нова прическа, с която прилича на 5-годишна лелка. Това момиче тотално си е сменило лицето. Изобщо не харесвам визията и в момента.
|
|
|
Post by diamond on Oct 25, 2023 13:39:13 GMT 2
И аз се бях замислила какво ли име Гана ще измисли за бебето. Двоумя ся между класическо БГ име и някакво тотално изчанчено в стил Флориан. Диорина обаче много ми хареса! ДеРая прекалява с нейното набиване на канчета. Супер е, че е слаба и има такъв ген, ама чак всичко да отдава на добавки, айде моля. Видях я и аз Лидия - за мен се е загрозила тотално. Много е отслабнала и наистина си е сменила лицето с тия корекции. За мен беше красива още преди ринопластиката, явно след това нещо се е объркало с филърите/пластиката. И с тези дебели и грозни вежди, съвсем се загрозява.
|
|
|
Post by fine on Oct 25, 2023 14:27:52 GMT 2
Малеее, да пази Господ, тоя плешив разбирач онзи ден стана брокер от един обикновен спасител в хотел Марково и вече всичко знае и разбира. На 32 колкото и маркови дрешки да си купи, никога няма да си купи къща с тази работа и лукшъри "жената", освен ако сестрата на Гана не удари едно рамо или не получи някакво солидно наследство. Колко е озлобен в коментарите, като за теб 1450лв наем е нормално цена що ти не живееш на такъв наем? Или защо ти не си купиш необзаведена къща за 550 000 евро и да ни покажеш как се обзавежда луксозно за 80 000 евро? Големи разбирачи, никаква връзка с главния мозък
Едит: за 550 000хил. кой ще си купи къща в Марково?? Или за 220 000 евра тепърва да обзавежда, даже не е замазано, на къра буквално 🤦🏽♀️
|
|
|
Post by smile on Oct 25, 2023 14:50:30 GMT 2
Хахахха искрено се забавлявам на анализите на Гучанови. Чак са го сметнали, представяте ли си… нямам търпение за още и още криндж при тях. Нямат равни.
|
|
|
Post by fine on Oct 25, 2023 14:54:46 GMT 2
Хахахха искрено се забавлявам на анализите на Гучанови. Чак са го сметнали, представяте ли си… нямам търпение за още и още криндж при тях. Нямат равни. Освен, че са го сметнали Гана казва "къщата ни" и колко работа и средства ги чакало 😂😂😂 чак и като я вземели обещавала видеа от там. В голям филм е влязла, няма да се учудя да я "вземат" и след 1 год да изчезне безследно както всичко останало
|
|
|
Post by amelie on Oct 25, 2023 16:30:30 GMT 2
Охх, много е тежко, тези хора изобщо не знаят къде се намират. Някой пише, че ще трябват още толкова пари за довършване и Гучан написал "върпос на вкус". Гергана първо пише, че смятала ок. 80К за довършване, после по-надолу вече са 300К. Личи си, че и двамата хабер си нямат от имоти, финанси, ремонти и т.н. И Гергана коментира абсолютно всеки коментар, дори и където Гучан е отговорил вече. Ами психопатско е, това е неговия профил, тя не го оставя да диша без да суфлира отстрани. prikachi.net/image/xZlkLАз го разбирам като да им излезе 300-310 с покупката, затова и горе е писала 80. Много, много, много искам да я видя как обзавежда 190 квадрата с 80к
|
|
|
Post by zahir on Oct 25, 2023 17:53:36 GMT 2
Поредната измислица..Гана обаче няма връзка с кораба майка. И двамата безработни, ама иначе..къщи, коли, Гучита...дай му 😁😁😁😁 prikachi.net/image/xvVifПовечето тук имаме закупени имоти и на всички ни е ясно как стои въпроса с кредити, доказване на доходи, изплащане на ипотека. И трябва да си супер невеж в това или да си Гана, за да влезеш толкова яко във филма..
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 25, 2023 18:32:23 GMT 2
И къде се намира тази къща, че Гана без книжка хич не я виждам насред нищото, но лъжа след лъжа - няма проблем. Докато я "ремонтират" и "и обзаведат" ще решат да я продадат
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 25, 2023 18:33:27 GMT 2
Точно Балън просяка да се жалва в Тикток, че го дразнят всички, които правят битки или лайфове и така просели пари, егати селяка, нека се погледне. Михлюз..
|
|
|
Post by grigorova on Oct 25, 2023 18:43:24 GMT 2
Аз като Ви казах, че Гана готви нещо. 😀 Сега пък къща ще купуват. Много ми е интересно с въшки ли ще я плащат, че никоя банка не вярвам да отпусне ипотека на тези двамата скъсаняци.
|
|
|
Post by fine on Oct 25, 2023 18:47:23 GMT 2
Е не, падам. Плешо написал, че нямал търпение да излезе решението за ипотеката 😂 Иначе къщата се намира в с. Марково, доста близо до Пловдив. Бях чела в коментарите, че още няма даже акт 16, уж до края на годината ще излезе, но знам на доста познати им казват до края на годината и минава още половин... а ремонта също още година ще бъде, циркът може да се разтури до тогава 😂 Аз не разбирам как човек, който от 2 месеца има "сериозна" работа в агенция за недвижими имоти, като доходите ти постоянно варират не е твърда заплата, правиш такава стъпка?? Гана беше написала коментар, че баба и имала голяма къща в някое село, така че за мен е оставено някакво наследство от там, даже и кака и може да се е отказала от нейната част, нали си има богат мъж. Ама пак не мога да си обясня половин милион е това?
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 25, 2023 18:48:08 GMT 2
Или ГерГанка се завърнаа 🤩 както се казва тук съм за коментарите 🍿🤣
|
|