|
Post by sistef on Oct 19, 2023 19:24:51 GMT 2
Струва ли ми се или Георги ( брата на Бачорски )е гей ? Не знам, но Атанас започна с “аз съм гей и съм позитивен…хив позитивен.” Атанаска си е бая уона би, завалийката.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 19, 2023 20:23:11 GMT 2
Мария Андреева се местила в нова държава за неопредлен период от време…струва ми се, че леко се мотае като муха без глава…защо го завърши това висше като стана детегледачка в Париж? Сега нова посока, май също с толкова неясна цел…не знам чий живот е по-зле - животът на Моника, изпълнен с планове, които се провалят или животът на Мария, която пък няма никакви планове…
|
|
|
Post by mira on Oct 19, 2023 21:34:35 GMT 2
Мария Андреева се местила в нова държава за неопредлен период от време…струва ми се, че леко се мотае като муха без глава…защо го завърши това висше като стана детегледачка в Париж? Сега нова посока, май също с толкова неясна цел…не знам чий живот е по-зле - животът на Моника, изпълнен с планове, които се провалят или животът на Мария, която пък няма никакви планове… На мен пък ми се струва ОК точно на тази възраст, при положение, че има образование и език, да си позволи да се "помотае" малко. Животът в чужбина носи много позитиви. Има време да си изиград картите добре. Аз да си кажа, че за първи път гледах видео на Shane. Последното, за това че в големите дискаунт магазини евентуално продават използвана козметика и такава в ужасно състояние. Беше ми интересно, така че ще се поразровя из старите му неща също. "Съгреших" и с Попова и видеото й за календара на Body Shop. 😀 Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by umma on Oct 19, 2023 23:13:40 GMT 2
Попова нали уж нямаше да отваря календари тази година? Или бъркам?
|
|
|
Post by novacane on Oct 19, 2023 23:26:34 GMT 2
Само аз ли изтръпвам от криндж всеки път като прочета как Гана пише, че видиш ли днес яде бискивити,защото на “бебо” са му се ядели и винаги едни дълги обяснения как тя не обича тази храна, ама “бебо” искал да я яде…или как очевидно го надува този корем само и само да й личи, че е бременна и да може да заснеме поредния ненужен на никой клип със съвети… аз лично никога няма да потърся съвет или да взема такъв насериозно от жена,която е в 3-4 месец, тепърва сблъскваща се с бременността..
|
|
65 posts
Member is Online
|
Post by zaharinka on Oct 20, 2023 8:34:10 GMT 2
Успокоих се, че само два дни след молбата на Мона да препоръчаме детска кухня за Лейчето, Зелео са я спонсорирали. 😂😂😂 prikachi.net/image/xwuOHОчакваме и Екоплей тези дни да и подарят нещичко, да не стане като с количката, да си я плащат от джобчето. За Гането, каквото и да кажа ще е малко. Това бебе ще се гледа в такава стресираща среда, че няма на къде повече. Тя веднъж в седмицата “ готви” нещо за 10-15 мин и после месец спами. То аз освен спагети и захар, друго бе съм видяла да показва.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 20, 2023 9:15:12 GMT 2
За риалитио на Бачорски, хареса ми първи епизод. Наска беше като кръпка към тези емоционални и откровени хора. Поведението и издаваше несигурност.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lilia on Oct 20, 2023 9:19:05 GMT 2
Гането е толкова зле и смешна,обаче не мога да спра да я гледам и да й се смея. Няма никакъв усет колко е зле това момиче...
Гледах и аз Ябълката на Бачорски и първи епизод ми хареса,а Атанаска е малко странна и изглежда,че и е доста неудобно, не е на място.
|
|
|
Post by aleya on Oct 20, 2023 11:49:05 GMT 2
С много смесени чувства съм за риалитито на Бачорски. Атанас ми е страшно противен и това няма нищо общо със сексуалната му ориентация. Просто изглежда неприятен човек, който завлича всичко и всички около себе си в голямата пропаст... неблагодарник, егоцентрик. Ужасно е. За наша Наска няма какво да кажа, тя стои като посадена между тях. Драмата около нейната персона ще е свързана с Емилия 100%. Впрочем, според мен голяма част от сем.Бачорски не я одобряват и не гледат с добри очи на нея и отношенията й с Даниел, но предстои да разберем. Едно голямо ЕВАЛА на майката на братята и втората жена на "Генерала" - две майки в чудесни отношения, отгледали и възпитали всички тези "деца" заедно. Страхотни жени! Ще гледам с интерес, въпреки искрената ми погнуса на моменти...
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 20, 2023 11:52:14 GMT 2
Гането е толкова зле и смешна,обаче не мога да спра да я гледам и да й се смея. Няма никакъв усет колко е зле това момиче... Гледах и аз Ябълката на Бачорски и първи епизод ми хареса,а Атанаска е малко странна и изглежда,че и е доста неудобно, не е на място. Тя всячески опитва да покаже надмощие над Даниел, че му е стъпила на врата. Да не говорим, че нито визуално си отиват, нито като вайб. А на масата вчера показвайки я се виждаше само един нос и устни.
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 20, 2023 12:09:46 GMT 2
Честно казано според мен в епизода снощи Атанаска се опитваше да докаже тяхната любов пред всички, едва ли не. Не стоеше добре, не стоеше на място. Едни чупки и стойки все едно е поредната снимка за инстаграм. Наистина много ми хареса кака Мими (както й казват) и майка им Олга. Наистина добро впечатление ми направи как всички са приели Георги, а и той дава вид на душичка. Единствено само Атанас и Атанаска (😅) не ми харесаха като образи, но предстои да гледаме. А някой знае ли с какво се занимава Генерала? Говореха, че Олга е избягала от целия лукс, че той ги е търсил сума време с автомати и тн. Стана ми интересно.
|
|
|
Post by diamond on Oct 20, 2023 14:01:17 GMT 2
Гана получи това, към което се стремеше - ПР пратки. Само колко смешно ми стана, като каза, че не помни от кога не е отваряла ПР пратки. Така ще е, като обичайно няма. Но тези от Мустела категорично се затвърдиха в моите очи като марка, която никога няма да използвам. Гери Петкова я гледах много отдавна, предимно с видеата ѝ за грим. После почна с тъпизмите "Ям синя храна за 24 часа" и не съм я следила. Браво на нея - и образование, и някакво развитие като инфлуенсър.
|
|
|
Post by smile on Oct 20, 2023 14:41:06 GMT 2
Гана копае все по-дълбоко дъно. Толкова е елементарен изказа ѝ, толкова е неподготвена на тема бебе и майчинство ( което, само по себе си няма нищо лопо), но заявката, която дава как ще споделя, а всъщност не споделя нищо, ама нищо съществено. Изненадана съм, как нон стоп се натъртва какво му се яде на бебо?! Предимно пакетирана храна, оп сори онзи ден имаше пост по темата. Готви предимно въглехидрати и захар. Голямо откритие - сладко от праскови… дори не е в напреднала бременност, всеки пост е написан все едно е единствената бременна на света. Все си мислех, че покрай промените, които ѝ предстоят ще се появи и малко ум, но уви. 🤣👌
|
|
|
Post by ladybird on Oct 20, 2023 16:06:56 GMT 2
Честно казано според мен в епизода снощи Атанаска се опитваше да докаже тяхната любов пред всички, едва ли не. Не стоеше добре, не стоеше на място. Едни чупки и стойки все едно е поредната снимка за инстаграм. Наистина много ми хареса кака Мими (както й казват) и майка им Олга. Наистина добро впечатление ми направи как всички са приели Георги, а и той дава вид на душичка. Единствено само Атанас и Атанаска (😅) не ми харесаха като образи, но предстои да гледаме. А някой знае ли с какво се занимава Генерала? Говореха, че Олга е избягала от целия лукс, че той ги е търсил сума време с автомати и тн. Стана ми интересно. В другата тема за предаването разкриха, че майката на Генерала и баба на братята и сестра е богата имотна реститутка. Постнаха и видео, където Даниел изнася урок на ученици и в него казва, че баба им дала 20к, за да могат Даниел и Антон да започнат бизнеса . От бабата, майка му Генерала е имал пари.
|
|
|
Post by sisi on Oct 20, 2023 17:41:02 GMT 2
Аз да дам моите 5 стотинки за Бачорски... понеже ги познавах в далечните години, когато започнаха почистващия бизнес, Работех в банков офис, който се обслужаха..Офиса им т.нар. беше в сградата. Та свидетел съм как Даниел идваше по няколко пъти да търси превод явно от клиенти ( за около 500 лв) ставаше въпрос и беше доста притеснен финансово. Все пак са много гърла за хранене. Тогава момчето работеше здраво, винаги беше с работни дрехи и ръцете му си изглеждаха катоо на човек, дето яко бачка с тях и да ви кажа ми беше много приятен тогава, виждах ги как се бори с другите братя. И си вярваше, че сте се случат нещата, скромен и възпитан беше. Тогава си нямаше гадже, ама то кога да го хване, като знам, че от 5 сутрин до нощите работеха. После съм загубила връзка, като са се развили вече и изведнъж го видях в едно предаване преди години и се зарадвах за него, че е успял. Та сега не мога да го съдя, живее си добре, заслужил си е.
|
|
|
Post by ladybird on Oct 20, 2023 17:55:28 GMT 2
Последната година има съмнителни неща около бизнеса на Даниел и има и статии във вестниците.
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 20, 2023 19:11:13 GMT 2
Е те и в предаването си го казаха, че на него му е била цел да изкарва много пари, в което няма нищо лошо. И евала, че е успял и се занимава с доста неща. Но наистина и на мен Атанас ми изглежда малко като трън в семейството, незнаещ къде да поеме и какво да прави, вкарал в борчове братята си. Честно казано, за да може да си позволи да пие и да употребява някакви субстанции са му нужни пари, така че има доста неща там под съмнение.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Oct 20, 2023 19:37:49 GMT 2
Честно казано според мен в епизода снощи Атанаска се опитваше да докаже тяхната любов пред всички, едва ли не. Не стоеше добре, не стоеше на място. Едни чупки и стойки все едно е поредната снимка за инстаграм. Наистина много ми хареса кака Мими (както й казват) и майка им Олга. Наистина добро впечатление ми направи как всички са приели Георги, а и той дава вид на душичка. Единствено само Атанас и Атанаска (😅) не ми харесаха като образи, но предстои да гледаме. А някой знае ли с какво се занимава Генерала? Говореха, че Олга е избягала от целия лукс, че той ги е търсил сума време с автомати и тн. Стана ми интересно. В другата тема за предаването разкриха, че майката на Генерала и баба на братята и сестра е богата имотна реститутка. Постнаха и видео, където Даниел изнася урок на ученици и в него казва, че баба им дала 20к, за да могат Даниел и Антон да започнат бизнеса . От бабата, майка му Генерала е имал пари. Коя е другата тема?
|
|
|
Post by ladybird on Oct 20, 2023 20:09:08 GMT 2
В Бг мама има тема за предаването на Бачорски.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 20, 2023 21:05:33 GMT 2
От българските - не, но Худа (любимката на Валери) май е на път да я канселират заради постовете ѝ по темата. Защо да я канселират? Имаше супер нагъл коментар на една еврейка как щели да спрат да ѝ купуват продуктите ако продължавала публично да подкрепя “врага”. Тя отговори на тоя коментар, че не иска blood money За какъв blood money говори тази тетка? Евреите създадоха държава от нищото, в изключително враждебна среда и през цялото ѝ съществуване я бранят.
|
|
|
Post by monster on Oct 20, 2023 22:24:27 GMT 2
Гледах тик ток на Моника. Майка и я снима във входа, докато тя явно се опитва да дефилира. Потресаващо ....
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 21, 2023 7:33:27 GMT 2
Гледах тик ток на Моника. Майка и я снима във входа, докато тя явно се опитва да дефилира. Потресаващо .... От кога е тоя тик ток? 😅😂
|
|
|
Post by katya on Oct 21, 2023 10:43:14 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on Oct 21, 2023 11:29:21 GMT 2
И аз я следя и харсвам и ще ти кажа, защо тя няма голям брой последователи...според мен. Като цяло хората сме воайори по душа и ни влечат по-елементарни неща - храна, мода, скандал.. Малко като мен и теб, разпускаме с точно такова съдържание, което има споделяне информация за места, градчета..Освен това, не си е купила видно платени последователи, не е провокативна, а напротив, страничката е естетически красива.На мен много ми допада и гледам и такива влогове. Например няма шанс да седна да гледам тъпата Моника, която само ще ми убие мозъчни клетки.. По себе си съдя, че когато споделя пътешествия, места, изгреви, градски изгледи, интереса е слаб, а ако кача снимка как ям някъде си в Италия, наприемер,,, голям ангажимент. Да не говорим ако си споделя снимка по бански.. Лятото си направих тест с различно съдържание и точно това беше ефета... Това ме дразни изключително и по тази причина и спрях да качвам в ФБ, предпочитам да си споделям в Инста.
|
|
|
Post by katya on Oct 21, 2023 12:02:31 GMT 2
И пак е много алогично. Всички постоянно обсъждани тук : Гера, Пепа, Ивана, Валерие, Моника и т.н. Еми за всяка една мога да кажа, че не може да ме инфлуенсне с нищо! Те са това, което не искам да съм 😂😂😂
Момичето от този акаунт пък, ми показва места, които си запазвам и имам намерение да вмъкна в някое следващо пътуване. С храната е същото. Имам достатъчно мозък, за да знам каква чанта да си купя и какъв шампоан ми действа добре. Сигурна съм, че с повечето от вас е така. А хилядите последователки на гореизброените са за оплакване 🙈
|
|
|
Post by Misha. on Oct 21, 2023 17:04:04 GMT 2
Деница на лукса е като изтървана Адски впечалена от хладилника, и на абсорбатора казва телевизорче. Не ѝ приляга на самочувствието.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 21, 2023 17:09:46 GMT 2
Мирела Лилова (Бейби Мирелка) е в напреднала бременност.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 21, 2023 17:33:04 GMT 2
Видях гучито в мола с плешо и Мика. Държеше Мика за ръка, а Гуци беше като плашило (рошава, без грим) и бледа като призрак. Беше се вгащила до ушите с някакъв широк клин и подканваше плешо да влизат в parfois.
За Бачорски ще му следя предаването с интерес. Атанаска е като присадена там. Също така според мен роднините на Даниел имат по-добри отношения с Емилия, а не с Атанаска.
|
|
|
Post by diamond on Oct 21, 2023 18:55:50 GMT 2
Изгледах и аз първия епизод от шоуто на Бачорски. Атанас изобщо не ми хареса; имам чувството, че се опитват да го изкарат блудният син, който се завръща. Но те си знаят в колко бели ги е вкарал. Уви, никой не е застрахован от залитане по субстанции. Георги ми допадна, образ е. Не знаех, че имат сестра, която, апропо, е мноооого красива. Атанаска вярно е като някаква кръпка там, която според мен много изкуствено и пресилено седеше на масата. Дори на общата им снимка, жените на другите братя позират в стил "снимай и да се приключва", само нашата Атанасия прави стойки, чупки, пози. Определено ще го следя това риалити, защото ми стана интересно за живота им.
|
|
|
Post by lama on Oct 21, 2023 21:49:27 GMT 2
На мен пък Атанас ми хареса, смятам, че е много интелигентен и има страхотно чувство за хумор като Иванка Курвазие.
Да, проблемен е, но смятам, че това са последици от тежкото детство, което се е отразило много на него и на Розалия като най-големите деца. Малките не са разбирали съвсем всичко. Ще видим дали ще разкажат повече за това, но Розалия каза, че майка им е избягала от бащата и се е крила с тях две години. Казаха, че е имало, заплахи, калашници. Те с Атанас поне са работили от деца и пак са гладували. Мисля, че затова е семейството, въпреки многото грешки да си помагат. Той не е някакъв лош човек и очевидно ги обича. Виж на бащата се усеща, че някои не са простили.
Интересен ми беше първи епизод.
|
|