805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 22, 2023 11:20:48 GMT 2
Момичета, някоя от вас срещала ли е този канал ''Витоша студио''? Преди известно време ми се появяваше доста пъти като спонсорирано съдържание във Фейсбук и реших да ги последвам. Три китайки са, които публикуват съдържание на български за Китай.
Над всеки техен пост има предупреждение '''Контролирана от държавата медия в Китай'', което ме кара да си мисля, че си живеят там и никога не са стъпвали в България. Българският им обаче е толкова добър, че една Гана само може да си мечтае да има такова ниво, та се учудих - знаете ли каква им е историята? Вероятно са студентки Българска филология там.
|
|
|
Post by sunny on Oct 22, 2023 18:16:01 GMT 2
Моника оправя багажа за Италия в новото видео. Не слага четка за зъби и паста , неща за основна лична хигиена (там щяла да си купи) но слага гримове една цяла торбичка . Слага там един клин и тениска и вика в тези ще спя, но последния ден ще си ги нося и на вън. Блякс, Блякс, Блякс !
|
|
|
Post by sunny on Oct 22, 2023 18:18:50 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 22, 2023 18:23:26 GMT 2
Наска какво е пипала по себе си? Устата и зъбите? В клипа на Йоко изглежда доста по-добре, дори на вайб малко ми заприлича на една от бившите адреналинки. Единственият плюс, който има в момента - е младостта. Момичета като нея под път и над път. А на Даниел очевидно ангелът му е доста слаб...
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 22, 2023 18:46:50 GMT 2
Моника оправя багажа за Италия в новото видео. Не слага четка за зъби и паста , неща за основна лична хигиена (там щяла да си купи) но слага гримове една цяла торбичка . Слага там един клин и тениска и вика в тези ще спя, но последния ден ще си ги нося и на вън. Блякс, Блякс, Блякс ! Винаги може и по-зле… можеше да каже, че ще го носи и ПОСЛЕ ще спи с тях 🤮🤮🤮 Аз и мм като пътувахме за Анталия миналия месец с ужас осъзнахме, че сме забравили зарядното на електрическите четки и за съжаление се наложи да си купим по една нормална четка за там (не, че в хотела нямаше) и просто едвам издържах с тия механични четки. А тя даже няма оправдание да не си взима най-елементарното нещо за лична хигиена… ми утре ще каже, че и една превръзка няма да си вземе, ми нещо ако стане по пътя… гнусна работа. Сами се expose-ват колко са зле. Ние миналата година си купихме апартамент от една ултра богаташка, която е женена за бившия на БиляНИШ ЛОЛ. Всичко топ Луи Витони, Гучита, 100 чифта обувки, чанти, всичко скъпо ама като си рекох да си изчистя канала на банята както аз си знам и то направено естествено лесно, ново, модерно, вдигаш решетката и чистиш… познайте вътре колко косми от нея и от кучето ѝ имаше. И още куп други гнусни неща, като вмирисал се Л карнитинът в единия от шкафовете, който няма да описвам как мирише. Та така… rich, famous ≠ basic hygiene 🤢
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 23, 2023 11:12:10 GMT 2
Моника и брат й сигурно ще са поредните Бай Ганьовци в чужбина😂 Забелязах, че има още някой с тях на сторито, но е скрит 😂 Имаше три порции храна.
|
|
|
Post by fine on Oct 23, 2023 11:28:57 GMT 2
Да, на 3тата порция човекът беше с лак за нокти, което значи, че има сигурно някоя леля/баба с тях. Иначе за четката и пастата за зъби продават сгъваеми четки с мини паста, които изобщо няма да заемат толкова място, а и има едни малки кръгли контейнерчета за примерно гел за лице, които са не повече от 5-10 мл за 3 дена са перфектни. Ама тя сама си го каза, че взима аутфитчета и гримове за снимки. Колко тъжно, че вместо да изживее моментите тя отива там с нагласата да има контент, а дори не е травъл влогър като Валери. Сега ще качва 172626 снимки от там, то още не е стигнала в хотела и се създаде highlights за Италия, същата Гана 😂 а горкото дете, той е взет за фотограф 100%
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 23, 2023 11:56:49 GMT 2
Учудващо бабка си остана в София. Но кой да гледа Анди🤭
|
|
|
Post by sisi on Oct 23, 2023 13:02:39 GMT 2
Лелее, седя и се чудя това истина ли е? Това ли е нивото на инфлутата у нас, че сем тръгнали да обсъждаме някаква пикла дето се качила на самолет за пръв път.. дали си е взела четката за зъби..? Толкова е абсурно зле това момиче, че направо е убиване на мозъчни клетки. Не знам защо отворих сторита да видя.. чудя се и на себе си..Същата е и Деница и Гергана... Снимала се на летището, пред самолета, в самолета на летище пристигане,благодари, че са и пожелали "Лек полет", много ми стана смешно.. Ще каже човек, че на Околосветско е тръгнала..А то 1 часов полет до Болоня. Кой знае какво събитие е настъпило Наистина е тъпо и жалко, че няма какво да да се гледа, което да носи стойност. Някаква елементарна пикла, забременяла в 8 ми клас, не може да бъде контент...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 23, 2023 15:55:57 GMT 2
То думата ниво и 90 % от родните инфлуенсъри хич не се връзват 😂
Още се смея на Деница и Гошо как нарекоха аспиратора телевизор 🤦😂 тъпи, тъпи🤦
|
|
|
Post by ra111 on Oct 23, 2023 16:10:38 GMT 2
Добре де, аз разбирам, че на Моника това и е първо летене със самолет и т.н, но пък чак толкова да преиграва...много хора пътуват редовно, някои и всяка седмица, надали всички се циркосват така, то снимки на летището, снимка пред самолета, снимки в самолета, снимка на всяко ядене.... не знам на мен това не ми се струва много нормално. Плюс това дестинацията не е особено интересна, не казвам, че е лошо - в никакъв случай, но Болоня не е кой знае какво, но като за първо излизане извън страната е окей, няма лошо. Просто твърде много се превзема и това ми идва в повече.
За предаването на Бачорски - ами на мен ми е интересно, най-противна ми е Атанаска и след нея Даниел защото са много фалшиви и двамата. Никой друг не ме дразни, някак във всеки мисля, че има нещо интересно. За Наска особено не виждам какво интересно може да се каже...доста е елементарна, не знам от къде това самочувствие, та тя нищо не е постигнала сама, а парадира, че е постигнала много, не е малка, на 25 е все пак. Емилия Лозанова със сигурност ми харесва повече визуално, но пък е много лигава и тя много на сериозно се е взела, но поне не е чак толкова фалшива и не живее за Инстаграм, абе доста по-симптатична ми е.
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 23, 2023 18:16:50 GMT 2
Не знам за вас, но мен вече многоооо ме дразнят тези инфлуенсъри, които пускат събскрайб канали. Наистина много. Не стига, че постоянно получават пратки, ами сега и пари от хората, за да си споделят тъпото ежедневие. Ами извинявай... За 6 лв и повече не искам да гледам кафето на някой, тренировката на някой, къде излиза и тн. Сега, ако беше за пътувания извън България и стойностно съдържание, бих прежалила 6 лева. Нямам думи вече, много се изнервих.
|
|
|
Post by zarry on Oct 23, 2023 19:17:05 GMT 2
Ох, вече стана супер смешно как инфлуенсърите, които отдавна спряха да качват видеа, се "завръщат към youtube" супер развълнувани, долипсвало им и нямали търпение вече да са редовни, а минават само, за да издекламират някоя скалъпена за 3 минути реклама. След това пак ги няма 5-6 месеца и отново се завръщат ентусиазирани за следващ рекламен блок 😁😉😁😁 Кристина Ян, Ели, Милена, Ивана и т.н.
|
|
|
Post by sisi on Oct 23, 2023 22:02:46 GMT 2
Познах за Мари Андреева, във Барселона ще живее Много се радвам за нея, слънчево момиче и слъчев град! Имам си специално отношение към града и доста често го прекарвам време и аз. Мисля, че ще бъде много щастлива в него
|
|
|
Post by lama on Oct 23, 2023 22:06:43 GMT 2
Кристина Ян поне качва често във втория си канал. Е, не си спазва графика, но с две деца в нова държава я разбирам. Все пак не иска пари като Вяра.
Болоня е супер, но защо само за две нощувки, можеше още 2 и да отидат и до Флоренция.
|
|
95 posts
Member is Online
|
Post by destiny on Oct 24, 2023 7:37:50 GMT 2
Приятелката на Георги Блажев е родила момиченце - София, да им е жива и здрава! По принцип го харесвам Блажев, но ми идват в повече любовните излияния всеки ден, така че напоследък хич не го следя. В коя държава живее Кристина Ян? Аз следя само криминалния канал, който и се отдава и става все по-добра. Иначе моята любимка Пепе много ме разочарова последните месеци. Нищо не се случва покрай нея. Не мога да повярвам след всичките й драми как живее в тази скука. Надявам се да избухне скоро.
|
|
|
Post by sisi on Oct 24, 2023 8:14:22 GMT 2
Кристина Ян поне качва често във втория си канал. Е, не си спазва графика, но с две деца в нова държава я разбирам. Все пак не иска пари като Вяра. Болоня е супер, но защо само за две нощувки, можеше още 2 и да отидат и до Флоренция. Аз не мисля, че плиткия им мозък изобщо знае за Флоренция и района..Просто са видяли евтини билети...Поне хубаво ще хапнат във Болоня. Иначе трудно ще се оправят с влак до Флоренция. Аз не мисля и че имат някакви езикови умения. Това момиче има изключително дебилно излъчване и чак на лицето е изписано, чак ми се бият с Гергана коя е по зле..
|
|
|
Post by fine on Oct 24, 2023 9:49:51 GMT 2
И аз започвам да симпатизирам повече на Кристина отколкото на Вяра. За 1 месец е качила 3 видеа, без членства, без донейшъни, да, на едното имаше спонсорство, но все пак бих предпочела да скипна 2-3 мин. Освен че живее в друга държава, тя има и 2 деца и качва горе-долу редовно, а и има също и друг канал. А Вяра... направи членството уж и аз с надежда си помислих, че това може би ще я мотивира да качва по-редовно, но уви. Хич не вярвам на Атанаска, че сама я е направила тази крем супа не разбирам защо толкова имат потребност да си показват уменията в кухнята.. все едно само те "готвят" и ние неинфлуенсърите не сме чували за крем супи, спагети, бургери и т.н... Ганка изчезна, но аз съм сигурна, че ни готви нещо супер, ултра криндж
|
|
|
Post by lama on Oct 24, 2023 10:04:31 GMT 2
Кристина е в Швейцария, те тъкмо си купиха недовършена къща и показваше интересни неща с ремонта и предложиха релокация на мъжа ѝ за 1-2 години в Женева, разбира се за цялото семейство. След това си се връщат и ще си довършат къщата край Варна.
Кристина беше казала, че веднага за приели предложението и им се е сторила чудесна възможност да обиколят цяла Швейцария и части от Франция, както и децата да се сблъскат с различна среда.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 24, 2023 11:25:42 GMT 2
Преди доста гледах видеата на Кристина, но покрай децата, някак си не ми беше близка по теми и спрях. Доста се зарадвах, че са се развили добре нещата при тях. Ще гледам някое ново нейно видео и в двата канала и да видя дали отново ще ми стана интересна за гледане.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 24, 2023 15:15:08 GMT 2
На Моника това ли ѝ беше пътуването? 😂😂😂 две нощувки, горе-долу ден и половина се събират като махнеш кога пристигаш и кога си заминаваш. Да не би сега да летят за някъде другаде, просто не мога да повярвам, че някой изобщо би ходил някъде за ден и половина 😂😂😂 то е ясно, че нищо не са видяли, то не са и отишли с тая цел, целта беше да има криндж тик-токчета… ще припадна от тъпота вече. Доколкото помня тия билети ѝ бяха подарък за рождения ден от родителите ѝ, или греша? Ми не че нещо ама по-добре нещо дребно или друго изцяло отколкото тая half ass работа. Билети за два дена😂😂 ако на мен мама ми подари нещо подобно да си лети тя, ако аз подаря на сина си след години такава “екскурзия” ще се гръмна 🤣🤣🤣 и от двете гледни точки го гледам и като дете и като родител и е срамно и от двете. Не е нужно да се изхвърляш ако не можеш да си позволиш нещо и да го правиш не както трябва 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by fine on Oct 24, 2023 15:53:16 GMT 2
На Моника това ли ѝ беше пътуването? 😂😂😂 две нощувки, горе-долу ден и половина се събират като махнеш кога пристигаш и кога си заминаваш. Да не би сега да летят за някъде другаде, просто не мога да повярвам, че някой изобщо би ходил някъде за ден и половина 😂😂😂 то е ясно, че нищо не са видяли, то не са и отишли с тая цел, целта беше да има криндж тик-токчета… ще припадна от тъпота вече. Доколкото помня тия билети ѝ бяха подарък за рождения ден от родителите ѝ, или греша? Ми не че нещо ама по-добре нещо дребно или друго изцяло отколкото тая half ass работа. Билети за два дена😂😂 ако на мен мама ми подари нещо подобно да си лети тя, ако аз подаря на сина си след години такава “екскурзия” ще се гръмна 🤣🤣🤣 и от двете гледни точки го гледам и като дете и като родител и е срамно и от двете. Не е нужно да се изхвърляш ако не можеш да си позволиш нещо и да го правиш не както трябва 🤦🏻♀️ Много точно казано, помня как се хвалеше, как се радваше, то не е лошо, но 2 дена.. какво по ягодите може да видиш за 2 дена? То дори нейното е ден и половина, защото кацна вечерта, после цял ден имаше и днес до обяд някъде. Освен да хапнеш нещо италианско друг смисъл не виждам. Но в нейният случай ще има контент, влог, снимчици, тиктокчета и ще разказва за тази грандиозна "почивка" месеци наред. Нито може да се насладиш, трябва всичко бързо да обиколиш, хапваш на 2-3 ресторанта и айде вкъщи обратно. Абе и Лондон едва ли ще е по-различен, ама важното е бай Ганьо да е отишъл из Европата, другото не е важно
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 24, 2023 16:08:21 GMT 2
И аз идвах да питам Моника наистина ли се прибира... Вероятно много евтино са взели билетите, нискотарифните пускат за по 15-20 евро съседни дати, защото не предполагат, че някой ще отиде и на другия ден ще се върне 😂 И то в Болония точно, дето няма някакви големи забележителности, а си трябва време да се разходиш и да усетиш духа. В Рим да беше по го разбирам - един ден за Ватикана и това е, ама просто ме втрещи 😄 Edit: Сега си спомних, че и на мен майка ми ми подари за бала екскурзия до Виена за 10 дни, а ме е гледала сама с една заплата, а аз работех като сервитьорка, а не инфлуенсър....
|
|
|
Post by sisi on Oct 24, 2023 16:08:46 GMT 2
Ние и за уикенд само прескачаме до някое любимо градче в Италия, основно да разнообразим и да хапнем. По принцип петък-понеделник са ми едни най-хубавите пътувания и ги чакам с нетърпение. Предпочитам го пред спа уикенд,например, в който нищо да не правя, а само да лежа.. В случая това е едно празноглаво момиче, което отива да си прави снимки ( Ганка здравей)...а,може по финансови причини да не могат да си позволят повече дни. Както казвате по-горе - всичко е за едното снимане.. елементрани хора, а чак се чудя на тези дето и пишат отдолу и се възхищават, че кой знае какво нещо е направила, че е отишла във Болоня. Убедена съм че дори не подозира, че района на Тоскана е рая!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 24, 2023 16:31:40 GMT 2
Да види г*з път 😂 Важното е, че излезнаха от България и има контент😂😂😂
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 24, 2023 18:03:22 GMT 2
Край, хора, и аз се отчетох. Видях Гучи и Гучан. Пия си аз кафето днес следобед в Старбъкс на Мол Пловдив и кой да видя - Гучан, пред него Гучи, в розовия анцуг от сестра и. Нацупена върви пред него и звездее, качиха се в кюстендилския нисан к отпрашиха. Тя ми се видя мноого по-ниска и гърджава, отколкото мислих, нелицеприятна, дори мога да кажа, че не знам как си е хванала Гучан. Дори той изглеждаше далеч по - добре от нея. Косата и беше вързана, доста къса и доста рядка, с очила.
|
|
|
Post by ladybird on Oct 24, 2023 18:12:57 GMT 2
|
|
|
Post by musakadziika on Oct 24, 2023 19:10:34 GMT 2
Здравейтееее, мусакаджийки, от доста време ви чета с интерес и благодарение на инстаграм страничката и аз пиша! Тааа, Гуци - майко мила….. каквото и да кажа ще е малко. Следя голяма част от родните инфлута, както вече казах, отдавна ви чета, много мога да пиша, нооо за да не ви отегчавам от началото ще се включвам поетапно. П.С. Потребителското ми име е ТОП
|
|
|
Post by chikitta on Oct 24, 2023 21:24:05 GMT 2
Дайте да отгатваме какво изчанчено име ще измислят Гуситата за бебо 😁 Аз залагам на Диорина (да, мисля, че ще е момиче).
|
|
|
Post by mira on Oct 24, 2023 21:29:00 GMT 2
Значи, Пепе качи ново видео преди 3 часа и никой нито дума! 😃
Аз реших все пак да го пусна, друго си е човек да гледа каравана на морето в края на октомври. Караваната не беше лоша, но Пепе беше като навита пружина през цялото време. Напрегна ме. Не знам какво се случи с тази жена, но YT видеата й в последно време въобще не се получават. Сякаш се насилва да ги прави. Но уви, не се получава.
П.П. Много се радвам за Мария Андреева и нямам търпение да почва с видеата от Барселона!
|
|