|
Post by magica on Apr 17, 2021 11:40:31 GMT 2
Момичета, здравейте Включвам се с малко по-различен въпрос: Някоя от вас правила ли си е лазерна епилация след фотоепилация? И може ли да сравни двете? Питам, понеже аз имам фотоепилатор (филипс, не нещо кой знае какво),но от него ефекта е минимален Очаквах доста повече след отзиви от мои приятелки, дори модела е абсолютно същият като на 2 от тях, те бяха много доволни. По принцип съм с тъмно руса коса, а космите освен на краката (само под коляното) са ми светли и тънки (следователно имам проблем с повечето епилатори и доста често ги накъсват вместо да ги премахват). Винаги съм използвала епилатор/ кола маска, но под коляното не знам защо са ми по-тъмни (никога не са бръснати). Според вас има ли смисъл да пробвам и лазерна и би ли имало ефект? По принцип ме дразнят най-много лятото, защото аз потъмнявам, а те стават бели/ много светло руси и е някакъв ужас. Искам си гладката кожа като след козметик. Не очаквам напълно да изчезнат, но очаквам поне 70-80%. Моля, ако някой има опит да сподели (може и на лично) Според мен ако са ти светли космите изобщо не си за фотоепилатор. Точно епилациите обсъждахме последните страници. Бих те посъветвала да си идеш на лазер, също да знаеш, че космите се бръснат преди процедурите. Лошото е, че за крака си е все още скъп лазерът Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by smurfina on Apr 17, 2021 11:47:57 GMT 2
Момичета, здравейте Включвам се с малко по-различен въпрос: Някоя от вас правила ли си е лазерна епилация след фотоепилация? И може ли да сравни двете? Питам, понеже аз имам фотоепилатор (филипс, не нещо кой знае какво),но от него ефекта е минимален Очаквах доста повече след отзиви от мои приятелки, дори модела е абсолютно същият като на 2 от тях, те бяха много доволни. По принцип съм с тъмно руса коса, а космите освен на краката (само под коляното) са ми светли и тънки (следователно имам проблем с повечето епилатори и доста често ги накъсват вместо да ги премахват). Винаги съм използвала епилатор/ кола маска, но под коляното не знам защо са ми по-тъмни (никога не са бръснати). Според вас има ли смисъл да пробвам и лазерна и би ли имало ефект? По принцип ме дразнят най-много лятото, защото аз потъмнявам, а те стават бели/ много светло руси и е някакъв ужас. Искам си гладката кожа като след козметик. Не очаквам напълно да изчезнат, но очаквам поне 70-80%. Моля, ако някой има опит да сподели (може и на лично) Според мен ако са ти светли космите изобщо не си за фотоепилатор. Точно епилациите обсъждахме последните страници. Бих те посъветвала да си идеш на лазер, също да знаеш, че космите се бръснат преди процедурите. Лошото е, че за крака си е все още скъп лазерът Sent from my iPhone using Tapatalk Да, прочетох ги току-що - аз съм с доста светла кожа, но си бях редовна в използването и не съм пропускала / измествала на др дати процедури Благодаря Да, знам, че се бръснат (това е едното ми притеснение). Една приятелка преди години ходи и беше много доволна (+ лице също), но тя е тъмничка, с доста по-плътни косми и така или иначе си ги бръснеше Мен ме притеснява, ако ги бръсна и потъмнеят и няма ефект от лазера какво ще правя знам, че е малък шанса, но все пак. Иначе съм запозната с цените и смятам да си събера първо част от парите и тогава да започна процедурите
|
|
|
Post by magica on Apr 17, 2021 11:51:45 GMT 2
Според мен ако са ти светли космите изобщо не си за фотоепилатор. Точно епилациите обсъждахме последните страници. Бих те посъветвала да си идеш на лазер, също да знаеш, че космите се бръснат преди процедурите. Лошото е, че за крака си е все още скъп лазерът Sent from my iPhone using Tapatalk Да, прочетох ги току-що - аз съм с доста светла кожа, но си бях редовна в използването и не съм пропускала / измествала на др дати процедури Благодаря Да, знам, че се бръснат (това е едното ми притеснение). Една приятелка преди години ходи и беше много доволна (+ лице също), но тя е тъмничка, с доста по-плътни косми и така или иначе си ги бръснеше Мен ме притеснява, ако ги бръсна и потъмнеят и няма ефект от лазера какво ще правя знам, че е малък шанса, но все пак. Иначе съм запозната с цените и смятам да си събера първо част от парите и тогава да започна процедурите Ами виж, че някои от момичетата са споделили, че не са забелязали да им станат по-тъмни и повече от бръснене. Мисля, Зай така написа. Но мисля определено, че вече има много добри лазери и би следвало да има добри резултати и при теб! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by mariak on Apr 17, 2021 17:22:38 GMT 2
За лазерната епилация аз съм със светли косми (тъмно руси) като цяло, дори сега си правя процедури, но на краката са само “под коляното” тъй като отгоре са почти невидими и няма смисъл да се подлагат на лазер тъй като ми каза момичето, че млже да стимулираме да излезнат повече (не по-тъмни, а повече). Под коляното, реално е няколко пръста над коляното де, ми бяха малко по-тъмни и по-гъсти и вече имам “плешиви” места след първа процедура.
Колкото до бръсненето, няма разлика при мен, на нито едно от местата не видях разлика в косъмчетата да са станали по-дебели или по-тъмни. Мисля, че бях споменала, но аз правя наведнъж крака, подмишници, бикини линия-интим и лице-мустаче.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 17, 2021 20:44:48 GMT 2
Преди няколко страници обсъждахме, че не продават TO във физическите магазини на Дъглас. Вчера, късно вечерта, направих поръчка само с продукти на Тhe Оrdinary и очаквах, че ще си я взема другата седмица. Днес сутринта получих СМС, че поръчката ми е готова за вземане от магазин. Чудя се дали не ги държат в склада им и само когато се направят онлайн поръчки тогава да ги продават? Малко е странно.
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Apr 17, 2021 22:22:04 GMT 2
Здравейте, момичета! Може ли да ми препоръчате хубав околоочен крем. Това ми е доста голяма драма, тъй като имам тънки сенки под очите. Знам, че никой крем не решава генерално този проблем, но ако сте срещали нещо, което поне малко да озарява кожата в тази зона Аз съм много доволна пак от Филорга, но от серията Oxygen glow. Препоръчах го на приятелка и днес ми се обади да сподели, че поръчва втора опаковка от него.
|
|
|
Post by magica on Apr 20, 2021 16:14:17 GMT 2
Момичета, поръчвали ли сте нещо на geek and gorgeous. Доста обсъждаха един серум с витамин Ц в групата на Инфармацките. Не се стърпях и го поръчах заедно с някакво почистващо желе. Ще дам отзиви, просто си търсех витамин ц за сутрин преди слънцезащитата, та реших да рискувам.
|
|
|
Post by Ахинора on Apr 20, 2021 16:18:54 GMT 2
Не видях да е споменато, приятелка ми писа, че до края на месеца в Субра слънцезащитата е на -50%. Имате ли някакви препоръки за слънцезащитен флуид, подходящ за много мазна, но чувствителна кожа? Без претенции съм към марката и цената. Лесно ми се получават пигментни петна, а пък не изгарям и не съм със светла кожа. Търся продукт за лице, но и за тяло приемам препоръки (имам един Piz Buin за доизмазване, харесва ми, но бих пробвала и нещо ново). Тествах наскоро новия слънцезащитен COCOSOLIS, обаче е с консистенция на крем Здраве и ме това ме отказа.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2021 18:03:16 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Apr 21, 2021 12:51:35 GMT 2
Аз си поръчах 2 слънцезащитни от Субра, но виждам, че почти са изчерпани вече. Не се чудете ми е препоръката, ако има нещо, от което сте доволни Доволна съм от Shaka fluid и в двете му версии ( оцветена и не ) и е надежден. Доста течен бих казала, но не омазнява, не лепне и върши чудесна работа. Друг въпрос е обаче, че един дерматолог каза, че опаковката стига за 5 дни, ако се нанася правилно количество на лицето ( 1ч.л.) и не знам дали някой от вас го прилага това. Piz Buin си използвам през зимните месеци и го харесвам заради филтрите. За цената си е чудесен.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2021 15:04:24 GMT 2
Аз днес си купих слънцезащита от Субра само, че от физически магазин. Друго си е като е на 50%. Момичета аз имам въпрос, поръчвате ли си парфюми онлайн и ако да, от къде предпочитате?
|
|
|
Post by The Judge on Apr 23, 2021 17:35:48 GMT 2
Слънцезащита ползвам на Биодерма преди на Адерма, но някак си ми побеляваше с него, с този на Биодерма няма проблем remedium.bg/bioderma-photoderm-max-slantsezashtiten-krem-za-litse-s-beztsvetna-tekstura-spf50-x40-ml-1768/pСъс суха кожа съм. За лазерната, според мен вече са напреднали и русите мацки също могат да се възползват успешно. Цените са високи, но си заслужава. Не се изкушавайте от студиа с ниски цени. Голям проблем може да стане, бях гледала някаква мадама, беше като одрана от нескопосано студио. Иначе при мене бяха адски проблеми с белези и враснали косми, ужас просто-това беше решението. Но да опукаш едни 500 - 600 кинта на 2 - 3 месеца невинаги е приятно. А цяло тяло е повече. Аз имам питане към вас. Никога не съм имала акне, кожата ми не ми е правила проблеми. Преди година и повече ми се появи около брадичката. Отвратително е, адски ме дразни, дерматологът каза, че се водело "възрастово" и се случвало след 30,даде ми Ларош, не се маха. Стихва, но за малко и пак се появяват някви гадории и вече съм приела лично войната. Слагам Ординари 10%киселина,ама нещо не мога да схвана май как се ползва правилно. Бая неща пробвах. Четох доста и се твърди че хормонално има някви индикации. Мисля да правя детокс само на вода илли сокове, ще ида и на изследвания, но питам дали има някоя да се е борила с това досадно нещо? И освен това седят белези. Маските и те не помагат хич...
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 23, 2021 21:21:06 GMT 2
Момичета аз имам въпрос, поръчвате ли си парфюми онлайн и ако да, от къде предпочитате? Да, от Нотино, особено ако има на промоция
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2021 21:43:17 GMT 2
Слънцезащита ползвам на Биодерма преди на Адерма, но някак си ми побеляваше с него, с този на Биодерма няма проблем remedium.bg/bioderma-photoderm-max-slantsezashtiten-krem-za-litse-s-beztsvetna-tekstura-spf50-x40-ml-1768/pСъс суха кожа съм. За лазерната, според мен вече са напреднали и русите мацки също могат да се възползват успешно. Цените са високи, но си заслужава. Не се изкушавайте от студиа с ниски цени. Голям проблем може да стане, бях гледала някаква мадама, беше като одрана от нескопосано студио. Иначе при мене бяха адски проблеми с белези и враснали косми, ужас просто-това беше решението. Но да опукаш едни 500 - 600 кинта на 2 - 3 месеца невинаги е приятно. А цяло тяло е повече. Аз имам питане към вас. Никога не съм имала акне, кожата ми не ми е правила проблеми. Преди година и повече ми се появи около брадичката. Отвратително е, адски ме дразни, дерматологът каза, че се водело "възрастово" и се случвало след 30,даде ми Ларош, не се маха. Стихва, но за малко и пак се появяват някви гадории и вече съм приела лично войната. Слагам Ординари 10%киселина,ама нещо не мога да схвана май как се ползва правилно. Бая неща пробвах. Четох доста и се твърди че хормонално има някви индикации. Мисля да правя детокс само на вода илли сокове, ще ида и на изследвания, но питам дали има някоя да се е борила с това досадно нещо? И освен това седят белези. Маските и те не помагат хич... Аз редовно се боря с пъпки, като започнем от алергии от цъфтящи и стигнем до мега чувствителна, суха и нежна кожа. Почти няма оправия с пъпките с каквото и да се мажат, витамини да се пият и какво ли не. И аз съм се мазала с Ларош по препоръка на дерматолог и изобщо не ми помага и да не кажа, че си мисля че даже от него ми излизаха още повече пъпки. Акне аут е другото, което ми беше препоръчано, но ефекта беше за малко и след това и той не ми помагаше. В последния месец съм спряла и консумацията на млечни продукти, защото постоянно ми излизаха ситни пъпчици по челото и ми казаха, че е възможно да имам непоносимост към лактоза. Да кажем, че за сега виждам ефект, изчистило ми се е лицето, но аз обичам сирене и кисело мляко и доста ми липсва от менюто.
Трудно е справянето с акнето да се намери каква е причината за появата му. Повечето ми приятелки дори се шегуват с мен, че като родя едно дете и ми се смени кръвта повече пъпки няма да имам.
|
|
|
Козметика
Apr 23, 2021 22:33:58 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Apr 23, 2021 22:33:58 GMT 2
То е супер странно, защото от нищото се започна. И май май трябва да си карам 3 дена на вода само и току виж съм убила каквото има за убиване. 🤣 Много е досадно и супер упорито. Казват, че може в следствие на хормони да е, заради храната и т. н.
|
|
|
Козметика
Apr 23, 2021 22:56:21 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Apr 23, 2021 22:56:21 GMT 2
Аз парфюми си взимам основно от Mg Parfumerie , много съм доволна . Намират св срещу Маринела в сградата на Бул Инс
|
|
|
Post by magica on Apr 24, 2021 8:09:35 GMT 2
То е супер странно, защото от нищото се започна. И май май трябва да си карам 3 дена на вода само и току виж съм убила каквото има за убиване. 🤣 Много е досадно и супер упорито. Казват, че може в следствие на хормони да е, заради храната и т. н. Justice, аналогичен случай съм. Една пъпка нямах, кожа стъкло, е с пори, ама пак. Миналата година след като започнахме да носим маски, ми се появи и на мен това маскне ли е, хормонално ли е, не знам( аз си изследвам хормоните постоянно и са ми ок). Ужасни подкожни слепоци само в областта на брадата и долу скулите, челюстта, които човъркам и стават белези. Имаше период, в който се налагаше по-често да нося маска и направо беше ужас (най-много се влошавам от тези n95, мисля бяха). Какво ми помогна: купих за самите пъпки серум със салицилова киселина - тази на revolution от notino, the ordinary имат, но беше изчерпан, но ползвам салициловата им маска. Купих си измивен гел на Балеа за много чувствителна кожа, без никакви гадости. Ползвам и ретинол, на neutrogena, поръчан от амазон. Също започнах химичен пилинг в салон и забелязвам огромно подобрение. Аз работя от нас, та не нося маска нон стоп, според мен ако носех на работа, щеше да е ужас Намалила съм млечните страшно много. Сега ще мислим с тази козметичката какво да правим с белезите, защото те си седят. Ама като нямам мира и ги стисках, а те едни болезнени и ужасни ..... Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mariak on Apr 24, 2021 14:34:04 GMT 2
Justice аз имам акне което се засили с маските (хормони постоянно пускам тъй като имам проблем и до някъде от там е и акнето), но успях поне това на лицето да го контролирам с изчистващия гел на Ordinary, серума с цинк и хидратиращия им крем. Вечер слагам и tea tree на по-гадните пъпки, но се слага само вечер защото не е хубаво да се излагаж на слънце с него.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 24, 2021 18:42:26 GMT 2
Мерси, момичета, ще посетв и лекарите, и ще пробвам препоръчаните неща. Аз си обичам млечни и сладко, ама ще спра да видим как ще се повлияе. Противозачатъчни взимах преди бая време, знам ли дали не са разбичкали всичко тотално.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 25, 2021 12:19:55 GMT 2
Аз хич не обичам да се експериментира що се касае до форми на акне, но понякога е неизбежно, дори когато и дерматолози не успяват да помогнат. Всеки най-добре познава кожата си и отново повтарям не насърчавам да се пробва на всяка цена, но при мен киселините вършат чудеса.
Нямам пъпки, и да имам са единични и то рядко, но около брадичката и отстрани се появи след маски, а може и хормони. Помогна ми азелаинова киселина, която се маже много малко, направо изчезна всичко. Добавих и измивен продукт с млечна киселина на биотрейд и така лекувам проблема. Ако видя, че нещо ще става мия и мажа в тази комбинация. Джъстис, щом имаш опит с киселини пробвай Скинорена, но нали после слънцезащита и то да се подновява редовно, че да няма петънца. От две седмици вкарвам и млечна киселина на ТО, но внимателно и по малко, май си намерих моето.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 25, 2021 18:40:26 GMT 2
То това е, че нямам. Взех най-базовите неща на Ординари и съвсем сега започвам да чета. Гледах и Аглю. И аз внимавам какво слагам, затова питам като Маугли, защото с киселините може и беля да стане. Благодаря за препоръките.
|
|
|
Post by bellaberry on Apr 25, 2021 20:01:32 GMT 2
Пренасям въпроса си тук ☺️ Някоя дама има ли опит с лосион за изкуствен тен на биобаза? Или въобще добър лосион за тен 🤔
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 25, 2021 20:08:11 GMT 2
Миналата година го ползвах. Долна съм. Имах лек и ненатрапчив тен, с нанасяне веднъж седмично,но може и да стане по-тъмен, стига да се нанася по-често. Ако следваш инструкциите, всичко ще е точно. Задължително ексфолиране на кожата и да е идеално суха преди нанасяне. Изхарчих си цялата опаковка, защото пропуснах морето заради пандемията и си бях с тен до септември.🙂 Единственото, което не ми хареса е аромата, но това се отнася за всички автобронзиращи продукти, които съм ползвала. Свиква се.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2021 20:15:11 GMT 2
Пренасям въпроса си тук ☺️ Някоя дама има ли опит с лосион за изкуствен тен на биобаза? Или въобще добър лосион за тен 🤔 Аз съм на трета опаковка от бронзата на Биобаза и съм страшно доволна. Безцветен спрей е, нанася се лесно и тенът става много равномерен и естествен. Според честотата на нанасяне може да конролираш и колко интензивен да е тенът. Също така се отмива равномерно. Другият ми любим автобронзант е на Dove. Той вече си е лосион. За него важат същите неща като за Биобаза. Купувам го от Лили и май беше под 10 лева. И при Биобаза, и при Dove тенът си изглежда като истински и поне аз не ставам оранжева. Някой ползвал ли е на Loving tan бронзантите? Много ги хвалят и се чудя наистина дали си заслужават? До колкото помня даже ги имаше в онлайн магазина на Ели.
|
|
|
Post by bellaberry on Apr 25, 2021 20:20:01 GMT 2
Много благодаря,а с ръкавица ли се нанася отново този спрей на биобаза? Притеснява ме,че е безцветен и не виждаш къде нанасяш,но щом отзивите са добри явно не е голям проблем. Ползвала съм на Сен Тропе ,не са лоши,придобивам лек тен,не стои изкуствено, но са ми оставали петна на ръцете,уж е разнесен перфектно с ръкавица 🤔 а не е от най-бюджвтните продукти..
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2021 20:30:47 GMT 2
На Биобаза си се нанася с ръце. Само веднага след като се намажеш трябва много хубаво да си измиеш ръцете и особено между пръстите.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2021 23:56:51 GMT 2
2 тъпи въпроса от мен - а цапат ли дрехите и мажете ли лицето? Близначките Бадура ми бяха направили впечатление, че са с бели лица и тъмни тела.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 26, 2021 7:06:58 GMT 2
Във видеото Пепе си напръска и лицето, но аз не съм го ползвала и не мога да кажа
|
|
|
Post by magica on Apr 26, 2021 7:56:15 GMT 2
Аз никога не съм ползвала автобронзант. Имам адски бели крака и много се дразня лятото преди да направя тен как кзглеждам. Бихте ли ме окуражили да пробвам? Но бих си взела нещо бюджетно за начало, не ми се дават много пари. Ако сложа само на краката, много ли ще е грозно? Как е по-добре, на цялото тяло и лице ли да сложи човек? Сега ще допрочета мненията ви.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|