|
Козметика
May 1, 2021 16:16:59 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on May 1, 2021 16:16:59 GMT 2
Да ти кажа честно - не знам . Каза ми , че косъмът трябва да почива-да не се прекалява с терапията и най- често на два месеца да се подновява.
|
|
|
Post by diamond on May 2, 2021 21:35:31 GMT 2
Момичета, знаете ли хубав парфюм с аромат на люляк?
|
|
|
Post by Ахинора on May 3, 2021 13:31:53 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2021 23:53:21 GMT 2
Здравейте! С разрешение на модератор, публикувам тук анкета, която е свързана с разработването на дипломната ми работа. Анкетата е с цел проучване на това как онлайн мненията между потребителите в социалните мрежи, влияят на решението за покупка на козметика. Ще съм много благодарна на всеки, който отдели време да я попълни. Анонимна е и не би трябвало да отнеме повече от 5 минути. survey.ue-varna.bg/index.php/938517?lang=bg
|
|
|
Post by candygirl on May 4, 2021 0:11:48 GMT 2
Гласувах . Дадох си сметка, че Фейсбук много рядко ползвам , да не кажа никога, за да чета отзиви за козлетични продукти.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2021 13:11:52 GMT 2
И аз гласувах! И аз не използвам ФБ за отзиви на козметика. По-скоро бих се доверила на коментарите в сайтове като Нотино и Дъглъс отколкото на ФБ и инфлуенсъри.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2021 21:40:25 GMT 2
И аз гласувах. Само че си мислех, че полето със заплатите може да е малко по-разширено. Просто не виждам как някой с 400 лв доход би могъл да си купува козметика...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 10, 2021 19:19:31 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли ФОТОЕПИЛАТОР LUMEA ADVANCED 1994/00? Чудя се между моделите 1994 и 1997, кой е по-добър според вас?
|
|
|
Козметика
May 10, 2021 20:14:03 GMT 2
via mobile
Post by Ахинора on May 10, 2021 20:14:03 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли ФОТОЕПИЛАТОР LUMEA ADVANCED 1994/00? Чудя се между моделите 1994 и 1997, кой е по-добър според вас? Аз имам фотоепилатор, но на Ренингтън, каква е разликата между посочените от теб модели? ☺️
|
|
|
Post by Deleted on May 10, 2021 20:18:55 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли ФОТОЕПИЛАТОР LUMEA ADVANCED 1994/00? Чудя се между моделите 1994 и 1997, кой е по-добър според вас? Аз имам фотоепилатор, но на Ренингтън, каква е разликата между посочените от теб модели? ☺️ Модела 1997 има приставка и за лицето, мисля че само това е разликата.
|
|
|
Козметика
May 10, 2021 20:27:43 GMT 2
via mobile
Post by okay on May 10, 2021 20:27:43 GMT 2
Аз имам лумеа 1997. Забелязвам, че космите са по-меки и не чак толкова на гъсто,както и че няма вече нямам всяка седмица врастнали косми и това само след две процедури. Приставката за лицето не съм ползвала все още, защото имам тъмни петна, които се притеснявам да не би да се повлияят негативно.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on May 10, 2021 22:27:54 GMT 2
Моят не е нито един от двата модела, но също има приставка за лице - аз обаче не я ползвам. Както вече съм писала минавам цяло тяло с една приставка, която си е базовата за тяло. Разликата е в размера на прозорчето и тази за лице има допълнителен филтър.
|
|
|
Post by Deleted on May 10, 2021 23:02:22 GMT 2
Момичета, ще съм много благодарна, ако можете да ми дадете съвет или да споделите опит. Казусът е следния: Купих си маска за коса Moroccanoil Color Depositing Mask в цвят Copper. Уточнявам, че съм брюнетка, но не много тъмна, а от видеа и снимки на хора с такава коса, се добива желаният цвят/тон на косата. На маската, а и в описанието на продукта в сайта на златнарибка, пише, че маската се нанася на вече измита коса, което направих и аз. Цветът обаче не хвана изобщо. Реших да проверя страницата им в инстаграм и там дами, които имат дори по-тъмна коса от мен, успяват да докарат този цвят, който искам аз. Те обаче нанасят маската на суха коса, след което я измиват. Въпросът ми е, дали сте използвали такава маска и как я нанасяте? - на суха или на измита коса.
|
|
|
Post by Перуника on May 11, 2021 7:51:51 GMT 2
Момичета, ще съм много благодарна, ако можете да ми дадете съвет или да споделите опит. Казусът е следния: Купих си маска за коса Moroccanoil Color Depositing Mask в цвят Copper. Уточнявам, че съм брюнетка, но не много тъмна, а от видеа и снимки на хора с такава коса, се добива желаният цвят/тон на косата. На маската, а и в описанието на продукта в сайта на златнарибка, пише, че маската се нанася на вече измита коса, което направих и аз. Цветът обаче не хвана изобщо. Реших да проверя страницата им в инстаграм и там дами, които имат дори по-тъмна коса от мен, успяват да докарат този цвят, който искам аз. Те обаче нанасят маската на суха коса, след което я измиват. Въпросът ми е, дали сте използвали такава маска и как я нанасяте? - на суха или на измита коса. Според мен на измита коса следва да се нанесе, поне аз така направих. Ползвах rose gold цвета два пъти, и въпреки че съм руса, не мога да кажа, че хвана кой знае колко, основно на кичурите, които са обезцветени, та ми е съмнително при тъмни коси дали ще хване, тъй като не съм останала с впечатление да е много пигментирана маската.
|
|
|
Post by Deleted on May 11, 2021 9:19:06 GMT 2
|
|
|
Post by suede on May 11, 2021 14:51:16 GMT 2
Би ли споделила, само тези ампули ли използваш или имаш и концентратите към тях? Обмислях да си взема, но не успях да намеря концентратите към ампулите и не знаех дали ефектът ще си заслужава без тях. Имам ампулите на pro longer и не са лоши. Аз боядисвам косата, леко чуплива ми е, склонна към дехидратация и с отвратителен фриз. Последно време ползвам Керастаз, преди това дълго бях с Алтерна. Редовно правя един курс с ампула на Керастаз от тези Фюзио доуз и ефектът е топ. В комбинация ги ползвам. В интерес на истината явно са изчезнали в БГ, защото и аз ги търсих последния път, но не ги открих. Взех от Амазон.
|
|
|
Post by javeliniya on May 11, 2021 16:20:56 GMT 2
Здравейте, момичета. Някоя от вас може ли да ми препоръча хидратиращ балсам без отмиване. С къдрава коса съм, но когато я изрправя, въпреки термозащитата, която позлвам и нанесените масла плюс маска за коса и останалата грижа, която ползвам под душа, косата ми е много суха.
|
|
|
Козметика
May 12, 2021 12:17:18 GMT 2
via mobile
Post by Ахинора on May 12, 2021 12:17:18 GMT 2
Аделина, ползвала съм розовозлатния вариант като бях руса и при мен хващаше както на суха, така и на мокра коса. Колко време я държа? Всякакви матиращи и оцветяващи продукти за коса държа по доста време, като референция - поне 40 мин, за да хване цветът. От 5-минутно стоене рядко съм виждала ефект. Така коригирах и едно кофти рижо преди време.
|
|
|
Post by smurfina on May 12, 2021 12:24:16 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли ФОТОЕПИЛАТОР LUMEA ADVANCED 1994/00? Чудя се между моделите 1994 и 1997, кой е по-добър според вас? Не мога да дам сравнение - имам само 1997 адванст и при мен, както бях писала по-рано, има ефект само където космите са ми по-тъмни (на краката под коляното). По принцип съм тъмно руса и по ръцете и над коляното са ми като мъх, а винаги и навсякъде съм ползвала епилатор / кола маска, та няма как да идва разликата от различно третиране. В същото време имам приятелка с 1997 (същият модел като моя) и тя е много доволна.
|
|
|
Post by smurfina on May 12, 2021 12:31:28 GMT 2
Здравейте, момичета. Някоя от вас може ли да ми препоръча хидратиращ балсам без отмиване. С къдрава коса съм, но когато я изрправя, въпреки термозащитата, която позлвам и нанесените масла плюс маска за коса и останалата грижа, която ползвам под душа, косата ми е много суха. Аз съм с леко чуплива, но дълга коса и също е много суха. При мен ефект има на Маракеш крема за краищата, а скоро пробвах и олиото на Olioseta (oil treatment for hair) и също съм доволна, но при теб може и да не подейства. То е от този тип, който не оставя мазно. Другото, което бих ти препоръчала е да отидеш на хидратираща терапия за коса. Аз ходя през няколко месеца при моята фриз., нанася се само по дължините и се стои 20тина мин (+-5 мин). Не знам точно на коя марка е, една синя е (цвета на сместа, който се получава) и се смесва ампула + още нещо. Изглежда като нормална купена маска за коса, но синя. Мога да я попитам следващият път какво ползва, но съм сигурна, че каквато и да е хидратираща ще помогне. При мен има доста добър ефект
|
|
|
Post by magica on May 12, 2021 13:46:34 GMT 2
Момичета, какво мислите за козметиката Avant? Имам спомен, че я коментирахте по едно време. Тъй като си взех предната кутия на Кибрит и ми харесаха повечето неща, сега си поръчах тяхната кутия с Авант. Тепърва ще ги тествам продуктите (както би се изразила Попова ), но ми се иска да чуя дали не са някакви шано истории, че ми се струват доста скъпи по принцип. Още не съм се престрашила за изкуствения тен, но съм си записала всички препоръки. За лице не препоръчвам да се ползва фотоепилатор, дори и да има приставка. По-добре на лазер. На мен горна устна и брадичка са ми 40 лева на процедура, а и постоянно преедлагат пакети на добри цени
|
|
|
Post by Deleted on May 12, 2021 22:21:42 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли ФОТОЕПИЛАТОР LUMEA ADVANCED 1994/00? Чудя се между моделите 1994 и 1997, кой е по-добър според вас? Вземи си по-евтиния. Взех си 1997, защото беше на цената на 1994. Ползвам 1 приставка. Да направя кратък ъпдейт - 5 процедури на подбедрици - никога не съм била с толкова гладки крака. По 4 процедури на мишници (останали са по-малко от 10%) и интим (около 20%, но си личи, че доста съм пропускала зони. Все ме е страх да не повторя мястото и да се изгоря. Ще продължавам с двуседмичните щракания в тези области. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by lon on May 13, 2021 12:23:45 GMT 2
В момента използвам дневния крем на Авант(беше в предно издание на Кибрит) и ми харесва.Добре хидратира,има лека формула ,не омазнява(със суха кожа съм) ароматът му е малко по-силен ,но ми допада. Чудя се все още дали да не поръчам кутията с Авант ,но май ще се въздържа..Взех си майската и много ми харесаха продуктите ,ако си поръчам и тази ММ ще пребели очи 😁
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2021 15:48:44 GMT 2
Благодаря много, момичета за споделеният опит. Поръчах си и ще споделя мнение след време. 🤞🏻
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 13, 2021 17:08:27 GMT 2
Благодаря ти за съвета! Този път пробвах на суха коса, но стоях около 30 минути и се получи точно това, което искам. Аделина, ползвала съм розовозлатния вариант като бях руса и при мен хващаше както на суха, така и на мокра коса. Колко време я държа? Всякакви матиращи и оцветяващи продукти за коса държа по доста време, като референция - поне 40 мин, за да хване цветът. От 5-минутно стоене рядко съм виждала ефект. Така коригирах и едно кофти рижо преди време.
|
|
|
Post by Ахинора on May 13, 2021 20:02:32 GMT 2
adelina, моля, за нищо, много се радвам ☺️
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2021 20:24:43 GMT 2
Момичета, ако представлява интерес в сайтовете kosa.bg и zlatnaribka.com, има намаление от 25% на продуктите на Moroccanoil до края на месец май.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on May 14, 2021 21:13:50 GMT 2
Само да кажа, че е много готино като споделяте къде има намаление. Миналият месец crystalnoir като сподели, че има -50% на слънцезащита в аптеки Subra се запасих с 2. Ще се възползвам и от намалението на Moroccanoil. Благодаря! <3
|
|
|
Post by lon on May 15, 2021 7:47:03 GMT 2
Някой да е ползвал от маските на The body shop?Имат 20% намаление на всичко до утре и се чудя дали да не си взема от 15мл маски да пробвам,тази в кафе ме привлече
|
|
|
Post by Ахинора on May 15, 2021 18:29:53 GMT 2
Само да кажа, че е много готино като споделяте къде има намаление. Миналият месец crystalnoir като сподели, че има -50% на слънцезащита в аптеки Subra се запасих с 2. Ще се възползвам и от намалението на Moroccanoil. Благодаря! <3 Супер, радвам се, че сме си взаимно полезни 💚Каква слънцезащита взе? Аз заложих на Виши, мама ме инфлуенсна 😂Тя е голям фен и реших да им дам шанс, та взех матиращия флуид с SPF50 и слънцезащитната вода с SPF30. Засега ми допадат на първо четене, флуидът сработва с грим, а водата не мазнее неприятно. Пълни впечатления ще споделя в края на лятото, не изгарям, но пък лесно се сдобивам с пигментни петна. От марокан харесвам оцветяващите маски (но съм ги ползвала като руса, сега съм с тъмна коса), олиото за плътна коса (но пък ароматът не ми допада), балсамът repair (шампоанът е ужасен за моята коса). Имам някъде един техен слънцезащитен спрей за коса, който още не съм пробвала да видя става ли, дано не забравя да го ползвам това лято.
|
|