|
Post by noclue on May 25, 2021 8:07:00 GMT 2
Криси, не се занимавай с мицеларни води и гелове, а пробвай почистването в 2 стъпки - първа стъпка с олио/крем или balm, втора стъпка с измиващ продукт. Например аз правя в момента следната комбинация: The Inkey list Oat cleanser balm + The Inkey list Salicylic acid cleanser. Кожата ми е в много добро състояние, гримът е винаги почистен, никога не остава размазана спирала и тн. Inkey list ги има в cultbeauty и feelunique (пратките присгигат без обмитяване). Друг мой любимец за първа стъпка ми е The Ordinary Squalane cleanser в комбимация с някой друг измиващ продукт. Галя също хвалеше някакво олио за почистване на грим, не мога да се сетя марката коя беше обаче. Идеята е, каквото и да избереш за 1вата стъпка, да "разтопиш" грима с него и след това да премахнеш каквото е останало с измиващия гел. Аз дори гледам около минута да обтривам лицето си с мазния продукт (да, гримът се размазва навсякъде, но отмиваш с вода после, така че не е проблем), като добавиш малко водичка и се емулсифира, може и малко масажче да правиш, то е мазнично и приятно 😊
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2021 10:40:24 GMT 2
Криси, ако не бъркам назад в темата беше споменала, че не използваш мицеларна вода? Аз също не се гримирам почти, залагам на CC крема на Lumene + спирала и червило. Първо премахвам с тампон с мицеларна вода, а след това с гел. Този, който споменах на Apivita с прополис е много добър, почиства и не изсушава. Не мисля обаче, че се води мицеларен. Друг, от който останах доволна e Himalaya с боровинка, също не е мицеларен. Пробвала съм 2 мицеларни, които категорично НЕ препоръчвам - розовия на Garnier и един на Farmona с бадем! Има един гел, който е мицеларен с роза на Nivea. Беше препоръчан от Зорница от Agleu, което ме обнадежди, но така и не съм стигнала до него, затова не мога да дам мнение. Някой използвал ли е почистващият гел на Eucerin Dermatoclean? Търся си хубав мицеларен гел, който да измива добре и грима, последно си взех на Mixa, но не ми допадна, защото не ми измиваше грима изобщо. Не че се гримирам кой знае колко, но да не може да ми измие спиралата и ББ крема...пък ако сложа и очна линия и излизам от банята като панда около очите. Използвам мицеларна вода и то само на Мixa, от нея съм си доволна. И аз попринцип първо минавам с мицеларна вода и после с измивен продукт. Иначе се чудех дали да не си взема олио за премахване на грим, но с моята чувствителна кожа не знам дали ще ми се отрази добре. Ще отида да се консултирам за Apivita дали се препоръчва за моята кожа. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
May 25, 2021 11:34:39 GMT 2
via mobile
Post by patrashkova on May 25, 2021 11:34:39 GMT 2
Мнение за шампоаните на апивита? Мариета много им хвали маските и се зачудих.
|
|
|
Post by magica on May 25, 2021 14:11:13 GMT 2
Криси, не се занимавай с мицеларни води и гелове, а пробвай почистването в 2 стъпки - първа стъпка с олио/крем или balm, втора стъпка с измиващ продукт. Например аз правя в момента следната комбинация: The Inkey list Oat cleanser balm + The Inkey list Salicylic acid cleanser. Кожата ми е в много добро състояние, гримът е винаги почистен, никога не остава размазана спирала и тн. Inkey list ги има в cultbeauty и feelunique (пратките присгигат без обмитяване). Друг мой любимец за първа стъпка ми е The Ordinary Squalane cleanser в комбимация с някой друг измиващ продукт. Галя също хвалеше някакво олио за почистване на грим, не мога да се сетя марката коя беше обаче. Идеята е, каквото и да избереш за 1вата стъпка, да "разтопиш" грима с него и след това да премахнеш каквото е останало с измиващия гел. Аз дори гледам около минута да обтривам лицето си с мазния продукт (да, гримът се размазва навсякъде, но отмиваш с вода после, така че не е проблем), като добавиш малко водичка и се емулсифира, може и малко масажче да правиш, то е мазнично и приятно 😊 Галя хвалеше олиото на Skin Watchers, корейско е пак. Аз пък мислех да пробвам на The body shop олиото с лайка, но в крайна сметка сега си взех това на Балеа - prikachi.net/image/bq994 . Почиствам с него, после с един гел на Geek&Gorgeous, кожата ми става супер чиста, не съм я усещала така, наистина си е game changer това почистване. Особено аз както се мажа нон стоп със слънцезащита, тя също трябва хубаво да се разтопи. Вече рядко се гримирам.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2021 18:11:31 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2021 18:40:13 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2021 18:55:41 GMT 2
Момичета, Зайчето беше споменала по-назад, но пак да попитам за препоръка. Търся си слънцезащитен спрей за лице, който да мога да ползвам и върху грим. И как подновявате слънцезащитата върху грима през деня? Аз съм по цял ден навън по принцип и ми е трудно подновяването на всеки два-три часа, камо ли пък с грим. Даже вече започвам да почернявам, супер бързо ме хваща 😐
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2021 23:36:48 GMT 2
Момичета взех си Одорекс део рол-он на Биотрейд против изпотяване. Днес за 2 ден си слагам вечер обаче усещам лек сърбеж, вчера също имах, но беше по-малко. Мисля че е нормално поне така четох. Някоя от вас използвала ли го е и имала ли е такова чувство?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 6:20:54 GMT 2
via mobile
Post by bellaberry on May 27, 2021 6:20:54 GMT 2
Момичета взех си Одорекс део рол-он на Биотрейд против изпотяване. Днес за 2 ден си слагам вечер обаче усещам лек сърбеж, вчера също имах, но беше по-малко. Мисля че е нормално поне така четох. Някоя от вас използвала ли го е и имала ли е такова чувство? Sent from my iPhone using Tapatalk Да,абсолютно нормално е ☺️ аз лично съм много впечатлена от одорекса, бяха ми прехвалили рол-он на Виши- Ами по-скъп е, но при мен нямаше по-различен ефект от тези, които са по 5 лв..една приятелка също не беше доволна и тя ми каза за одорекс. Аз лично го слагам всяка седмица, не на 10 дни и наистина няма никакво изпотяване 🙂
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 7:14:56 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on May 27, 2021 7:14:56 GMT 2
А забелязала ли си изпотяването в други области да се е увеличило? Като компенсация за мишничките.
|
|
|
Post by ☀ on May 27, 2021 7:25:46 GMT 2
Момичета, Зайчето беше споменала по-назад, но пак да попитам за препоръка. Търся си слънцезащитен спрей за лице, който да мога да ползвам и върху грим. И как подновявате слънцезащитата върху грима през деня? Аз съм по цял ден навън по принцип и ми е трудно подновяването на всеки два-три часа, камо ли пък с грим. Даже вече започвам да почернявам, супер бързо ме хваща 😐 Много неприятно е, когато има и грим наистина. Аз понеже съм от лесно почервеняващите избирам или тонирана слънцезащита, или почиствам грима и нанасям отново, но това е трудната част. Има спрей на Ла Рош, скоро и в Дм видях такъв, но за втория не знам. Не размазва грима иначе, може да се пръскаш, когато усетиш, че слънцезащитата намалява, но в никакъв случай това да не е единствената ти защита.
|
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 11:13:35 GMT 2
На мен Тео много ми хареса. Хем косата е жива и лъскава, хем изобщо не дразни скалпа. По-бързо се омазнява, но предпочитам по-често да я мия, пред това да е като слама. Жалко, че дълго време бях скептична.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 11:18:24 GMT 2
Момичета, Зайчето беше споменала по-назад, но пак да попитам за препоръка. Търся си слънцезащитен спрей за лице, който да мога да ползвам и върху грим. И как подновявате слънцезащитата върху грима през деня? Аз съм по цял ден навън по принцип и ми е трудно подновяването на всеки два-три часа, камо ли пък с грим. Даже вече започвам да почернявам, супер бързо ме хваща 😐 Много неприятно е, когато има и грим наистина. Аз понеже съм от лесно почервеняващите избирам или тонирана слънцезащита, или почиствам грима и нанасям отново, но това е трудната част. Има спрей на Ла Рош, скоро и в Дм видях такъв, но за втория не знам. Не размазва грима иначе, може да се пръскаш, когато усетиш, че слънцезащитата намалява, но в никакъв случай това да не е единствената ти защита. Значи, ще си взема спрея на Ла Рош. Не знам дали имате нужда, но в Дъглас са заредили някои от популярните продукти на ординари. За първи път хващам да има налична червената маска и нямам търпение да видя дали е толкова добра, колкото казват.
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 11:22:02 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on May 27, 2021 11:22:02 GMT 2
Много е хубав, Луци, но доста скъп :/ 🤷♀️ Последно за 27 лв го взимах...
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 11:32:40 GMT 2
За колко време ти стига 🤔
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 12:16:30 GMT 2
Използвала съм ето този спрей, не знам обаче дали точно него коментирате. В момента в notino е на цена от 24.50лв. Останах доволна и използвах може би около 2 месеца, като не е използван всеки ден. www.notino.bg/la-roche-posay/?f=1-1-222-52434#ac2
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 12:23:41 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on May 27, 2021 12:23:41 GMT 2
Аз харесвам флуида на lancaster , който в като основа за грим.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 12:26:13 GMT 2
Да, и аз за тези се сещам. От две години ползвам флуида и си ми харесва.
Видях ги днес тези Ланкастър в Дъглас, имат и спрей май?
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 12:43:25 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on May 27, 2021 12:43:25 GMT 2
Даа, аз съм очарована от всичко, което съм ползвала-мляко за тяло с фактор 30 , за лице фактор 50 , основа за грим и олио с частици.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on May 27, 2021 21:30:22 GMT 2
На Ла Рош спрея и аз съм го използвала миналото лято, хареса ми, но понеже излизам само със слънцезащита и молив за вежди последните няколко месеца не намирам смисъл да си го купувам пак. Луци, червената маска/пилинг използвам вече трети месец и тя ми харесва. Мисля, че от комбинацията от продуктите, които използвам последната година + здравословното хранене (колкото е възможно) дават резултати. Преди имах малко повече пъпчици, които се появяваха, но го отдавам на това, че не бях чела толкова за това как да се грижа привилно за кожата си (бях и млада, и глупава, и неинформирана хаха).
|
|
|
Козметика
May 27, 2021 22:53:22 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on May 27, 2021 22:53:22 GMT 2
Луци, различно. За около месец през лятото. Но аз дълго време работех хоум офис и не се е налагало да пръскам много. Ако се ползва по-често и за 2 седмици може да замине.
|
|
|
Post by Deleted on May 31, 2021 19:00:17 GMT 2
Момичета, Нотино имат безплатна доставка на всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2021 22:10:33 GMT 2
А момичета, някой слагал ли си е ботокс и от кого сте доволни? Доста чета за д-р Гергана Манолова, но й бях гледала един лайв и изобщо не блесна с думи и поведение. Те не са особено важни, но все пак предизвикаха известно съмнение в мен. Денкова я харесвам, но за ботокс няма много позитивни мнения. А най много харесвам Наталия Боянова като дерматолог, но не зная как се справя с 💉 🤷♀️
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Jun 2, 2021 6:55:37 GMT 2
via mobile
Post by bellaberry on Jun 2, 2021 6:55:37 GMT 2
А забелязала ли си изпотяването в други области да се е увеличило? Като компенсация за мишничките. Извинявам се, че отговарям късно. Не, нямам такива наблюдения ☺️
|
|
|
Post by minimoi on Jun 2, 2021 9:03:50 GMT 2
А момичета, някой слагал ли си е ботокс и от кого сте доволни? Доста чета за д-р Гергана Манолова, но й бях гледала един лайв и изобщо не блесна с думи и поведение. Те не са особено важни, но все пак предизвикаха известно съмнение в мен. Денкова я харесвам, но за ботокс няма много позитивни мнения. А най много харесвам Наталия Боянова като дерматолог, но не зная как се справя с 💉 🤷♀️ Sent from my SM-G980F using Tapatalk Има една група във фейсбук там има доста коментари кой от къде е доволен може да разгледаш . www.facebook.com/groups/291780728819430/?ref=share Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Перуника on Jun 2, 2021 12:49:07 GMT 2
Момичета, ако някой иска да пробва продукти на Saff, може да погледнете тази кутия www.instagram.com/you_are_worth_it_box/. Тази за месец май изглежда много офертна - включва скраб за тяло на saff и нещо като серум/олио с ретинол и сквалан, балсам за устни на биобаза. Този пост не е спонсориран (за съжаление).
|
|
|
Post by suede on Jun 2, 2021 13:02:10 GMT 2
Аз бих препоръчала много да внимавате с тези боклуци на Биотрейд за изпотяване. Едно време много млада и зелена взех абсурдното решение да ги ползвам. Благодарение на това съм с перманентно запушени потни жлези на едната мишница и отвратително грозна подутина благодарение на това. Известно време имах и увеличен лимфен възел пак там благодарение на това. Изобщо не препоръчвам.
|
|
|
Post by smurfina on Jun 2, 2021 17:05:38 GMT 2
Момичета, някоя, ако харесва Lakme като марка за коса, може ли да ме светне , защо този продукт никъде не го намирам? lakme.com/en/sun-care-serum-2/Благодаря предварително
|
|
|
Post by lon on Jun 2, 2021 18:04:13 GMT 2
Ползвала съм техен крем за къдрици ,не съм особено впечатлена.Сега ползвам оцветяваща маска за червена коса ,но и за нея не мога да кажа ,че е кой знае какво.Очаквах повече от техните продукти
|
|