|
Post by Deleted on Jun 2, 2021 18:40:18 GMT 2
Minimoi, благодаря Там съм, включвам се от време на време даже. Нели е страхотна, прави много полезни лайвове и дава подробна информация. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Jun 2, 2021 20:16:11 GMT 2
|
|
|
Post by smurfina on Jun 3, 2021 9:08:09 GMT 2
marissa - благодаря. Не, не е първият - той си е от жълтата (съвсем друга) серия. Иначе по името и аз намерих този от линка (full defense mist, което е спреят от серията, защото видях, че и отгоре съм объркала - дала съм серума, а не спрея.Всъщност спрея издирвам).Поръчах го и няма общо със старият спрей А аз много го харесвах, използвах го лятото основно преди плаж и виждах огромна разлика в косата си. В момента формула, консистенция, дори мирис са различни. Все пак ще му дам шанс на новият сега лятото, може да си върши работата.
|
|
|
Post by veereto on Jun 3, 2021 11:35:48 GMT 2
Здравейте, момичета! Изчетих цялата тема до сега и си направих цял списък за пазар. Заплатата ми няма да го хареса Аз да се включа понякои теми със закъснение. За слънцезащита използвам eucerin oil control spf 50, до сега не съм намерила нещо друго, което да се разбира с кожата ми. Като си харесам нещо и ходя и си търся тестери, но друго до момента не ми е харесало. Мисля да пробвам спрея на ла рош, който похвалихте за подновяване, че с грим не е лесно. За Биотрейд аз съм против. В по-ранните си години го бях използвала едно лято, но се усетих на време, че не е полезно порите да се запушват и като прочетох тук, за негативните последствия, които дава добре съм направила. Но за някои поводи, в които искаме всичко да е на 6 не мисля, че ще се отрази зле. Искам да попитам съфорумката, която сподели, че е пробвала кератиновата терапия, за която Виктория говори (аз съм блокирана от нея), къде ходи и ориентировъчна цена. Интересно ми да я пробвам, защото нейната коса ми харесва как изглежда. Извинявам се, ако е споменато и съм го пропуснала.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2021 14:17:24 GMT 2
Момичета, преди време ви бях похвалила аргановото масло на 22 Luxury Argan Oil след като видях реклама от Виктория, някой взел ли си го и има ли доволни?
|
|
226 posts
|
Козметика
Jun 3, 2021 19:55:52 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Jun 3, 2021 19:55:52 GMT 2
Здравейте, момичета! Дали някоя може да препоръча изпитан крем против целулит. Знам, че не изчезва за седмица или две, но ако имате наблюдение за някой добър ще се радвам да чуя отзиви.
|
|
|
Post by magica on Jun 3, 2021 21:33:54 GMT 2
Здравейте, момичета! Дали някоя може да препоръча изпитан крем против целулит. Знам, че не изчезва за седмица или две, но ако имате наблюдение за някой добър ще се радвам да чуя отзиви. Аз ползвам на kreuterhoff в момента (доста препоръчван), плюс почти всеки ден упражнения, стълби и много вода. Виждам разлика за пръв път от две години в състоянието на целулита си. Но не очаквай чудеса, имам предвид, че не ми е изчезнал, просто има подобрение. Взела съм си и душ гела, но не съм много редовна с него. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ariel on Jun 3, 2021 22:08:22 GMT 2
Момичета взех си Одорекс део рол-он на Биотрейд против изпотяване. Днес за 2 ден си слагам вечер обаче усещам лек сърбеж, вчера също имах, но беше по-малко. Мисля че е нормално поне така четох. Някоя от вас използвала ли го е и имала ли е такова чувство? Sent from my iPhone using Tapatalk Ползвала съм и ме сърбеше ако много скоро съм бръснала мястото. Това установих. Иначе нямах изпотяване другаде, но в един момент имаше 2-3 дни, в които сякаш природата ми отмъщаваше и бях като скункс. Нямаше пот, но миришех ужасно и специфично........ Случи ми се два пъти и зарязах. До този момент го считах за велико изобретение. Помня и друго - имаше съставка, която се коментираше, че не е много ок. Дали не беше никел 🤣
|
|
727 posts
|
Козметика
Jun 4, 2021 9:11:02 GMT 2
via mobile
Post by iceprincess on Jun 4, 2021 9:11:02 GMT 2
И аз да питам за препоръки и цени за кератинова терапия, но в Пловдив.
За целулит: вода и тренировки (може и разхождане, не е нужно да са някакви тежки тренировки). Аз използвам и кафе като скраб (вместо да го изхвърлям остатъка от машината го използвам или за скраб или като тор за растенията у нас) + един крем от Лили на VZK мисля, че беше марката. Всичко това работи при мен за минимизиране на стрии и целулит.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2021 10:31:12 GMT 2
Момичета взех си Одорекс део рол-он на Биотрейд против изпотяване. Днес за 2 ден си слагам вечер обаче усещам лек сърбеж, вчера също имах, но беше по-малко. Мисля че е нормално поне така четох. Някоя от вас използвала ли го е и имала ли е такова чувство? Sent from my iPhone using Tapatalk Ползвала съм и ме сърбеше ако много скоро съм бръснала мястото. Това установих. Иначе нямах изпотяване другаде, но в един момент имаше 2-3 дни, в които сякаш природата ми отмъщаваше и бях като скункс. Нямаше пот, но миришех ужасно и специфично........ Случи ми се два пъти и зарязах. До този момент го считах за велико изобретение. Помня и друго - имаше съставка, която се коментираше, че не е много ок. Дали не беше никел 🤣 Аз разбрах от какво е бил сърбежа, бях се намазала много стабилно,а на другата вечер си сложих само 1 път и нямах такъв проблем. За сега не се потя, дори като тренирам, но се замислям дали да го ползвам за напред още. Някакси това запушване на порите ме притеснява още от преди да си го взема. 🤷🏻♀️ Може би ще го използвам само за много горещите дни края на Юли началото на Август. 🤔 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by candygirl on Jun 4, 2021 11:08:19 GMT 2
Аз съм много доволна от една масажитска , изчисти ми целулита , но е много хард.😀
|
|
|
Козметика
Jun 4, 2021 11:24:13 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jun 4, 2021 11:24:13 GMT 2
Не знам за крем, не съм ползвала, имам си целулит малко,ама каквото такова. НО моя позната си правеше хард масажи с мед, беше ми обяснявала как точно са движенията(подобно на плътно, енергично натискане и отлепване на ръцете от зоната) и споделяше, че е виджала ефект.
|
|
|
Post by magica on Jun 4, 2021 13:50:08 GMT 2
Дайте някоя хард масажистка за София 😬😁
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Jun 4, 2021 14:59:08 GMT 2
via mobile
Post by lon on Jun 4, 2021 14:59:08 GMT 2
На мен са.ми правили веднъж антицелулитен масаж ...много болеше 😁 Сигурно ще.има ефект ,ако се прави често ,но аз не бих изтърпяла 😬
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2021 11:56:25 GMT 2
Момичета, търся си хубав летен парфюм, имам няколко любими, но много са ми омръзнали вече. Попринцип харесвам по-леки парфюми, флорални (особенно да има мандарина в него) или по-морски, ако някой може да ми препоръча нещо интересно? Миналото лято изкарах само с Rochas Mademoiselle, беше ми топ фаворит и снощи имах излизане и се пръснах с него, но вече определено ми е омръзнал. Последно си взех BOSS WOMAN, но не е нищо особенно и като цяло за всичките ми парфюми съм на такова мнение.
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 12:11:40 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by candygirl on Jun 6, 2021 12:11:40 GMT 2
Серията на Estee lauder- bronze goddees, bronze azur.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2021 12:17:08 GMT 2
Серията на Estee lauder- bronze goddees, bronze azur. Четеш ми мислите, точно към него съм се насочила да го видя дали ще ми хареса.
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 12:18:45 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jun 6, 2021 12:18:45 GMT 2
Мноого са хубави 🤗 На мен любими са лятото са ми и kirke tiziana terenzi и mancera jardin exclusif , но те са по-сладки. Последният е парфюмът, с който съм получавала най-много комплимвнти.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2021 12:24:58 GMT 2
Ooo ще погледна и тях, аз си обичам и сладките, даже Rochas си е доста захарен, една приятелка ми беше казала, че мириша на захарен памук. Много благодаря!
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 12:32:37 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jun 6, 2021 12:32:37 GMT 2
За нищо 🤗 аз си ги взимам от MG parfumerie, че са на по-изгодни цени.
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 17:07:10 GMT 2
via mobile
Post by ddv on Jun 6, 2021 17:07:10 GMT 2
Аз искам да похваля черната мицеларна вода на Нивеа. Не съм фен на марката, но предния месец беше намалена в Лили. Гримът, който използвам, се свежда само до спирала и червило, но предпочитам да свалям спиралата с мицеларна вода, а след това - гел/пяна. Та, изненадващо, тази мицеларна вода, хич ме щипе на чувствителните ми очи, за разлика от предишната - на Авен, която ме изтормози. Използвам и почистващото масло с лайка, на Боди шоп, но нещо не можем да се харесаме. Почиства страхотно, без да се налага да имам памучни влакна в очите, не дразни, но оставя мазен филм, който се отмива трудно и след гела. Най-използваният гел ми е на А-дерма, Phys-AC серията. Скъпичък е, но е икономичен, не ми пресушава кожата. Като крем, също използвам от година вече само и единствено A-Derma Phys-AC Global. Справя се до някаква степен с пъпчивата ми кожа, мисля, че има киселини в него и доста приятно пощипва, ако има ранички по кожата.
Измиващи гелове имам също и на Балеа и Агива. Прибягвам рядко до тях. Както и две пяни на Балеа - синя и розова. Средна хубост са.
Моля, препоръчайте ми маска, която да е за многократна употреба и да е за проблемна кожа. Имам българската на Yoghurt of Bulgaria, на Lumene - Lempea sensitive, както и на Clearskin - Avon. Предпочитам почистващи, отколкото хидратиращи, от типа на последната, засъхва и след това се измива.
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 20:31:09 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jun 6, 2021 20:31:09 GMT 2
Бялата на Glam Glow.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2021 23:07:46 GMT 2
Къде в София мога да помириша Mancera?
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Jun 6, 2021 23:59:56 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jun 6, 2021 23:59:56 GMT 2
MG срещу Кемпински или Клео на улица Париж.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 8, 2021 13:48:02 GMT 2
Ау, взех, че пробвах прословутия молив на Импала в цвят 207 и стои чудесно. 220 също е много хубав розов цвят и под маска се държи чудесно. Защо съм си купувала толкова матови червила да ме пита човек Препоръчвам.
|
|
|
Post by candygirl on Jun 8, 2021 13:51:16 GMT 2
Страхотен е , моя е на привършване и трябва да подновя. Момичета, някакви добавки за хубава кожа, коса , нокти , приемате ли?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2021 14:01:40 GMT 2
Къде може да се намери Импала в София?
За кожа, коса и нокти пиех женски мултивитамини. Наскоро гледах, че нямали особено значение. По-важно е пиенето на вода и пълноценното хранене. Аз ям не малко яйца - по 4 на ядене поне, 3-4 пъти в седмицата, а те са важни...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Jun 8, 2021 14:18:00 GMT 2
via mobile
Post by Ахинора on Jun 8, 2021 14:18:00 GMT 2
Пия комбинираните витамини на Nature’s Way, за мен те са най-доброто на пазара, на който съм ги похвалила е останал доволен. Мерц, Геритамин, Герикапс и т.н, всичките съм пробвала и по-добри не съм открила за себе си. Пия и ленено масло капсули (за намаляване на холестерол, по лекарска препоръка), но от него косата става уау. Аз съм с много дълга, гъста и боядисана коса и виждам разлика от определени витамини. Като бях руса коренът ми растеше със скоростта на светлината от Nature’s Way 🙈 Зай, Импала търси в малките магазинчета и Елитис. Моя молив го купих от родния ми град, имаме една верига със супер зареждане, ако някой толкова държи мога да му купя и изпратя, не е проблем ☺️ чудя се дали нямаше Импала и в Лили, но не съм убедена. Моливът купих по препоръка на Кенди 💚 и наистина е страхотен🥰 Преди няколко месеца видях точно Лили Ангелова наживо и според мен беше с този молив, разкошен е.
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Jun 10, 2021 17:17:01 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jun 10, 2021 21:34:33 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jun 10, 2021 21:34:33 GMT 2
Хриси, пробвай с Тео. Не вярвах докато не го пробвах...
|
|