|
Post by The Judge on Jun 11, 2021 1:17:11 GMT 2
Много от вас питаха... Хаха, не, идвам да похваля едно малко кремче, което се нарича Normacne на Dermedic. Полско е. Води се точкова терапия за пъпки, има и пяна за лице. Съвсем случайно го видях в ДМ, беше нещо подобно на 8 лв. Много добре заявяхват гадориите от него, мисля, че помага и на белезите. Пяната идва малко хард за мен, опъва ми, ама тя е за активна кожа, а моята е суха,та не е изненада.
Пробвах и сквалан по препоръка на Аглю. Не бях, въпреки че като цяло се интересувам от натурална козметика. Хареса ми, много мека и приятна прави кожата и наистина на някои места помогна за механично махане на неща от пори.
Иначе за витамини, набелязала съм си на Допел херц един бюти комплекс и на Viridian има един женски, който ми се струва интересен.
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Jun 11, 2021 9:14:04 GMT 2
Хриси, пробвай с Тео. Не вярвах докато не го пробвах... Тео Експерт ли? Пробвах и той ми докарва проблеми.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 11, 2021 13:10:56 GMT 2
Понеже видях, че е против пърхот препоръчвам нещо, което съм сигурна, че няма да раздразни скалпа и ще изчисти пърхота, ако има такъв. Имат шампоан, който е активен, поддържащ за чувствителен скалп и лосион /ако има нужда/. На промоция са около 12-13лв, а измиват чудесно и косата не е клепнала.
|
|
|
|
Post by diamond on Jun 11, 2021 18:43:11 GMT 2
Много от вас питаха... Хаха, не, идвам да похваля едно малко кремче, което се нарича Normacne на Dermedic. Полско е. Води се точкова терапия за пъпки, има и пяна за лице. Съвсем случайно го видях в ДМ, беше нещо подобно на 8 лв. Много добре заявяхват гадориите от него, мисля, че помага и на белезите. Пяната идва малко хард за мен, опъва ми, ама тя е за активна кожа, а моята е суха,та не е изненада. Пробвах и сквалан по препоръка на Аглю. Не бях, въпреки че като цяло се интересувам от натурална козметика. Хареса ми, много мека и приятна прави кожата и наистина на някои места помогна за механично махане на неща от пори. Иначе за витамини, набелязала съм си на Допел херц един бюти комплекс и на Viridian има един женски, който ми се струва интересен. Може ли да споделиш какъв сквалан си ползвала и как? Ще потърся и Normacne щом го има в DM.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 12, 2021 9:17:17 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jun 13, 2021 2:42:03 GMT 2
via mobile
Post by maggi on Jun 13, 2021 2:42:03 GMT 2
Здравейте, бихте ли ми казали, кои по точно, защото имам косопад и искам да ги пробвам? Благодаря! Момичета, купих си добавките на Ducray. Вече ги използвам 2 седмици, но виждам промяна - по принцип имах сезонен косопад, все си намирах някой косъм по пуловера, но сега няма нищо. Също така забелязвам и че косата ми се е сгъстила малко. Изненадана съм наистина! 😁 Не очаквах толкова бърз резултат. Аз си купих промо опаковката, която е достатъчна за 1 цял курс от 3 месеца. Аз търсех нещо за растеж, но четох, че освен за косопада помагат и за стимулирането на растежа. Благодаря отново и ще споделя и по-нататък впечатления. 😘
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 13, 2021 16:13:09 GMT 2
Момичета, в парфюмо са заредили Кат Фон Д - не всички продукти, но повечето бестселъри са налични. Червилата им Everlasting са много добри (имам ревю за Hawkwind), харесала съм си Shade & Light дуото, както и фиксиращия спрей, но не знам дали ще поръчам от там или от Сефора/Дъглас. Лично аз издънки с парфюмо до момента не съм имала, но винаги съм нащрек, чела съм кофти отзиви, макар и спорадични. От високия клас гримове съм поръчвала от тях червило Герлен и коректор Double Wear на EL, бяха си ок продуктите, но никога не е късно да ме разочароват
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2021 17:25:32 GMT 2
Препоръчайте ми спирала, от която сте доволни, дрогериен клас. В момента използвам Loreal Paradise extatic, но много слепва миглите.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 13, 2021 18:00:20 GMT 2
Аз много харесвам тази: Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 13, 2021 18:17:44 GMT 2
Препоръчайте ми спирала, от която сте доволни, дрогериен клас. В момента използвам Loreal Paradise extatic, но много слепва миглите. Maybelline Lash Sensational и Snapscara.
|
|
|
Козметика
Jun 13, 2021 19:12:18 GMT 2
via mobile
Post by lon on Jun 13, 2021 19:12:18 GMT 2
Lash princess на Essence и Eyeconista на Catrice 😊
|
|
|
Козметика
Jun 13, 2021 20:07:53 GMT 2
via mobile
Post by sunn on Jun 13, 2021 20:07:53 GMT 2
Аз съм много доволна от Loreal Unlimited.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2021 22:38:02 GMT 2
Любимите ми са на Лореал
Loreal volume million lashes excess
Loreal False Lash Bambi Eye
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 14, 2021 21:28:15 GMT 2
Мили дами, бихте ли ми препоръчали хубав дневен крем, от който сте доволни.. Кожата ми е по скоро нормална, към суха. Благодаря!
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Jun 14, 2021 22:02:18 GMT 2
В момента използвам на Ревокс кремчето с аминокиселини и хиалуронова киселина, със същия тип кожа съм. Доволна съм, даже си взех втора опаковка. Ахинора, благодаря, че сподели за KVD, веднага “отмъкнах” едно shade and light дуо 😂
|
|
|
Post by noclue on Jun 14, 2021 22:16:28 GMT 2
Мили дами, бихте ли ми препоръчали хубав дневен крем, от който сте доволни.. Кожата ми е по скоро нормална, към суха. Благодаря! Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk Аз в момента използвам този: kocos.bg/Ovlazhnyavasht-krem-za-litse-Pyunkang-Yul-Moisture-Cream--1-1159Втора опаковка ми е и предполагам ще си го взема пак. Много ми харесва като текстура - лека, но не прекалено и многл хидратираща. Аз, въпреки че съм с нормална, склонна към леко омазняване кожа, предпочитам да ми е "сочно" на лицето. Кремът попива много добре и не ми тежи, не ми седи лепкаво на лицето (както например е Clinigue Moisture Surge кремът при мен). Комбинирам го сутрин с Cosrx Snail mucin серум и е супер комбинация за моята кожа. Също бих казала, че е с доста изчистен състав, като за мен най-важно е, че няма никакъв аромат (нито натурален, нито изкуствено добавен). Ползвах го цяла зима и сега през лятото не виждам причина защо да не продължа. Под грим е много добра база. Вечер се мажа с Cerave. Pyunkang Yul имат и по-богата версия -https://kocos.bg/Podhranvasht-krem-za-litse-Pyunkang-Yul-Nutrition-Cream-1-1160 Него също бих си го взела за вечерната ми "рутина" 😀 Абе тази марка като цяло много хубави продукти имат, всичко тяхно бих си купила.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 15, 2021 8:26:24 GMT 2
Момичета, използвали ли сте козметика на Biologique Recherche? Заслужава ли си?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2021 8:45:51 GMT 2
ddelyani в момента използвам Biotrade pure skin SPF 50, много съм доволна. Преди това използвах Avene Hydrance SPF 30, който беше по-скоро прекалено богат. Моята кожа е нормална към мазна. Мили дами, бихте ли ми препоръчали хубав дневен крем, от който сте доволни.. Кожата ми е по скоро нормална, към суха. Благодаря! Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk Ахинора, благодаря ти! Оказа се супер попадениe Maybelline Lash Sensational, взех си Very black. Разделя, но в същото време създава обем, премахна се лесно вечерта и не щипе на очите.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jun 18, 2021 18:46:33 GMT 2
Здравейте, бихте ли ми казали, кои по точно, защото имам косопад и искам да ги пробвам? Благодаря! Момичета, купих си добавките на Ducray. Вече ги използвам 2 седмици, но виждам промяна - по принцип имах сезонен косопад, все си намирах някой косъм по пуловера, но сега няма нищо. Също така забелязвам и че косата ми се е сгъстила малко. Изненадана съм наистина! 😁 Не очаквах толкова бърз резултат. Аз си купих промо опаковката, която е достатъчна за 1 цял курс от 3 месеца. Аз търсех нещо за растеж, но четох, че освен за косопада помагат и за стимулирането на растежа. Благодаря отново и ще споделя и по-нататък впечатления. 😘 Май е време да изкажа и крайно мнение. sopharmacy.bg/bg/product/000000000010019705 - закупих тези, тъй като нямах силен косопад, просто малко повече от по принцип. Както казах и по-назад ефект видях още първата седмица. След 3 месеца използване останах доволна, косопадът спря и за момента ефектът си остава продължителен. Не съм променяла нищо в ежеднивието си (хранене, физическа активност и т.н.). Не забелязах някакви странични ефекти. Ако някой ден отново косопадът стане по-обилен бих си ги закупила отново. Според мен, ако след месец приемане на тези добавки няма ефект е по-добре да се консултирате с лекар, защото проблемът може да е на по-сериозно ниво и да се налага прием на други медикаменти. П.п. Понякога ги пускат и на промоционална цена, някъде към 60лв.
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 20, 2021 10:08:50 GMT 2
Ахинора, благодаря, че сподели за KVD, веднага “отмъкнах” едно shade and light дуо 😂 Сподели отзиви, моля Аз се чудя за medium варианта, но не обичам да се затрупвам, в момента имам 1 хайлайтър, 1 бронзант и 1 контуриращ стик с двете, та се самоубеждавам, че shade & light не ми трябва Минималист, ама друг път, ха-ха Сетих се, че съм пробвала и фон дьо тена Lock It и беше мнооого добър, но пък впечатленията ми се основават само на 2-3 мл. дозичка, не съм го разносвала много-много. Четох в Линкедин, че KVD е продадена като марка и май не ѝ е много ясно бъдещето, явно затова са ги заредили в парфимо. Впрочем, видях, че са заредили и огромен набор от продукти на Елизабет Арден, на мен ми идва олд скуул като усещане марката, но мама си припада по нея (сигурно травма от соц-а ), ще взема да ѝ подаря нещо. Инфлуенснах се от Снежана Атанасова за балсама на алверде с праскова, много е приятен и ми стои на бюрото, да подновявам през деня. Съставът е добър и ухае много приятно на праскова, но не силно и натрапчиво.
|
|
|
Post by diamond on Jun 20, 2021 17:51:46 GMT 2
Приличен дневен крем е този с ниацинамид на CeraVe. Казвам приличен, понеже при мен май не попива в кожата много добре и остава едно лъщене. А ако съм ексфолирала по-грубо и се намажа с него, ми щипе.
|
|
|
Post by smurfina on Jun 21, 2021 16:28:57 GMT 2
Момичета издирвам душ гел и лосион за тяло с една точно определена миризма - на дъвка (като детския Orbit,розовата опаковка) - за референция давам на Lush snow fairy. Много ще се радвам, ако намеря нещо такова, което да е налично постоянно, защото тази серия на Лъш е налична само зимата. Благодаря предварително ЕДИТ: като цяло ме интересува състава и за това ако е възможно да е с приличен състав ще съм супер доволна
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 21, 2021 20:16:52 GMT 2
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 21, 2021 22:03:37 GMT 2
Момичета, гледах предпоследното видео на Niki Sky: "19 Broke Girl Style Secrets to Look Like A Rich Girl", в което споделя, че използва хидратиращ балсам за устни, като околоочен крем, и след това коректора много добре се разнася. Някоя от вас пробвала ли е да нанася балсама за устни като околоочен крем и има ли добри отзиви? Че ме заинтригува 😁..
P.s. Дори и в последното си видео говори за този "хак". Каза, че на пръв поглед изглежда плашещо, но е game changer..
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by MamaPanda on Jun 25, 2021 15:42:46 GMT 2
Балсам за устни не съм пробвала, но с добра основа за сенки става страхотно. Не се набива коректорът в бръчките изобщо. Уейн Гос преди години сподели за този хак в едно видео, наскоро пробвах и се получи доста добре
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 28, 2021 15:19:53 GMT 2
Момичета, имам нужда от съвет. До колкото виждам Сефора има в София, в Дъ мол и Парадайс. Кой от двата магазин е по-зареден и по-голям? Въобще кой от двата препоръчвате? Набелязала съм си няколко неща и имам пътуване до София, така че искам да си взема нужното. Благодаря предварително на отзовалите се
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 28, 2021 17:10:16 GMT 2
Момичета, имам нужда от съвет. До колкото виждам Сефора има в София, в Дъ мол и Парадайс. Кой от двата магазин е по-зареден и по-голям? Въобще кой от двата препоръчвате? Набелязала съм си няколко неща и имам пътуване до София, така че искам да си взема нужното. Благодаря предварително на отзовалите се Най-добре звънни ден по-рано и питай за наличност, ако се съгласят може и да ти запазят желаното. Магазинът в Парадайс е добре зареден, но това е най-оборотния мол и текучеството е огромно, особено през уикенда, рискът да останеш без нещо желано не е малък.
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 28, 2021 17:36:46 GMT 2
Благодаря 😘 Аз се интересувам повече от собствената марка на Сефора, всичко друго мога да си го намеря онлайн или физически. Имам няколко неща набелязани, но искам да разгледам маски, червила, фдт, пудри, но пък нямам идея какво точно искам😃женска му работа. Ще погледна на място. Мерси много 🙏
|
|
|
Post by candygirl on Jun 29, 2021 12:04:51 GMT 2
Според чен в дъ мол е по-добре зареден , в Парадайс мнг често са изкупени някои неща . Аз на марката Сефора почти нищо не харесвам.
|
|