|
Post by vivian27 on Jun 29, 2021 12:48:39 GMT 2
Канди, ползвала съм почистващи мокри кърпи за лице, които бяха от едната страна с ескфолиращ ефект и останах доволна. Наумила съм си да взема и поч.маска за лице с глина и цинк (с мазна кожа съм и предполагам ще е окей). Като цяло нямам намерение да правя голям пазар, тъй като ще пътувам със самолет и нямам възможност да взема много неща 😃
|
|
|
Post by candygirl on Jun 29, 2021 13:00:38 GMT 2
И аз от тях бях доволна , но мокрите кърпички къо ги отворя и забравям да ги ползвам и изсъхват .😀 аз от маската на glam glow съм много доволна- пак е почистваща, в бялата опаковка .
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 29, 2021 15:25:22 GMT 2
Glam glow съм ползвала, но беше в сиво бурканче и честно казано не видях уау ефект. Доволна съм от sand and sky, но не съм доволна от цената 😂 Идва ми скъпа. А маските за лице на Лъш хубави ли са?
|
|
|
Post by MamaPanda on Jun 29, 2021 22:45:43 GMT 2
За мен е по-добър избор Сефора Дъ Мол. В Парадайс са много неприятни консултантките… От линията на Сефора харесвам дегримиращият балсам, околоочният крем с хиалурон, серумът с витамин Ц, както и маските, които са по десет в пакет. Сега пред сезона на пътуванията са ми много удобни
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jun 30, 2021 3:49:22 GMT 2
|
|
|
Post by sunn on Jun 30, 2021 20:40:24 GMT 2
Ахинора, благодаря, че сподели за KVD, веднага “отмъкнах” едно shade and light дуо 😂 Сподели отзиви, моля Аз се чудя за medium варианта, но не обичам да се затрупвам, в момента имам 1 хайлайтър, 1 бронзант и 1 контуриращ стик с двете, та се самоубеждавам, че shade & light не ми трябва Минималист, ама друг път, ха-ха Сетих се, че съм пробвала и фон дьо тена Lock It и беше мнооого добър, но пък впечатленията ми се основават само на 2-3 мл. дозичка, не съм го разносвала много-много. Четох в Линкедин, че KVD е продадена като марка и май не ѝ е много ясно бъдещето, явно затова са ги заредили в парфимо. Впрочем, видях, че са заредили и огромен набор от продукти на Елизабет Арден, на мен ми идва олд скуул като усещане марката, но мама си припада по нея (сигурно травма от соц-а ), ще взема да ѝ подаря нещо. Инфлуенснах се от Снежана Атанасова за балсама на алверде с праскова, много е приятен и ми стои на бюрото, да подновявам през деня. Съставът е добър и ухае много приятно на праскова, но не силно и натрапчиво. Идвам с мнение - доволна съм, много ми харесва контуриращата пудра, идеално ми пасва. По-светлата пудра също е много хубава, с по-леки движения на четката изглежда много приятно. Аз си взех най-светлия вариант с цветове - lucid и sombre.
|
|
|
Post by smurfina on Jul 3, 2021 9:30:24 GMT 2
Glam glow съм ползвала, но беше в сиво бурканче и честно казано не видях уау ефект. Доволна съм от sand and sky, но не съм доволна от цената 😂 Идва ми скъпа. А маските за лице на Лъш хубави ли са? За мен също Дъ Мол е по-удобен, не ми се е случвало да търся нещо и да го няма Маските на Лъш ги харесвам, любима ми е тази: lush.bg/Mask-of-Magnaminty-Face-and-Body-Mask
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2021 17:29:13 GMT 2
Момичета, успях да си намеря летен парфюм, с който да си допаднем, че имах две неуспешни покупки, които уж ми харесаха в магазините и на другия ден изобщо не ми допадат. 😂
Първо си купух на Lanvin Modern Princes Sensuelle, на пръв мирис ми беше много добро попадение, докато не се напръсках, дойде ми прекалено напудрен и една идеа по-лелченски отколкото за млад човек. Поне майка ми го хареса и ще го използва.
След това си взех Quatre Boucheron, той ми допадна, но много бързо ми омръзна (добре че взех само 30 мл.), а и не е много траен върху моята кожа.
Иии накрая реших да си взема Wood - Dsquarted2, страхотен летен аромат, точно това което исках, не е натрапчив, не е и прекалено сладък. Надявам се, че няма да ми омръзне бързо. 😄
Някоя от вас ми беше казала да пробвам на Estee Lauder Goddess - прoбвах го в Beauty zone, но не ме впечатли с нищо поне на пръв поглед. 🤷🏻♀️
|
|
|
Козметика
Jul 3, 2021 17:43:59 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jul 3, 2021 17:43:59 GMT 2
Чудя се, само аз ли съм - като отида в парфюмерия и харесам нещо много, 2ри път ако се върна пак за проба, ми е супер противно, а разлика в аромата няма. С премного хубави парфюми ми се случи. Аз установих за себе си, че миниатюрите са ми добър вариант, най-много 30, 50 и 100 са ми само за мн любими. Последното, което доста ми допада и най - вече - не ми опротивява на поредно пръскане е I want Choo. Пп. Няма нищо общо с Гергана.
ЧУ
|
|
|
Козметика
Jul 4, 2021 23:12:21 GMT 2
via mobile
Post by Pebles on Jul 4, 2021 23:12:21 GMT 2
Да похваля спрей грижата за коса на Пантен, 7 в 1 с масло от роза и други, уникално леко подхранващо спрейче, подходящо за моята тънка коса, 7 8 лв е и ми харесва много, даже мисля да взема и за подаръци
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 10:56:30 GMT 2
Аз идвам да похваля Лумеа, впечатлена съм от резултатите, които постигнах с 4 процедури. Тази седмица ми предстои 5та, най-забележително е на ръцете, супер са гладки и почти не ми останаха косми. Краката също съм доволна, има видим резултат, но има какво още да се желае определено, може и аз да съм пропуснала зоните, на които имам още окосмяване. Най-малък ефект виждам на интима, но аз там се минавам и на по-малка степен, че доста ми пари. Не е като да не се бях и изгорила ръката на 2та процедура, но след намазване с крем Бочко (нищо, че съм почти на 29 г. все още го ползвам 😄) на другия ден нямах нищо. Иначе се минавам на 3 или 4 степен според това дали зоната е по-нежна.
Определено си заслужава парите и съжалявам, че не съм си го взела отдавна, а се мъчех с кола маска всеки месец, а лятото си е доста досадно да чакаш да станат готови за кола.
|
|
|
Козметика
Jul 5, 2021 19:58:23 GMT 2
via mobile
Post by booky on Jul 5, 2021 19:58:23 GMT 2
Да си споделя една неуспешна покупка на слънцезащита. Понеже много харесвам маските за коса и лице на Apivita, както и серумът им Aqua Beelicious (обожавам го <3), реших да тествам и слънцезащитата им. Изобщо не се сработихме. Лицето ми изглежда изключително мазно, а съм със суха кожа. Усещам я много тежка и неприятна.
И на мен Tati ми повлия за фон дьо тена на Catrice. Като гледам, че и тук има доволни, мисля да си го купя тези дни.
|
|
|
Козметика
Jul 5, 2021 22:48:35 GMT 2
via mobile
Post by Pebles on Jul 5, 2021 22:48:35 GMT 2
Да споделя опита си с Белисимоклиник в София - ходих на първа лазерна процедура, ппсрещане и обслужване топ, но е доста скъпо, там са на зони и имаше някаква промоция около 100 лв ми излезнаха интим и мишници, но след това имаха промяна на зоните и цените, уж лазера им много добър, доста ми пареше, имат инстаграм страница, ако се интересувате. Реших да пробвам втория месец салоните Абибюти, без много префърцуненост, много бързо ме наоравиха и персонала беше отзивчив, мил, всичко ми обясниха като на малоумник, имат промо пакети до 31 август и после си важи цената за 6 процедури - мишници и интим 60 лв, да ви кажа на втора процедура почти нямам косми, може би 60 % опадаха, момичето каза, че ги рекламирали уж 12 години гаранция, но веднъж се ходи на поддържаща процедура годишно след тези 6. Също искам да споделя за хидратиращата шийт маска на Гарние с някакви червени боровинки е опаковката, че е страхотна за мазната ми кожа, използвах след глинена маска и много добре хидратира кожата ми без да запушва порите. Пиша през браузъра на тела и не виждам опция за качване на снимки, може би трябва да влизам през тапаталк, ако изобщо ме пуснат в профила, нещо не ми работи правилно това приложение?
|
|
|
Post by komkama on Jul 6, 2021 0:50:55 GMT 2
И аз ходя в Аби, преди време точно оттук ги намерих и съм доволна. Ходя в салона в Дружба. Салонът е чист, приятен, момичетата са мили. Аз ходя на поддържащи сега и ефект имам, цените им също са много добри.
|
|
|
Козметика
Jul 6, 2021 1:45:18 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Jul 6, 2021 1:45:18 GMT 2
За лазерна ходех във Версус. За мен те са добър избор. На интим доколкото знам яинаги стават по- трудно нещата. При Мърфи аз спрях да ходя, защото се махна моят фризьор. Пък аз съм от тези, които нищо не може да ги убеди да пробват нещо, ако са доволни от услуга или човек. Та го погнах на новото място. 🤣 Знам, че Блага на Графа била добра, не съм ходила. Иначе и на мен ми е правело впечатление, че често се маха персоналът им и не знам защо така.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 12:51:14 GMT 2
И аз съм много доволна от Лумеа, от февруари насам съм гладка Интимът е по-бавен, но с времето се случват нещата, просто трябва постоянство. За фризьор ходя при Люси от Филс пойнт вече над 5 г. Филип също постригва много добре, но на мен ми харесва да си говоря с нея, имаме си приказка Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 6, 2021 16:25:24 GMT 2
Зай, на интим имаш ли напредък? На краката и мишниците имам пет косъма останали, обаче на интим почти няма промяна. А за там ми е най-належащ. Без значение от метода за премахване на косми, там ставам на рани направо
|
|
|
Козметика
Jul 6, 2021 17:30:24 GMT 2
via mobile
Post by maggi on Jul 6, 2021 17:30:24 GMT 2
Здравейте, търся си хубав фон дьо тен.Да матира, да е с хубаво покритие. Няма да го ползвам за ежедневна употреба, само за излизания и по специални случаи. Кожата ми е смесена и се омазнява бързичко в т-зоната. Имам Double wear на Estee, но се събира в някои фини линии, и стои сухо на кожата. MAC fix fluid дали е добре, моля и за други предложения. Благодаря!
|
|
|
Post by klaudia on Jul 6, 2021 17:38:29 GMT 2
Като е започнала темата за фризьорите, дали може да ми препоръчате фризьорски салон в Пловдив? Ходих до скоро при едно момиче, но доста зле ме прави последните няколко пъти и се налага ММ да ми оформя косата след подстригването.
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 6, 2021 19:37:54 GMT 2
Maggi, вземи си проба на Dior Forever. Друг мой любимец е Urban decay Stay Naked
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2021 10:23:42 GMT 2
Tient idole ultra wear na Lancome също е ок.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 13:27:06 GMT 2
Зай, на интим имаш ли напредък? На краката и мишниците имам пет косъма останали, обаче на интим почти няма промяна. А за там ми е най-належащ. Без значение от метода за премахване на косми, там ставам на рани направо Sent from my iPhone using Tapatalk Даа, но стана по-бавно. Продължих 2-седмичните процедури. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 8, 2021 23:55:33 GMT 2
Аз също правя лазер на интим. След 3 процедури съм и косми почти нямам. Направо е някакво чудо, като се има в предвид, че там положението беше много космато 😂 винаги съм бръснела. Платила съм пакет от 6 процедури. Смятам живот и здраве есента да направя и крака или ръце, ще видим за кое ще ми стигне бюджета. Иначе имам и Лумеа, но честно казано ме мързи да се святкам. На интима съм пробвала и много ми пареше, изобщо не издържах. Святкала съм и крака, ръце, но просто си ме мързи. Сега правя само лице.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2021 15:18:09 GMT 2
Момичета, ще ми препоръчате ли антицелулитен крем/лосион, от който сте доволни?
|
|
226 posts
|
Козметика
Jul 12, 2021 15:50:52 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Jul 12, 2021 15:50:52 GMT 2
Момичета, ще ми препоръчате ли антицелулитен крем/лосион, от който сте доволни? Не участвам по никакъв начин в този пирамидален бизнес, но една приятелка ми даде да пробвам антицелулитния крем на Тианде, първоначално бях супер скептично настроена, но се мажа вече 2ра седмица и не знам дали си внушавам, но виждам разлика. Но според мен както всеки друг такъв крем, загряващия ефект изгаря до някаква степен подкожната мазнина, но спорта си му е истината.
|
|
|
Козметика
Jul 15, 2021 14:06:38 GMT 2
via mobile
Post by Перуника on Jul 15, 2021 14:06:38 GMT 2
Момичета, някоя може ли да сподели впечатления от ламиниране на мигли в София?
|
|
|
Козметика
Jul 18, 2021 21:26:08 GMT 2
via mobile
Post by ddv on Jul 18, 2021 21:26:08 GMT 2
Препоръчайте хубав балсам за сухи устни - използвала съм почти всичко дето съществува. Засега съм сравнително доволна от балсама с канабис на Боди шоп, но ми се ще да опитам и друго. С Алтея не се понасяме особено, Сапунена работилница са ми малко so - so.
|
|
|
Козметика
Jul 19, 2021 0:09:23 GMT 2
via mobile
Post by noclue on Jul 19, 2021 0:09:23 GMT 2
Препоръчайте хубав балсам за сухи устни - използвала съм почти всичко дето съществува. Засега съм сравнително доволна от балсама с канабис на Боди шоп, но ми се ще да опитам и друго. С Алтея не се понасяме особено, Сапунена работилница са ми малко so - so. Ланолин е истината. Аз съм имала балсама за устни на Lanolips с ягода, за съжаление кучето го изяде 😀, иначе е много хубав. И понеже на дневен ред са ми бебешки и кърмачески истории, се запасих с крем за зърна Лансинох, което си е чист ланолин. Освен че беше невероятно спасение през първите дни, установих, че мога да го ползвам и за устни, мажа се вечер и на сутринта все още стои и хидратира. Лансинох го продават и в мини тубички от 10 мл, ще трае много дълго време.
|
|
|
Козметика
Jul 19, 2021 11:36:46 GMT 2
via mobile
Post by plam on Jul 19, 2021 11:36:46 GMT 2
Момичета,имам проблем. Как мога да премахна малко петно от фон дьо тен върху бяла дреха,става въпрос за рокля на Лоретти.
|
|
|
Post by nina13 on Jul 19, 2021 12:17:39 GMT 2
Момичета,имам проблем. Как мога да премахна малко петно от фон дьо тен върху бяла дреха,става въпрос за рокля на Лоретти. Пробвай със спрей за петна или тест ( зеленото желе за миене на чинии от преди 15 години) , доста добре почиства петна
|
|