|
Козметика
Jul 19, 2021 13:59:46 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jul 19, 2021 13:59:46 GMT 2
Аз давам вс на химическо в Хилтън-чистили са ми фон дьо тени от всякакви дрехи
|
|
|
Post by okay on Jul 20, 2021 13:22:09 GMT 2
Искам да споделя разочарованието си от лаковете на essie. Взех си от серията с гвл ефект един и бързосъхнещия топ лак. На първия двн вече всичко се белеше, а твзи чудеса заедно струваха 40 лв. Топ лакът продължавам да ползвам в комбинация с лак на Flormar с гел ефект и държи доста време. Забелязала съм, че и на ОПИ сапълни боклуци, а са доста солени цени. По-скоро ако бяха издръжливи, не би ми хрумнало да коментирам цената, но как е възможно се чудя лакове за 2 лв. да са с топ качество, а тези "хай енд" боклуци така да ме разочароват. Също исках да споделя, че съм много впечатлена от серията на biotrade срещу пигментни петна - измиващата пяна и дневният крем са супер. Малко щипят след нанасяне, но избистрят тена и имат видим ефект при продължителна употреба. Първо купих синия крем с 50ти фактор, слвд като видях, че Нина го е харесала. И той не е зле, но си предпочитам лилавата серия.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 20, 2021 15:02:17 GMT 2
Искам да споделя разочарованието си от лаковете на essie. Взех си от серията с гвл ефект един и бързосъхнещия топ лак. На първия двн вече всичко се белеше, а твзи чудеса заедно струваха 40 лв. Топ лакът продължавам да ползвам в комбинация с лак на Flormar с гел ефект и държи доста време. Забелязала съм, че и на ОПИ сапълни боклуци, а са доста солени цени. По-скоро ако бяха издръжливи, не би ми хрумнало да коментирам цената, но как е възможно се чудя лакове за 2 лв. да са с топ качество, а тези "хай енд" боклуци така да ме разочароват. Също исках да споделя, че съм много впечатлена от серията на biotrade срещу пигментни петна - измиващата пяна и дневният крем са супер. Малко щипят след нанасяне, но избистрят тена и имат видим ефект при продължителна употреба. Първо купих синия крем с 50ти фактор, слвд като видях, че Нина го е харесала. И той не е зле, но си предпочитам лилавата серия. Да, при лаковете за нокти рядко има разлика в качеството между различните класове, а често дори най-ниския клас лакове имат супер попадения, за разлика от високия. Шанел се славят с много кофти лакове, за разлика от останалите продукти в декоративната козметика, които предлагат. Имам дооооста лакове, точно на Essie не съм фен, нищо особено не са, OPI са ми слабост, имам над 20 техни и съм супер доволна. Просто лакове за нокти се правят лесно, затова дори фирмите с малък бюджет могат да си позволят продукти с добро представяне - дори българските Perfect, да не говорим за турските Pastel, Gabrini, Flormar и т.н. Положението е малко като с блестящите сенки - всички знаем ruby rose какви хубави, мазни, плътни блестящи сенки правят, на цена от 2-3 лв, просто блестящи сенки се произвеждат лесно, но матови - не. Ако си търсиш препоръки за лакове и топове, аз от години ползвам топ лака на Golden Rose Quick Dry, а от лаковете най-много ползвам Rimmel 60 Seconds, Miss Sporty, Essence, Sally Hansen и тук-таме Flormar, но са ми неудобни с тези тънки и дълги четки.
|
|
|
Post by suede on Jul 20, 2021 15:41:56 GMT 2
Препоръчайте хубав балсам за сухи устни - използвала съм почти всичко дето съществува. Засега съм сравнително доволна от балсама с канабис на Боди шоп, но ми се ще да опитам и друго. С Алтея не се понасяме особено, Сапунена работилница са ми малко so - so. Ееее, а маската на Laneige пробвала ли си? Тя е абсолютен лайф сейвър. Откакто съм я открила направо се преродих.
|
|
|
Post by okay on Jul 20, 2021 17:58:57 GMT 2
Мерси, Ахинора. Това за сенките и лаковете, че са лесни за правене, не го знаех. Съгласна съм за четките на флормар - прекалено е тънка и сякаш се сгъстяват лаковете бързо, но за момента това ми е най-успешната покупка на лак. За essie се инфлуенснах на подсъзнателно ниво от Елица, че даже ѝ се разсърдих мислено, че ме е подвела. Не че я следя, но когато си е правила маникюра, всички пъти е било с този свят граал, който просто не струва за мен
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 20, 2021 19:23:25 GMT 2
Мерси, Ахинора. Това за сенките и лаковете, че са лесни за правене, не го знаех. Съгласна съм за четките на флормар - прекалено е тънка и сякаш се сгъстяват лаковете бързо, но за момента това ми е най-успешната покупка на лак. За essie се инфлуенснах на подсъзнателно ниво от Елица, че даже ѝ се разсърдих мислено, че ме е подвела. Не че я следя, но когато си е правила маникюра, всички пъти е било с този свят граал, който просто не струва за мен Елица живее в Дания, доколкото знам на Запад нямат такъв внос на евтини (и най-вече - турски лакове), като нас, затова Essie, OPI и т.н. са от най-достъпнете марки и (предполагам) затова ги ползва. Доколкото ми е известно нямат и от познатите ни дрогерии (нито dm, Lilly, Мuller, bipa и т.н.), където се предлагат и чудни лакове на собствените марки. В парфюмо има новозаредени Essie-та на по-ниски цени, около 7-8 лв. броя, ако все пак някой държи да пробва техен лак, това е опция. Официален внос в България нямат, изтеглиха се от пазара преди няколко години. Аз се колебая дали да си поръчам един техен лак, хем знам, че не съм им фен, ама ми прилича на един стар мой любимец и може да се прежаля
|
|
|
Post by nina13 on Jul 21, 2021 9:48:49 GMT 2
Да се включа и аз в темата за лаковете, защото са ми слабост. Бих казала, че имам голям опит с различните марки и мога да кажа, че понякога трайността си е до цвят ( разбира се важна е базата, топа и самите нокти -има с по-мазна плочка с по-суха и т.н). За мен най-нетрайните лакове са на China Glaze, но въпреки това имам над 40 техни лака, при лаковете на опи съм имала изключително трайни цветове и такива, който след 2 часа някое крайче се е обелило. Същото е и с лаковете на Essie, миналата седмица носих един техен лак 6 дни почти без поражения, имам и един, който на втория ден е тотал щета. Лаковете на Chanel, Models Own и Dior за мен също са нетрайни. Много харесвам лаковeте на Golden Rose, SNB ( макар, че и те имат много нетрайни цветове) и Pastel, които са супер бюджетни. В монета започнах да тествам лаковете на Bel London да видя дали ще ми харесах. Вече отваряйки темата бази и топове, лично аз съм най-доволна от базата 8in1 на Evelline, млечната база на Faberlic. От топовете съм фенка на Poshe ( отдавна не съм си го поръчвала) , Seche Vite ( макар, че при някои лакове има ужасно одърпване), Quic dry на Golden Rose ( понякога обаче ми напуква лака след 2-3 дни), Trend it up ( металното сивото шишенце ( не харесвам обаче лаковете им, при мен много бързо се белят)) и в последно време ползвам Essie speed setter.
|
|
|
Post by Emi on Jul 22, 2021 9:46:59 GMT 2
Здравейте, момичета. Имам нужда от помощ - кожата на краката ми е ужасно суха, постоянно се бели и търся някакво масло за тяло или лосион, което да хидратира добре. Имате ли някакви препоръки?
|
|
|
Post by Foxy on Jul 22, 2021 14:47:17 GMT 2
Аз използвам този крем за крака. Освен, че омекотява кожата, също предотвратява изпотяването на стъпалата. А и цената му, е трепач. prikachi.net/image/CXHir
|
|
|
Post by Emi on Jul 22, 2021 14:55:57 GMT 2
Аз използвам този крем за крака. Освен, че омекотява кожата, също предотвратява изпотяването на стъпалата. А и цената му, е трепач. prikachi.net/image/CXHirFoxy, много благодаря, ще го пробвам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2021 21:00:11 GMT 2
Здравейте, момичета Бихте ли ми препоръчали шампоан за увредена/изтощена коса. Също така поръчвали ли сте от сайта xpertbeauty?
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 22, 2021 21:06:59 GMT 2
Здравейте, момичета Бихте ли ми препоръчали шампоан за увредена/изтощена коса. Също така поръчвали ли сте от сайта xpertbeauty? В какъв ценови клас? Да, поръчвала съм.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 23, 2021 11:44:25 GMT 2
Идвам да похваля фон дьо тена на Catrice True skin, който Tati ме накара да си взема. Ами чудесен е. Цвят, усещане, трайност, как се комбинира с други продукти..всичко ми допада. При мен има почти матов ефект, но може да го усещам така понеже много рядко вече нося фон дьо тен и дори харесвам кожата си повече натурална или максимум с бб крем. Лицето стои свежо без да е омазнено, остава да го тествам на снимки само, но понеже няма лавандула наоколо може сред коприва да се снимам Като стана дума за лакове за нокти, отзиви от кератин серията на golden rose? Разносвам едно сиво и много ми допада.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2021 16:06:38 GMT 2
Серията Inforcer на L’Oréal Professionnel за мен беше добро попадение, косата ми беше суха и изтощена, но не е третирана с преса/маша. Също започнах да си правя pre-wash преди всяко измиване с маска и масла, които имам вкъщи, не съм претенциозна там и използвам най-бюджетния вариант, от който обаче съм много доволна - Garnier hair food, моята в момента е с банан, но съм използвала също с папая и с макадамия. Серията на Doori Златен еликсир също доста подобри състоянието на косата ми. Поръчвала съм от там 3 пъти, но първия да си призная бях доста предубедена. Бях харесала ампулите от серията pro longer, които навсякъде бяха над 10лв., а там бяха под 5, което ми се стори странно. Дойдоха опаковани в обикновена картонена кутия. Поръчах към подарък на приятелка ампули на Babor, които тя хареса, но реално сайта няма касателство с качеството на продуктите. Мисля, че сайтът е надежден и няма да има проблем, ако поръчаш от тях. Здравейте, момичета Бихте ли ми препоръчали шампоан за увредена/изтощена коса. Също така поръчвали ли сте от сайта xpertbeauty?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2021 5:49:32 GMT 2
Инфлуенсната от Candy си поръчах парфюма Mancera - Jardin exclusif. Уникален е ❤
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Jul 26, 2021 7:03:47 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jul 26, 2021 7:03:47 GMT 2
Ооо много се радвам. Много хубави емоции да ти носи!🥰
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 26, 2021 11:10:14 GMT 2
Наложила съм си вето за покупка на парфюми, а така съм си харесала Jimmy Choo Fever, чак го сънувах Сега ще ми вкарате мухата и за Jardin Exclusiv. Напоследък разносвам едно скромно Mexx-че, толкова комплименти ми носи, чак се изненадвам - Fresh Splashes. Супер свеж, летен и звънлив аромат, не е досаден като познатия до втръсване Light Blue.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 10:32:40 GMT 2
Миналото лято и аз използвах едно скромно Мехх-че и много ми харесваше - MEXX WHENEVER WHEREVER. Не знам защо не си го взех и тази година, а постоянно съм в търсене на нещо ново. 😂
Имам едно питане към момичетата, които ползват Лумеата. След като вече имам видими и много задоволителни резултати на краката и трябва да правя на месеца един път процедури, как се обезкосмявате между процедурите. Продължавате ли да ги бръснете или вече се епилирате?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 10:41:12 GMT 2
Здравейте, момичета! Тъй като живея на морето, лятото имам големи проблеми с косата. От влагата и жегата косата ми просто е в ужасно състояние... Винаги я изправям поне 2 пъти в седмицата (защото не харесвам ествствената и форма), но лятото изобщо не стои права, започва да бухва, да се къдри и общо взето съм като една разплетена кошница. Ще се радвам някоя от вас, с подобен проблем, да ми препоръча някакви продукти, които да помогнат на косата ми да е в прилично състояние за по-дълго време.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Aug 1, 2021 11:25:08 GMT 2
Миналото лято и аз използвах едно скромно Мехх-че и много ми харесваше - MEXX WHENEVER WHEREVER. Не знам защо не си го взех и тази година, а постоянно съм в търсене на нещо ново. 😂 Имам едно питане към момичетата, които ползват Лумеата. След като вече имам видими и много задоволителни резултати на краката и трябва да правя на месеца един път процедури, как се обезкосмявате между процедурите. Продължавате ли да ги бръснете или вече се епилирате? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз се епилирам, ходила съм и на кола маска, но бръснене - не. Всъщност и преди това не съм се бръснала - за фотоепилацията не е задължително, за разлика от лазерната.
|
|
|
Post by javeliniya on Aug 1, 2021 19:24:17 GMT 2
Здравейте, може ли да ми препоръчате траен топ лак?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2021 20:32:15 GMT 2
Криси, аз се бръсна, защото са единични тук таме и ми е доста лесно и бързо. Страх ме е да скубя, да не станат подкожни. Радвам се, че си доволна 🤗😘 Дано и другите момичета споделят мнения Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by ddv on Aug 1, 2021 20:38:41 GMT 2
Аз, докато сега в банята се чудех кой продукт за лице да взема, се сетих за една случка, от преди няколко месеца. За съжаление съм изтрила имейлите. Влизам в ДМ и търсех нов гел за лице, виждам непознат вид, на Агива - с чаено дърво, за проблемна кожа. Струваше около 5-6 лв. Прибирам се вкъщи и с изненада установих, че той се лее като вода, използвах го още няколко пъти и просто видях, че консистенцията му е малко МЕХ. Писах имейл на фирмата, те се свързаха с мен, извиниха се за неудобството и ме попитаха за адрес, на който могат да ми изпратят нещо малко, за извинение. Може би след ден, имах малко кашонче, доставено в работа - вътре имаше същия гел и мицеларна вода със зелена капачка. След като привикнах с формулата на гела, почти свикнах с него, мирише добре и не изсушава излишно кожата ми.
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 2, 2021 17:47:49 GMT 2
Здравейте, може ли да ми препоръчате траен топ лак? Здравей, препоръчвам ти топ лака на Golden Rose Quick Dry, вече 8-ма година съм с него, любим ми е Обръщам внимание, че в същата бутилка и на същата цена е другият им топ лак Gel Look, който е ужасен, да не вземеш погрешка него.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 3, 2021 7:42:52 GMT 2
Здравейте, може ли да ми препоръчате траен топ лак? Здравей, препоръчвам ти топ лака на Golden Rose Quick Dry, вече 8-ма година съм с него, любим ми е Обръщам внимание, че в същата бутилка и на същата цена е другият им топ лак Gel Look, който е ужасен, да не вземеш погрешка него. Наистина много си приличат опаковките, ще го пробвам и аз, че май съм взела гадния и не бях доволна. Аз ползвам Speed dry на Perfect и честно казано той е причината отново да имам желание да си правя маникюр вкъщи. И на Golden Rose : Attachments:67.webp (11.32 KB)
|
|
|
Post by Deleted on Aug 4, 2021 12:10:10 GMT 2
Използвам от няколко години само топ лака на Avon, много съм доволна. i.ebayimg.com/images/g/NdcAAOSwvLpfMkar/s-l300.jpgЧувала съм добри отзиви и за quick dry, мисля да го пробвам. *Можете ли да ми препоръчате продукти за разширени пори. Приемам предложения и за козметични процедури. Здравейте, може ли да ми препоръчате траен топ лак?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 4, 2021 16:56:41 GMT 2
Здравейте,не разбирам от фон дьо тени,а имам нужда от помощ.В края на седмицата сме на важен рожден ден,а аз съм с периорален дерматит.Лекувам се,но това нещо си личи и ми е доста неприятно да отида на празненство така.С какво мога да прикрия проблема за около един ден,без да се възпали допълнително?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 4, 2021 18:11:16 GMT 2
Taskova, аз бях с подобен проблем и Миша ми е ОК. Ако искаш пробвай преди това. Има тестери и можеш да си отсипеш.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by magica on Aug 5, 2021 10:14:53 GMT 2
Имам едно питане към момичетата, които ползват Лумеата. След като вече имам видими и много задоволителни резултати на краката и трябва да правя на месеца един път процедури, как се обезкосмявате между процедурите. Продължавате ли да ги бръснете или вече се епилирате? Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, аз ги бръсна сега лятото. Имам няколко петна на краката с косъмчета, не са много, ама все пак. Есента възнамерявам пак да се насветкам, така и така сега имам тен и си правя пауза.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2021 10:38:46 GMT 2
Имам едно питане към момичетата, които ползват Лумеата. След като вече имам видими и много задоволителни резултати на краката и трябва да правя на месеца един път процедури, как се обезкосмявате между процедурите. Продължавате ли да ги бръснете или вече се епилирате? Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, аз ги бръсна сега лятото. Имам няколко петна на краката с косъмчета, не са много, ама все пак. Есента възнамерявам пак да се насветкам, така и така сега имам тен и си правя пауза. Аз един път ги дръпнах с епилатора и виждам забити косъмчета пак, така че ще ги бръсна и аз. Иначе на ръцете си ги махам с епилатора и нямам проблеми, но там определено имам огромна разлика, супер са ми тънки почти като мъхче, общо взето имам само около бемките някой друг косъм, защото избягвам там да минавам. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|