|
Post by Deleted on Aug 16, 2021 12:43:27 GMT 2
Здравейте, има ли някоя, която използва по-отдавна Лумеата и използва приложението? По график ми дава процедурите като завършени. Мисля, че ще е необходима някаква поддръжка все пак. Колко процедури имаш? Аз използвам прилижението и на мен ми дава, че вече само на месеца един път трябва да ги правя, но на зоните, които все още не виждам голям ефект продължавам да ги минавам на 2 седмици. Малко прилижението ме дразни и скоро ще спра да го използвам сигурно, защото не дава да си поправям датите за процедури. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi91 on Aug 16, 2021 12:48:49 GMT 2
Приложението на Лумеа може да се каже, че върши работа единствено в началото. Когато си правя процедури, си ги правя през 2 седмици. Сега лятото съм спряла навсякъде.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Aug 16, 2021 12:56:41 GMT 2
Поддръжка по веднъж на месец правих известно време, общо имам 22 процедури на зона.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2021 15:22:36 GMT 2
А когато свършат импулсите какво се случва? Нов ли трябва да си вземеш?
|
|
|
Post by smurfina on Aug 16, 2021 16:14:32 GMT 2
Приложението на Лумеа може да се каже, че върши работа единствено в началото. Когато си правя процедури, си ги правя през 2 седмици. Сега лятото съм спряла навсякъде. И аз съм така, късната есен/зимата пак ще подновя.
|
|
|
Post by diamond on Aug 17, 2021 12:17:10 GMT 2
Момичета, моля ви, препоръчайте ми лак за нокти, който да докарва ефекта на гел лака. Налага ми се да имам хубав маникюр за няколко часа, а не ми се занимава с ноктопластики, гел лакове и не знам какво още. Затова търся лак, който да имитира този ефект. При все, че ноктите ми са много тънки и чупливи.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2021 12:20:42 GMT 2
Момичета, моля ви, препоръчайте ми лак за нокти, който да докарва ефекта на гел лака. Налага ми се да имам хубав маникюр за няколко часа, а не ми се занимава с ноктопластики, гел лакове и не знам какво още. Затова търся лак, който да имитира този ефект. При все, че ноктите ми са много тънки и чупливи. И отгоре минаваш с топ лака, за който говореха малко по-нагоре в темата пак на Голдън роуз и ще си перфектна. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2021 15:39:44 GMT 2
А когато свършат импулсите какво се случва? Нов ли трябва да си вземеш? Да, но това ще стане след 10тина години Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by lon on Aug 17, 2021 21:05:46 GMT 2
Момичета ,взех си кутията на Кибрит в колаборация със Saff..емии страхотна е!Има защо тонерът да е толкова хвален.Много съм доволна ...ако някой се колебае да не му мисли много 😁 Not sponsored 😀
|
|
|
Козметика
Aug 19, 2021 9:33:18 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Aug 19, 2021 9:33:18 GMT 2
Искам да си взема стик-ружа на Пикси-On the glow(цвят-Fleur) който толкова много рекламираха сума бг инфлуцки. Уви, никъде не мога да го намеря, нито в Дъглас, нито Сефора. Някой мяркали го е? И какъв е смисъла да рекламираш нещо, което го няма на пазара.
|
|
|
Post by komkama on Aug 20, 2021 14:52:31 GMT 2
Здравейте, изрусих се за пореден път, преди съм си правила омбре и балеаж, но този път косата ми много се накъса, тя попринцип си е тънка. Препоръчайте ми нещо за домашна грижа. Колебая се между олаплекс и марокан ойл, в момента пробвам серията за руса коса на керастас, но не ми се струва мн интензивна.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Aug 20, 2021 15:02:31 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Aug 20, 2021 15:02:31 GMT 2
Преди да се ползва Олаплекс за домашна употреба е добре да се направи терапия в салон.
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 20, 2021 15:25:32 GMT 2
Здравейте, изрусих се за пореден път, преди съм си правила омбре и балеаж, но този път косата ми много се накъса, тя попринцип си е тънка. Препоръчайте ми нещо за домашна грижа. Колебая се между олаплекс и марокан ойл, в момента пробвам серията за руса коса на керастас, но не ми се струва мн интензивна. Sent from my iPhone using Tapatalk Олаплекс #3 и Aphogee двуминутния реконструктор (с него си възстановявах косата като бях руса). Марокан няма да ти възстанови косата, русата серия на Керастаз също.
|
|
|
Козметика
Aug 20, 2021 20:48:05 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Aug 20, 2021 20:48:05 GMT 2
Искам да си взема стик-ружа на Пикси-On the glow(цвят-Fleur) който толкова много рекламираха сума бг инфлуцки. Уви, никъде не мога да го намеря, нито в Дъглас, нито Сефора. Някой мяркали го е? И какъв е смисъла да рекламираш нещо, което го няма на пазара. Виж в cult beauty 😘
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2021 10:22:56 GMT 2
Мерси за предложението, но и там го няма.. (тъжно). Ще си чакам в Дъглас да го заредят, явно.
|
|
|
Козметика
Aug 21, 2021 14:17:42 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Aug 21, 2021 14:17:42 GMT 2
А правили ли сте Олаплвкс в салон и колко често ?
|
|
|
Post by komkama on Aug 21, 2021 18:35:02 GMT 2
Само веднъж съм ползвала олаплекс в салон, но мина доста време оттогава. Ходя да ме матират и след това ми правят дълбоко подхранваща маска, но искам нещо и за вкъщи между посещенията. И аз се бях спряла на номер 3, ще пробавам и двуминутния реконструктур.
|
|
|
Post by carrie on Aug 25, 2021 8:49:41 GMT 2
Здравейте. Реших и в тази тема да се включа.
Може ли да ми кажете мнение за Метеоритите на Герлен? Чела съм много суперлативи и в същото време не особено добри отзиви. Отдавна ги заглеждам и се чудя дали има смисъл да си давам парите за тях. С мазна кожа съм.
Ще съм благодарна за помощ в избора.
|
|
|
Козметика
Aug 25, 2021 8:51:12 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Aug 25, 2021 8:51:12 GMT 2
За мазна кожа може и да си доволна , аз съм със смесена и ми изсушават много.
|
|
|
Post by carrie on Aug 25, 2021 8:53:03 GMT 2
Гледам, че озаряват, но в същото време матират ли, че да ти идват изсушаващи?
|
|
|
Post by candygirl on Aug 25, 2021 8:54:16 GMT 2
Да , матират . Аз съм по доволна от матиращата на Kryolan . Метеоритите при мен дават страхотен ефект( направо като фотошоп) , когато се нанесат, след това ми излишават кожата жестоко.
|
|
|
Post by carrie on Aug 25, 2021 8:55:11 GMT 2
Мерси ❤️
|
|
|
Козметика
Aug 25, 2021 8:59:34 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Aug 25, 2021 8:59:34 GMT 2
Моля, аз имам и 3 и 4 и просто не мога да се разбера с тях . Ако си с много мазна кожа могат и да ти харесат.
|
|
|
Post by carrie on Aug 25, 2021 9:01:02 GMT 2
Преди беше по-мазна, но с времето нещата се уреголираха. Продължавам да си ползвам матиращи продукти де, но вече по-късно през деня лъсвам, а не след 2 часа.
|
|
|
Козметика
Aug 25, 2021 14:26:27 GMT 2
via mobile
Post by Ахинора on Aug 25, 2021 14:26:27 GMT 2
Аз съм с мазна кожа и на мен не ми изсушават, дават точно Фотошоп ефект, който се дължи на някак сияйното матиране, което придават. Четох, че прахообразната пудра на Аура в цвят 04 е тяхно копие, от любопитство я взех, но повече ми харесва😃Вярно, не ухае на виолетки и не е в красива кутийка, но пък стои супер нежно върху кожата и пак има този ефект, та си я ползвам почти ежедневно. Като се сетя колко ги исках тези Метеорити… 😎Да, много хубава финиш пудра, но не знам защо им се приписват нечувани и невиждани качества, чак по едно време бройки на топченца се продаваха из групите, това в апогея на славата им. Моите са класическите 3, знам че лимитките се различават, май бяха и по-голямо количество и по-блестящи.
|
|
|
Post by carrie on Aug 25, 2021 18:59:07 GMT 2
Мерси за мнението. Ще видя и Аура 😃 Не знам какво пак съм се присетила за тези Метеорити. Загледах ги в Нотино, защото имам ваучер и се замислих 😂
|
|
|
Post by abinem on Aug 31, 2021 5:53:08 GMT 2
Момичета, давайте съвети или споделете опит за използването на- Териноин/Ретинол/Ретиноиди т.н) Обмислям започването на такъв тип продукти чак сега, защото до сега се ( все още се ) боря с хормонално акне. Искам да въведа грижата с идеята за превенция на преждевременното стареене , бръчици т.н all that jazz.. Следя такава тема в Бгмама (но там са доста напреднали с инфо ) , би ми било интересно и вашето мнение ☺️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2021 14:35:44 GMT 2
|
|
|
Post by /*/ on Sept 1, 2021 14:41:12 GMT 2
Момичета, макар че преди две, три страници сте писали аз пак да си попитам. Този фон дьо тен Catrice true skin, макар че се води хидратиращ не омазнява, така ли? Защото в Т зоната ми е голяма драма и ако лъсна като деветдесетарска Джей Ло ще е бая кофти . И казвате, че държи, тоест няма да ми остане половината фон дьо тен на маската?
|
|
|
Козметика
Sept 1, 2021 16:07:20 GMT 2
via mobile
Post by abinem on Sept 1, 2021 16:07:20 GMT 2
Аз съм използвала dermablend ( черната опаковка ) и в момента съм с него. Страхотен е, средна покривност, мисля че е подходящ за проблемна кожа или нормална, не е матов не е и супер лъщящ. А и vichy е козметика , която се предлага по аптеките , така че мисля е хубав продукт.
|
|