|
Козметика
Sept 30, 2021 15:16:56 GMT 2
via mobile
Post by sunn on Sept 30, 2021 15:16:56 GMT 2
Щe направя и аз по инфлуенсърски едно ревю на продукти, които използвах. - Balea beauty effect 5-fach hyaluron serum - има доста силен аромат, пени се при нанасяне и като видях състава му се отказах от него. Използвах го около седмица-две, но не съм доволна. - Revox Japanese Ritual Tonic Moisturizing Essence - има приятен аромат, освежава кожата, но е съпоставим с ефекта от лавандулова или розова вода, които използвам от години, затова не ме впечатли. - Revox Bio Rosehip Oil 100% Pure - много съм доволна от шипковото масло, до този момент не бях използвала, но имаше видим ефект след 4-5 нанасяния, видимо тена на лицето ми се изравни, петната избледняха, препоръчвам с 2 ръце! - Avon Озаряващ серум Anew с Витамин C - купувам си вече втора опаковка, първата беше още със старата опаковка, също ми е от любимите продукти. Изравнява тена, подхранва кожата, препоръчвам го. - INTRA Органичен серум с хиалуронова киселина Gentle Centifolia Rose&Peach Flowers - тази марка ми е абсолютно непозната, но реших да експериментирам и поръчах серума, останах много доволна, но свърши, сега ще си поръчам втора опаковка. Може би и аз ще си взема това шипково масло. 🤔 Нещо се бях изпъпчила сериозно (малко необичайно за мен), вече минаха, обаче ми останаха белези. 😥 Винаги след пъпки ми остават белези, ама като излизаха рядко не ми е правило голям проблем, ама сега имам поне 5-6-7 малки белегчета от тях. Използвам тоника на The Ordinary 1-2 пъти седмично и азелаиновата киселина на Revox и се чудих какво още мога да вкарам, че да се отърва по-бързо от тези белези. ☹️
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 30, 2021 19:09:53 GMT 2
Началото на месеца си поръчах от Дъглас пачове за очи от тяхната серия и получих като подарък ролер за лице. От тогава си го използвам със серумите на TH и Revox, като и с шийт маски. Не знам дали предлагат ролера отделно, обаче съм доста доволна от него. За акне на мен ми помага крем Здраве (този, който е против подсичане) и това www.amazon.ca/Brightening-Moisturizing-Troubled-Problem-Solution/dp/B074W7G5CJ. Купувам си го от Лили, но го има и в моятакозметика. За белезите изпозлвам Дефламол (по принцип е за друга цел, но за мен честно казано си е универсално нещо ).
|
|
|
Козметика
Sept 30, 2021 19:21:18 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Sept 30, 2021 19:21:18 GMT 2
Здравейте, да ви похваля моят любим продукт - активният лосион на Биодерма в зелено шише - бори се срещу кожните проблеми и е хидратиращ. Най-добре работи при ежедневно/продължително ползване. Води се за смесена и мазна кожа, но според мен е подходящ дори за суха (моята не е мазна или смесена). След това не е необходимо да се нанася крем, защото самият лосион оставя кожата достатъчно хидратирана (няма го онова сухо или опъващо усещане). Ползвала съм много опаковки, от друг продукт като че ли не съм виждала толкова хубав резултат. Кожата ми се изчиства от несъвършенства, включително и комедони и черни точки.
За пъпки локално ползвам акне аут лосионът на Биотрейд.
Тези два продукта при мен вършат страхотна работа в комбинация и друго не е необходимо. Ако някой желае нека ги пробва.
|
|
|
Козметика
Oct 1, 2021 20:09:36 GMT 2
via mobile
Post by lon on Oct 1, 2021 20:09:36 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми блестяща очна линия в сребристо ..В момента имам такава на Сефора ,но е пълен боклук..30лв за нищо.Супер водниста е ,никакъв пигмент.. 😒
|
|
|
Козметика
Oct 2, 2021 12:41:02 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Sin.Miedo on Oct 2, 2021 12:41:02 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми блестяща очна линия в сребристо ..В момента имам такава на Сефора ,но е пълен боклук..30лв за нищо.Супер водниста е ,никакъв пигмент.. 😒 prikachi.net/image/BvcBdЗлатистата е на Trend it up, много я харесвам, за съжаление я има само в златно. Сребърната е на NYX, частиците в нея са по-едри и си иска заигравка, за да се получи плътна линия, но не е лоша.
|
|
|
Козметика
Oct 2, 2021 13:23:14 GMT 2
via mobile
Post by lon on Oct 2, 2021 13:23:14 GMT 2
Благодаря ,ще ги погледна и двете 😊
|
|
|
Post by yoooobooo on Oct 2, 2021 20:51:52 GMT 2
Искам да ви благодаря за препоръката за тоника на The Ordinary. Нанасям го вечер, а на сутринта слагам флуид със салицилова киселина на Balea и съм много доволна. За по-малко от месец лицето ми се изчисти значително. Единственото, което не ми допада в тоника, е лепкавият слой, който остава, но не е болка за умиране. Като цяло съм много доволна. Забелязах и значително намаляване на черните точки. Не знам дали е от тоника, или от флуида, но го има този резултат 😁😁😁
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 3, 2021 23:44:54 GMT 2
Аз като усещам лепкав слой или нанасям по-малко от продукта, или си използвам ролера - той помага на серуми, флуиди и подобни да попият добре. Поне на мен това ми върши работа, че и аз не харесвам да лепне.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 10, 2021 20:58:03 GMT 2
Много се чудих между ББ кремовете на Лумене и Миша и накрая реших да пробвам първо Миша, защото са намалени този месец в Лили. Взех си номер 27 и мисля че е добре за моята кожа, защото другите малко повече сивеят и на моята бяла кожа ще седи кофти. Днес си сложих за първи път и ми допадна като цяло. Малко по-суха текстура има, но като сложих крем и се получи добре, покривен е и прикрива, ако има някакви малки петънца и пъпчици. На Лумене имам този бб крем и го използвах през лятото вечер от време на време, седи много естествено и просто изравнява тена. www.lumene.com/on/demandware.store/Sites-LumeneEU-Site/en_US/Product-Variation?pid=4802100&dwvar_4802100_ItemShadeNumberAndName=1
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 11, 2021 12:19:07 GMT 2
Като споменахте ролер, бихте ли споделили дали използвате ролер и гуа ша плоча за подобряване на контура на лицето ( йога за лице, масаж ). Последно време ми изкачат всякви такива клипчета и постове на тази тематика и май нещо започнах да се зарибявам и ще купя.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 11, 2021 13:25:07 GMT 2
За мен тези ролери и гуа ша неща са за по-приятно разнасяне на грижата за лице и масаж. Ако се използват студени усещането е приятно, но толкова. Ако някой очаква, че чак брадичката ще си промени формата - не, абсурдно е. Имам ролер и не го ползвам вече, само ако трябва по-бързо да разнеса нещо прибягвам до него.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2021 22:12:07 GMT 2
Имам гуа ша, както и ролер. Според мен масажите за лице са много подценявани, при ежедневни масажи има видими резултати, но няма как иска се постоянство, това не е намеса като филъри или ботокс. Да дам мнението си за продуктите на Revox. След няколко видеа на Зорница, реших да пробвам с грижа за кожата, която тя препоръча. Спрях да използвам крем за лице вечер и включих тоника за лице на Eveline. Сутрин:- Обтривам лицето си с памучен тампон с мицеларна вода (сутринта използвам водата на Mixa с лилава капачка) remedium.bg/mixa-sensitive-very-pure-mitselarna-voda-za-litse-za-chuvstvitelna-kozha-x400-ml-154755/p- След това намокрям лицето си с вода и измивам с измивната пяна на Apivita remedium.bg/apivita-pochistvashta-krem-pyana-za-litse-i-ochi-s-maslina-i-lavandula-h200-ml-1268/p- Напръсквам лицето си с розова вода (моята е на Zoya Pretty, марката няма значение, просто трябва в състава да има само роза Дамасцена) - След това нанасям от този серум на Revox makeup.bg/product/569740/- При мен последната стъпка е крем за лице с фактор, не използвам в момента нито СС крем, нито фон дьо тен remedium.bg/pyuar-skin-krem-dneven-ozaryavasht-spf50-50ml-059012/pВечер:- Почиствам лицето си с тампон напоен с мицеларна вода, като този път използвам двуфазната на Garnier, купувам може би 4-5 опаковка от нея remedium.bg/garnier-dvufazna-mitselarna-voda-s-masla-x400-ml-78925/p- Като втора стъпка използвам почистващ гел, в момента този на Apivita, remedium.bg/apivita-pochistvasht-gel-za-litse-za-mazna-i-kombinirana-kozha-s-propolis-i-tsitrus-h200-ml-1265/pно той е почти свършил, затова смятам да си взема новия гел, който пуснаха от Нивеа remedium.bg/nivea-visage-pore-purifying-3v1-150ml-062626/p или този с розова вода remedium.bg/nivea-micellair-rose-water-pochistvasht-gel-za-litse-s-rozova-voda-h150-ml-146709/p- След това пръскам лицето си с лавандулова вода - Нанасям с памучен тампон от тоника за лице на Eveline remedium.bg/evelin-clean-your-skin-tonik-225ml-060058/p- А на финала нанасям шипковото масло от Revox makeup.bg/product/569172/Правя 1-2 пъти в седмицата пилинг на лицето си със сода, която смесвам с пяната на Alverde с невен. Спрях да използвам крем вечер, вижда се след 5 дни по този начин свиване на порите по бузите, но не и по носа, както и в T зоната нещата не са се променили особено. Има значително подобрение и на 2 петна от пъпки. Видеото на Зорница, от което взех полезна информация:
|
|
|
Post by minimoi on Oct 16, 2021 20:31:19 GMT 2
Момичета,Морфи имат -50% намаление на всичко. Аз си поръчах три неща, не че се гримирам и не че мога 😂😂😂. Последно време си накупих няколко неща на Fenty, Mac и сега една пудра на Джаклин Хил, палитра на онзи лигльо Джеймс Чарлс и някакъв контур на Морфи. Да ме пита някой за какво ли ми са, но нищо сестра ми после ще се радва много 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Oct 17, 2021 16:45:04 GMT 2
Идвам да похваля серията на Биотрейд против пигменти петна. Вече изхабих една опаковка от дневния крем и бях много доволна. След това преминах на синята серия ссъ слънцезащита 50. От нея изхабих две опаковки. Не е лоша, но исках пак да си купя против петната. Окрилена, отидох до аптеката, борих се със зъби и нокти да достигна лилавата серия, поставена стратегически на най-горния рафт. Взех я, прибрах се и развълнувана отворих крема и се намазах. Поради странния мирис осъзнах, че не ми била серията против петна, най ми била просто слънце защита с лилав етикет. Не е лоша и тя, но лицето ми си иска своето. След няколко дни пак окрилена отивам в аптеката и вземам вече правилния (според мен крем). Прибирам се - взела съм нощния срещу петна, който няма 50ти фактор. Казах си, че не мога повече да се боря срещу статуквото и начина на подреждане. Да, ама не! Нощният крем ми харесва мнооого повече от дневния със слънцезащитата и не щипе толкова. Почти изхабих и пяната от серията против петна. Вече 4-5 месеца съм с една опаковка,но съм се запасила с още една. Петната наистина почти изчезват, порите се свиват и кожата ми е по-гладка от обикновено. Препоръчвам с две ръце да я пробвате, ако все още не сте. Цените са чудесни, а продуктите икономични. Даже ми трябва половин помпичка от крема за цялото лице, макар че и да сложа цяла, попива много бързо. Ароматът ми харесва много.
|
|
|
Козметика
Oct 19, 2021 12:45:22 GMT 2
via mobile
Post by Pebles on Oct 19, 2021 12:45:22 GMT 2
Здравейте, някой ползва ли бронзърът на Хула и кой цвят е подходящ за по-бяла и прозрачна кожа с несъвърленства, много ви благодаря у се връщам да чета темичката
|
|
|
Козметика
Oct 19, 2021 13:00:10 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Oct 19, 2021 13:00:10 GMT 2
Hoola на Benefit не е ли един цвят ?
|
|
|
Post by ☀ on Oct 19, 2021 13:52:52 GMT 2
Hoola на Benefit не е ли един цвят ? Има и други цветове.
|
|
|
Post by candygirl on Oct 19, 2021 14:54:40 GMT 2
Моя грешка .✌🏼😘 Аз съм доволна от контуриращата на кат Вон ди.
|
|
|
Post by sunn on Oct 19, 2021 20:24:32 GMT 2
Аз съм със светла кожа и използвам точно Хула бронзърът, който си е оригиналния цвят (другите май са Lite, Caramel, Glow, Toasted). Много е хубав и приятен цвят.
|
|
|
|
Post by ☀ on Oct 20, 2021 15:03:47 GMT 2
Здравейте съскащи змии Търся си черно червило от дрогериина марка. Някоч от вас дали може да ми предложи. Видях че никс имат, май и боржуа (идея нямам така ли се пише на български) Много обичам да се клепам и за хелуин искам да си намеря. Но не ми се дават 50лв за фенти. Идеята е интересна, но защо не пробваш да 'блокираш' устните с фон дьо тен и да ги минеш с плътен черен молив ? За по-интересен ефект може да наслагваш със сенки, блестящи или не, гланц, балсам... И аз само за Никс се сещам от дрогериен клас, но ако ще свърши работа пробвай и този вариант. Много трудно се намира добра покривност при тъмните цветове за съжаление.
|
|
|
Козметика
Oct 20, 2021 22:14:26 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 20, 2021 22:14:26 GMT 2
Друг вариант е да пробваш с боички за лице, ако не откриеш червило.
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 23, 2021 20:41:24 GMT 2
Здравейте съскащи змии Търся си черно червило от дрогериина марка. Някоч от вас дали може да ми предложи. Видях че никс имат, май и боржуа (идея нямам така ли се пише на български) Много обичам да се клепам и за хелуин искам да си намеря. Но не ми се дават 50лв за фенти. Bourjois нямат черно червило, имат една мноооого тъмна слива, но не е черно (работила съм до неотдавна в маркетинг отдела на марката и го твърдя с категоричност на 100% Черно червило търси при NYX, но според мен не си заслужава да купуваш за един повод, просто си купи мек черен молив за очи, който можеш да нанесеш върху устните си, след като си ги минала с коректор, за издръжливост, сложи и фиксиращ спрей и няма да се разтече.
|
|
|
Post by MamaPanda on Oct 24, 2021 19:32:44 GMT 2
Мини устните с коректор, отгоре очната линия на Лореал в бурканче и запечатай с черна сянка. Няма мърдане
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2021 20:13:29 GMT 2
Момичета, бихте ли ми препоръчали водоустойчив автоматичен молив за очи, който да е тънък? Днес обиколих мола, но не успяха да ми предложат дебелината, която искам. С две леви ръце съм и имам нужда от нещо, с което се борави по-лесно.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Oct 25, 2021 9:51:37 GMT 2
Здравейте Някоя от вас дали има опит с Епидуо гел и със Зинерит? От седмица ги ползвам по препоръка на дерматолог и кожата ми в момента активно се излющва, което смятам за нормално, но ми е интересно колко време горе долу ще ѝ отнеме да се пречисти, да свикне и да спре лющенето. Също ако някой има опит дали може да ми препоръча хидратиращ крем, който да се разбира добре с тези продукти. За почистване на лицето използвам гела на Effaclar, отново по препоръка на дерматолога.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2021 22:34:35 GMT 2
Момичета, бихте ли ми препоръчали водоустойчив автоматичен молив за очи, който да е тънък? Днес обиколих мола, но не успяха да ми предложат дебелината, която искам. С две леви ръце съм и имам нужда от нещо, с което се борави по-лесно. Sent from my SM-G980F using Tapatalk Зай, от няколко години използвам този: remedium.bg/essence-long-lasting-dalgotraen-moliv-za-ochi-01-black-fever-24929/pМного лесно се поставя и наистина издържа много, не съм и аз от най-сръчните за слагане на очна линия, но с този молив ми е много удобно и лесно. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Oct 26, 2021 23:07:18 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2021 17:22:39 GMT 2
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 27, 2021 19:34:21 GMT 2
Много е хубав, аз също съм доволна от него и от серията като цяло. Намирам я за бюджетния прочит на Mythic Oil на L'Oreal Proffesionel и Elixir Ultime на Kerastase. На мен обаче ми ухае 1:1 с Crystal Noir на Versace, получих някакво дежа вю първия път, в който го помирисах
|
|