|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:25:36 GMT 2
Ахинора, Крисинка, започвам да се чудя, дали да не си взема шампоана и балсама на Лореал. Драмата е, че имам толкова много опаковки за изразходване от други шампоани, балсами и маски, че съм се зарекла да не купувам, докато не ги изразходя. В момента съм на Inforcer на L'Oreal Professionnel. Хареса ми, но по-скоро ще изпробвам нещо ново като продуктите на Elseve. Преди години използвах техни и бях много доволна.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2021 10:32:27 GMT 2
|
|
|
Post by veereto on Nov 3, 2021 8:31:41 GMT 2
Понеже обсъждате продукти за коса, да ви питам дали използвате безсулфатни шампоани и от кои сте доволни.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Nov 3, 2021 12:46:37 GMT 2
Аз отскоро почнах да използвам безсулфатни, първо бях поръчала от Lautus (Джой ги рекламира), въобще не останах доволна. Знам, че безсулфатните шампоани са по-капризни, ама това нещо не измиваше грам косата както и да го нанасям, та не се разбрахме и не бих повторила определено. После реших да дам шанс на продуктите на Ивайло Колев, понеже една приятелка започна да ги използва и имаше видим ефект, отделно четох много позитивни отзиви, та взех си ги и останах мнооого доволна. Аз взех целия комплект от шампоан, маска, крем и ампули. Безсулфатни са, в шампоана видях една съставка, която отделя консервант, ама е в края на състава, така че не ме притеснява особено. Още си ги ползвам, косата ми стана някак си доста по-жива, лекичка, с мноого блясък и смятам, че добре ѝ се отразява след по-продължително ползване. От време на време използвам сулфатен шампоан ако съм слагала някакви стилизанти и се отмиват по-трудно.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2021 13:54:04 GMT 2
Много съм доволна от безсулфатните шампоани на Doori - Златен еликсир и Платинум.
|
|
|
Post by veereto on Nov 4, 2021 9:24:11 GMT 2
Благодаря! Ще погледна тези на Ивайло Колев. На Дори пробвах Платинум и не беше лош, но не беше и нещо особено.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 10:28:37 GMT 2
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 5, 2021 13:24:42 GMT 2
Подкрепям с 4 ръце и 5 крака за маските на 7th heaven и серумчето на Dr. Tisha AC7 (серумчето съм го споменавала поне два пъти тук, бях инфлуенсната от Изабел за него). Кремовете на Ла Рош не ми помагат за пъпките така, както това серумче. Не знам какви съставки и магия има в него, но покрай цикъла като ми излязат пъпки и ги намажа с него за 2 дни изчезват.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 13:58:32 GMT 2
Отивам и си го купувам при първа възможност!!! Аз имам голям проблем с пъпките, с каквото и да ги мажа не минат ли поне 14 дни не се повлияват от нищо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 15:37:33 GMT 2
Криси, това са 3 бр. сашета, които обаче можеш да нанасяш повече от 3 пъти, стигат за поне 10-12 нанасяния, защото се слага само локално, а не върху цялото лице. Видях, че на сайта на Лили има и голямата опаковка, но на място най-вероятно се предлага само в определени магазини. Беше много изгодна веднъж в Аманоттаякозметика (22-23лв.), но не си го взех, защото съм се зарекла да не поръчвам от там. Сега видях, че се предлага отново много намален за 20лв., но ми се струва, че е с изтичащ срок, затова не бих рискувала. Маските, които са уж еднократни също използвам много повече от 1-2 пъти като 7th heaven, apivita и др. При мен Dr. Tisha разгражда пъпките и не остават белези. Лошото е, че често си почиствам лицето вкъщи с инструмент за черни точки и от черна точка става пъпка при неправилното премахване. Понякога остават петна и започнах да се мажа с един крем, който се води лекарство и ММ използваше за белег на лицето си преди време. remedium.bg/contractubex-gel-za-lechenie-na-belezi-h20-gr-1030/p
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 16:02:55 GMT 2
Ади, би ли споделила повече за серума за лице и шия с колаген и хиалуронова киселина на Revox. Мисля да си го взема главно за вечер, доволна ли си от него?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 16:08:46 GMT 2
Да, доволна съм, използвала съм обаче повече пъти сутрин, но вече мисля да го използвам заедно с тоника на Evelin вечер и шипковото масло отново на Revox. Хидратира добре, не оставя мазен филм и дава усещане за свежест. Мога да го сравня с Vichy 89 Mineral, но този ми допада една идея повече и е на половин цена.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 5, 2021 23:00:24 GMT 2
Ади, аз точно от Аманоттаякозметика си го взех. Единствената ми поръчка от там и то беше преди година някъде. Първоначално си взех точно сашетата от Лили, за да видя дали ще има ефект и тъкмо като ми свършиха имаше промоция в Аманоттаякозметика. И така за 20 лв., че даже и още имам от него (може би, защото ми се налага да го използвам 2-3 пъти в месеца). От продуктите на Revox също съм доволна, като състав май не са много по-различни от ТО.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2021 23:24:51 GMT 2
Видях, че коментирате Revox и реших да се включа с мнение за тях. Взех си Вит.Ц 20% и Салицилова киселина 2%. Не зная от кое от двете, но лицето ми цялото се опъпчи... 😔
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 6, 2021 10:23:13 GMT 2
Ех, много неприятно . Да не би да е от киселината? Може би не е ок за твоята кожа. Макар че съм чела, че когато започнеш да използваш киселини понякога първо има обратния ефект и после кожата се изчиства, но не мога да кажа дали е на 100% вярно. Бтв, вече от някакво време използвам гликоловия тоник на ТО както Ахинора (благодаря )препоръча и не забелязвам промени в кожата ми. Т.е. тоника си върши работата, кожата ми се чувства добре, а аз го използвам по-рядко. По принцип не обичам да слагам много неща върху кожата ми и колкото по-малко и по-рядко използвам разни мазила, толкова по-добре.
|
|
|
Post by diamond on Nov 6, 2021 12:55:23 GMT 2
Някой беше попитал за Епидуо. Аз го ползвам вече около половин година (с кратко прекъсване) под надзор на дерматолог. Лющенето на кожата е нормално, както и това, тя да те сърби страшно много. Моята дерматоложка ми препоръча бебешкия крем на СебаМед, но аз, като по-щура, нанасях от лосиона за тяло на Биотрейд с урея Има ефект, макар и доооста да щипе. Десквамацията при мен продължи около месец след въвеждането на гела. Към днешна дата я няма, но кожата си е чувствителна. Слагам серума на Balea aqua, както и капсулите от същата серия. Купила съм си и крема на Екотонус по препоръка на Деа-Велика Комплексарова, но за момента не го чувствам като нещо "уаау, невереоятен е!". Но в никакъв сучай не е и лош, но си трябва време, за да видя резултата от него.
|
|
|
Post by Ахинора on Nov 6, 2021 13:01:38 GMT 2
Бтв, вече от някакво време използвам гликоловия тоник на ТО както Ахинора (благодаря )препоръча и не забелязвам промени в кожата ми. Т.е. тоника си върши работата, кожата ми се чувства добре, а аз го използвам по-рядко. По принцип не обичам да слагам много неща върху кожата ми и колкото по-малко и по-рядко използвам разни мазила, толкова по-добре. Радвам се Аз се придържам към нанасяне веднъж на 10 дни, за интервал между 10 и 30 минути, с изплакване, супер ми е кожата Инфлуенсната ("любима" дума!!!) от една дерматоложка от тикток - Amna Adel, включих Витамин С в рутината си. Обзаведох се с дневен и нощен крем, серум и мицеларна вода, засега действам предпазливо с въвеждането им, че кожата ми е много мазна и чувствителна едно временно (страхотна комбинация), но тенът определено е избистрен и по-равномерен. Пълни впечатления ще споделя поне след месец активно ползване, не смея отсега да бъда смела с препоръките.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2021 12:15:04 GMT 2
Видях в едно видео на Зорница шпатула, която е за почистване на лице. Някой използвал ли е такава и какво е мнението ви?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2021 13:10:13 GMT 2
|
|
|
Post by booky on Nov 8, 2021 20:07:27 GMT 2
Нямам впечатления. Но да - пуснали са го скоро, както и още един с хиалурон и алое вера. Аз в момента използвам серума на Apivita Beelicious. Кожата ми е много суха и ми се отразява доста добре. Използвам го в комбинация с подхранващ крем на Lumene от серията Klassikko. Засега държа фронта, но като захладнее още малко, ще трябва да търся нещо по-подхранващо. За съжаление повечето "по-багати" кремове, които съм опитвала ми запушват порите 😣😣 и всяка зима е борба...
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2021 21:11:13 GMT 2
Криси, ако се интересуваш от серум с Витамин Ц, силно ти препоръчвам ето този на Avon. Избистря тена и озарява кожата ми, втора опаковка използвам вече. Не съм вярвала, че продукт на Ейвън ще ми хареса и то толкова много. www.notino.bg/avon/anew-ozarjavassh-serum-s-vitamin-s/На Lumene има серум с витамин Ц, не съм го пробвала, но съм много разочарована от двуфазния серум (розовия). На Apivita този серум е много хубав, но за суха кожа. Аз си бях взела миналата година, но просто не е подходящ за моята, която е смесена към мазна.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 9, 2021 9:34:56 GMT 2
Аз ползвам серум на Биобаза с хиалуронова киселина и пантенол - препоръчвам го, ако някой се интересува от хидратация. verdemivida.com/shop/hydratonic-face-serum-biobaza/Като свърши съм хвърлила око на този на Апивита, както и околоочния с ролер beelicious - някой ползвал ли го е?
|
|
|
Post by booky on Nov 9, 2021 9:58:21 GMT 2
Аз съм ползвала околоочния от Beelicious серията и имах големи очаквания, заради серума, но честно казано, не бих си го купила пак. Нищо особено. Единствено ролерчето е приятно донякъде за масаж, но пък доста нехигиенично според мен. 😕 Не хидратира кой знае колко. Няма някакви други забележими действия.
|
|
|
Post by sweet96 on Nov 9, 2021 12:05:42 GMT 2
Днес в дъглас има промоция на серуми. The Ordinary са намалени. Но най се вълнувам за утре, защото не пише на какво ще е промоцията. Искам да намалят скъпата декоративна козметика, хвърлила съм око на метеорите, ама не и на цената им в момента.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 12, 2021 11:29:19 GMT 2
Вчера се възползвах от намалението в Дъглас на продуктите на TO, купих си ниацинамида и тоника с гликолова киселина. Видях, че сте написали доста неща за тях, ще действам и аз по тази система с нанасяне и изплакване. Проблемите ми са черни точки и големи пори. Правя си глинени маски 1-2 пъти в седмицата и това май се оказва голямото спасение за мен.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Nov 12, 2021 13:41:03 GMT 2
Аз съм ползвала околоочния от Beelicious серията и имах големи очаквания, заради серума, но честно казано, не бих си го купила пак. Нищо особено. Единствено ролерчето е приятно донякъде за масаж, но пък доста нехигиенично според мен. 😕 Не хидратира кой знае колко. Няма някакви други забележими действия. И аз бях с по-големи очаквания за Beelicious, но не хидратираше достатъчно на моята кожа.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2021 12:32:17 GMT 2
Ахинора ми препоръча спиралата на Maybelline lash sensational, от която останах много доволна, но почти привърших опаковката. Този месец е намалена в Lilly и е на цена от 9лв. Но се чудя дали да си взема отново нея или да пробвам новата sky high. Имате ли впечатления от sky high?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2021 16:04:51 GMT 2
Бях гледала ревюта за sky high и не бяха никак лъскави. Аз от години използвам Bambi Еуе на Лореал и съм много доволна. Бяха ми подарили спиралата на Huda Beauty Legit Lashes Double Ended Mascara, не знам в мен ли има нещо сбъркано, но не ми допадна особенно и то при условие, че е доста скъпа. Прекалено много ми спластяваше миглите и тая идея да ползваш първо една черка и после друга съвсем не ми допадна. Да, ефекта върху миглите ставаше добър, но прекалено ми ги спластяваше, а аз не харесвам такива спирали.
|
|
|
Козметика
Nov 13, 2021 16:12:58 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Nov 13, 2021 16:12:58 GMT 2
Better than sex за мен e най добрата спирала, каквото и да пробвам се връщам .
|
|
|
Post by Deleted on Nov 13, 2021 17:47:21 GMT 2
Момичета, какъв спрей ползвате за топлинна обработка на косата? В търсене съм на нещо ново и на вас ви имам повече доверие отколкото на инфлуенсърите.
|
|