|
Post by Deleted on Dec 4, 2021 13:44:27 GMT 2
Зай, май наистина не натискам достатъчно. Отделно от това моята кожа беше суха, когато пробвах. Тази вечер ще си направя чай от лайка за отваряне на порите и ще пробвам на мокра кожа. Ще споделя резултатите. Гледах и няколко видеа в интернет, дано се получи.
Микронийдлинга, който аз си правя е в домашни условия. Имам ролери, които използвам няколко пъти при задължителна дезинфекция със спирт и после сменям. За мен съм открила, че след набожданията най-добре ми се отразява шийт маска. Силно препоръчвам регенериращата шийт маска на Chamos. След това лицето ми е леко зачервено, но на другата сутрин сияе. Кожата е свеща, хидратирана, спомага и за по-бързото регенериране на кожата. Правя го 1 път в седмицата или на 10 дни. Със сигурност в дерматологична клиника с дермапен, резултатът ще е на много по-високо ниво и по-осезаем.
На Lumene вече няколко пъти купувам кремове за лице и CC крема. Имам двуфазното олио, от което не съм особено очарована, но тези дни използвам в комбинация с тоника с киселини на Eveline и съм доволна. От спиралите вече залагам само на сигурното - Maybelline Lash Sensational. Пробвала съм на Loreal Paradise, но много слепваше миглите ми и, както и една жълта на Miss Sporty. От спиралите на Лумене нямам впечатления, но със сигурност, когато им се плаща, всичко ще рекламират. Нали точно Телешопова рекламираше една марка памперти, а използва друга.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2021 11:17:17 GMT 2
Идвам да се оплача от La Roche Posay Duo +. Имах една огромна пъпка и реших да я мажа с въпросният крем, за да не ми остане белег. Да, пъпката мина сравнително бързо, но ми изгори кожата и сега мястото се бели много грозно. 🤷🏻♀️ А в иписанието пише, че може да се нанася на цялото лице, добре че не го направих, че не ми се мисли какво можех да си причиня. Не за първи път не оставам с добри впечатленият от марката и повече никога няма да повторя да си купя нещо тяхно и тоя крем отива директно в коша.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Dec 8, 2021 11:59:15 GMT 2
Криси, според мен просто ти е дошъл по-силен ПРОДУКТА. Много малко информация има в сайтовете на така наречената 'медицинска козметика' и ако не се загледаш в състава може да си докараш проблеми. Розовия гел на Биодерма го дават като хидратиращ, а на мен зверски ми изсушава кожата.
Ако говорим за локално лечение на пъпчици мога да препоръчам лосиона на Амрита, при който този проблем го няма.
Мисля, че фирмите не залагат много на обяснения и намиране на точен продукт за кожата на клиента и така се получава отлив от лош опит като твоя.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2021 12:41:17 GMT 2
Според мен има прекалено много ниацинамид, а той не се препоръчва много за чувствителни кожи като моята и най-вероятно от него ми се бели така кожата. Ще пробвам този лосион, но може ли да ми кажеш дали във всяка аптека го има?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2021 13:30:10 GMT 2
Криси, а като се бели кожата на мястото, не се ли показва все по-чиста кожа? Аз използвам при пъпки локално Dr. Tisha, а след като пъпката премине използвама сините ампули на Balea. Използвам локално и точно се появяват люспи на мястото. С всяка следваща, кожата отдолу е все по-чиста и петното изчезва постепенно.
При мен кожата започна да се бели обаче по цялото лице от тоника и ниацинамида на TO.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 8, 2021 13:48:02 GMT 2
Според мен има прекалено много ниацинамид, а той не се препоръчва много за чувствителни кожи като моята и най-вероятно от него ми се бели така кожата. Ще пробвам този лосион, но може ли да ми кажеш дали във всяка аптека го има? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз не мога да го намеря във всяка аптека, затова когато правя поръчка от ремедиум си го добавям, да имам. Има цинк, хума, салицилова киселина и съставка, която бори акне вътре и действа безотказно при единични пъпчици. Ако не го намериш във физическа аптека просто комбинирай към поръчка според мен Едно време в аптеките забъркваха 'спирт против пъпки', това е по-добра версия според мен за локално лечение. remedium.bg/amrita-akne-korektor-losion-s-matirasht-efekt-h25-ml-82905/p
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2021 14:02:17 GMT 2
Криси, а като се бели кожата на мястото, не се ли показва все по-чиста кожа? Аз използвам при пъпки локално Dr. Tisha, а след като пъпката премине използвама сините ампули на Balea. Използвам локално и точно се появяват люспи на мястото. С всяка следваща, кожата отдолу е все по-чиста и петното изчезва постепенно. При мен кожата започна да се бели обаче по цялото лице от тоника и ниацинамида на TO. Още не се вижда кожата отдолу, защото коричката не е готова да се обели. Надявам се да не остане някое голямо петно от това “изгаряне”, че е точно между веждите и ще е доста грозно. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 9, 2021 22:30:18 GMT 2
Крисинка, много неприятно.. И на мен ми се е случвало, но не от тази марка. За по-бързо възстановяване може да мажеш мястото с крем здраве или дефламол. При мен тези помагат когато си разчопля някоя пъпка. Дори когато имам зачервена пъпка директно я мажа с дефламол и за 2 дни зачервяването ми изчезва.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 9, 2021 22:41:05 GMT 2
И аз се сетих за същото и започнах да го мажа с крем Бочко, падна ми изгорялата кожа и ми седи като петно, но ще видим като зарасне хубаво и новата кожа как ще е.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 14, 2021 20:30:48 GMT 2
Момичета, някоя от вас получава ли парене на очите от шипковото масло? Използвам го само на лицето, но явно по някакъв начин попада по миглите според мен. Откакто започнах да го ползвам винаги, когато ми се насълзят очите започва да ми пари още повече. Мислех, че е от спиралата, но вече 3та различна си купувам и е същото и се чудя дали е от него, или просто са ми станали по-чувствителни очите.
|
|
|
Козметика
Dec 14, 2021 21:06:02 GMT 2
via mobile
Post by lon on Dec 14, 2021 21:06:02 GMT 2
Не съм имала проблем с шипковото масло ,а го мажех и в околоочната зона.На коя марка ползваш?Аз все съм си вземала от зоя ,тяхната марка.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 14, 2021 22:45:37 GMT 2
Смърфи, на коя марка и шипковото масло? Чувала съм кофти мнения за маслата на Rivana. Моето е на Revox, не съм имала раздразнение и в зоната около очите. Пробвала ли си да избягваш зоната около очите?
|
|
|
Козметика
Dec 14, 2021 22:48:50 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Dec 14, 2021 22:48:50 GMT 2
Ох аз нещо се притеснявам да мажа масла , една приятелка е много зарибена,но аз все си залагам на серуми и кремове
|
|
|
Post by lon on Dec 15, 2021 18:21:45 GMT 2
Да ви споделя разочарованието си от дрогерии Лили..Направих две поръчки като едната дойде сравнително бързо ,втората с повечето продукти така и не дойде.Днес ми звъннаха(повече от 15 дни по-късно) и ми казаха ,че нещата ,които искам не са налични и щели да ми предоставят някаква отстъпка.. 😒
|
|
|
Post by lolla on Dec 15, 2021 19:16:55 GMT 2
Да ви споделя разочарованието си от дрогерии Лили..Направих две поръчки като едната дойде сравнително бързо ,втората с повечето продукти така и не дойде.Днес ми звъннаха(повече от 15 дни по-късно) и ми казаха ,че нещата ,които искам не са налични и щели да ми предоставят някаква отстъпка.. 😒 При мен и моя приятелка въпросът стои по същия начин. Явно отказват поръчки масово.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 17, 2021 15:01:05 GMT 2
На вас поне са ви звъннали. На мен ми изпратиха поръчката от черния петък след две седмици, като две от нещата липсваха. Изненадах се като видях, че трябва да платя по-малка сума и си помислих или че някои от нещата липсват, или че са ми направила някаква отстъпка за забавянето. Няма значение де, взех нещата на добри цени, но можеше поне да звъннат и да кажат "това и онова го нямаме и ще ви изпратим поръчката без тези неща".
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Dec 17, 2021 21:04:30 GMT 2
В другия форум доста момичета се оплакаха от промоцията в Лили. Аз си поръчах малко неща и ги получих на време. На някои са се обаждали и са им казали, че ще им дадат код за 50% намаление след НГ, та настоявайте за компенсация, ако са ви анулирали поръчката или нещо липсва.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2021 22:32:10 GMT 2
Моята поръчка е на статус "чакащ" от черния петък. Нито са ми звъннали, нито съм получила нещо. След като прочетох коментарите тук, очаквам и при мен същите номера...
|
|
|
Post by kalimera on Dec 18, 2021 15:13:02 GMT 2
Кофти.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 18, 2021 16:16:14 GMT 2
Надявам се другата година да са по-организирани и наистина тези неща да не се повтарят. Реално намалението им е едно от малкото истински и заслужаващо си.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2021 23:44:57 GMT 2
На сайта им имаше ограничение - всеки можеше да закупи максимум по 3 броя от артикул. Наистина намаленията бяха много добри, но реално прецакаха много хора. От форума май повечето не сме получили пратките си. Изключително несериозно е. Надявам се, че ако наистина не изпратят пратката, то поне ще ми дадат код за -50%. В понеделник ще ги засипя с обаждания. Предния път не ми вдигнаха, но ми отговориха много бързо на мейла. Мен ме хвана яд, защото в Ремедиум имаше намаление на голяма част от точно тези неща, които поръчах от Лили. Съответно не направих поръчка, защото намаленията в Лили бяха много по-добри. И накрая останах без това, което ми трябваше...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2021 12:09:29 GMT 2
Момичета, използвали ли сте четките за коса на марката Kent? Една колежка ми ги похвали и каза, че е по-доволна от тях, отколкото от tangle teezer. Търся си хубава кръгла четка за коса.
Звънях няколко пъти на вече единствения номер, който има в сайтовете на Лили. Странно, но вече номера на онлайн магазина липсва от сайта. Попълних формата за въпроси на сайта, както и изпратих имейл. Все още няма ни вест, ни кост от служител на Лили. Очаквам, че нито ще получа пратката си, нито компенсацията от 50% след НГ. Доста съм разочарована от отношението им. Често съм виждала, че на сайта правят големи намаления, но никога не се бях възползвала. Явно и по-добре.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 20, 2021 22:34:06 GMT 2
Не съм имала проблем с шипковото масло ,а го мажех и в околоочната зона.На коя марка ползваш?Аз все съм си вземала от зоя ,тяхната марка. Ади, lon - ето това използвам: www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-50-%D0%BC%D0%BB-Alteya-Organics.1976?filters=_D1_88_D0_B8_D0_BF_D0_BA_D0_BE_D0_B2_D0_BE_20_D0_BC_D0_B0_D1_81_D0_BB_D0_BE-sАз също го нанасям по цялото лице (и около очите) и нямам проблем, а само когато ми се насълзят очите, може и да е някаква комбинация от съставка в спиралите + маслото, знам ли. Съжалявам за поръчките от Лили. Аз не мога да се оплача, имаше забавяне, но всичко си дойде (бях поръчала много малко неща - 3 маски за коса, 1 спирала и 1 бронзираща пудра). Но пък, ако ви компенсират с 50% след НГ пак ще можете да си вземете нещата, няма да бързате, ще можете > 3 бр. от продукт и няма да го има забавянето, предполагам.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2021 14:14:06 GMT 2
Смърфи, това точно не съм използвала, но флоралната вода от лавандула и роза на същата марка е най-добрата, която съм използвала. Възможно е наистина да има реакция при контакт с друг продукт. Според мен това на Алтея е по-сигурно от Ревокс и не би трябвало да има проблеми.
Днес звънях над 10 пъти на телефоните на сайта на Лили за онлайн магазина и за рекламация - нищо! Писах им 2 мейла вчера, отговори изобщо няма. Много съм възмутена от обслужването им. Можеха поне да звъннат и да ме информират, че няма да стане изобщо. В моя случай говорим и за голяма поръчка, която минава 100лв. Разбирам да беше 1-2 неща, да е 10-15лв. и да им е все тая. Но това отношение е наистина неприемливо.
|
|
|
Post by booky on Dec 21, 2021 18:17:08 GMT 2
Да си кажа и аз какво стана с Лили. Вчера най-накрая поръчката дойде. Като аз платих онлайн, още когато я направих. Сумата беше около180лв. Доста от нещата, които поръчах липсваха и бележката в кашона е на стойност 110лв. (Но както казах, си платих предварително 😂😂) Излишно е да споменавам, че никой не се е свързал с мен, за да ми каже, че някои продукти не са налични и няма да ми ги изпратят или как и кога ще ми върнат разликата в заплатената сума. Освен това 2 от получените продукти са грешни. Звънях, писах мейл, разбира се нищо. Телефонът си дава свободно, не е като да е зает. 😂😂😂 И така... тотално разочарование. Официално преминавам към ДМ и Ремедиум.
|
|
|
Козметика
Dec 21, 2021 20:17:11 GMT 2
via mobile
Post by okay on Dec 21, 2021 20:17:11 GMT 2
Всичката козметика (без L'Oreal Pro шампоаните - тях от Нотино, ако видя, че има намаление) си я купувам от Ремедиум. Там има от пиле мляко и винаги, когато вляза, оставям поне 50 лв. Лили И ДМ не ми допадат, защото са с досадни реклами. Лошото на Ремедиум е, че не са навсякъде, но на мен ми е на 10 мин пеша. Нотино също за мен са супер - досега не съм имала оплакване. Макар че и те са с досадни реклами, поне имат истински намаления. Ако нещо, което съм поръчала, не е налично, изваждат тези ми ти ръце от знаете къде, и звънят, а ако не вдигна, пишат и ме уведомяват. Последно си взех шапоан на L'Oreal Pro в зеленс опаковка за обем на фина коса и ми допада. Сега обаче смениха опаковките на марката и вдигнаха цените сериозно. Даниела от Несебър ме инфлуенсна за шампоаните на Доори, но ще изчакам да ми свърши този, и тогава ще видя.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2021 21:26:14 GMT 2
Идвам с ъпдейт за Лили. Днес след обяд получих имейл, в който пише, че утре ще пристигне пратката в офис на Спиди. Сумата, която трябва да заплатя (поръчката е направена с наложен платеж) е с 10лв. по-малка. Предполагам, че нещо липсва. Никой не се е свързал с мен, за да ме информира за това. Ще видим утре, кое ще пристигне и кое не. Звъня им от 3 дни на всички телефони, които има на сайта им (общо 3 са), като и при мен дава свободно на всички, но никой не вдига, а бях доста нахална и звънях по 4-5 пъти на всеки... Не ми е ясно, как може изобщо човек да се свърже с тях. Ремедиум за мен са №1! Когато живеех в София, редовно пазарувах от там. Сега обаче живеем във Варна и тук няма. Затова пък поръчвам редовно от сайта им. Май нямам месец без поръчка от там. Цените им са наистина изгодни и са най-ниски дори и да няма намаление. Редовно си купувам от там Doori, Mixa и Apivita, които ползвам постоянно, а не намирам на толкова изгодна цена в други магазини. Доволна съм от физическите магазини на ДМ и Лили, затова често се възползвам. Има продукти на техни марки, които купувам постоянно. Днес например купих 2 крема на balea за баба ми и 1 балсам за устни за мен. Балсамът за устни е на Alverde, беше под 3лв., но ми е пръв приятел през студените дни. Това, което наистина ми е много неприятно в Лили и ДМ е, че във всеки техен обект има различен асортимент. Особено за продукти, които не са толкова популярни явно като Doori и Lumene не намирам във всяко Лили. А в ДМ точно неща, които са на техни марки. Това наистина ми е крайно неприятно. Иначе съм редовна и на двете места. Окейче, ако искаш виж на makeup.bg, там има добри намаления на Loreal Pro. Купувала съм много пъти и цените им бяха доста изгодни. Продуктите бяха в срок, нямаше нищо нередно.
|
|
|
Post by lon on Dec 23, 2021 18:28:14 GMT 2
Момичета,получих на пощата си промо код за 50% отстъпка от Лили ..важи от края на януари до март.Ще се възползвам ..
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2021 20:47:10 GMT 2
Пратката ми от Лили пристигна с -10лв. от цената, която трябваше да платя. Липсваха единствено маски на 7th heaven, които бяха на цена под 4лв. общо. Всичко друго дойде, в срок е и съм доволна. Но все пак поведението им с това, че не отговарят и реално дори и при посочени телефони човек не може да се свърже, ми остави неприятно впечатление. Препоръчвам с 2 ръце лосионите за тяло на Mixa. Купувам от 4-5 години само тях.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 23, 2021 21:21:09 GMT 2
Въпреки лошата им "комуникация"(май такава даже няма) и забавяне на пратките се радвам, че са коректни и че сте си получили нещата/остъпка. Дано си вземат поука и другата година да са по-подготвени.
|
|