|
Post by Deleted on Dec 24, 2021 9:52:49 GMT 2
Честито на всички с получените пратки от Лили и тези с новите ваучери, да си напазарите едно хубаво след нова година! За продуктите на Mixa и аз съм с две ръце за, много ги харесвам и от години използвам техни продукти. Мицеларните им води не ги заменям за нищо, както и хидратиращите кремове за лице. Ското видях, че са пуснали и серум и мисля да си го взема, но не съм го засичала още по дрогериите. Случайно ми излезе реклама в Инстаграм за тази промоция от директният вносител на Миша и реших, че си заслужава и си поръчах. Цените им са доста по нормални от АманотМоятаКозметика, а и доставката до адрес е само 2.99лв. cosmetic-express.bg/product/missha-m-perfect-cover-bb-cream-21Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2021 23:03:05 GMT 2
Mixa са може би марката, която използвам от години и всички продукти, които съм използвала ми харесват. Лосионите за тяло и бебешкото душ олио са ми абсолютни любимци. До сега не е имало нещо на марката, което да ме разочарова. Винаги съм се чудила, дали кремовете им са хубави, защото само крем за лице не съм използвала. Относно серума и аз го видях, също ме заинтригува и мисля да си го взема. В момента обаче съм зарината и не искам да купувам още и още. От това, което гледах за серума, очаквам да е бюджетната версия на 89 Mineral на Vichy.
На BB крема на Missha се чудя от много време. Струва ми се, че цветовете сивеят или жълтеят и няма да ми стоят добре. В момента използвам CC Lumene (цвят medium) и определено съм много доволна.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2021 23:40:09 GMT 2
Mixa са може би марката, която използвам от години и всички продукти, които съм използвала ми харесват. Лосионите за тяло и бебешкото душ олио са ми абсолютни любимци. До сега не е имало нещо на марката, което да ме разочарова. Винаги съм се чудила, дали кремовете им са хубави, защото само крем за лице не съм използвала. Относно серума и аз го видях, също ме заинтригува и мисля да си го взема. В момента обаче съм зарината и не искам да купувам още и още. От това, което гледах за серума, очаквам да е бюджетната версия на 89 Mineral на Vichy. На BB крема на Missha се чудя от много време. Струва ми се, че цветовете сивеят или жълтеят и няма да ми стоят добре. В момента използвам CC Lumene (цвят medium) и определено съм много доволна. Ади и аз се чудех за цветовете на Миша докато не намерих една дрогерия, в която имаше мости. Реално само по светлите цветове имат сив оттенък, аз използвам 27 (honey beige), който за мен е същият цвят като Medium на Лумене. Кремовете на Микса за мен са идеални, защо хидратират изключително много и са с много лека текстура. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lon on Dec 28, 2021 8:36:27 GMT 2
ББ кремовете на Миша не са никак лоши.Аз си взех на сляпо (в Лили нямат тестери..) два различни цвята.Номер 23 е по-светъл и сивее,номер 25 е по-жълтеникав и тъмен..като смеся двата ми е идеално 😁 След това ще пробвам и СС на Лумене,там поне имат тестери.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2021 11:37:22 GMT 2
|
|
|
Козметика
Dec 28, 2021 12:57:34 GMT 2
via mobile
Post by booky on Dec 28, 2021 12:57:34 GMT 2
Преди съм ползвала няколко кутийки от крема на Mixa Hialurogel light 7%. Хидратира доста добре, но оставя мазен филм върху кожата ми, който много ме дразни. И когато съм го слагала вечер, на сутринта при измиване на лицето, го усещам, като лигав филм.
|
|
|
Post by sunn on Dec 28, 2021 13:24:13 GMT 2
Аз на Лумене използвам цвят light и на сляпо си поръчах 21 на Миша, а той взе, че ми заспа. 😂 Разбира се, бях гледала доста снимки в интернет, ама все пак нямаше как да съм сигурна.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2021 13:32:28 GMT 2
В момента използвам този, който слагам и сутрин и вечер, все ще си вземам и нощният им, но реално и този ми върши много добра работа. От намалението на Лили си взех от този, защото просто този, който използвам в момента го нямаше в сайта, но не мисля че има и особенна разлика. За мазния филм, не бих казала, че при мен седи точно мазно на сутринта, по-скоро съвсем леко лигаво, но за мен това е защото са много хидратиращи и с моята кожа се разбират доста добре. Реално аз и крем за ръце да си сложа пак ми седи лигаво като си измия ръцете на сутринта.😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2021 17:06:10 GMT 2
В момента имам един на Лумене, които доизмазвам и друг, който ме чака неотворен пак на Лумене. От няколко дни обаче се върнах към тоника с киселини на Евелин и след него шипковото масло. Явно ще си почакам за кремовете на Mixa. Но серума чакам да го намалят другия месец в Ремедиум и ще си го купя. А през деня какви кремове използвате? Гледах един лайф на МЪри и Гала, в който според Гала не било добре да се използва фактор през зимата, освен ако не третираме с киселини кожата си. Това лято си купих Biotrade 50 фактор, много ми хареса и си взех 30-ти за през зимата. Най-вероятно лятото отново ще си взема този крем за дневен.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2021 17:11:56 GMT 2
Това са пълни глупости, че през зимата не трябва да се използва фактор. Всички дерматолози казват, че няма значение дали има слънце навън, слънцезащита трябва да се ползва, да не говорим за хората, които ходят на лазерни епилации, за тях просто е задължително да се слага фактор, за да предпазва кожата. Аз всеки ден използвам слънцезащита фактор 50 на Юсерин, без значение кой сезон сме.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 29, 2021 12:28:35 GMT 2
Аз лятото хванах някаква промоция в Лили си взех 2 или 3бр от бб крема на Миша (по 8лв бяха), но и тази оферта ми привлече вниманието. Изпращат втория продукт в същия цвят предполагам, че аз съм си 21 и всеки следващ би стоял като на препечен инфлуенсърт филтъра Много се радвам, че сте получили пратките от Лили или са ви компенсирали, защото офертата наистина не беше за изпускане.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2021 18:15:37 GMT 2
Аз лятото хванах някаква промоция в Лили си взех 2 или 3бр от бб крема на Миша (по 8лв бяха), но и тази оферта ми привлече вниманието. Изпращат втория продукт в същия цвят предполагам, че аз съм си 21 и всеки следващ би стоял като на препечен инфлуенсърт филтъра Много се радвам, че сте получили пратките от Лили или са ви компенсирали, защото офертата наистина не беше за изпускане. Днес минах през Лили и бб крема на Миша беше намален отново на 8,99 лв.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Dec 30, 2021 21:24:41 GMT 2
Момичета, случайно някоя да знае за фибри за коса, които да са хубави и наистина да правят това, за което са предназначени? И изобщо вършат ли някаква работа? Искам да ги купя за близък, който има малко по-рядка коса. На 100% съм сигурна, че няма да ми се обиди за такъв подарък, don't worry.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2021 22:24:23 GMT 2
Да похваля марката Magnum. От няколко години използвам тяхна нокторезачка и инструмент за почистване на порите. Много съм доволна! Преди няколко дни си поръчах от Ремедиум инструменти за маникюр, пинсета и кръгла керамична четка за коса. От всичко съм много доволна и нямам никакви забележки. Марката е бюджетна, но нещата им са качествени. remedium.bg/search?q=magnum
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2021 23:42:41 GMT 2
Ще минавам скоро през Лили явно. И аз като Йон ползвам 23 и 25, в зависимост от тена към момента. С жълт подтон съм и с много бяла кожа и тази комбинация ми заспа. 23 ми е доста сив.
Идвам са похваля една мицеларна вода на Дермедик. Бяха ми дали от нея мостра и наскоро си купих пълния размер. След нея почиствам с измивния им гел на същата серия и кожата ми е изключително чиста. От около месец пак ми се отключи проблема със супер сухата кожа, която започна да се бело, а нищо не съм променила в грижата за кожата или в храненето и добавките. Освен, че колежките държат климатика на 25° 🤦♀️ Та въпреки че ми е изключително чувствителна в момента кожата, доста добре реагира на двата продукта. Търсих инфо в нета за марката, но освен че е полска, не открих друго.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 31, 2021 0:08:09 GMT 2
|
|
727 posts
|
Козметика
Dec 31, 2021 0:14:37 GMT 2
via mobile
Post by iceprincess on Dec 31, 2021 0:14:37 GMT 2
Използвах CC крема на Лумене до преди месец в цвят като на Ади. Тогава си закупих ББ крема на Миша, беше намален и си казах, че ще взема да го пробвам. Ами, от тогава спрях да използвам този на Лумене. Не, че не е хубав, просто тази на Миша ми харесва много повече. Самият завършек и начина, по който изглежда върху кожата ми е топ. Само, че и аз ги смесвам (номер 23 и 25), за да получа точният цвят. Иначе слънцезащита използвам целогодишно, но не само защото използвам киселини. Пролетта се възползвах от офертата в аптеки Субра (мисля), за която Ахинора сподели и си закупих 2бр. Наскоро приключих опаковката на Ла Рош, хареса ми. Сега използвам тази на Eucerin, която ми харесва повече от Ла Рош.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2022 21:15:42 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2022 9:51:32 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 3, 2022 9:51:32 GMT 2
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за лице за мазна кожа?
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2022 11:25:13 GMT 2
via mobile
Post by Harmless Breeze on Jan 3, 2022 11:25:13 GMT 2
Здравейте! Понеже наскоро започнаха да ми излизат реклами за избелващи комплекти за зъби от ComfySmile, искам да ви попитам някоя от вас дали го е пробвала лично, понеже знаем инфлуенсърите колко много хвалят всичко, но цената е много привлекателна, 120 лв, с код -> 60лв. prikachi.net/image/htpQ3
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2022 17:33:17 GMT 2
|
|
226 posts
|
Козметика
Jan 7, 2022 17:08:00 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Jan 7, 2022 17:08:00 GMT 2
Дами, бихте ли споделили любимите си дамски/ мъжки аромати/парфюми? Напоследък ми е писнало от всичките ми доскорошни любимци и търся нови, свежи, които да ме грабнат, но нещо удрям на камък. Иначе моите топ 5 дамски са: Chloe, the scent/boss, Qutre/ Boucheron, la vie est belle/ lancome и The one/ DG.
|
|
|
Козметика
Jan 7, 2022 17:29:21 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Jan 7, 2022 17:29:21 GMT 2
Нещо сладко ли търсиш?на мен любими са ми noir на Tom ford , Tabacco vanille Tom ford, Bois Dore Van cleefs and Arpels , Alien esssnce absolu . В момента харесвам ммногп и Hayatii Attar collection, който е много сладък-като малинов или ягодов сладолед ., както и red tabacco Mancera, който буквално е “бомба” невероятна трайност и присъствие има.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 18:51:01 GMT 2
|
|
226 posts
|
Козметика
Jan 7, 2022 19:07:22 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Jan 7, 2022 19:07:22 GMT 2
Аз съм на настроения честно казано, имам и тежки парфюми, но повече харесвам по-свежи, сладникавите.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 20:11:08 GMT 2
За мъжките мога да кажа, че почти всичко на Paco Rabanne много ми харесва, PRADA L'Homme, както и BAD BOY и 212 VIP на Carolina Herrera.
|
|
226 posts
|
Козметика
Jan 7, 2022 20:21:37 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Jan 7, 2022 20:21:37 GMT 2
За мъжките имам много любимци, защото ММ като мен е луд на тема парфюми и има даже повече от мен, но най-любими са ми Aventus creed, CK one и terre d'Hermes
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2022 20:32:57 GMT 2
Oooo Aventus creed как можах да пропусна, много е хубав! CK ONE беше един от първите ми подаръци на приятелят ми за една Коледа и той си е хубав и си е класика.
|
|
|
Post by smurfina on Jan 8, 2022 11:39:11 GMT 2
Момичета, минавам само да споделя - на сайта на Ремедиум е намалена маската на Doori. Иначе има и други намалени нещица, аз си взех и крем за ръце (Avene cold cream), който също е на много добра цена (2 за 1)
|
|
|
Post by ddelyani on Jan 8, 2022 11:50:28 GMT 2
Момичета, някоя от вас ползва ли гуа ша или ролер за лице? И ако има такива, които ползвате, виждате ли някакви резултати? Мисля, че бяхте коментирали кремовете на Mixa. Аз също съм ги ползвала и съм доволна. Преди година реших да пробвам и серума с хиалурон на Mixa и съм доволна от него, всеки ден го нанасям. Мисля да включа в рутината си и гуа ша, ролер, затова ще се радвам на съвети😊.
|
|