|
Post by Deleted on Feb 5, 2022 16:45:25 GMT 2
Марче, използвам крема с ниацинамид на Biotrade. Ясно е, че той е с по-ниско съдържание от серума на TO, но не знам, дали съм чувствителна към него или само това място. Защото нанасям на цялото лице, като избягвам зоната около очите и не съм имала проблеми на други места. Ще пробвам с този на Balea. Съдържанието му е отново 10% ниацинамид и 1% цинк, както е при ТО.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 5, 2022 20:06:56 GMT 2
Аз го нанасям само на места, на които имам пори - нос, горната част на бузките, чело, но само в средата и брадичка. Избягвам около устата, защото кожата ми е суха по принцип и ако го нанасям там става като на люспи. След него задължително слагам крем, че иначе кожата ми става много суха.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2022 20:29:00 GMT 2
Принцеске, да, и аз слагам крем, но явно не става така, както аз го правя. Вече ще нанасям само на зоните, които при мен са нос, бузите около носа и челото. Все пак ще взема и този на Балеа. Там поне не ме е яд да си купя, дори да не ги използвам, защото продуктите им са изгодни.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 7, 2022 8:39:09 GMT 2
Много съм доволна и от червилата на Revlon от сериите: - ultra HD matte lipcolor>> makeup.bg/product/283927/ Имам 4 цвята от тях и съм много доволна, не изсушават устните и цвета е дълготраен- ultra HD gel lipcolor >> makeup.bg/product/319339/Също са с много траен цвят, красиви цветове и приятен аромат. - super lustrous lipstick >> makeup.bg/product/26861/Не използвам други червила от много време и си купувам само от тези. Имам гланцове на Catrice, но предимно залагам на Revlon. Ади, понеже това са ми едни от любимите червила исках да те питам имаш ли проблем с формулата на някои цветове? Първите няколко нанасяния са добре, но после сякаш формулата се разваля и стои някак напукано на устните и съответно го изхвърлям. И аз имам няколко цвята, но този, който ми е най-най любим успях да ползвам веднъж и като купих същия цвят, то вече не беше както трябва. Става въпрос за 'devotion', няма значение откъде купувам все става на едни линиии и не знам дали аз попадам на кофти партида? С други цветове не съм имала този проблем, а искам точно този А и да добавя колко са хубави матовите на Вивиен Сабо. Изобщо не се усещат на устните, тънко се нанася слоя, а има страхотно покритие и издържат цял ден почти. Нямат много цветове сякаш, но формулата е по-добра от тази на Ревлон определено.
|
|
|
Козметика
Feb 7, 2022 11:24:26 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by Deleted on Feb 7, 2022 11:24:26 GMT 2
Точно devotion мислех да си купувам днес в обедната. Вчера видях цвета и много ми хареса.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2022 13:09:32 GMT 2
Туалче, не съм го забелязала. От матовите червила имам Devotion, Embrace, Flirtation и Forever. От Embrace купувам вече втора опаковка. Може би забелязвам това към края на опаковката, но при другите нямам проблем. Купувала съм от различни места, ако това има значение. Обикновено слагам балсам преди да ги нанеса. Ако устните ти са сухи, по-добре ексфолирай и хидратирай вечер. Моите този сезон са много напукани и ме спасяват домашния ексфолиант (кафява зарах, мед и кокосово масло) и балсамите на Alverde, които препоръчвам. Видях рийлс на Деситолкс, че показва друг вид червило на Revlon, което нямам и ми хареса цвета, утре ще си го купя от Лили, този месец има намаление на червилата на Ревлон. Червилото е ето това, цвят wine trip от тази серия, не съм и използвала до момента: www.notino.bg/revlon-cosmetics/kiss-cushion-chervilo-s-aplikator-gbichka/p-16064390/
|
|
|
Post by ☀ on Feb 7, 2022 13:37:58 GMT 2
Явно е от партидата тогава, защото устните ги 'обработвам' преди това. Днес и аз съм embrace и се държи чудесно. В обедната отскочих до Лили за нещо друго, видях, че някои червила на Ревлон са намалени по 10лв, е съм сигурна дали са от тази серия, но пак ще се пробва. А, и когато поръчам от сайт е идвал опакован с индивидуално фолио, докато в Лили не са така и се чудя изобщо да питам ли за 'неотворено'
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2022 14:58:10 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2022 16:56:27 GMT 2
От Лили купувам само червила, които имат бял баркод залепен на тях. Мисля, че и от makeup.bg и нотино дойдоха пак така. Във фолио ми дойдоха само гел серията, тях поръчах от parfimo. Desert ми е абсолютен фаворит. Явно е от партидата тогава, защото устните ги 'обработвам' преди това. Днес и аз съм embrace и се държи чудесно. В обедната отскочих до Лили за нещо друго, видях, че някои червила на Ревлон са намалени по 10лв, е съм сигурна дали са от тази серия, но пак ще се пробва. А, и когато поръчам от сайт е идвал опакован с индивидуално фолио, докато в Лили не са така и се чудя изобщо да питам ли за 'неотворено'
|
|
|
Козметика
Feb 7, 2022 17:13:04 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Feb 7, 2022 17:13:04 GMT 2
Преди повече от 6-7г.на майка ми една приятелка (украинка ли, рускиня ли)ѝ беше подарила няколко неща на Natura Siberica. Помня, че пробвах една маска за лице, която при нанасяне беше мн гот, а кожата ми след нея беше доста мекичка и озарена. Тогава в Бг не ги открих и не съм поръчвала нещо друго. Зачитала съм, че хвалят техни безсулфатни шампоани, виждала съм ги в makeup.bg, но не съм поръчвала.
|
|
|
Козметика
Feb 8, 2022 0:47:21 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Feb 8, 2022 0:47:21 GMT 2
Момичета, пиете ли някакви добавки за коса и кожa?
|
|
|
Post by ☀ on Feb 8, 2022 8:19:14 GMT 2
Аз да. Първо Ducray Anacaps Reaktiv, сега продължавам с Revalid като основно им чета състава. Допълнително съм включила и Биотин 300. И от двете съм доволна, имам нова косичка за 2+ месеца вече. Дебна тройната опаковка на Дюкре онлайн, ако я намеря ще се запася.
|
|
|
Post by tiberia on Feb 8, 2022 11:50:55 GMT 2
Tual, от кое от трите мислиш, че има най-голям ефект?
|
|
|
Post by ☀ on Feb 8, 2022 11:56:12 GMT 2
Tual, от кое от трите мислиш, че има най-голям ефект? Мисля, че най-бързо подействаха капсулите на Дюкре + втриването на този лосион всяка вечер /без пропуск/ : galen.bg/ducray-neoptide-losion-protiv-kosopad-za-zheni-3-h-30-mlНо пак казвам, като състав са идентични с минимални разлики, просто първо започнах с тях. Вероятно се запълват липсите в организма и оттам идва ефекта, което е индивидуално.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 8, 2022 12:07:44 GMT 2
От Phyto съм много доволна аз ,но те са по-скоро за подсилване на косата и при сезонен косопад. Аз си правя курс в момента-два месеца и се чудя дали да не направя още два.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 12:37:30 GMT 2
Инфлуенснах се от Зорница, на нея й се доверявам за ревюта и мнения, и днес ще отида да си купя ампули на Ревалид на бройка. Във видеото каза, че 1 стига за 2 нанасяния и е много доволна. При мен имаше сериозен косопад, който намаля, но в момента виждам, че отново положението не е розово... Маската, която бях споделила от канала Натали Бюти ми действа най-добре, но не съм я правила от месец. Вчера попаднах на ето тази оферта в инстаграм за намаление, подобно на това, за което писа Криси преди месец за ББ крема на Миша: cocono.bg/bb-krem-n25-svetlo-bezovo-missha-m-perfect-cover-b-b-cream-20-ml-podarak-missha-m-perfect-cover-bb-cream-rx-n25-20-ml.htmlНе съм поръчвала от него, затова не мога да кажа, дали е надежден. Някоя от вас, дали е попадала на магазин, в който се продава нощната маска на Farmona с бяла киноа? Търсих я в лили, но я няма, в Ремедиум също не се предлага. Открих я само в Амоноттаякозметика, но е намалена и имам подозрение, че е с изтекъл срок на годност или към края на годността си. Лятото си я бях поръчала от Ремедиум. Бях много доволна, но след като я нанесох 2 пъти (последните) изпитах ужасен дискомфорт, парене, цялото ми лице стана червено. Оказа се, че срокът й е минал. Изненадах се, защото беше купена преди 3 месеца, но и аз не бях погледнала датата на годност. Сама съм си виновна, но е много хубава и искам да си взема отново.
|
|
|
Post by tiberia on Feb 8, 2022 12:50:41 GMT 2
Благодаря за бързия отговор. Аз ползвам втора поредна година (лято и есен) тоника на Ревалид и не мога да бъда по-доволна - наистина при мен косопада спира, но не мисля, че работи в посока на стимулиране нов растеж на коса. sopharmacy.bg/bg/product/000000000010008971Много са им вдигнали цената обаче - първя път като купих още края на 2019 редовната цена беше 35 лв, а сега е 50. Пускат ги на промоция от време на време. Edit: Да спомена също и шампоана на Дюкре Anaphase+ мисля, че има ефект.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 8, 2022 13:46:37 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2022 19:43:00 GMT 2
Мноогоо ти благодаря!
|
|
|
Post by booky on Feb 8, 2022 20:06:45 GMT 2
Аз преди няколко дни приключих тримесечния курс с добавките на Ducray Anacaps Reactivе. Все още косата ми пада повече от нормалното. Но в момента косопадът е около 1/3 от това, което беше в началото, когато започнах да ги пия. И определено имам страшно много нова коса. Явно съм имала дефицит на желязо и вит. B, защото освен промяна в косопада, забелязах, че се чувствам доста по-енергична и много по-малко стресирана и напрегната. Уж опитвам да си балансирам по-добре менюто. И със сигурност преди да прибягвам към други добавки, мисля да си направя изследвания и да не пия добавки на сляпо.
|
|
|
Козметика
Feb 8, 2022 21:02:30 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Feb 8, 2022 21:02:30 GMT 2
|
|
|
Post by lon on Feb 8, 2022 21:06:05 GMT 2
Да,ползвала съм техния слънцезащитен крем с фактор 50 и много ми хареса.Добре попива ,не оставя мазен филм ,не люти на очите.Също и околоочния крем ,от него не бях особено впечатлена ,но бих пробвала и други техни продукти
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2022 0:15:18 GMT 2
И аз съм ги използвала, старата ми козметичка ги използваше, но не съм очарована като цяло. Имах като подарък този крем: www.cosmeticsbulgaria.com/product/uspokoiavasht-krem-za-lice-dr-derm-professional/ не е лош, но на мен миризмата на лайка ми идваше в повече, иначе текстурата е хубава и лека. Използвала съм и колагеновия хидрогел www.cosmeticsbulgaria.com/product/kolagenov-hidrogel-za-lice-dr-derm-professional/ не ми допадна, много лепнещ е и не виждах особен ефект от него, освен че ми се струваше, че даже се опъпчвах, но не съм сигурна дали от него или друго беше. Нещо, което ми допадна е ББ крема: www.cosmeticsbulgaria.com/product/delikaten-vb-cc-krem-za-lice-profi-derm-professional/ хубав е, има много лек и приятен аромат и покритието е доста добро.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2022 12:19:20 GMT 2
Козметик Експрес имат промоция на големите опаковки на ББ крема на Миша. Sent from my iPhone using Tapatalk Attachments:
|
|
|
Козметика
Feb 11, 2022 12:32:25 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Feb 11, 2022 12:32:25 GMT 2
Доволни ли сте от този бб крем ? Толкова се разочаровах от този на Филорга, че вече не знам какво да си взема за през деня.
|
|
|
Козметика
Feb 11, 2022 12:38:34 GMT 2
☀ likes this
Post by /*/ on Feb 11, 2022 12:38:34 GMT 2
Аз също да похваля ББ крема на Миша. Много съм доволна от него, ползвам цвят 21 от две години и не го заменям за нищо друго. Отначало сякаш крема е сив, но после се адаптира към кожата. Не ми я омазнява, покрива я перфектно, но не е като покривността на фон дьо тен. Лек, озорява кожата, държи ми през целия ден. Аз запечатвам отгоре с безцветната пудра на Катрис и грима ми не мърда през целия ден. За съотношението цена/качество е направо супер.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2022 12:39:47 GMT 2
Много, Кенди. Смесвам 23 и 25, бяла съм със жълт подтон.
Защо не си доволна от този на Филорга?
|
|
|
Козметика
Feb 11, 2022 12:46:10 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Feb 11, 2022 12:46:10 GMT 2
Ужасно ми лъщеше , а не съм с мазна кожа. Ако някоя го иска го подарявам .
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2022 13:09:09 GMT 2
О, добре, че писа, защото мислех да го поръчвам.
Аз съм с мазна кожа, Мишата понякога има нужда да я матирам, но не винаги. Не изсушава, кожата е мека. А това, което най-много ми харесва е, че при несъвършенства не ги подчертава. Не зная дали сте забелязали, но има фдт и бб кремове, които сякаш остават в порите, ако кожата е по-суха или се бели след процедура и подчертават този й дефект. До сега не съм пробвала друг продукт, който да не подчертае малките проблеми. Вкл. и на Диор наскоро пробвах един, който седеше уникално на едно момиче. Но тя беше с порцеланова кожа.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2022 21:34:48 GMT 2
Много доволна съм от Missha! След като момичетата тук го похвалиха, си го взех и ми стана абсолютен фаворит. При мен СС на Лумене лъщеше след час-два и има нужда от матиране, но с Миша нямам този проблем.
|
|