|
Post by Deleted on Feb 11, 2022 22:09:34 GMT 2
На мен Лумене ми подчертаваше много сухите участъци и ми беше доста мазен 🤷🏻♀️
|
|
|
Козметика
Feb 11, 2022 23:32:42 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Feb 11, 2022 23:32:42 GMT 2
Бях си поръчала голямата опаковка на Миша RX с нов цвят-22.Малко тъмничък ми идва сега, но за лятото ще е супер. Вчера си поръчах и малката версия- 21, че май няма да ми стигне старият до лятото. Обаче, аз ли си внушавам или в голямата опаковка е малко по-течлив продукт, а в малката някак по-гъст, някой да е наблюдавал подобен феномен?
На Лумене също ми харесва, но Ultra light ми стои една идея светъл, докато Light ми седи някак мръсно на лицето, не можах да свикна. Много ми харесва и течният руж* на Лумене - цвят Pink blossom, седи доста натурално.
|
|
|
Post by offthegrid on Feb 15, 2022 12:39:14 GMT 2
Момичета имате ли препоръка за гел за вежди, който не е 57лв като този на Бенефит, веждите са ми страшно редки и ако не ги среша нагоре изглеждам като избягала от 80-те. Пробвах сапунения трик на Евелин, но нещо не ми се получава, а с гела за коса ме притеснява, че ще се изприщя. Пробвала съм и на Катрис, и на Есенс, но не вършат особена работа и нямат нищо общо с този на Бенефит, ама тази цена ме убива за подобно нещо.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 15, 2022 14:52:52 GMT 2
Минавам само да кажа,че през последната половин година носенето на маски си взе своето и получих ужасно гадно акне по долната част на брадата. Слава богу не се виждаше, защото се пада отдолу но бяха кошмарни дълбоки възпалени акнеични пъпки и си викам край. Ходих при моята кожна,която ми изписа план за лечение и останах много доволна от мицеларната вода на Биодерма синята и поредицата на Aknicare. Не мисля,че е много популярна или поне аз не я знаех, но се намира лесно по аптеките. Имат дажв и лосион за гръб и сега гръбчето ми е гладко като бебешко дупе 🤣🤣 какво ли не съм ползвала през годините, но за мен Aknicare наистина се оказаха топ. Ако случайно някой има нужда от добър дерматолог в София да не се поколебае да ми пише аз си ходя при моята от 16 годишна и през годините ми е помагала с различни оплаквания - много си я харесвам.
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 10:22:15 GMT 2
via mobile
Post by The Judge on Feb 16, 2022 10:22:15 GMT 2
Patrashi, точно навреме идваш. Ще потърся тази козметика, защото това с брадичковото акне и мен ме влудява просто. Малко беше постихнало ама... Да
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2022 12:01:06 GMT 2
За акне около челюстта от личен опит препоръчвам да се проверят и хормоните и да се погледнат яйчниците. Писала съм и преди. Години наред с болезнени кисти, много пъпки в зоната, след лапароскопия за махане на киста, изведнъж се изчисти всичко и вече 6 г. Нямам такива проблеми.
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 14:11:43 GMT 2
via mobile
Post by patrashkova on Feb 16, 2022 14:11:43 GMT 2
За акне около челюстта от личен опит препоръчвам да се проверят и хормоните и да се погледнат яйчниците. Писала съм и преди. Години наред с болезнени кисти, много пъпки в зоната, след лапароскопия за махане на киста, изведнъж се изчисти всичко и вече 6 г. Нямам такива проблеми. Да да и аз съм го чувала и хипоходрикът в мен се амбицира и си проверих всичките хормони. Оказва се,че заради носенето на маски има ново течение в акнете - маскне. Моите избиха края на октомври. Кожната каза,че са се отключили от кондензацията,която се създава между студеното навън и топлината в маската. За съжаление в лондонското метро,което е абсолютен инкубатор за какви ли не бацили няма как да се откажа от маската и изборът ми е само и единствено да й спазвам рецептите
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 16:15:17 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Feb 16, 2022 16:15:17 GMT 2
Да си кажа, дори и да ставам досадна 😊 На мен години наред никой не ми и намекна за такава причина, и си загубих тръбата от късна диагноза.
А пробвала ли си с копринена маска под нормалната или с памучна, която да попива влагата?
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 17:15:00 GMT 2
via mobile
Post by patrashkova on Feb 16, 2022 17:15:00 GMT 2
Да си кажа, дори и да ставам досадна 😊 На мен години наред никой не ми и намекна за такава причина, и си загубих тръбата от късна диагноза. А пробвала ли си с копринена маска под нормалната или с памучна, която да попива влагата? Много си права даже - човек винаги трбява да гледа отвътре навън,за да не се окаже,че лекува само симптоми иначе. Смених маската с една друга форма и е по-добре. Иначе буквално,където ми докоснеха предните лицето ме засърбяваше и после пъпка. Този ковид...
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 18:01:10 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Feb 16, 2022 18:01:10 GMT 2
Да свършва вече, че аман...
На мен като ми правиха микронийдлинг, ми дадоха специална маска, хирургическа, която беше много мека. Аз имах от тези еднократните КН95, но дерматоложката ми като я видя и веднага посегна към кутията си и каза моята да я прибера. Ама с хирургическа се чувствам все едно без маска.
Може другите момичета са споделят какви използват.
|
|
|
Козметика
Feb 16, 2022 18:41:51 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 16, 2022 18:41:51 GMT 2
Каква е тази хирургическа маска? Предполагам не става въпрос за тези еднократните.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2022 10:20:32 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2022 11:50:47 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2022 14:38:33 GMT 2
Да и аз го бях видяла, а тази мостра е за едно ползване, много се смях. И аз го получих с пратката с ББ кремовете, не ме очарова, но аз и не харесвам такива балсами и масла за премахване на грим, предпочитам с мицеларна вода и почистващ гел.
Момичета, бъдете моите инфлуенсърки и ме светнете за хубави спирали за очи, които да не спластяват миглите и да ги извиват. Търся нещо в дрогериен клас, нямам намерение да наливам 40-50 лв. за спирала. До сега използвах главно на Лореал, но нещо ми омръзнаха и търся нещо ново, хареса ми как изгледа четката на тази спирала, но никога не съм пробвала Римел, ако някой има впечатления ще се радвам да сподели.
|
|
|
Козметика
Feb 17, 2022 15:20:36 GMT 2
via mobile
Post by patrashkova on Feb 17, 2022 15:20:36 GMT 2
Може ли да попитам дали някой е забелязал с началото на Февруари косата му да пада една идея повече. Нали казват,че косата периодично минава през периоди на shedding. Моята не е много гъста и всеки косъм ми е важен 🙈 ако има хора с подобни наблюдения бихте ли споделили някакъв лосион,който върши работа.има толкова много на пазара пробвала съм няколко,но реално не виждам някаква разлика ако е в скубеща се фаза
|
|
|
Post by sweet96 on Feb 17, 2022 16:16:54 GMT 2
Може ли да попитам дали някой е забелязал с началото на Февруари косата му да пада една идея повече. Нали казват,че косата периодично минава през периоди на shedding. Моята не е много гъста и всеки косъм ми е важен 🙈 ако има хора с подобни наблюдения бихте ли споделили някакъв лосион,който върши работа.има толкова много на пазара пробвала съм няколко,но реално не виждам някаква разлика ако е в скубеща се фаза Аз съм ползвала Parusan миналата есен, сега ще почвам на Kerastase от серията за косопад, розовата, серума. Parusan не са лоши, но трябва да се ползва редовно и най-добре и таблетките им да се пият. А не съм им фен, имат вкус.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 17, 2022 17:12:35 GMT 2
Наскоро реших да пробвам кафява спирала и като за първи път търсих нещо бюджетно, което да не ме е яд да изхвърля в коша, ако не ми харесва. Та взех спиралата на Trеnd it up от ДМ и се оказа много добро попадение за цената си от 5лв. Не се рони, не слепва миглите, стои много естествено.
Иначе, любимец ми е Lash plumping на Golden rose, от Попова я видях, към 8-9лв струва.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 17, 2022 17:19:51 GMT 2
Аз 3 месеца (нов-дек) след раждането получих косопад и започнах да си мия косата с Ревалид. Имаше мигновен ефект и продължавам да го ползвам, но в последните 3-4 дни забелязвам, че остават повече косми по четката и като мина с пръсти през косата. Не знам обаче дали е от все още променящите се хормони при мен, или е сезонно, или комбинация от двете. Освен шампоана, взех и 3-4 ампули на Ревалид, които слагах, но не мисля, че имаха някакъв уау допълнителен ефект и засега си ползвам само шампоана. Едит: Ванилия, сега като написа за кафявата спирала се сетих, че преди години Зорница я беше препоръчвала и дълго време я ползвах и аз. Не знам защо съм забравила за нея. Като привърша сегашната, може да взема пак кафява.
|
|
|
Козметика
Feb 17, 2022 17:29:19 GMT 2
via mobile
Post by patrashkova on Feb 17, 2022 17:29:19 GMT 2
Аз 3 месеца (нов-дек) след раждането получих косопад и започнах да си мия косата с Ревалид. Имаше мигновен ефект и продължавам да го ползвам, но в последните 3-4 дни забелязвам, че остават повече косми по четката и като мина с пръсти през косата. Не знам обаче дали е от все още променящите се хормони при мен, или е сезонно, или комбинация от двете. Освен шампоана, взех и 3-4 ампули на Ревалид, които слагах, но не мисля, че имаха някакъв уау допълнителен ефект и засега си ползвам само шампоана. Едит: Ванилия, сега като написа за кафявата спирала се сетих, че преди години Зорница я беше препоръчвала и дълго време я ползвах и аз. Не знам защо съм забравила за нея. Като привърша сегашната, може да взема пак кафява. Може ли да споделиш кое точно на Ревалид - шампоан или балсам?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 17, 2022 17:37:47 GMT 2
Аз 3 месеца (нов-дек) след раждането получих косопад и започнах да си мия косата с Ревалид. Имаше мигновен ефект и продължавам да го ползвам, но в последните 3-4 дни забелязвам, че остават повече косми по четката и като мина с пръсти през косата. Не знам обаче дали е от все още променящите се хормони при мен, или е сезонно, или комбинация от двете. Освен шампоана, взех и 3-4 ампули на Ревалид, които слагах, но не мисля, че имаха някакъв уау допълнителен ефект и засега си ползвам само шампоана. Едит: Ванилия, сега като написа за кафявата спирала се сетих, че преди години Зорница я беше препоръчвала и дълго време я ползвах и аз. Не знам защо съм забравила за нея. Като привърша сегашната, може да взема пак кафява. Може ли да споделиш кое точно на Ревалид - шампоан или балсам? Шампоан. Балсам не знам дали имат.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2022 17:42:04 GMT 2
Криси, препоръчвам ти Lash Sensational, оригиналната. Четката е много удобна за извиване на миглите. Също така, понеже аз нанасям и на долните мигли, четката ми е много удобна и за това. Издържа цял ден, не се праши, не се разтича и не дразни на очите. Този месец е намалена в Лили. Преди това съм използвала Loreal Paradise Extatic - не съм доволна. Използвала съм една спирала на Miss Sporty, която Попо беше похвалила - пак не бях очарована. Хвърлила съм око на спиралата на Missha, но чакам да я намалят.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2022 18:23:52 GMT 2
|
|
|
Post by /*/ on Feb 17, 2022 19:55:09 GMT 2
Момичета, започвам да пиша моята одисея с косата. Предупреждавам поста ще ми е дълъг, така че да си знаете, ако ви е скучно отминавайте . По рождение съм с много гъста, права и тъмнокестенява коса, която ми беше страхотен контраст с парцеланово белия цвят на кожата. Обаче, след като се случиха редица неща в живота ми реших да започна начисто и смених тотално цвета си. От цвят коса 2/3 станах почти блондинка. Периода на изрусяването беше една година и въпреки това нямаше как перхидрола на всеки 3 месеца да не ми съсипе косата. От дълга до кръста коса, стигнах до къса под ушите коса 12-ти номер блонди. Косата ми постоянно цъфтеше, беше суха като слама, без блясък, абе ужас. Но дори и това не ми беше достатъчно и реших да се направя розова, после лилава, тюркоаз, синя, зелена и всичко това за период 6 месеца. Когато най-накрая реших, че достатъчно съм издевателствала над косата си, вече положението беше трагично и се юрнах да спасявам каквото мога. За моя голяма изненада и учудване и след много борба и качествени продукти косата ми отново порасна, здрава и лъскава е, има блясък и жизненост. Споделям ви продуктите, които след като веднъж открих не бих експериментирала отново /поне засега /. Боя за коса - уви от тийн побелях /наследствено и от двата рода/ и искам не искам, трява да се боядисвам. Тук препоръчвам две марки - Permesse и Olioseta. И двете са професионални бои за коса. Първата е трайна, амонячна с много добро покритие, не се разтича, цвета ми се получава много хубав. Втората е безамонячна, но учудващо добре ми покрива, ползвам я вече няколко пъти и сериозно се замислям да мина само на нея. Фиксатор - тук с две ръце ви препоръчвам Игора, за мен няма по-добър. Аз ползвам 4%, защото не исках нещо по-агресивно, но въпреки всичко покрива перфектно. Едно шише се ползва почти година и излиза бая изгодна и добра покупка. Шампоан - от доста време си търся хубав и бюджетен безсулфатен шампоан, но все удрям на камък. Вече втори месец използвам Love Beauty and Planet, но нещо не съм особено очарована. Ако вие имате опит ще съм ви благодарна да споделите/препоръчатате. Моля само да не е на Полина /нейния няма да си го купя, дори ако трябва със сапун да се мия/ и ДМ. Маска за коса - Tigi Bed Head - маска за силно увредена коса. Това е най-добрата маска, която съм ползвала. Слагам си съвсем минимално количество, но след като изплакна косата ми, тя става мека, "с влага в нея", ухае прекрасно, прави ми косата здрава и хубава. Олио за коса - абсолютния номер 1 - лечебното олио за коса на Макадамия. Казвам ви, не съм вярвала че това е толкова добър продукт. Една помпа е напълно достатъчна. Прави косата мека, лъскава, ухае невероятоно, няма вече сухи заплетени крайща, няма цъфтеж. Не утежнява и не слепва на скалпа, прекрасен продукт, това олио си струва парите. Икономично, върви бавно, ако сте със средна дължина коса поне 4/5 месеца ще го ползвате. Другия ми фаворит е Moroccanoil олиото за всеки тип коса. Много хубаво мирише, прави косата отново мека, гладка и здрава, но омазнява повече от Макадамията и с него трябва да се внимава. Отначало, когато косата ми беше силно увредена ги ползвах паралелно и двата продукта. Сега, когато почти се възтанових ги "менкам" през седмица. Ампули за коса - на мен най-добре ми действат тези на Алфапарф. Използвам основно сините и тези за растеж. През седмица си слагам и определено виждам резултат. С тях обаче не трябва да се прекалява. Според мен, не трябва да се използват постоянно, а след известно време да се даде почивка на скалпа и косата. Термозащита - първоначално използвах на Schwarzkopf got2b guardian angel, не е лош спрея, но за моята изтощена коса, която хвърчеше навсякъде не вършеше толкова добра работа. Затова смених с Olioseta Oro Di Luce. Ползвам точно колкото един лешник след къпане, но прави косата ми гладка, да не е бухнала все едно съм бръкнала в контакта, приглажда я, не я утежнява. Откакто използвам този крем вече забравих за пресата. Суша със сешоара на средна мощност, вкарвам две, три четки и съм готова. Искам да спомена и олиото на Матрикс / Indian Amla/, като по-бюджетен продукт за дами който не са си увредили толкова много косата като мен. Олиото е по-течничко и не така добро като гореописаните, но прави косата мека, не утежнява, не мазни, мириши добре, икономично е. Това е сагата с моята коса, съжалявам за дългия пост, ако мога с него да помогна на някое момиче или имате питане, давайте насреща съм. Може да ви се стори, че продуктите идват множко и ще омазняват косата прекалено много, но за моята суха, безжизнена и съсипана коса, те са направо елексир. Правя отметка, че отделно пия различни витамини и те също ми помогнаха да спася положението. Но за тях и как лекувам зимните настинки ще пиша в друга тема. п.с. ако модератор мисли, че поста ми е дълъг или не на място, трийте .
|
|
|
Post by lon on Feb 17, 2022 20:07:13 GMT 2
От години използвам Lash princess на Essence зеленият вариант ,не слепва ,придава обем и дължина.От време на време си вземам някоя друга за проба ,но обикновено оставам разочарована.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Feb 18, 2022 10:50:14 GMT 2
Аз тези не съм пробвала. Последно взех някаква Lash Sensational, но не останах очарована. Винаги се връщам към тази: shop.lillydrogerie.bg/million-lashes-spirali-za-ochi , която ми ги прави обемни и дълги. Действа ми по-добре и от тази на Este Lauder, която уж е по-висок клас, но не бих повторила.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 18, 2022 12:54:47 GMT 2
L'Oréal Paris Volume Million Lashes & L'Oréal Paris Million Lashes Extra Black - тези двете са почти еднакви и ги използвам когато слагам повече грим. Maybelline Total Temptation - много харесвам ароматът й и обемът, който придава. Maybelline Lash Sensational Burgundy - тази спирала е най-използваната от мен през последната една година. Много ми харесва как с нея сякаш съм без спирала, но с по-дълги мигли . Това са любимите ми спирали за последните 5 години. През това време си закупих само 2 по-различни, които не ми харесаха много, но пък опаковката им беше много хубава.. Golden Rose Smokey Lashes - Четката на тази разресва миглите добре, но когато я нанасям сякаш пада част от продукта върху лицето ми. Опитах се да я харесам, но след десетият път се отказах и я изхвърлих. Другата спирала, която реших, че може би ще ми хареса беше на Catrice EYEconista. Доста прехвалена е за мен и определено не е това, което очаквам от една спирала.
|
|
|
Post by offthegrid on Feb 18, 2022 15:21:53 GMT 2
Момичета, започвам да пиша моята одисея с косата. Предупреждавам поста ще ми е дълъг, така че да си знаете, ако ви е скучно отминавайте . По рождение съм с много гъста, права и тъмнокестенява коса, която ми беше страхотен контраст с парцеланово белия цвят на кожата. Обаче, след като се случиха редица неща в живота ми реших да започна начисто и смених тотално цвета си. От цвят коса 2/3 станах почти блондинка. Периода на изрусяването беше една година и въпреки това нямаше как перхидрола на всеки 3 месеца да не ми съсипе косата. От дълга до кръста коса, стигнах до къса под ушите коса 12-ти номер блонди. Косата ми постоянно цъфтеше, беше суха като слама, без блясък, абе ужас. Но дори и това не ми беше достатъчно и реших да се направя розова, после лилава, тюркоаз, синя, зелена и всичко това за период 6 месеца. Когато най-накрая реших, че достатъчно съм издевателствала над косата си, вече положението беше трагично и се юрнах да спасявам каквото мога. За моя голяма изненада и учудване и след много борба и качествени продукти косата ми отново порасна, здрава и лъскава е, има блясък и жизненост. Споделям ви продуктите, които след като веднъж открих не бих експериментирала отново /поне засега /. Боя за коса - уви от тийн побелях /наследствено и от двата рода/ и искам не искам, трява да се боядисвам. Тук препоръчвам две марки - Permesse и Olioseta. И двете са професионални бои за коса. Първата е трайна, амонячна с много добро покритие, не се разтича, цвета ми се получава много хубав. Втората е безамонячна, но учудващо добре ми покрива, ползвам я вече няколко пъти и сериозно се замислям да мина само на нея. Фиксатор - тук с две ръце ви препоръчвам Игора, за мен няма по-добър. Аз ползвам 4%, защото не исках нещо по-агресивно, но въпреки всичко покрива перфектно. Едно шише се ползва почти година и излиза бая изгодна и добра покупка. Шампоан - от доста време си търся хубав и бюджетен безсулфатен шампоан, но все удрям на камък. Вече втори месец използвам Love Beauty and Planet, но нещо не съм особено очарована. Ако вие имате опит ще съм ви благодарна да споделите/препоръчатате. Моля само да не е на Полина /нейния няма да си го купя, дори ако трябва със сапун да се мия/ и ДМ. Маска за коса - Tigi Bed Head - маска за силно увредена коса. Това е най-добрата маска, която съм ползвала. Слагам си съвсем минимално количество, но след като изплакна косата ми, тя става мека, "с влага в нея", ухае прекрасно, прави ми косата здрава и хубава. Олио за коса - абсолютния номер 1 - лечебното олио за коса на Макадамия. Казвам ви, не съм вярвала че това е толкова добър продукт. Една помпа е напълно достатъчна. Прави косата мека, лъскава, ухае невероятоно, няма вече сухи заплетени крайща, няма цъфтеж. Не утежнява и не слепва на скалпа, прекрасен продукт, това олио си струва парите. Икономично, върви бавно, ако сте със средна дължина коса поне 4/5 месеца ще го ползвате. Другия ми фаворит е Moroccanoil олиото за всеки тип коса. Много хубаво мирише, прави косата отново мека, гладка и здрава, но омазнява повече от Макадамията и с него трябва да се внимава. Отначало, когато косата ми беше силно увредена ги ползвах паралелно и двата продукта. Сега, когато почти се възтанових ги "менкам" през седмица. Ампули за коса - на мен най-добре ми действат тези на Алфапарф. Използвам основно сините и тези за растеж. През седмица си слагам и определено виждам резултат. С тях обаче не трябва да се прекалява. Според мен, не трябва да се използват постоянно, а след известно време да се даде почивка на скалпа и косата. Термозащита - първоначално използвах на Schwarzkopf got2b guardian angel, не е лош спрея, но за моята изтощена коса, която хвърчеше навсякъде не вършеше толкова добра работа. Затова смених с Olioseta Oro Di Luce. Ползвам точно колкото един лешник след къпане, но прави косата ми гладка, да не е бухнала все едно съм бръкнала в контакта, приглажда я, не я утежнява. Откакто използвам този крем вече забравих за пресата. Суша със сешоара на средна мощност, вкарвам две, три четки и съм готова. Искам да спомена и олиото на Матрикс / Indian Amla/, като по-бюджетен продукт за дами който не са си увредили толкова много косата като мен. Олиото е по-течничко и не така добро като гореописаните, но прави косата мека, не утежнява, не мазни, мириши добре, икономично е. Това е сагата с моята коса, съжалявам за дългия пост, ако мога с него да помогна на някое момиче или имате питане, давайте насреща съм. Може да ви се стори, че продуктите идват множко и ще омазняват косата прекалено много, но за моята суха, безжизнена и съсипана коса, те са направо елексир. Правя отметка, че отделно пия различни витамини и те също ми помогнаха да спася положението. Но за тях и как лекувам зимните настинки ще пиша в друга тема. п.с. ако модератор мисли, че поста ми е дълъг или не на място, трийте . Love Beauty and Planet имаха заведено дело преди време, че причиняват косопад и страшно много хора ги плюха, не знам дали не са си променили формулата, но все пак може да се поразровиш или директно да го смениш като не си очарована. Аз харесах безсулфатния на Дори, но ароматът на сироп за кашлица много ме дразни, харесвам и на Керастас този в бялата опаковка и хидратиращия на Марокан, но те не са безсулфатни и въпреки това не съм им намерила достоен заместител.
|
|
|
Post by /*/ on Feb 18, 2022 19:46:50 GMT 2
offthegrid, много ти благодаря за обратната връзка за шампоана. Абе чудех се дали не си въобразявам, че не е много ок, а то имало за какво. Ще се поразровя да видя, но съдейки по мен не се учудвам да не са променили нищо. Явно другите продукти са "замаскирали" успешно този несполучлив. Дори-то и аз не мога да го търпя, пък мъжо като тръгне да ме души съвсем, то започва едно гримасчене и физиономии и го зарязах. Днес отидох да си взема шампоана без сулфати на Macadamia Rejuvenating Shampoo. Отзивите за него са много добри, сега е и на промоция, така че се надявам да се окаже читав. Още нещо да ви питам, някоя от вас ползвала ли е оцветяващите маски на Moroccanoil Color Depositing Mas и ако да струват ли си? Добре ли покриват и може ли да се каже, че ти скриват белите коси и отлагат боядисването със седмица/две?
|
|
|
Козметика
Feb 18, 2022 23:14:32 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 18, 2022 23:14:32 GMT 2
Ariana, може ли снимка коя точно е маската на Тиджи?
|
|
|
Post by /*/ on Feb 19, 2022 8:08:18 GMT 2
Ванилия, ето тази TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection treatment mask - съживяваща маска за увредена и крехка коса. Май я водят от червената серия. Момичетата помолиха да не качваме снимки, а линкове, но аз нещо не се оправям с тях . Затова давам директен линк на един от сайтовете, да видиш въпросната маска. makeup.bg/product/144605/
|
|