|
Козметика
Feb 19, 2022 9:02:47 GMT 2
via mobile
/*/ likes this
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 19, 2022 9:02:47 GMT 2
Благодаря!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 20:00:33 GMT 2
|
|
|
Post by MamaPanda on Feb 22, 2022 21:57:35 GMT 2
Krisinka, пробвах го аз, но за мен няма накакво, ама накакво покритие. Бих го взела за подложка на много тежки фдт. Така използвам и бб кремове, за да не става ефект маска
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ахинора on Feb 23, 2022 14:34:03 GMT 2
. Още нещо да ви питам, някоя от вас ползвала ли е оцветяващите маски на Moroccanoil Color Depositing Mas и ако да струват ли си? Добре ли покриват и може ли да се каже, че ти скриват белите коси и отлагат боядисването със седмица/две? Аз съм ползвала розовото злато като бях руса, не мисля, че ще покрие бели коси Освежават боята и придават нюанс, но не са чак толкова силни. На Joico доколкото знам са по-силни.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 21:09:17 GMT 2
С изненада останових, че дъщерята на зъболекарката ми има линия козметика. Виждала съм я няколко пъти в кабинета на стоматоложката, която посещавам от дете (за момичетата от Варна - др. Цветкова, страхотен специалист). Дъщеря й също е стоматолог, била е мисис България. Казва се Галина Долапчиева и когато съм я виждала в кабинета, винаги е изглеждала зашеметяващо. Видях, че си е направила козметична линия, която половината кифли рекламират - Николета Лозанова, русата Златка, Гани и др. Някой използвал ли е тази козметика? galidoll.com/www.instagram.com/galidoll/
|
|
|
Козметика
Feb 24, 2022 23:53:09 GMT 2
via mobile
Post by booky on Feb 24, 2022 23:53:09 GMT 2
Минавам да споделя малко негативен опит. Преди няколко седмици за първи път си купих продукт на CeraVe - Hydrating cream to foam cleanser. Спрях се на него заради всеобщия хайп. Два пъти го започвах и спирах понеже ми излизаха пъпчици, но имаше и други фактори и не бях сигурна, дали наистина е от него. Вчера го използвах отново и още днес - леко боцкащо усещане и ситни подкожни пъпчици. Явно ще ходи в коша. 🙈🙈 Уж не съм с чувствителна кожа, но явно не е моят продукт. Иначе пък премахваше всички остатъци от грим и слънцезащита. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2022 12:58:15 GMT 2
Момичета, някоя от вас пробвала ли е терапията за коса Омниплекс? Видях, че този месец има изгодна оферта в салона, в който ходя и се чудя, дали си заслужава. Явно и тя като Олаплекс е с номера, но нямам никакви впечатления от нея. Води се дълбокоподхранваща, но ми се струва, че ще е както с останалите терапии - ефект до първото измиване.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2022 23:47:15 GMT 2
+1 и от мен за лавандуловата вода ла Атлея. Но не съм я използвала до момента за коса, а само за лице. Използвала съм стиковете на Хималая и са много добри. Любимият ми е с какао. Последния път обаче не останах доволна. Явно бяха сменили формулата. Вече си купувам само на Alverde. Имат нов с авокадо (зелена опаковка), който е със същото действие като този с невен, който изчезна. Тази зима съм изхабила 3 опаковки от Алверде.
|
|
|
Post by ddv on Feb 26, 2022 23:55:39 GMT 2
Използвала съм Хималая, какао и онзи зеления, дето миришеше на дъвка. На мен ми бяха прекалено тегави и хич не се разбрахме. Алверде с невен, беше голям хит преди време, но и той не ми допадна, но е напълно нормално, всеки според нуждите и вкусовете си. Ще погледна новия, който казваш, след като изхабя петте налични балсама в момента.. 😂 Хармония - череша; Хармония - сладка мента (все още неотворен); Нютроджина; Алтея - мента и лавандула; Боди шоп - диня (падна ми се от адвент календар)
|
|
|
Post by candygirl on Feb 28, 2022 17:07:24 GMT 2
Момичета, някоя от вас пробвала ли е терапията за коса Омниплекс? Видях, че този месец има изгодна оферта в салона, в който ходя и се чудя, дали си заслужава. Явно и тя като Олаплекс е с номера, но нямам никакви впечатления от нея. Води се дълбокоподхранваща, но ми се струва, че ще е както с останалите терапии - ефект до първото измиване. Aз съм прaвила , не е нищо особено . Сигурно ,ако се прави често ще има по-голям ефект. Адски съм доволна от терпаия ботокс икерятин , наистина има промяна в косата ми.
|
|
|
Post by noclue on Mar 1, 2022 16:57:04 GMT 2
Момичета, да ви препоръчам 3 продукта за коса от марката Olioseta, предлага се в Златна рибка. Поръчах наскоро експериментално и останах много доволна: 1. Безамонячен тонер за руси коси, цвят Ultra shine - www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/toneri-za-kosa/bezamonyachen-toner-za-rusa-kosa-olioseta-oro-del-marocco-silver-shine-100-mlИмам рус балеаж и матирането стана много приятно с този тонер, клони към студени нюанси, стана дори по-хубаво в сравнение с цвета след салона. 2. Термозащитен крем: www.zlatnaribka.com/termozashtiten-krem-s-maslo-ot-leneno-seme-i-koprineni-proteini-olioseta-oro-di-luce-200-ml Смесвам с възстановяващия им серум, не съм го ползала все още самостоятелно, консистенцията е рядка, но се усеща хидратиращо на косата. 3. Серум www.zlatnaribka.com/vazstanovyavasht-serum-s-koprineni-proteini-i-maslo-ot-leneno-seme-olioseta-oro-di-luce-repair-fluid-15-mlСмесвам няколко капки с термозащитния крем горе и резултатът е супер мека и лъскава коса след това, не мога да й се нарадвам, а по принцип косата ми е в много добро състояние, въпреки годините изсветляване на кичури. Като цяло много интересна марка, бих си купила и протеиновия филър, бих пробвала и шампоана и балсама по-натам.
|
|
|
Козметика
Mar 1, 2022 23:18:33 GMT 2
via mobile
Post by ariel on Mar 1, 2022 23:18:33 GMT 2
Някой дали има впечатление от сайта Грация бг? Оригинални ли са нещата?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 0:18:26 GMT 2
Не съм поръчвала нищо от там, но от бърз поглед на сайта мисля, че тези продукти може да намериш и в други сайтове. Не съм попадала на него, възможно е да е съвсем окей, просто нямам опит с него. Не съм имала проблеми с поръчки от notino, makeup.bg и parfimo. Последните два са с по-добри цени. А най-добре е да сверяваш цените на няколко места. Някой дали има впечатление от сайта Грация бг? Оригинални ли са нещата?
|
|
|
Козметика
Mar 2, 2022 9:44:38 GMT 2
via mobile
Post by ariel on Mar 2, 2022 9:44:38 GMT 2
Не съм поръчвала нищо от там, но от бърз поглед на сайта мисля, че тези продукти може да намериш и в други сайтове. Не съм попадала на него, възможно е да е съвсем окей, просто нямам опит с него. Не съм имала проблеми с поръчки от notino, makeup.bg и parfimo. Последните два са с по-добри цени. А най-добре е да сверяваш цените на няколко места. Някой дали има впечатление от сайта Грация бг? Оригинални ли са нещата? Специално за черното Версаче гледах и като тестер е под 100 лв. за 90 мл. По-добра цена не съм намирала и заради това се чудех.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2022 22:04:38 GMT 2
Идвам да похваля една маска за коса, която съм купувала преди и за пореден път ме изненада с много добър резултат. www.dm.de/balea-professional-intensiv-kur-glossy-braun-p4058172879623.htmlЕстествена брюнетка съм, косата ми не е боядисвана до момента. Маската държах повече от минута, а резултатът е много лъскава и жизнена коса. Маската е под 2лв., но не успявам да намеря пълноразмерна такава. Има само балсам и шампоан от същата серия. Преди време бях писала за оцветяващата маска на Moroccanoil, с която имах премеждия, но благодарение на Ахинора ми се получиха нещата. Хареса ми много резултатът, обаче маската е доста скъпа и преди няколко дни намерих маска, която е в същия цвят, но на половин цена. Нямам впечатление от марката Wella Professionals, чакам я да дойде и се надявам да ми хареса. Цветът е cooper, а в makeup.bg цената беше най-изгодна. makeup.bg/product/563018/?gclid=EAIaIQobChMIht7O75uo9gIVj-q7CB3iFwhxEAEYASADEgLeyfD_BwE
|
|
|
Козметика
Mar 4, 2022 15:33:02 GMT 2
via mobile
Post by lon on Mar 4, 2022 15:33:02 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми някой корейски дневен крем за лице ,със суха и чувствителна кожа съм ..
|
|
|
Козметика
Mar 4, 2022 15:54:04 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by candygirl on Mar 4, 2022 15:54:04 GMT 2
Dr jart зеления
|
|
|
Козметика
Mar 5, 2022 23:38:49 GMT 2
via mobile
lon and ☀ like this
Post by lol4e on Mar 5, 2022 23:38:49 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми някой корейски дневен крем за лице ,със суха и чувствителна кожа съм .. Жълтият крем със серамиди на Холика Холика не е лош. Малко по-плътен е, но хидратира много добре. Взех си и спрей от същата серия, който ползвам вместо крем след спорт/сауна.
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 6, 2022 18:09:16 GMT 2
|
|
|
Козметика
Mar 7, 2022 22:42:25 GMT 2
via mobile
Post by butterfly on Mar 7, 2022 22:42:25 GMT 2
Момичета, аз се включвам с въпрос дали сте доволни от продуктите на марката Гала - galasecrets ? Аз си поръчах крем флуида им и не беше лош,в сравнение с дневен крем със SPF на Kiehls, но тъй като съм с млада кожа и все още търся себе си с в козметиката, не знам как да се ориентирам във всичко, което се бълва. Много ми е важно съставът да е изчистен, но това трудно се намира. В момента виждам, че има страшен възторг от новия продукт на galasecrets - маската и се чудя дали да си я взема 🤔 В мен обаче има съмнение, че всичко е поредният ПР за невероятни резултати, а като си купиш продукта нищо....
Иначе препорайте ми и хубав лек фдт или Сс крем. Ползвала съм фдт на Mac, но ми стои като маска 😒, а от една година ползвам СС крема на Lumene, като мога да кажа, че е с лека текстура, но някак не достатъчно покривен сякаш. Та, в издирване съм 😁
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 22:54:42 GMT 2
За мен тоя фон дьо тен е незаменим, много си го харесвам, покривен е и лично на мен не ми тежи на кожата, не ми я омазнява и най-важното не се обривам и от години използвам само него. douglas.bg/l-oreal-paris-true-match-foundation-conf-35959За ББ крем бих ти препоръчала Миша, но и той не е кой знай колко покривен, изравнява тена, но ако има някакви по-сериозни несъвършенства няма да ги скрие, а и лично за мен самата му е текстура е по-тежка и трудна за нанасяне отколкото на фон дьо тена на Лореал.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2022 23:04:55 GMT 2
Когато гледах лайфа на Гала и аз бях решила да си купя маската, но като видях, че е 109лв., се отказах. Четох състава и вътре има алкохол и парфюм, които не са сред най-предпочитаните. Много харесвам Гала, но до момента не съм купувала нищо от козметиката й. За сметка на това правя много от домашните маски и масажите, които показва. Има ефект, няма спор. Моята кожа също е млада, на 26 съм, а повечето нейни продукти са с насоченост анти-ейдж. Мислех си да взема измивната пяна, но докато се наканя и нейната цена скочи с 5лв. Не мога да преценя, дали продуктите й си заслужават, но преди малко влязох пак в лайфа и видях, че масово пишат, че са си я поръчали. До сега не съм давала такава сума за продукт за лице. Даже мога да кажа, че продуктите, които имам и използвам, общо са по-евтини от маската й. Според мен изглежда супер за годините си, макар постоянно в коментарите да я обиждат, че изглежда като бабичка. Чела съм, че реално ходи на процедури, а не дължи вида си само на козметика и масажи. Относно SPF-а, тя много пъти е казвала, че в нейния дневен крем SPF-а е естествен и е недостатъчен, по-добре е да се сложи по-висок фактор. Но тогава идва въпросът - защо да си купя крем за 80лв., като след него трябва да слагам още един?! За ББ крем препоръчвам с 2 ръце Missha, но е с покривност като на Lumene. Аз търся такава, затова съм много доволна, но за по-сериозна определено не мисля, че BB или CC крем ще свършат работа. Момичета, аз се включвам с въпрос дали сте доволни от продуктите на марката Гала - galasecrets ? Аз си поръчах крем флуида им и не беше лош,в сравнение с дневен крем със SPF на Kiehls, но тъй като съм с млада кожа и все още търся себе си с в козметиката, не знам как да се ориентирам във всичко, което се бълва. Много ми е важно съставът да е изчистен, но това трудно се намира. В момента виждам, че има страшен възторг от новия продукт на galasecrets - маската и се чудя дали да си я взема 🤔 В мен обаче има съмнение, че всичко е поредният ПР за невероятни резултати, а като си купиш продукта нищо.... Иначе препорайте ми и хубав лек фдт или Сс крем. Ползвала съм фдт на Mac, но ми стои като маска 😒, а от една година ползвам СС крема на Lumene, като мога да кажа, че е с лека текстура, но някак не достатъчно покривен сякаш. Та, в издирване съм 😁
|
|
|
Post by okay on Mar 7, 2022 23:52:03 GMT 2
109 лв. за маска? За да храня МЪрито ли, уе? НЕма как да стане. Не бих се доверила на измишльотините на Гала. Просто ми е трудно да повярвам, че жена, която 157 години не слиза от ефир, има нужда от моите 109 лева. Досега никога не съм попадала на масажите, които обсъждате, или пък на козметиката ѝ. От всс всъщност разбрах за това нейно начинание, но не бих подкрепила по никакъв повод. Аз за друго дойдох, де, но да пусна и малко катран върху Гала, сега не може без - понеделник е. Вчера бях в Ремедиум, но реших да не развързвам кесията и само проверих дали имат мицеларни води на Биодерма в голяма разфасовка. Беше 35 лв с подарък нещо за лице, от което нямам нужда. Свтих се, че в Нотино има намаления и открих същата вода за 27 лв. Веднага поръчах, но се сетих, че ми свършва и ексфолианта им от зелената серия. Той беше 25 лв, но понеже го ползвам от години, реших да разнообразя с нещо друго на същата цена. Корейска козметика досега не съм ползвала и си казах, че ще пробвам. Поръчах си гел пилиг с лимон на Холика Холика пак за 25 лв, но е 150 мл, я не 100 както на Биодерма. Не очаквам чудеса, но ще ми интересно да дам шанс на нещо ново.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Mar 8, 2022 12:46:21 GMT 2
|
|
|
Козметика
Mar 8, 2022 15:54:59 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 8, 2022 15:54:59 GMT 2
Не бих си взела маската на Гала . Харесвам много маските на glamglow, особено черната има моментален ефект. След малко ще пробвам маската с йогурт на Korres, толкова я хвалят, че имам много големи очаквания.
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 9, 2022 9:20:05 GMT 2
Сега се сетих, че и аз съм я ползвала тази на Balea - този тип сашета ги купувам като пътувам някъде за по-дълго, беше ми харесала и вярно не засъхва Обаче си се усеща глината в нея, а тази на Сефора беше съвсем като крем, полупрозрачна, та се впечатлих. Сигурно ще я взема за тест, тъкмо приключвам една маска и се оглеждам за нова. Имат и някакви стик-маски, някой ги беше хвалил в Инстаграм, може и от тях да взема.
|
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 9, 2022 19:13:50 GMT 2
Момичета, имам питане(извинявам се, ако е коментирано назад). Днес ходих до Ремедиум да си взема ББ крема на Миша и оттам ми казаха,че имало проблем в състава и го изкарват извън продажба навсякъде. Бях доста учудена и не знам дали да проверявам в Лили. Дали някоя от вас скоро го е засичала?🤔 В магазина на xpertbeauty го видях наскоро, обаче не се загледах има ли цветове, кои са и т.н. Просто се мотаех край щанда на Missha и го фиксирах с поглед Сякаш беше малката разфасовка обаче. Имат сайт, виж и там.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2022 19:21:34 GMT 2
Твърди се, че новата опаковка е с по-добър състав и уж старата се изтегля. Обаче това се твърди от поне година-две. В момента старата формула се намира в Lilly, DM, има я и в много сайтове.
|
|
|