|
Post by Deleted on Mar 10, 2022 10:53:46 GMT 2
В ДМ и в Лили го има. Вече има вероятност в някои от обектите им да няма, но това е съвсем обичайно за най-елементарни продукти. Не знам, каква е логиката всеки техен обект да е зареден с различна стока... Дори продукти на ДМ-ските марки не намирам навсякъде. Ето за справка (за дамите от Варна). Преди 1 седмица бях в ДМ на центъра и имаше балсам за устни на Алверде, а в Делта планет няма. Примери много. Това е едно от нещата, които ме дразнят изключително много в ДМ и Лили. Нямам спомен да има тестери на Миша. Разбирам, че не обичаш доставката, но все пак ето на това попаднах вчера и реших да го постна тук: cosmetic-express.bg/product/missha-m-perfect-cover-bb-cream-21За сайта писа Криси преди няколко месеца, поръчката ми дойде много бързо, с 4-5 тестера на Миша, Банила Ко и Кундал. Продуктите бяха в срок. Тогава офертата беше същата, но вторият беше от новата формула.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2022 12:14:09 GMT 2
Misha ги има в Beauty zone също, лично съм ги виждала, обаче тестери на много малко места има и не знам защо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Mar 10, 2022 17:23:55 GMT 2
Идвам да похваля отново Алтея и сайта им. За 8ми март имаха някаква кампания и си поръчах масло, защото съм доволна от тях. Изчисли ми цена с намалението и доставка, а днес си получих пратката само с цената на продукта + мостри. За мен това е по-добре от инфлуенсърски кампании или лъжливи намаления.
|
|
|
Козметика
Mar 10, 2022 20:47:24 GMT 2
via mobile
🍓 likes this
Post by Deleted on Mar 10, 2022 20:47:24 GMT 2
Щях да проверя, но вероятно вече си проверила, късно прочитам. Прави ми впечатление, че в ДМ е много опоскано-на стратегическо място съм и отскачам до 3 техни магазина в града, но все така няма зареждане на някои марки, няма тестери, а скоро бях и на 4-ти Дм до Хоуммакс в Плд, там пък все едно е имало черен петък и келяв коректор няма, но поне бялата им козметика беше заредена.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2022 15:43:14 GMT 2
Имате ли някакви впечатления от избелващата серия на Biotrade?
|
|
226 posts
|
Козметика
Mar 11, 2022 16:11:20 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Mar 11, 2022 16:11:20 GMT 2
Живеем в близост до Лили, щях да проверя, но вероятно вече си проверила, късно прочитам. Прави ми впечатление, че в ДМ е много опоскано-на стратегическо място съм и отскачам до 3 техни магазина в града, но все така няма зареждане на някои марки, няма тестери, а скоро бях и на 4-ти Дм до Хоуммакс в Плд, там пък все едно е имало черен петък и келяв коректор няма, но поне бялата им козметика беше заредена. Същото е и в ДМ-а до Лидл на България до Захарната фабрика. Преди два дена бях и нямаше почти нищо, за което бях влязла.
|
|
|
Козметика
Mar 11, 2022 16:48:18 GMT 2
via mobile
Post by okay on Mar 11, 2022 16:48:18 GMT 2
Имате ли някакви впечатления от избелващата серия на Biotrade? Аз съм много доволна. Измивната пяна е супее икономична и много нежна. Дневният крем със слънцезащита е супер, но щипе малко повече. Нощният не щипе толкова и също ми харесва.
|
|
226 posts
|
Козметика
Mar 11, 2022 21:02:40 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Mar 11, 2022 21:02:40 GMT 2
Момчета, някой с отзив от крема 2в1 със злато на корейската марка Farmstay? Попринцип съм доволна от корейската козметика, но май към този крем съм леко скептична.
|
|
|
Козметика
Mar 14, 2022 8:27:11 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 14, 2022 8:27:11 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2022 12:16:05 GMT 2
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Mar 14, 2022 13:17:31 GMT 2
@adelina Взех си бб крема на Миша по твоя препоръка. Още не съм го тествала, но исках да питам какво ползваш за основа под него? По принцип аз ходя без фдт и пръскам с флорална вода, серум и крем отгоре. Чудя се дали да пропусна крема? Иначе го взех от офертата, която ти беше постнала за друга съфорумка - аз също препоръчвам сайта. Обаждат се, бързи са, доставката е евтина и имаше тестери.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2022 13:29:35 GMT 2
Аз под ББ крема слагам слънцезащита. Но май ще се окаже, че от Миша ми излизат точно пъпчиците по челото, които една съфорумка беше показала, забелязах, че след като го нося цял ден и май от него ми излизат. Не съм все още на 100% сигурна, защото и друг път са ми излизали и така не мога да хвана каква е причината. Накрая трябва да се хвана и да отида на дерматолог, че с тая чувствителна кожа вече ми втръсна и от най-малкото нещо да ми излизат пъпки.
Аз да питам някой оформят ли му веждите с кола маска? Един път ходих на козметик да пробвам и много ми хареса, че след това растат много бавно, но естествено цялата станах в пъпки заради кожата ми.. и разбрах, че не е за мен този метод и си ходя само на оформяне с пинсета. 🙄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lol4e on Mar 14, 2022 15:19:49 GMT 2
Привет, момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Clarins и ако да, от кои сте доволни? Наскоро прочетох, че са от брандовете, които предлагат pregnancy-safe козметика и се насочвам лека-полека в тази посока.
|
|
|
Козметика
Mar 14, 2022 17:13:24 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 14, 2022 17:13:24 GMT 2
Ох, подозирам, че се бях изпъпчила от старата версия на бб Миша.
Кахъря се-няма Селсън Блу никъде, а това беше единственото, което не причиняваше пърхот и рани по главата на мм.В една аптека ми казват, че открили някаква съставка и не знам си какво, изтеглили партида от пазара, в друга, че е блокиран,не знаят повече.В нета го няма. Бях му взела по препоръка от форума Юсерин за свръхчувствителен скалп, пак с пърхот се напълни. С какво ли не сме се опитвали да заместваме. Разрових се в темата- Алверде с ехинацея, Биотрейд себомакс ще купя, пък да видим. Ще го мъчим някак, дано го пуснат в продажба скоро.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2022 17:56:02 GMT 2
Сутрин измивам лицето си с пяна, след това напръсквам с розова вода, нанасям дневен крем за лице (в момента използвам на Biotrade SPF 30) и след него нанасям BB на Missha. Не съм забелязала да съм се опъпчила от него. Поръчах си тоник, дневен и нощен крем от избелващата серия на Biotrade, утре започвам с тях. Но може би ще спра с използването на Missha, докато не се премахнат петната ми. @adelina Взех си бб крема на Миша по твоя препоръка. Още не съм го тествала, но исках да питам какво ползваш за основа под него? По принцип аз ходя без фдт и пръскам с флорална вода, серум и крем отгоре. Чудя се дали да пропусна крема? Иначе го взех от офертата, която ти беше постнала за друга съфорумка - аз също препоръчвам сайта. Обаждат се, бързи са, доставката е евтина и имаше тестери.
|
|
mon
Junior Member
|
Козметика
Mar 14, 2022 18:30:12 GMT 2
via mobile
Post by mon on Mar 14, 2022 18:30:12 GMT 2
И аз харесвам слънцезащитния на биотрейд, който е 30 фактор. Лятото не ми понася ,но за зимата е супер.
|
|
|
Козметика
Mar 15, 2022 0:19:59 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Mar 15, 2022 0:19:59 GMT 2
Привет, момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Clarins и ако да, от кои сте доволни? Наскоро прочетох, че са от брандовете, които предлагат pregnancy-safe козметика и се насочвам лека-полека в тази посока. Използвам рол-она им и съм много доволна - миризмата е много деликатна, не се изпотявам и е без алкохол. Дори свекито-to-be ме помоли да купя и на нея. Edit: Baklavata, шампоанът, който ме спасява от години, е Ducray kelual ds (в момента е на промоция в sopharmacy и се заредих с 2 бутилки). Периодично си правя “серии” с него, когато ми се появи пърхот, придружен със сърбежи (всичко е на нервна почва при мен :/ ). Преди няколко месеца реших да разнообразя с хваления Dercos на Vichy, но не видях никакъв ефект.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2022 0:26:56 GMT 2
Зорница от Agleu много пъти е препоръчвала Balea med. Ето ревюто й: agleu.eu/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-balea-ultra-sensitive-%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0/ММ също имаше подобен проблем. Дадох му от мой шампоан на Doori и положението се оправи. Шампоанът е този, бях го купила, защото ми хареса от мостра охлаждащият му ефект и за лятото е супер: moiatakozmetika.com/product/energizirasht-shampoan-aromatna-energiya-protiv-parhot-za-mazen-skalp-i-nacafteli-kraishta-doori-natural-onЛичен опит не мога да споделя, защото не съм имала подобен проблем. Ох, подозирам, че се бях изпъпчила от старата версия на бб Миша. Кахъря се-няма Селсън Блу никъде, а това беше единственото, което не причиняваше пърхот и рани по главата на мм.В една аптека ми казват, че открили някаква съставка и не знам си какво, изтеглили партида от пазара, в друга, че е блокиран,не знаят повече.В нета го няма. Бях му взела по препоръка от форума Юсерин за свръхчувствителен скалп, пак с пърхот се напълни. С какво ли не сме се опитвали да заместваме. Разрових се в темата- Алверде с ехинацея, Биотрейд себомакс ще купя, пък да видим. Ще го мъчим някак, дано го пуснат в продажба скоро.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2022 16:13:29 GMT 2
Ще ви споделя в какъв вид получих пратката си от официалния сайт на Биотрейд. Защото в момента е пъъълно с реклами на продуктите на Биотрейд, нека хората са наясно. Поръчах си от сайта на Биотрейд серията за избелване, като имаше код за -10% като нов потребител. Днес отидох до Еконт да си я взема и пратката беше в окаяно състояние. До сега съм поръчвала продуктите им само от Ремедиум или съм купувала от физическа аптека. Всички продукти бяха сложени в хартиена опаковка на Биотрейд, която беше разкъсана и изглеждаше потресаващо. Вътре единият крем беше паднал от опаковката си. Имаше подарък тестер, какъвто ми дадоха и от Ремедиум. До сега винаги продуктите ми от Ремедиум са идвали в отлично състояние, опаковани с бабъл фолио. Не мога да кажа, дали при транспортирането опаковката се е скъсала така, но от снимките ще видите, че все едно кучето ми я е ръзкасало. Изглежда ужасно неприемливо. prikachi.net/image/Au6nHprikachi.net/image/AuC60prikachi.net/image/AujLwprikachi.net/image/AupVh
|
|
|
Козметика
Mar 15, 2022 20:55:04 GMT 2
via mobile
Post by gabolina91 on Mar 15, 2022 20:55:04 GMT 2
Исках да Ви питам дали някоя от Вас е ползвала такъв ролер за скалп, какъвто Гергучито показа. Следвам въпросното момиче,от което тя сподели, че е видяла и още от нея го забелязах, но се чудих дали наистина си струва, защото гледам и че цените на един такъв ролер не е малка - гледам по 40 лв вървят. Предполагам, че има ефект, защото аз го приемам като масаж на скалпа и би трябвало да се стимулира кръвообръщението, но бих искала да се допитам и до някоя дама тук дали е ползвала такова нещо и какво мислите? След раждането ми се появи косопад и се опитвам в момента по някакъв начин да закрепя положението... Надявам се, че ще мине, но все пак се опитвам да не я занемарявам - пия витамини, слагам ампули, правя маски, но се чудя дали да не заложа и на такова нещо 😁
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2022 21:10:25 GMT 2
Използвам такъв ролер за лицето ми от няколко години. Разбира се си купувам нов на няколко употреби, като използвам един не повече от 5-6 пъти и то при стриктна дезинфекция. Използвала съм го и на скалпа, но честно казано това е кошмар. За лицето не съм имала никакви проблеми, но за косата - твърдо не. Виждала съм много хора, които показват в интернет, че им расте коса, но при мен основно се оплиташе в корените и скубеше. Не пия добавки, защото всичко при мен е в норма, но си правя маска, която споделих преди няколко страници и косопадът ми рязко намаля. Използвам и пептиден серум за растеж на Доори. Не мога да кажа, дали от него има ефект, но от маската със сигурност има. Спасявала ме е и преди 2 години и нещо, когато отново имах косопад. Есента си купих какво ли не за косопад - ампули, шампоани, спрейове, но нищо нямаше ефект.
|
|
|
Козметика
Mar 16, 2022 8:31:46 GMT 2
via mobile
Post by ☀ on Mar 16, 2022 8:31:46 GMT 2
Ох, подозирам, че се бях изпъпчила от старата версия на бб Миша. Кахъря се-няма Селсън Блу никъде, а това беше единственото, което не причиняваше пърхот и рани по главата на мм.В една аптека ми казват, че открили някаква съставка и не знам си какво, изтеглили партида от пазара, в друга, че е блокиран,не знаят повече.В нета го няма. Бях му взела по препоръка от форума Юсерин за свръхчувствителен скалп, пак с пърхот се напълни. С какво ли не сме се опитвали да заместваме. Разрових се в темата- Алверде с ехинацея, Биотрейд себомакс ще купя, пък да видим. Ще го мъчим някак, дано го пуснат в продажба скоро. Баклавичке, може да пробвате и този, с цинк пиритион е и се отразява чудесно на пърхот и чувствителен скалп на мъж. В Селсън имаше селен, един от зелените на Виши е подобен, а на Биотрейд лосиона е също добър, особено за къса коса.
|
|
|
Козметика
Mar 16, 2022 12:19:07 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by Deleted on Mar 16, 2022 12:19:07 GMT 2
Благодаря ви много за препоръките! Ще си запазя всяко едно предложение, че ако не излезе скоро на пазара, ще е велико тестване ми се струва.Наблюдавам, че след 2-3 измивания проличава дали е подходящият шампоан. Ще споделя за ефект Ади,тази пратка е все едно подритвана :Д Дано продуктите са ок, непочупени. Спомням си преди години бях на представяне на марката Биотрейд, най-добри отзиви имаше за Мелабел.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2022 12:26:25 GMT 2
Да, продуктите са в срок, няма никакви проблеми с тях. Снощи започнах употребата им. Възможно е наистина да е от транспорта. Все пак обаче не съм видяла пратките от Биотрейд на инфлуцките да са в този вид. Не знам, дали някой е поръчвал от тях, но ще се радвам да сподели, дали пак пратката е изглеждала така. Четох много добри отзиви за тях - купих си тоника, нощния и дневния крем. До сега съм си купувала няколко от продуктите на тази марка и винаги съм била доволна. Но ще си карам по стария ред - ще купувам от Ремедиум или Sopharmacy.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Mar 16, 2022 16:51:10 GMT 2
Ади, сподели как ти понася тази серия (предполагам за Melаbel иде реч). Аз си купих дневния крем със SPF 50 от серията Pure Skin и съм доволна, ползвам го, когато предния ден съм направила курс с АНА пилинга на Балеа. По принцип в момента ползвам дневен на Нивеа, но с фактор 30 и от него също съм доволна.
Обмислям да взема и "Pure Skin озаряващ околоочен крем - серум против бръчки и тъмни кръгове", но по-натам, че имам да довърша друг околоочен флуид в момента.
|
|
|
Post by vivi on Mar 16, 2022 17:30:36 GMT 2
Да, продуктите са в срок, няма никакви проблеми с тях. Снощи започнах употребата им. Възможно е наистина да е от транспорта. Все пак обаче не съм видяла пратките от Биотрейд на инфлуцките да са в този вид. Не знам, дали някой е поръчвал от тях, но ще се радвам да сподели, дали пак пратката е изглеждала така. Четох много добри отзиви за тях - купих си тоника, нощния и дневния крем. До сега съм си купувала няколко от продуктите на тази марка и винаги съм била доволна. Но ще си карам по стария ред - ще купувам от Ремедиум или Sopharmacy. Възможно е да е от транспорта, поръчвала съм директно от сайта и дойдоха в много добър вид. Аз също съм много доволна от продуктите, използвала съм почти всичко от acne out серията, със сигурност имат ефект.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2022 17:33:18 GMT 2
Pure skin SPF 50 ми е любимият дневен крем. Видях го от Галя, колкото и да й сипвам, но определено е добър и съм много доволна. Нощния флуид от същата серия също много ми харесва. Обаче имам няколко петна от пъпки и искам да си оправя тена на лицето. Ще споделя мнение, нямам търпение вече. Четох отзиви, че след 5-6 мазания, вече има осезаем ефект. Имам и тоника, който също е с пилинг ефект, но не съм го пробвала все още. За нощния крем пише, че се използва през вечер локално на петната през първата седмица, а след това всяка вечер. Резултати дават след 4-6 седмици употреба.
На Алверде има едни много хубави ампули, които са за 7 дни, всеки ден по 1. Според мен са страхотен продукт - 5.50лв. бяха ако не бъркам. Препоръчвам ги с 2 ръце.
|
|
|
Козметика
Mar 16, 2022 18:00:27 GMT 2
via mobile
Post by lon on Mar 16, 2022 18:00:27 GMT 2
|
|
|
Козметика
Mar 16, 2022 19:57:46 GMT 2
via mobile
Post by lon on Mar 16, 2022 19:57:46 GMT 2
Да,за Лили знам ,но последно като проверих в техен магазин ,където предлагаха Nyx нямаха вече тях щанд.А ми се иска да пробвам няколко цвята,може и да рискувам онлайн 🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2022 0:22:11 GMT 2
Ion, много странно, защото в брошурата им за март има продукти на NYX в промоция. В сайта им също са налични. Провери в друг техен магазин, може в този да са махнали щанда на марката, но в другите да ги има.
|
|