|
Козметика
Mar 17, 2022 0:52:47 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Deleted on Mar 17, 2022 0:52:47 GMT 2
lon, вчера получих коректора на Nyx,моят е в цвят Fair.Не съм добра в описанията, но утре ще го разпечатам и ще споделя впечатления, суоч не знам дали ще ти е нужен, доста светъл е. Поръчах от сайта на Лили.
|
|
|
Козметика
Mar 17, 2022 23:20:55 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Deleted on Mar 17, 2022 23:20:55 GMT 2
За коректора, макар че дублирам пост. Като консистенция ми напомня за Лорел Тру мач, като покривност- не е пълно покритие при мен, но аз съм с големи тъмнотии под очите, ако напластя ще съм бледоликия, може би трябваше Light да взема. Озарява ми зоната,събира се във фините линии, но аз не запечатвам с пудра, не търпя. Не съм веща в гримирането, да подчертая.Не ми се изтрива бързо. Тру мач ми е по-покривен и озаряващ.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 18, 2022 9:35:29 GMT 2
Привет и тук. Имам едно питане към къдрокоските във форума. Вече 28 години с косата ми не може да се разберем и все още съм в издирване на адекватни средства за оформянето й и/или пособи. Пияната за коса я прави адски слепена и да изглежда все едно аз душ не знам какво е. Бях ползвала и една специална козметична серия за къдрава коса Cantu, мисля че казваше....От нея получих пърхот и омазняване. И какво ли още друго не съм ползвала, но без резултат. В моменета използвам серията на керастас за къдрава коса. Определено това за първите продукти, които премахват фризи ефекта от косата ми, но далеч не задържат къдрицата. Та в този ред на мисли освен какви продукти, искам да попитам и как се справяте със запазването на формата? Използвате ли тюрбани, копринени калъфки и т.н и дали те действително имат ефект?
|
|
|
Козметика
Mar 18, 2022 13:11:56 GMT 2
via mobile
Post by scalestone on Mar 18, 2022 13:11:56 GMT 2
Здравейте и от мен в тази тема!
Имам питане относно оризовата вода за коса! Някой правил ли си е? Някакъв резултат? Като влязох в инстаграм профила на двойната самоличност, видях, че и тя е писала и че дори подсилва цветя на косата. Гледала съм и видеа, че уж белите косми и те си връщали цвета. Та някой да сподели отзив.
Благодаря предварително!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2022 13:20:19 GMT 2
Привет и тук. Имам едно питане към къдрокоските във форума. Вече 28 години с косата ми не може да се разберем и все още съм в издирване на адекватни средства за оформянето й и/или пособи. Пияната за коса я прави адски слепена и да изглежда все едно аз душ не знам какво е. Бях ползвала и една специална козметична серия за къдрава коса Cantu, мисля че казваше....От нея получих пърхот и омазняване. И какво ли още друго не съм ползвала, но без резултат. В моменета използвам серията на керастас за къдрава коса. Определено това за първите продукти, които премахват фризи ефекта от косата ми, но далеч не задържат къдрицата. Та в този ред на мисли освен какви продукти, искам да попитам и как се справяте със запазването на формата? Използвате ли тюрбани, копринени калъфки и т.н и дали те действително имат ефект? Никакви тюрбани и каквото и да било не използвам, за да спя. Мразя косата ми да е вързана докато спя, единственно понякога спя на плитки, ако не искам да я обработвам термично. Иначе аз съм с чувствителен скалп, склонен към пърхот и много рядко си сменям шампоана, за балсама повече мога да ги сменям, защото го нанасям единсвено на краищата на косата, в момента използвам новият на ELSEVE с хиалурон и съм много доволна, косата ми е мека, гладка и не се наелектризира. На мокра коса нанасям само арганово масло и после изсушавам, ако ще я изправям или къдря с маша или преса слагам и спрей за термична обработка. Оставям ти продуктите, които използвам аз и съм доволна. Балсам: angelcosmetics.bg/product/29876/balsam-za-dehidratirana-kosa-s-hialuronova-kiselina-elseve-hyaluron-plump-conditioner-200ml.htmlАрганово олио: www.kubako.com/bg/product/21-22-luxury-argan-oil/Спрей за термична обработка: shop.lillydrogerie.bg/tresemme-keratin-smooth-sprej-za-toplinna-zaschita-200ml-520913
|
|
|
Козметика
Mar 18, 2022 14:04:13 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Mar 18, 2022 14:04:13 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2022 15:08:56 GMT 2
Привет и тук. Имам едно питане към къдрокоските във форума. Вече 28 години с косата ми не може да се разберем и все още съм в издирване на адекватни средства за оформянето й и/или пособи. Пияната за коса я прави адски слепена и да изглежда все едно аз душ не знам какво е. Бях ползвала и една специална козметична серия за къдрава коса Cantu, мисля че казваше....От нея получих пърхот и омазняване. И какво ли още друго не съм ползвала, но без резултат. В моменета използвам серията на керастас за къдрава коса. Определено това за първите продукти, които премахват фризи ефекта от косата ми, но далеч не задържат къдрицата. Та в този ред на мисли освен какви продукти, искам да попитам и как се справяте със запазването на формата? Използвате ли тюрбани, копринени калъфки и т.н и дали те действително имат ефект? Shea moisture , при мен има чудесен ефект. Ползвам curl&shine, raw Shea butter. Шампоанът се ползва по така наречения френски метод- няма ли сулфати винаги е по- добре да се смеси с вода в ръцете и разпени преди да се сложи на скалпа. Аз все още съм в търсене на подходящ гел, който наистона да държи, а не няколко часа само. Крем и олио - за блясък редувам различни и при мен Олаплекс 3 върна формата на къдриците и са доста скачащи. не знам дали звучи разбираемо, но им вдъхна живот Фриз нямам от години защото поддържам косата с много хидратация. В момента чакам копринени калъфки да пристигнат, защото не мога да си трая косата и я връзвам вечер на хлабав кок, а тогава формата се променя. Ще пиша коментар след надявам се 2 седмици с отзив за копринени аксесоари (поръчвам с превозвач от Германия ) Моят скалп е чувствителен както и кожата ми и от силни шампоани с агресивни сулфати ме е сърбял или дори ранички съм имала. По- добре съм без тях, но се налага вече на 5 дена да мия косата вместо на 7. Не ми е проблем и косата ми е много по-хубава, слалпът не ме дразни също. По- лесно заради липсата на хубав гел ми е да се оформя на къдрав сешоар- така държи до измиване :/ и се надявам с копринен тюрбан и калъфка да мога да си нося естествената. Други хубави за къдрава са John Frieda, приятелка с тях ви върна кудриците, които дпоред мен са 3ц
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 18, 2022 15:56:04 GMT 2
Благодаря, момичета. Ще взаимствам от вашите продукти, щом свърша с моите и ще пиша за резултати. Разбира се, не очаквайте новини на първата седица, защото за разлика от инфлуците аз не мога да съдя за резултата от едно клепане и миене, че да премина бързо бързо към следващия продукт (или мъж), както правят някои.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 19, 2022 11:30:28 GMT 2
Понеже много се инфлуенснах от Ади за тоника на Eveline makeup.bg/product/461488/ взех, че си купих и останалите продукти (крема и измиващия гел/скраб/маска shop.lillydrogerie.bg/i-ovlazhnjavasch-krem-75ml, makeup.bg/product/461476/) от същата серия. Използвам ги всеки ден, вече може би месец, и ми харесва резултата - порите ми се свиват и кожата изглежда по-чиста. Като състав не знам дали са добре, но пък ми харесва ефекта и това, че са бюджетни. Малко след като закупих тези продукти си взех и филър за устни makeup.bg/product/400070/ и серум за мигли на същата марка shop.lillydrogerie.bg/evelin-serum-za-migli-sos-lash-booster. От филъра за устни има някакъв ефект, не е нещо уау, при мен се задържа около 2 часа. Серумът за мигли все още не мога да преценя дали е удължил миглите ми, но понякога когато излизам го използвам вместо спирала. Като цяло в момента преоткривам продуктите на марката, преди като, че ли изобщо не ме привличаха, но след като Ади сподели за тях вече не е така.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2022 12:14:40 GMT 2
Имате ли отзиви за-Nivea Cellular Phyto Retinol Effect? Искам да въведа някакъв такъв продукт,да не е много агресивен, похвален от Тонка, ама на нея ѝ нямам доверие мн, мн.
Много ме блазнят филърите за устни на Евелин, обаче си знам, че съм по-скоро за боц-боц и други способи няма да имат много ефект при мен.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2022 13:24:00 GMT 2
Принцеске, серумът за мигли също е много добър. Използвала съм поне 4 опаковки от него, препоръчвам го. Марката е бюджетна и често съм я подминавала, но от там имам добри попадения като тоника, серума за мигли и основа за лак за нокти.
Не бих си причинила филъри, затова си карам с масажите на Гала за устни. Не съм много добра в грима, но предполагам, че с подходящ молив и червило човек може да си направи топ устни. Прави си и домашен скраб за устни с кокосово масло, захар и мед.
|
|
|
Козметика
Mar 19, 2022 18:01:10 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Mar 19, 2022 18:01:10 GMT 2
|
|
|
Post by smurfina on Mar 19, 2022 21:24:09 GMT 2
Здравейте и от мен в тази тема! Имам питане относно оризовата вода за коса! Някой правил ли си е? Някакъв резултат? Като влязох в инстаграм профила на двойната самоличност, видях, че и тя е писала и че дори подсилва цветя на косата. Гледала съм и видеа, че уж белите косми и те си връщали цвета. Та някой да сподели отзив. Благодаря предварително! Това за белите косми не знам как би се получило, след като водата се прилага външно, а пигментацията на косъма става в по-ранен етап
|
|
|
Козметика
Mar 19, 2022 21:37:39 GMT 2
via mobile
Post by jeri on Mar 19, 2022 21:37:39 GMT 2
Здравейте момичета, Досега не съм се включвала тук. Някой знае ли къде се прави безплатен дермоанализ на кожата? Помня, че Петканова беше рекламирала някакъв в Парадайз, но беше на стори и не откривам информация.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 19, 2022 23:49:07 GMT 2
Здравейте и от мен в тази тема! Имам питане относно оризовата вода за коса! Някой правил ли си е? Някакъв резултат? Като влязох в инстаграм профила на двойната самоличност, видях, че и тя е писала и че дори подсилва цветя на косата. Гледала съм и видеа, че уж белите косми и те си връщали цвета. Та някой да сподели отзив. Благодаря предварително! Това за белите косми не знам как би се получило, след като водата се прилага външно, а пигментацията на косъма става в по-ранен етап И аз не вярвам, но бях гледала и чужди клипове и имаше и такъв ефект. Аз ще взема да пробвам, пък току виж станала магията. От утре 20-ти мисля да почна масажите за лице и устни! МНОГО се надявам да успея да ги превърна в рутина, както сега се опитвам с тренировките. Пак ще пиша и покажа, ако има ефект при устните.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2022 0:02:49 GMT 2
Ох момичета , не искам да ви досаждам с мами теми , но вече съм отчаяна . След бременността косата ми започна да пада , напрво мк се реве вече . Знам , че е хормонално и ще отмине , но ако имате някакъв дори и минимален съвет съм отворена да го чуя . Ако някоя от вас е мами и знае нещичко за минимално стимулиране (знам , че няма да ми израстне веднага новата коса , какво е паднало е паднало , уви ) на една по здрава коса , ще и бъда сърдечно благодарна .
Другата ми питанка е за фотоепилаторите на Philips lumea . Има ли някоя от вас ползващ го и доволна ли е ? Знам , че ако се разровя ще намеря достатъчно информация , но дори и още едно критично мнение би ми било от полза . Може би трябваше да питам за това в темата за шопинг , но по-ми се доближава до козметика и красота .
|
|
405 posts
|
Козметика
Mar 20, 2022 0:19:11 GMT 2
via mobile
Post by Brownie 🎀 on Mar 20, 2022 0:19:11 GMT 2
Мисля,че няколко съфорумки го ползват и бяха споделили отзиви по-назад в темата.
Аз лично реших да не го взимам,защото не е много ефективен за по-светли косъмчета.
|
|
|
Козметика
Mar 20, 2022 1:21:50 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 20, 2022 1:21:50 GMT 2
Мисля,че няколко съфорумки го ползват и бяха споделили отзиви по-назад в темата. Аз лично реших да не го взимам,защото не е много ефективен за по-светли косъмчета. Аз се двоумя , но ще го ползвам за тъмните (мишници , крака и тн. )
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Mar 20, 2022 8:04:56 GMT 2
Аз доста дълго време влачех косопад след раждането. Последно пиех този биотин, дали от него, дали просто си дойде времето да отмине не знам. Но поне подхранва косата.
|
|
|
Козметика
Mar 20, 2022 8:11:32 GMT 2
via mobile
Post by lon on Mar 20, 2022 8:11:32 GMT 2
Ох момичета , не искам да ви досаждам с мами теми , но вече съм отчаяна . След бременността косата ми започна да пада , напрво мк се реве вече . Знам , че е хормонално и ще отмине , но ако имате някакъв дори и минимален съвет съм отворена да го чуя . Ако някоя от вас е мами и знае нещичко за минимално стимулиране (знам , че няма да ми израстне веднага новата коса , какво е паднало е паднало , уви ) на една по здрава коса , ще и бъда сърдечно благодарна . Другата ми питанка е за фотоепилаторите на Philips lumea . Има ли някоя от вас ползващ го и доволна ли е ? Знам , че ако се разровя ще намеря достатъчно информация , но дори и още едно критично мнение би ми било от полза . Може би трябваше да питам за това в темата за шопинг , но по-ми се доближава до козметика и красота . Много добре те разбирам..Аз бях със страшен косопад след раждането ,мислех че ще оплешивея .. 😁 Споделям какво ми помогна на мен.На първо място капсулите на Ducray за реактивен косопад,започнах да виждам резултат към края на втори месец от приема.След измиване на косата пръсках от този спрей в корените и масажирах www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%BE%D1%82-100-%D0%BC%D0%BB.6734?sort=sales_rank&filters=Herbis-m473 Използвах и хининова вода.Когато имах време си правех и домашни маски.Сега косопадът ми е наполовина ,но още има какво да се желае.Поръчах си от ампулите на Revalid,които Зори похвали..ще споделя впечатления
|
|
|
Post by Ахинора on Mar 20, 2022 10:31:08 GMT 2
|
|
|
Post by Qyiana on Mar 20, 2022 12:05:30 GMT 2
И аз ползвам тази на Виши, страхотна е. И като минат повечко часове и съм навън, ползвам матиращия спрей на LaRoche, и той е супер. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Mar 20, 2022 12:32:42 GMT 2
За КОСОПАД есента на 2017 имах чувството, че ще оплешивея, без да съм раждала. Просто сезонният косопад и стрес в комбинация. Помогнаха ми хапчетата Приорин. Пих ги 6 месеца. Задължително 3, вторите 3 са по желание. Не са най-евтини, но наистина от тях видях ефект. Не знам обаче за кърмещи стават ли.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Mar 20, 2022 13:19:40 GMT 2
Аз препоръчвам Biotrade Pure Skin SPF50+. С него не ми е нужно да използвам отделен дневен крем, много бързо попива и хидратира. По препоръка на дерматолог ми е. Моята кожа е точно комбинирана, няма лъщене, а по-сухите участъци от кожата са успокоени и хидратирани.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2022 13:42:09 GMT 2
Ееее, каква е тази пропаганда за Биотрейд Навихте ме за Pure skin! Като измажа Ла Рош-а ефаклар дуо и хидратиращия, този ще е.(рядко ми излизат пъпки, но тези пори, тен..)
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Mar 20, 2022 14:26:54 GMT 2
+ и от мен един глас за Pure skin 😁
|
|
|
Козметика
Mar 20, 2022 14:42:01 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Mar 20, 2022 14:42:01 GMT 2
Благодаря на всички ви за препоръките за Vichy и Biotrade (само рекламни лица на Biotrade сте се събрали май-май 😁😁)! Мисля, че ще започна с тази на Vichy, защото не съм ползвала флуидна слънцезащита досега и ми е любопитно, като след време ще дам обратна връзка! 😊
|
|
|
Козметика
Mar 20, 2022 20:32:14 GMT 2
via mobile
Post by okay on Mar 20, 2022 20:32:14 GMT 2
На Biotrade си взех ексфолиращия тоник от серията pure skin. Малко ме е страх да го ползвам, честно казано. Ползвам им измиващата пяна от серията melabel, но пише, че лицето трябва да е измито само с вода или с пяната им pure skin. 30 минути след това не трябва да се нанася друг продукт. Днес съм намислила да се измия с пяната, след това с вода и тогава да сложа тоника. След 30 мин ще сложа и дневния крем от pure skin, нищо че е за през нощта. Дано не си навредя. Исках да похваля гел ексфолианта ня holika holika с лимон. Много е нежен и няма опасност да си претрия кожата, защото е с много фини ексфолиращи частици.
|
|
|
Post by eve44 on Mar 20, 2022 21:18:46 GMT 2
За косопад 1-2 пъти седмично използвам ексфолиращата и масажираща четка за коса на Tangle Teezer, за да се подобри оросяването на скалпа, после измивам с дълбокопочистващ шампоан на Nioxin. След това нанасям едни ампули на Ив Роше против косопад, макар че скоро попаднах на информация, че най- ефективни са ампули с ниацин (витамин В3 или РР) и ще търся да си взема такива. И естествено някакви добавки за пиене, ако положението е много зле. Аз не съм взимала засега, горните неща ми помогнаха.
|
|
|
Post by kahlan on Mar 20, 2022 22:26:05 GMT 2
И при мен 3 месеца след раждането почна страхотен косопад. Подстригах се до раменете и започнах да пия 3 месеца Приорин (взех ги от Ремедиум, бяха на по-добра цена от други места). Пиех по 2 таблетки. Косопада ми намаля, но не е спрял. В момента пия Биотин. Междувременно си взех серията на Керастаз за косопад (взех травъл пакет, за да го пробвам). Сега използвам шампоан Парусан (препоръчаха ми го и като средство срещу косопад, след прекаран Ковид). Е, косата продължава да ми пада, но преди беше на цели кичури, сега е по-умерено (7 месеца след раждане).
|
|