727 posts
|
Post by iceprincess on Mar 21, 2022 13:21:33 GMT 2
Пепеляшке, препоръчвам ти да погледнеш (не знам дали са подходящи за кърмещи) продуктите на Ducray, особено хранителната добавка sopharmacy.bg/bg/product/000000000010019705 и лосиона против косопад sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021088. Няколко пъти съм писала тук за тях след като Зай ги препоръча. Ефект наистина се вижда (първият път като ги приемах видях ефект още през първата седмица, за втория не си спомням). Виждам, че сега продуктите им са намалени в sopharmacy и излизат доста на оферта, като цяло винаги съмм ги взимала на намалени цени. Във връзка с бременността, има ли козметика, която трябва да се избягва напълно? Знам за ретиноидите, четох в интернет разни неща, но има различна информация. Все още не съм минала първи преглед, на който да мога да си задам всички глупави въпроси, имам записан час, но докато дойде в главата ми изникват всякакви въпроси.
|
|
|
Post by MamaPanda on Mar 21, 2022 19:33:44 GMT 2
Освен ретинол под всякаква форма, трябва да се избягват AHA, BHA. Може спокойно да се използа азелаинова киселина при наличието на акне, бакучио Ойл, което е сходно като действие с ретинола ☺️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2022 19:56:01 GMT 2
Пепеляшке, препоръчвам ти да погледнеш (не знам дали са подходящи за кърмещи) продуктите на Ducray, особено хранителната добавка sopharmacy.bg/bg/product/000000000010019705 и лосиона против косопад sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021088. Няколко пъти съм писала тук за тях след като Зай ги препоръча. Ефект наистина се вижда (първият път като ги приемах видях ефект още през първата седмица, за втория не си спомням). Виждам, че сега продуктите им са намалени в sopharmacy и излизат доста на оферта, като цяло винаги съмм ги взимала на намалени цени. Във връзка с бременността, има ли козметика, която трябва да се избягва напълно? Знам за ретиноидите, четох в интернет разни неща, но има различна информация. Все още не съм минала първи преглед, на който да мога да си задам всички глупави въпроси, имам записан час, но докато дойде в главата ми изникват всякакви въпроси. Мбого ви благодаря момичета , ама наистина много . Определено четох дост добри отзиви за ducray , ще си взема . Ще мине , но трябва и аз да си помогна по някакъв начин .
|
|
|
Козметика
Mar 21, 2022 20:35:48 GMT 2
via mobile
Post by ☀ on Mar 21, 2022 20:35:48 GMT 2
Iceprincess,това промо на Дюкре в Софармаси кога си го срещала налично? При мен все изчерпано излиза,а е топ оферта. Аз също съм доволна от тях, но и от Ревалид капсули,които имат всичко от състава на Дюкре + още някои съставки.Давам го като алтернатива.
|
|
|
Козметика
Mar 21, 2022 20:40:05 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 21, 2022 20:40:05 GMT 2
AЗ съм с гaстрит и имaх ужасни болки в корема от Ревaлид 🤭😬
|
|
|
Post by booky on Mar 21, 2022 22:28:25 GMT 2
Iceprincess,това промо на Дюкре в Софармаси кога си го срещала налично? При мен все изчерпано излиза,а е топ оферта. Аз също съм доволна от тях, но и от Ревалид капсули,които имат всичко от състава на Дюкре + още някои съставки.Давам го като алтернатива. В сайта им винаги е изчерпано, поне през последната година. Но на място в аптеките го има и когато е намалено на сайта, е намалено и на място.
|
|
|
Post by ☀ on Mar 22, 2022 10:54:33 GMT 2
AЗ съм с гaстрит и имaх ужасни болки в корема от Ревaлид 🤭😬 А не би трябвало, все пак са капсули.Желязото дава подобни странични ефекти, затова никога на празен стомах.
|
|
727 posts
|
Козметика
Mar 23, 2022 10:08:31 GMT 2
via mobile
Post by iceprincess on Mar 23, 2022 10:08:31 GMT 2
Аз винаги първо разглеждам сайта им и като отида на място повечето пъти си ги имат в наличност. Интересно защо в сайта им нямат наличност.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2022 12:44:13 GMT 2
Понеже много хваля Biotrade да ви дам един ляйф ъпдейт за серията Melabel. Възможно е и аз да съм с огромни очаквания, заради много положителни коментари за бързи резултати, които прочетох, но вече повече от седмица използвам цялата серия и не виждам резултати. Петната ми са няколко, не са старчески, а в следствие от неправилно третирани пъпки. Само едното е в следствие на изгаряне от ниацинамида на TO. Нито едното не се е повлияло до момента. За Pure skin давам 10/10, супер е серията. Спрях да я използвам само, за да си оправя тена на лицето и да залича петната с Melabel. Все пак смятам да използвам поне месец и нещо. Лятото ще ги спра, защото е противопоказва употребата на продукти с киселини. Ще си карам с Pure skin през лятото за втора поредна година. Този път обаче и вечер ще използвам отново pure skin нощния флуид.
|
|
|
Козметика
Mar 24, 2022 13:46:51 GMT 2
via mobile
Post by okay on Mar 24, 2022 13:46:51 GMT 2
За една седмица няма как да видиш ефект, според мен. Аз не знам кога разбрах, че при мен работят, но просто още на следващия ден кожата ми с Мелабел беше видимо по-озарена и чиста. От тоника на pure skin, който съм нанасяла вече 4 пъти за 6 дни (от толкова го имам), вече виждам също ефект. Петната от пъпки са видимо заличени, като го нанеса на завяхваща пъпка, още на следващия ден е със значително подобрение. За Мелабел - имат дневен крем с spf 50+. Цялото минало лято изкарах с него и не съм имала никакъв проблем с пигментни петна и т.н. Предполагам, че всеки има различни очаквания, а и кожата реагира по различен начин, няма как нещо да работи за всички. Друго исках да добавя при борбата с петната - ексфолиант (химичен или механичен) може да ускори изчезването им при разумна употреба.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2022 15:21:32 GMT 2
Правя си всяка седмица ексфолиант със сода и измивен продукт. Това го видях от Гала и го правя вече няколко месеца - много съм доволна и препоръчвам. Но ако сте с чувствителна кожа бъдете внимателни. Просто коментарите бяха много обещаващи и твърдят, че след няколко нанасяния петната са видимо избелени. Възможно е да се случват и по-бавно нещата, на опаковките пише видими резултати след 4 до 6 седмици. Ще очаквам с нетърпение. За pure skin нощния флуид споделям същите впечатления - пъпките изчезват много бързо и не остават петна след тях. Имам дневния крем и в момента съм с него, нанасям него през деня, а вечер избелващия нощен. Имам и тоника от серията, който слагам няколко пъти в седмицата, а не всяка вечер. Взех си и маска за лице, която е избелваща на Zoya goes pretty.
|
|
|
Post by ddelyani on Mar 25, 2022 15:49:54 GMT 2
shop.lillydrogerie.bg/vzk-pantenol-raztvor Имате ли мнение за този продукт? Аз си го купих заради косата, понеже чета в една фб група, че много от момичетата са супер доволни и го използват против косопад. Пише, че може да се използва и за лице, таа си сложих и на лицето 😁, и моментално се озари.. Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by /*/ on Mar 25, 2022 16:48:03 GMT 2
Момичета, благодаря за отзивите за Биотрейд. След като измажа Нюкс-а /Nuxe Merveillance Expert/, който между другото се оказа голямо разочарование и повече не бих си го купила, ще си купя серията дневна/нощна на Биотрейд. Да похваля крема на Нивеа за мъже. Половинката го ползва, но и аз от пусто любопитство си намазах ръцете с него и съм очарована. Прави ги много гладки, попива бързо, не мазнее, за цената си е супер. Взех си шампоана на Макадамия, който го водят и безсулфатен. Не съм доволна, не оправда очакванията ми. При положение, че в рибката го водят best seller очаквах много повече. Прави ми косата изключително суха, не мирише чак толкова добре и като цяло не виждам никакъв уау ефект от него. Продължавам да търся добър хидратиращ, безсулфатен шампоан, този повече не бих си го купила. Тъй като много ми се иска, освен здрава косата ми и да "блести", си взех спрея за супер блясък с арганово масло на Маракеш. Супер блясък не прави, по-скоро си е като обикновените олиа, но аромата е божествен. Мирише уникално на нещо много сладко, ванилия съчетана с някаква подправка. Косата дълго време след това излъчва невероятен аромат, има що годе нещо като блясък, разресва се по-хубаво и не хвърчи толкова. Ако се прекали обаче, се омазнява страшно много и все едно не си се къпал. www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizirashti/sprey-za-super-blyasak-s-arganovo-maslo-mks-eco-let-it-shine-mist-118-ml
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2022 21:30:45 GMT 2
Някоя от вас използвала ли е бонбонената терапия на Brave new hair? Зорница и Мариета много я хвалят и ми е любопитно, дали действително има wow ефекта, за който те говорят.
|
|
|
Козметика
Mar 27, 2022 23:04:40 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 27, 2022 23:04:40 GMT 2
Някоя от вас използвала ли е бонбонената терапия на Brave new hair? Зорница и Мариета много я хвалят и ми е любопитно, дали действително има wow ефекта, за който те говорят. Използвах я миналото лято, много много ми хареса, наистина прави косата супер мекичка, бляскава и подхранена. А и ухае уникално сладко, чак да ти се прияде 😊👌🏻💕
|
|
|
Козметика
Mar 28, 2022 5:40:52 GMT 2
via mobile
Post by lon on Mar 28, 2022 5:40:52 GMT 2
И аз я пробвах.Първите няколко пъти имаше хубав ефект ,после като че ли спря да ми действа..Зори спомена ,че ще качи отделно видео как се използва правилно терапията.Ще го изчакам и.може пак да поръчам
|
|
|
Козметика
Mar 28, 2022 14:32:13 GMT 2
via mobile
Post by booky on Mar 28, 2022 14:32:13 GMT 2
Ампулите за коса на Revalid са намалени в Galen, Remedium и Medea (-25%). Наскоро поръчах за първи път от Гален, имат доста добри цени. Единственият минус е, че не слагат никакви мостри в поръчката.
|
|
|
Козметика
Mar 28, 2022 16:56:21 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 28, 2022 16:56:21 GMT 2
Някой да е ползвал кристал или рол-он на SALT OF THE EART? Чудя се дали да не пробвам
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2022 18:33:52 GMT 2
Някой да е ползвал кристал или рол-он на SALT OF THE EART? Чудя се дали да не пробвам Аз съм ползвала, не е моето, защото не видях никакъв ефект и на всичкото отгоре това да не си слагам ароматизиран дезодорант ме побъркваше. Аз най-голям ефект виждам само от рол-она на Биотрейд - Одорекс, използвам го само в топлите месеци, но е ефекта е мигновен.
Ако искаш да пробваш ти предлагам първо бюджетният вариант на ДМ да си вземеш, който е около 5-6 лв.
media.dm-static.com/image/upload/q_auto,f_auto/content/rootpage-dm-web-bg-bg/resource/image/160258/landscape/400/281/6b1e9b11f99c0010c8603d7e9cee51d3/964B53905D9D1E743D7A7816C754AEFC/balea-deo-kristal-100-%D0%B3%D1%80.jpg
|
|
|
Козметика
Mar 28, 2022 21:52:05 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 28, 2022 21:52:05 GMT 2
Мерси, Крисинка! И в този ред на мисли, щом ще ходя до ДМ, някакви отзиви за почистващия балсам на Banila co? Чудя се между балсама на Клиник и този. Сега махам грим с мицеларна и после с почистващия гел на Сераве за комбинирана/нормална кожа, а ми се иска да опитам нещо ново.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2022 22:04:45 GMT 2
Аз имах мостра от розовия на Банила Ко и съм доволна.
|
|
|
Post by lon on Mar 29, 2022 7:18:15 GMT 2
Аз също ползвах розовия и останах доволна.Добре почистваше грима ми,не оставя мазен филм.В момента използвам балсама с лайка на The body shop и също е хубав.
|
|
|
Post by veereto on Mar 29, 2022 7:39:43 GMT 2
И аз съм използвала моста на розовия Banila co и ми беше харесал. Предпочитам олията като първа стъпка.
|
|
|
Post by lol4e on Mar 29, 2022 8:16:05 GMT 2
Дами, от доста време гледам серумите на Mizon в нотино и се чудя дали да дам шанс на хидратиращия. Някоя от вас ползвала ли е техни продукти, биват ли?
|
|
|
Козметика
Mar 29, 2022 11:13:30 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Mar 29, 2022 11:13:30 GMT 2
Благодаря, момичета!
|
|
50 posts
Member is Online
|
Post by vivi on Mar 29, 2022 13:57:01 GMT 2
Здравейте, момичета, дали има някоя от вас която пазарува от Сефора? Наскоро ми подариха ваучер за там, но аз никога не съм влизала, бихте ли ми препоръчали някакви находки, които сте открили? Като нещо по конкретно, ориентирала съм се евентуално към фондьотен (+ коректор, или пък някое дълготрайно червило), но съм отворена и към друг тип продукти. Търся предложения главно защото знам, че там хич не е бюджетно, а пък бих искала като си взема нещо да съм доволна.
|
|
|
Post by candygirl on Mar 29, 2022 16:43:13 GMT 2
Зa фон дьо тен има значение каква кожа имаш и какво покритие искаш . За мазна кожа е добър този на Fenty , много покривен е Double wear на Estée Lauder. Разгледай Fenty beauty, Rare beauty, Huda- те са марки , които ги има само в Сефора.
|
|
|
Post by /*/ on Mar 30, 2022 7:48:49 GMT 2
Момичета, търся си добър сух шампоан. Като бях руса ползвах на Батиста, но сега на тъмна коса е някакъв ужас. Лореал и Syoss също ги пробвах и много се разочаровах. Ако някоя е ползвала от друга марка и е доволна, моля да сподели
|
|
|
Post by candygirl on Mar 30, 2022 10:18:12 GMT 2
kerastase ,Bumble and Bumble.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Mar 30, 2022 11:25:33 GMT 2
Момичета, търся си добър сух шампоан. Като бях руса ползвах на Батиста, но сега на тъмна коса е някакъв ужас. Лореал и Syoss също ги пробвах и много се разочаровах. Ако някоя е ползвала от друга марка и е доволна, моля да сподели Батист имат и за тъмна коса, аз съм го ползвала и ми харесва.
|
|