|
Post by ☀ on Mar 30, 2022 14:05:42 GMT 2
Момичета, търся си добър сух шампоан. Като бях руса ползвах на Батиста, но сега на тъмна коса е някакъв ужас. Лореал и Syoss също ги пробвах и много се разочаровах. Ако някоя е ползвала от друга марка и е доволна, моля да сподели
|
|
|
Post by smurfina on Mar 31, 2022 19:12:14 GMT 2
Някоя от вас използвала ли е бонбонената терапия на Brave new hair? Зорница и Мариета много я хвалят и ми е любопитно, дали действително има wow ефекта, за който те говорят. Използвах я миналото лято, много много ми хареса, наистина прави косата супер мекичка, бляскава и подхранена. А и ухае уникално сладко, чак да ти се прияде 😊👌🏻💕 А може ли да се смесва ампулата в част от маската/"сладкото" и така да се нанася?
|
|
|
Козметика
Apr 1, 2022 8:16:19 GMT 2
via mobile
Post by butterfly on Apr 1, 2022 8:16:19 GMT 2
Аз идвам с въпрос за препоръка за добър дерматолог. Смених какви ли не продукти, бях на консултация в клиниката на Шаркови, но беше пълно разочарование...... Та, касае се за излизане на пъпки в областта на челото и брадичката. Ако някой има късмета да е попадал на добър специалист, който да разреши проблема ми, моля да го сподели, защото вече не се търпи 😀🤭🤭
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Apr 1, 2022 8:36:29 GMT 2
Аз мога да препоръчам доктор Невена Миронова. Млада е и изключително внимателна и загрижена. Работи в един МЦ близо до Пирогов. Ноември месец бях при нея за първи път, тъй като от няколко години насам имах някаква форма на акне под скулите и по челюстта и брадичката - бели милиуми и неравности в кожата, които се появяват, изчезват и на тяхно място отново се появяват други. Тя ми предписа терапия и се уговорихме да дойда отново след около месец. В този месец беше активното изчистване на кожата ми, придружено разбира се с белене, зачервяване и опъване на кожата, но след това кожата ми се изчисти и до ден днешен е супер гладка и чиста, не ми излизат никакви пъпки (само 1-2 през онова време на месеца) и често получавам комплименти за нея. Много съм доволна, кожата ми наистина грейна. Моя проблем д-р Миронова го реши напълно, надявам се да помогне и на вашите оплаквания Даже днес една моя приятелка има час при нея по моя препоръка хаха
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 1, 2022 21:30:53 GMT 2
|
|
|
Козметика
Apr 6, 2022 17:47:17 GMT 2
via mobile
Post by lon on Apr 6, 2022 17:47:17 GMT 2
Момичета ,някоя да е пробвал вече новата спирала на Maybelline?Постоянно ми изкача нейна реклама и ме изкушава 😁 От години не съм ползвала техни спирали,но тази ми намига ,а и е намалена на доста места.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 11:08:38 GMT 2
В онлайн магазина на Лили има 40% намаление на продукти на Mixa до 09.04. 🧴
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 14:33:55 GMT 2
Ооо, Криси, мерси за инфото! Ще се заредя с още лосиони за тяло и душ гел.
|
|
|
Козметика
Apr 7, 2022 16:38:17 GMT 2
via mobile
Post by okay on Apr 7, 2022 16:38:17 GMT 2
Момичета, много ми хареса на Холика Холика гел ексфолианта с лимон, и сега ми се иска да пробвам крема им за лице със серамиди. Някоя от вас има ли впечатления? В момента е намален в Нотино и ревютата са много добри и ме сърбят ръцете да си го ппръчам.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 18:45:44 GMT 2
И аз ще съм благодарна да споделите отзиви за Sky high. Гледах ревюта и са 50/50. При някои има супер ефект, при други не. Предния път като се двоумях, заложих на Lash sensational, която използвам попринцип.
|
|
|
Post by ddelyani on Apr 11, 2022 16:38:08 GMT 2
Ади, аз не съм доволна от Sky high.. Понеже нямам хубави, гъсти и дълги мигли, като МП 😁 и винаги съм в търсене на хубава спирала.. За тази имах големи очаквания, ама като си я взех иии нищо особено за мен. Моите мигли не ги направи така, както обещава. От тази съм много доволна: alfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1649687794w.jpg
|
|
|
Козметика
Apr 11, 2022 19:55:27 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by ☀ on Apr 11, 2022 19:55:27 GMT 2
В никакъв случай не може да се сравни ефекта от Lash Sensational със Sky High. Втората е с гъвкава и тънка права четка, която не дава обем, само дължина и разресване. Моята седи в шкафа с гримчета за всеки случай на работа,защото просто не върши много работа. Измива се лесно обаче. Утре ще пробвам новата Bounce нещо си и ще дам мнение. При нея четката е извита поне.
|
|
|
Post by lon on Apr 12, 2022 6:21:16 GMT 2
Ади, аз не съм доволна от Sky high.. Понеже нямам хубави, гъсти и дълги мигли, като МП 😁 и винаги съм в търсене на хубава спирала.. За тази имах големи очаквания, ама като си я взех иии нищо особено за мен. Моите мигли не ги направи така, както обещава. От тази съм много доволна: alfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1649687794w.jpg На мен тази спирала също ми е фаворит,но все се оглеждам за нещо ново и по-добро.Имам няколко неуспешни опита със спирали и вечр ме е страх да си купя 😁 Заглеждам и по-високия клас ,но някак си да дам 40-50лв за нещо ,което не знам дали ще ми хареса.. 😬
|
|
|
Post by ☀ on Apr 12, 2022 7:27:49 GMT 2
Lon, Препоръчвам ти да пробваш тази на Catrice : На когото съм я похвалила е останал доволен. Ако ти допада такъв тип четка може да я пробваш. Прави страхотен обем и разресва много добре миглите. Ефектът е сходен с Maybelline Lash Sensetional. Цената е около 10лв мисля.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2022 10:27:22 GMT 2
О, да. Тази спирала е супер, жалко, че я няма и в кафяво.
Благодаря на съфорумките са съветите за шампоан за мм и неговия проблем! Бях му пуснала скрийншоти на предложенията и той си е взел два шампоана на Дюкре. Единият е ежедневен, зелен на цвят(extra - gentle), другият е този, който беше предложен в темичката. Да чукнем на дърво, няколко седмици минаха, няма никакви проблеми, някакъв си негов чалъм за редуване си е направил.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 12, 2022 10:42:17 GMT 2
Аз имам мнение и за новата спирала на Maybelline Curl Bounce Представя се почти като Sky High, даже усещам формулата същата, но с различна четка. Миглите са извити, сресани и изглеждат много естествено. Тушът ми се струва по-светъл някак, но не бих заменила Lash Sensetional или Eyeconista за тази. Не бих повторила определено. И друго забелязах, че на 2 слоя не се получава по-добре. Сигурна съм, че ще се отмие лесно. За ежедневна става, за по-драматичен ефект бих заложила на друго. От мен дислЯйк. Ако ще я пробвате я вземете на промоция, 20лв не заслужава. По-добре за тези пари си вземете Loreal Paris Unlimited Mascara.
|
|
|
Козметика
Apr 12, 2022 13:49:17 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by lon on Apr 12, 2022 13:49:17 GMT 2
Lon, Препоръчвам ти да пробваш тази на Catrice : На когото съм я похвалила е останал доволен. Ако ти допада такъв тип четка може да я пробваш. Прави страхотен обем и разресва много добре миглите. Ефектът е сходен с Maybelline Lash Sensetional. Цената е около 10лв мисля. Тази е другата ми любима.. 😁 Една колежка ползва ето тази и на нея и стои много добре ,но в лилав цвят.Мисля да и' дам шанс shop.lillydrogerie.bg/vivienne-sabo-cabaret-premiere-spirala-01-black-9-ml
|
|
|
Козметика
Apr 12, 2022 14:01:59 GMT 2
via mobile
lon and ☀ like this
Post by Deleted on Apr 12, 2022 14:01:59 GMT 2
Бях се изказала неласкаво за Вивиен Сабо, но проблемът се е коренил другаде. Понастоящем това е най-хубавата спирала в кафяво за мен, евтинджос и постоянно зареждам.
|
|
|
Козметика
Apr 12, 2022 20:34:10 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Apr 12, 2022 20:34:10 GMT 2
О, да. Тази спирала е супер, жалко, че я няма и в кафяво. Благодаря на съфорумките са съветите за шампоан за мм и неговия проблем! Бях му пуснала скрийншоти на предложенията и той си е взел два шампоана на Дюкре. Единият е ежедневен, зелен на цвят(extra - gentle), другият е този, който беше предложен в темичката. Да чукнем на дърво, няколко седмици минаха, няма никакви проблеми, някакъв си негов чалъм за редуване си е направил. Много се радвам, че сме били полезни! Зеленият е идеален за “почивки” от келуал дс, така че добре се е ориентирал.
|
|
|
Post by snowflake on Apr 13, 2022 15:38:50 GMT 2
Здравейте, момичета Имате ли препоръки за издръжлив лак, топ лак и заздравител за нокти? Май ще ми се наложи да почна да си ги правя отново сама и не знам към кои марки и цветове да се ориентирам.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2022 10:33:31 GMT 2
Правя си ноктите сама откакто се помня. Ходила съм 2-3 пъти на маникюр и не останах очарована. Веднъж исках да ми изградят 1 нокът, защото бях с много дълги нокти, един от ноктите ми се счупи, а ми предстоеше повод. Признавам си, че отидох в първия салон, който видях, но все пак... Момичето ми поряза пръста, докато ми режеше кожичките и изгради нокътя по такъв начин, че беше като извънземен на фона на останалите. Ходила съм и на парафинова терапия няколко пъти, но беше по-скоро, за да се поглезя. Също имам доста кофти мнение за гел лака и смятам, че е вреден за нокътната плочка, заради начина по който се сваля. Пак е лично мнение, но аз си правя маникюр всяка седмица, а педикюр на 2 седмици. Не ми харесва чисто визуално вида на ноктите след 2-3 седмици, а повечето момичета ходят на маникюр в такъв диапазон от време, че ноктите вече са значително прорасли. От Aliexpress съм се снабдила с всичко необходимо за маникюр на доста изгодна цена. Поръчвам си от там пили за нокти, 10 броя са около 2 лева. Поръчвам си камъчета, масла за нокти, разделители за пръстите на краката. Топ лак и основа използвам от поне 5 години на Avon. Не съм фен на продуктите им, но до момента не съм намерила по-добра основа и топ лак. Не ми харесва и това, че се поръчва само с представител, затова се запасявам стабилно при промоция. Лакът ми издържа цяла седмица, дори и повече без проблем. Не използвам ръкавици при чистене с препарати и миене на чинии. Топ лак: prikachi.net/image/adJCJОснова/терапия: prikachi.net/image/addLBЦветовете лакове си купувам основно на Golden rose, Llums и марката на DM Trend it up. Но по-важно е, какви са основата и топ лака.
|
|
|
Post by snowflake on Apr 14, 2022 11:47:01 GMT 2
Много благодаря за препоръките ти и съжалявам за опита, който имаш с ходенето по салони. Това си е като с всичко в живота, човек трябва да има малко късмет, за да попадна на правилното място и хора. Аз още в училище се правех сама, но тогава като се замисля нямах много средства и не съм разбирала колко е важен топ лака и основата. Преди години имах късмет да попадна на добра маникюристка и много дълго време не съм си ги правила сама, но какво да се прави нещата се менят. Наистина много израстват за 2,3 седмици, но това което ми харесва на гел лака е, че не се люпи каквото и да правя и не ми отнема от времето, защото ме правеха за 30- 40 минути и не чакаш да съхне. За съжаление нямам познат, който да е дистрибутор на AVON, а не съм пробвала от сайта да ти дадат( така ли става ако е онлайн? ). Ще трябва да търся я от нотино, я с малко късмет ДМ да има нещо добро. Намерих тази статия, но не знам колко може да им се вярва. shy.bg/zazdravitel-za-nokti/
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2022 14:48:15 GMT 2
Аз поръчвам от позната на моята свекърва, като не кореспондирам с нея, а майката на ММ й поръчва, плащам на нея и си ги взимам от нея. Като цяло при Avon това не ми харесва, защото дълго време се занивамах с едно момиче, което беше супер неприятно за комуникация, но нямах друг избор. Не ми допада цялата идея на този вид пазаруване. В сайта makeup.bg има и двата налични лака, но цената е по-висока. Ако не ти е проблем, можеш да поръчаш от там, поръчвам редовно от сайта и винаги съм била доволна. Топ лак: makeup.bg/product/521715/Основа: Вчера проверявах и я имаше, но сега не я намирам, а виждам само този комплект, в който я има makeup.bg/product/611053/Чувала съм много добри отзиви и за топ лака на Golden rose, който можеш да си купиш в Лили и на много други места.
|
|
|
Post by snowflake on Apr 14, 2022 15:45:24 GMT 2
Страхотна си, много ти благодаря
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2022 8:59:35 GMT 2
Тамън и аз щях да ти предложа за makeup. bg, но видях, че Ади ти е писала.Неудобно е да си поръчаш чрез техен куриер,не знаеш кой ден и кога ще дойде, обажда се в последния момент, замотва се, поне този за Плд. Чела съм добри отзиви за заздравители на Евелин и Виктория бюти, но какви точно не съм се задълбочавала.Моя близка беле ползва на Евелин SOS, мисля, че беше доволна.
За съфорумката, която питаше за новия корекотор на Nyx, гледах, че в Лили е пуснат на промоция за 12 лв. и нещо. А във физически магазин (за Плд) съм го мяркала в Лили на Мол Марково тепе.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 15, 2022 11:44:18 GMT 2
Ади, използвам същата терапия на Avon за ноктите и много я харесвам, вече съм към края на втората опаковка. Понякога, когато ми се занимава повече я нанасям по 3 пъти + топ и цвета много ми харесва. Използвам и заздравител на SHE, лилив, на ДМ е - засега той е единствения, който наистина ми втвърдява ноктите. Имам няколко основи от Катрис, но лично при мен, с тях ми пада много бързо лака. Въпреки че всеки път подготвям нокътната плочка по един и същ начин, с основите на Катрис никога лака не ми издържа повече от 4 дни. За топ използвам тези на Голден Роуз и Катрис + едни капки за бързо съхнене (пак на Катрис). Цветни лакове имам от различни марки и ми харесват - Bel London, Golden Rose, OPI, марките на DM, Flormar, Rimmel London, Catrice, 21 (те май са марка на Лили). Накрая използвам и масло за кожички от Катрис, което хидратира много добре. Както Ади каза, важни са основата и топа + подготвянето на ноктите, останалото сякаш не е от такова значение. Имам и неща за гел лак, но рядко мога да отделя 2 часа за него. Да се допълня: от Avon поръчвам чрез колежка на мама, но в олх съм намирала жени, които са от моя град и са дистрибутори, та и това е опция.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 15, 2022 13:19:16 GMT 2
Принцеске, дори и в момента маникюра ми е 3 пласта от 7в1 терапията + топ лак. Много ми харесва този естествен цвят, който се получава. Купувала съм си и подобни лакове, но не стои така естествено. Като основа за френски маникюр също е супер. Не използвам заздравител за нокти, само тази основа, която е и терапия. Масло за нокти си поръчвам от Алиекспрес. На опаковката пише OPI, но не вярвам, че има нещо общо. Все пак съм много доволна, под формата на писец е. Инструмент за кожички и нокторезачка използвам на марката Magnum, която се продава в аптеките.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 15, 2022 13:33:38 GMT 2
Бре, ще ме накарате да пробвам и аз тази чудна основа от Ейвън. Аз използвам калциевата основа с розова вода на Перфект + топ лак, бързосъхнещ на Голдън Роуз и съм доволна. Цветни имам на всякакви марки, но тази основа и топ не ги заменям/х. Ще пробвам 7в1 да видим ефекта какъв е.
|
|
|
Post by komkama on Apr 15, 2022 14:26:05 GMT 2
Аз ще споделя няколко непопулярни мнения По принцип не обичам да се затрупвам с козметика и ползвам нещо докрай, дори и когато не ми харесва, та има някои неща, на които съм давала доста шанс и не са ми харесали, а гледам че са популярни в темата, а и изобщо. За да не съм съвсем зла мусакаджийка, ще комбинирам омразните продукти с такива, които харесвам. Ще бъда точно като една инфлуцка и ще споделя непоискано мнение #not sponsored Спирала Eyeconista - не правеше почти нищо за миглите ми, но за сметка на това се ронеше, размазваше и се чустеше трудно. В Лили консултантката твърдеше, че са спрели моята любимка на L`Oreal, Unlimited и ми препоръча на Maybelline, Lash Sensational Luscious, много е течна, четката взима много туш, а самата тя не е достатъчно гъста, за да го разнесе добре, миглите ми стават като крачета на паяк, засъхва бавно, съотвенто лесно се размазва и се чисти се изключително трудно.Харесвам спиралата на Nyx, Worth the hype, Borjois, Volume Glamour(ползвала съм няколко вида, ок са), Max Factor, 2000 Calorie и абслютният ми фаворит - L`Oreal, Unlimited, едно нещо, за което Тонка да ме е инфлуенснала и да съм останала доволна. ББ кремът на Missha - трябваше ми време да ми стане ок. В началото много ми сивееше, но предполагам, че вече свинкнах и не обръщам внимание, с четка и с гъба не мога да го нанеса, но с пръсти става лесно и покритието е естествено. Това което не ми харесва е, че е ужасно неподходящ за мазната ми кожа, лъщя, дори и запечатана с две пудри, за съжаление тук не мога да дам алтернатива, която исктински харесвам, ползвала съм бб и сс кремове на Garnier и Nivea и те също много лъщят, дори и когато са за мазна кожа, може би ще дам шанс на Lumene, когато приключа с Мишата. Молив за вежди - пробвала съм моливи, сенки и помади за вежди и почти нищо не ми допада, накрая ще си направя микроблейдинг и да мирясам. В момента съм с Nyx, Fill & Fluff, много лесно може да се прекали с него, четката става за разресване преди нанасяне, но не и след, защото просто събира продукта и веждите стават на петна. Научих се да се оправям с него, но като цяло не е много лесен за работа, като пастел е и понякога веждите стават супер друг път ужасни. Ползвала съм помада за вежди на Revolution и първата опаковка беше супер, но с втората не се разбрахме, четката взимаше много продукт (съща Тонка ), а той засъхва бързо и трябва да се нанесе доста бързо, защото става на черти иначе. Автоматичният молив на Revolution е добре, но свършва сууупер бързо, аз не се гримирам всеки ден и въпреки това не знам дали и месец го ползвах, а и се чупи много лесно. Сенки за вежди, отново на Revolution, ок са, пак има време за научаване, като цяло стоят много ествествено, но не са много трайни. Честно казано доста дълго време ползвах молив за вежди на Golden Rose и си бях довволна препоръчвала съм го и на приятелки, за цената си е супер и свършва мноого бавно. Няколко неща за грижа за кожата, които не харесвам и такива които харесвам: Розова вода на Алтея Ораганикс, ползвам розова вода от няколко месеца и много ми харесва, ползвам я вместо тоник, не ми дразни и ми действа освежаващо, тази на Алтея мирише много хубаво, но аромата не се задържа и не дразни. Крем за лице на Revox, collagen amino acids + ha. Много приятен овлажняващ крем, попива бързо, не лепне, ползвам го на влажна кожа, след розовата вода, защото има хиалуронова киселина. Сестра ми обаче се обрина от него, та за много чувствителни кожи не знам дали е ок, но то и хиалуроновата киселина си има специфики на нанасяне, та може и то това да е. Маска с Хималайски въглен от body shop. Много приятна маска, правя я веднъж седмично, кожата става гладка, почиства добре, е, не върши чудеса, но е приятна глезотия. Mudmasky Aftermask Vitamin Serum, ползвам го след почистващи маски, оставя кожата много нежна и хидратирана, падна ми се от някаква кутия, гледам че на редовна цена е безбожно скъп, но наистина е хубав продукт. The Ordinary, Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres - исках да ползвам нещо с витамин Ц, защото ми остават петна от пъпки мого дълго време и се спрях на този доста концетриран крем. Нанасям го над овлажняващ крем, защото е силен и се усеща леко пощиване, но това е нормално и не ме притеснява. Консистенцията обаче е ужасна. Все едно си мажа олио със сода, не попива бързо и прави кир ефект. Готова съм да изтърпя това, ако имаше ефект, но за съжаление такъв не виждам, след като го приключа, ще се насоча към серум. Това беше моят дълъг и непоискан чаршаф с мнения за бяла и декоративна козметика, имам и още мнения, но постът вече и без това е прекалено дълъг
|
|
|
Козметика
Apr 17, 2022 12:50:47 GMT 2
via mobile
Post by sunn on Apr 17, 2022 12:50:47 GMT 2
Komkama, сериозно ли са спрели Unlimited? Това ми е най-любимата спирала, мен също Тонка ме инфлуесна за нея. 😂 Сега взех за проба Air volume на Loreal, но не ми харесва толкова, колкото Unlimited. 😩
|
|