|
Козметика
Oct 2, 2022 10:48:39 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Oct 2, 2022 10:48:39 GMT 2
От къде вземаш на бройка ампулите на ревалид?
|
|
|
Козметика
Oct 2, 2022 11:14:45 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 2, 2022 11:14:45 GMT 2
Във Варна ги купувам от аптека “Марешки”, която се намира срещу ДМ на кино Тракия. От къде вземаш на бройка ампулите на ревалид?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 4, 2022 15:28:39 GMT 2
Да похваля новата серия шмпоани на Балеа, имам този с масло от авокадо и манго-много добре измива, косата е мекичка и ухае приятно. Забравих да сложа балсама от същата серия, заплеснах се в мисли под душа :Д Преди това бях със серията на Дори, Златен еликсир-шампоан, маска и пептиден серум. Остана ми да доизхабя маската и серума.
Да се оплача-замених измивния гел на Сераве за нормална/комбинирана с този със салицилова к-на. Появи ми се залющване по брадичката, носа и в единия край под долната устна раздразнения, че и малки ранички. Не съм ползвала крема на Ла рош, за да не предобря,за първи път кожата ми реагира по този начин.
Да похваля и крема на Лумене от серията Класико, за хидратиране на кожата-попива бързо, не мазнее, не лепка,хидратира добре, но е малко по-парфюмиран.
С крема на Биотрейд не се спогодихме-много ми лъщеше кожата.
Иска ми се да пробвам Wet n wilde tinted hydrator, да сменя малко Мишата, че нещо тежък ми идва,а и ползвам само нея вече от нз колко време, някой да има отзиви?
|
|
|
Post by ☀ on Oct 5, 2022 8:35:00 GMT 2
Аз пък точно си търся измиващ продукт със салицилова киселина. В дните, в които чувствам кожата си по-замърсена от градските условия ми харесва ефекта на почистване. Макар да имам много измивни продукти този на CeraVe бих го пробвала. Ама не за ежедневна употреба де, изсушаване ще има. Пробвай крем със серамиди, за да ти се възстанови по-бързо кожата
|
|
|
Козметика
Oct 5, 2022 10:19:38 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by Deleted on Oct 5, 2022 10:19:38 GMT 2
Благодаря за съвета!
|
|
|
Козметика
Oct 5, 2022 18:20:50 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Oct 5, 2022 18:20:50 GMT 2
Здравейте, момичета! Някоя от вас ползвала ли е скраб/ексфолиант за скалпа? Чудя се дали да купя този на Керастаз, който е подходящ за мазен скалп и събирам мнения.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Oct 5, 2022 19:55:17 GMT 2
Аз веднъж седмично използвам ексфолианта за скалп на Sephora вече четвърти месец. Почиства много добре и дълбоко, не ми изсушава скалпа и не ми го раздразнява. Имам чувствителен скалп, склонен към омазняване. Много е икономичен, сигурно поне за година напред ще ми стигне Други такива продукти не съм ползвала.
|
|
|
Post by noclue on Oct 5, 2022 23:56:52 GMT 2
Аз пък точно си търся измиващ продукт със салицилова киселина. В дните, в които чувствам кожата си по-замърсена от градските условия ми харесва ефекта на почистване. Макар да имам много измивни продукти този на CeraVe бих го пробвала. Ама не за ежедневна употреба де, изсушаване ще има. Пробвай крем със серамиди, за да ти се възстанови по-бързо кожата Този е страхотен: www.cultbeauty.co.uk/the-inkey-list-salicylic-acid-cleanser-150ml/12208002.htmlИзползвам ежедневно, само вечер и като втора стъпка, ако съм била с грим. Не изсушава кожата ми, не дразни, разтърквам около 30-60 сек и след това кожата ми се усеща много гладка. Днес си поръчах 4та опаковка, а го ползвам активно от над 2 години, много е икономичен.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 6, 2022 7:58:30 GMT 2
Аз пък точно си търся измиващ продукт със салицилова киселина. В дните, в които чувствам кожата си по-замърсена от градските условия ми харесва ефекта на почистване. Макар да имам много измивни продукти този на CeraVe бих го пробвала. Ама не за ежедневна употреба де, изсушаване ще има. Пробвай крем със серамиди, за да ти се възстанови по-бързо кожата Този е страхотен: www.cultbeauty.co.uk/the-inkey-list-salicylic-acid-cleanser-150ml/12208002.htmlИзползвам ежедневно, само вечер и като втора стъпка, ако съм била с грим. Не изсушава кожата ми, не дразни, разтърквам около 30-60 сек и след това кожата ми се усеща много гладка. Днес си поръчах 4та опаковка, а го ползвам активно от над 2 години, много е икономичен. Точно такова нещо си търся ! Виждам, че има и цинк в състава, което прави комбинацията чудесна точно за след грим или тежка слънцезащита. А на CeraVe опаковките от по 236мл ме плашат, много ми идва, а преди срещах и малки по 100мл опаковки. Благодаря за препоръката noclue
|
|
|
Козметика
Oct 6, 2022 9:05:00 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by Deleted on Oct 6, 2022 9:05:00 GMT 2
Забравих да споделя-Понеже спряха вноса/производството на Селсън Блу, бях се обърнала към вас за съвет, та взимахме, пробвахме, разнообразявахме, комбинирахме и беше ок положението(за мм ставаше въпрос) и един ден попаднах на бг "имитацията" на Селсъна - Regal Selson(зелената версия) със селенов сулфид . Струва около 6-7 лв, но вече над месец мм го тества и няма никакви проблеми. По принцип след 3-4 миене веднага си проличава дали е ок шампоана за него.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Oct 6, 2022 9:32:57 GMT 2
Здравейте, момичета! Някоя от вас ползвала ли е скраб/ексфолиант за скалпа? Чудя се дали да купя този на Керастаз, който е подходящ за мазен скалп и събирам мнения. Аз използвам този на The body shop www.thebodyshop.bg/kosa/shampoani/eksfolirasht-shampoan-chaeno-darvo-3298Много ми харесва, почиства и освежава. Използвам го по-рядко, около веднъж в месеца. Мислех и за този на Сефора, но пазарувам онлайн и ми беше по-удобно да си взема от сайта на The body shop.
|
|
|
Post by fine on Oct 6, 2022 12:19:01 GMT 2
Искам да похваля един продукт, който наистина помага на тънката ми и бързо цъфтяща коса да се запази живнала в краищата и да се разресва безпроблемно. Ухае също страхотно и не очаквах, че ще ми помогне толкова, защото съм ползвала доста скъпи маски и ефектът не е бил нещо особено, но тази маска наистина ми се отразява супер! www.zlatnaribka.com/zlatna-maska-za-silno-iztoshtena-kosa-250-ml-loreal-professionnel-absolut-repairИ друг продукт, към който имах големи очаквания и надежди, но уви на мен лично не ми помогна, дори ми влоши ситуацията с омазняването на косата. Прочетох доста добри коментари в сайта на Златка Рибка за него и по описанието "за обем и тънка коса" се води перфектен за моята бързо омазняваше се коса, но... още на 2рия ден косата ми е мазна и зализана, все едно от 10 дена не съм я мила. Не мога да разбера къде е проблемът, мия я два пъти, изплаквам добре, не слагам твърде много от шампоана, но няма подобрение. Мисля, че безсулфатните и шампоаните с по-малко химия ми се отразяват по-добре от тези силните. Също така ми мирише малко на препарат за под. Ще продължавам да го пробвам, може да си има специален чалъм. www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-obem/shampoan-za-obem-lakme-body-maker-300-ml
|
|
|
Post by offthegrid on Oct 6, 2022 12:50:02 GMT 2
Здравейте, момичета! Някоя от вас ползвала ли е скраб/ексфолиант за скалпа? Чудя се дали да купя този на Керастаз, който е подходящ за мазен скалп и събирам мнения. Аз го ползвам и съм страшно доволна, този на Briogio също ми допада.
|
|
|
Козметика
Oct 8, 2022 14:17:49 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 8, 2022 14:17:49 GMT 2
|
|
|
Козметика
Oct 8, 2022 22:38:00 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Oct 8, 2022 22:38:00 GMT 2
Втората маска е страхотна! Успява да хидратира моята гъста и чуплива коса, икономична е, така че и аз я препоръчвам. В крайна сметка реших да си купя скраба за скалп на Сефора. Малко по-едри са частиците и се притеснявах дали ще успея да ги изплакна, но с малко повече усилия успях. Не виждам някакъв ефект след първото ползване, но с времето ще видим. Смятам да го използвам веднъж на две седмици, а не всяка седмица, както е указано.
|
|
|
Козметика
Oct 12, 2022 12:01:46 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Deleted on Oct 12, 2022 12:01:46 GMT 2
Споделям няколко празни опаковки на продукти, от които останах доволна и си купих отново. Серум с хиалурон на Mixa. Използвам от края на пролетта в комбинация с дневния крем Pure skin на Biotrade. Преди си купувах хиалуроновия серум на Vichy 89 Mineral, който е на двойна цена, а като състав Mixa е по-добър. remedium.bg/miksa-expert-serum-hyalurogel-30ml-064296/pНощния крем на Алверде с Q10. До сега не съм попадала на по-подходящ крем за кожата ми, който да хидратира, да не образува себум и кир ефект. Минала съм през Avene, Farmona, Apivita, Lumene, Balea, Nivea и какво ли още не. www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-noshten-krem-q10-p4058172229633.htmlБалсамите за устни на Алверде, които са като вазелин. Страхотни са, особено през студените месеци. www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za-ustni-s-morski-zarnastets-p4058172893629.htmlНе оставам без флоралните води на Zoya goes pretty. Използвам всеки ден, след като измия лицето си. Както съм споделяла често, следя Гала и прилагам много от съветите й. Един от тях е, че не е добре да нанасяме директно след измиване с вода от чешмата продуктите за лице, а от чешмяната вода, кожата се изсушава. Заради твърдата вода е по-удачно да мием лицето си с минерална вода или да напръскаме след това с флорална вода. На мен ми е трудно с минерална вода, защото трябва да си наливам от шише и предпочитам втория вариант. remedium.bg/zoya-goes-pretty-bio-rozova-voda-za-vsyakakav-tip-kozha-h400-ml-146575/premedium.bg/zoya-goes-pretty-bio-lavandulova-voda-h400-ml-145156/pDoori honey therapy До скоро не се предлагаше на българския пазар шампоана от тази серия, който този месец е намален в Ремедиум и си взех. Както и маската (която съм купувала 5-6 пъти), така и шампоанът се оказа много добро попадение. До сега не съм била разочарована от продукт на марката. remedium.bg/doori-medena-terapia-shampoan-500ml-059659/premedium.bg/doori-honey-profesionalna-maska-za-kosa-s-argan-i-pchelno-mlechitse-h150-ml-138244/pBalea professional glossy braun Цялата серия много ми харесва. За цената си е направо wow. Ефектът й е като за професионални продукти, в които един продукт е на цената на всички от тази марка. www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-shampoan-za-kosa-glossy-braun-p4058172637070.htmlwww.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-shampoan-za-kosa-glossy-braun-p4058172637070.htmlwww.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-maska-za-kafyava-kosa-p4058172879623.html
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2022 13:13:34 GMT 2
|
|
|
Козметика
Oct 12, 2022 18:36:32 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Deleted on Oct 12, 2022 18:36:32 GMT 2
|
|
|
Post by lon on Oct 12, 2022 18:43:59 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2022 18:49:33 GMT 2
Ion, на тази пяна така й се чудя. Фризьорката ми я използва, четох и положителни коментари, но все не се наканвам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2022 9:22:30 GMT 2
Чудя се и ще съм ви благодарна ако някой сподели отзив:Харесала съм си слънцезащитен крем на Bioderma Photoderm, но не знам кой да взема - Aquafluide или просто Creme.
Видях, че са пуснали на пазара нови прудукти на Cerave : 1.Крем за лице - Blemish control хидратитащ гел, с алфа и бета хидр. киселини. Може да заменя Ла рош и да пробвам. 2.Resurfacing retinol - овлажняващ серум
|
|
|
Post by tiberia on Oct 14, 2022 12:41:52 GMT 2
Здравейте, искам да ви препоръчам една дезодорант против изпотяване на Балеа. Очудена съм, че върши доста добра работа, имайки предвид цената си. prikachi.net/image/7F032E14-A312-4802-BE75-FCF61F7730D6.8B5rUOПо принцип ползвам единствено део рол-оните на Биобаза, защото само с тях нямам изпотяване и неприятна миризма. Пробвала съм и други дезодоранти и ролони и за сега само тези два продукта вършат добра работа.
|
|
|
Козметика
Oct 16, 2022 3:37:14 GMT 2
via mobile
Post by abinem on Oct 16, 2022 3:37:14 GMT 2
Чудя се и ще съм ви благодарна ако някой сподели отзив:Харесала съм си слънцезащитен крем на Bioderma Photoderm, но не знам кой да взема - Aquafluide или просто Creme. Видях, че са пуснали на пазара нови прудукти на Cerave : 1.Крем за лице - Blemish control хидратитащ гел, с алфа и бета хидр. киселини. Може да заменя Ла рош и да пробвам. 2.Resurfacing retinol - овлажняващ серум Може ли да споделиш мнение след време за новите продукти ? ☺️ Интересни звучат
|
|
|
Козметика
Oct 16, 2022 20:11:25 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 16, 2022 20:11:25 GMT 2
*Продукти.. ся го виждам. Ще споделя Ползвах слънцезащита на Юсерин, не се пекох много, но се появиха малки петна по носа, наййс.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 18, 2022 12:31:06 GMT 2
Момичета, препоръчайте крем/олио, нещо силно овлажняващо за тяло. Забелязах че кожата на краката ми е много суха, до сега използвах на Нивеа CHERRY BLOSSOM & JOJOBA OIL, но явно не ми се отразява вече добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Oct 18, 2022 14:01:53 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 18, 2022 14:01:53 GMT 2
Криси, в момента съм пълна с лосиони за тяло на най-различни марки. Този на Нивеа го изполвах преди години, но не бях очарована, иначе има хубав аромат. Лосионите на Mixa и Barnängen използвам най-често. Червената опаковка на Микса, който се води Extra rich body lotion CICA REPAIR е най-добрия вариант за зимата. Тогава и моята кожа е много суха и използвам предимно него. remedium.bg/mixa-cica-repair-intenziven-losion-za-tyalo-za-suha-i-napukana-kozha-s-5-urea-i-pantenol-h400-ml-150213/pИзползвам само олиото на Микса за почистване, което изобщо не пресушава. За сметна на повечето продукти, които изсушават кожата, бебешкото им олио използвам от години и не бих заменила за друг душ гел.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 18, 2022 14:09:43 GMT 2
Момичета, препоръчайте крем/олио, нещо силно овлажняващо за тяло. Забелязах че кожата на краката ми е много суха, до сега използвах на Нивеа CHERRY BLOSSOM & JOJOBA OIL, но явно не ми се отразява вече добре. Sent from my iPhone using Tapatalk Това ще облекчи състоянието, за без пари От серията има и измиващ продукт мисля, но за лосиона гарантирам, че спасява в много сух период на кожата (и като цяло урея между 5 и 15% ). Иначе съм за Bioderma Atoderm Intensive крем, там с най-голямата опаковка решавам проблема за зимата. www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-losion-za-tyalo-sofortpflege-milch-15-urea-2-v-1-p4058172830747.html
|
|
|
Post by Deleted on Oct 18, 2022 17:07:13 GMT 2
Блгодаряяя, както винаги най-добрите анти-инфлуенЦърки са тук. 🤭 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Oct 19, 2022 21:28:37 GMT 2
via mobile
Post by lon on Oct 19, 2022 21:28:37 GMT 2
Момичета ,препоръчайте ми хубава очна линия тип писец,която мога да намеря в Лили или ДМ 😊
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2022 22:00:04 GMT 2
|
|