|
Post by Harmless Breeze on Oct 19, 2022 22:07:57 GMT 2
|
|
|
Post by smurfina on Oct 21, 2022 20:57:08 GMT 2
Момичета, можете ли да ми препоръчате козметик в София, който прави различни процедури за лице, има хубава техника и познава парите? По принцип ходя при една жена в Пловдив, но ми е много трудно, защото тя не работи събота и неделя, а определено имам нужда от по-често почистване
|
|
|
Козметика
Oct 22, 2022 8:58:58 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Oct 22, 2022 8:58:58 GMT 2
Смърфи, може ли да ми драснеш при коя жена ходиш в Плд, не обичам да ми пипат лицето чужди хора, но ми се ще да пробвам ?
Аз да си напиша, може да съм полезна на някого: Wet n wilde tinted hydrator-много ми харесва как стои на кожата,водниста консистенция,леко до средно (с наплъстяване) покритие, не се изтрива много през деня,не лъсвам бързо(със смесена кожа съм), стои естеатвено на моята кожа. Недостатъци-дори и цвят Fair ми е леко тъмен, а Porcelain не го внасят.За лек ежедневен грим става.
Червила на същата марка Megalast high-shine lip color в цветове Rose and slay/Mad for Mauve - пигментирани, меки(може да се килнат, отчупят при натиск),мазнички, но много приятни за нанасяне, не много издържливи на моите устни. Много ми харесват цветовете.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2022 9:09:50 GMT 2
Вчера си взех измиваният крем на Cerave: www.cerave.bg/hawnte-npoayktn/noynctbahe/xnapatnpaw-nemnbaw-kpemИ нямах търпение вечерта да го изпробвам, чувала съм само хубави коментари за него, на лицето си имах ФД, хайлайтър и спирала, интересна консистенция има и седи едно леко мазничко, до тук добре, на първото слагане видях, че спиралата не е изчистена добре и сложих втори път, уж се справи, но след като излязах от банята и като минах с тампон ФД ми беше по лицето иии нещо не останах много очарована от този факт. Влязах и го измих с пяната на Балея, която ползвах до сега. Та да се допитам до вас, първо прочетох на опаковката, че не е хубаво да се използва за околоочният контур, а уж е за лице и тяло? И второ вие доволни ли сте как измива грима или просто трябва първо да се мина с мицеларна вода и после в банята с него?
|
|
|
Post by noclue on Oct 22, 2022 17:16:43 GMT 2
Криси, този измивен крем е слабичък, за да почисти грим, по-добре го използвай или като втора стъпка (като първата да ти е измивно олио или балм, които да разтворят грима), или ежедневно, когато не си носила грим или тежка слънцезащита.
|
|
|
Козметика
Oct 22, 2022 18:28:51 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Oct 22, 2022 18:28:51 GMT 2
На мен този ми щипе на очите, а по принцип не са ми чувствителни. За мен си е чист душ гел за тяло това.
|
|
|
Post by sunn on Oct 23, 2022 17:25:43 GMT 2
|
|
|
Козметика
Oct 26, 2022 13:55:48 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by tiberia on Oct 26, 2022 13:55:48 GMT 2
Момичета, препоръчайте крем/олио, нещо силно овлажняващо за тяло. Забелязах че кожата на краката ми е много суха, до сега използвах на Нивеа CHERRY BLOSSOM & JOJOBA OIL, но явно не ми се отразява вече добре. Sent from my iPhone using Tapatalk Това ще облекчи състоянието, за без пари От серията има и измиващ продукт мисля, но за лосиона гарантирам, че спасява в много сух период на кожата (и като цяло урея между 5 и 15% ). Иначе съм за Bioderma Atoderm Intensive крем, там с най-голямата опаковка решавам проблема за зимата. www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-losion-za-tyalo-sofortpflege-milch-15-urea-2-v-1-p4058172830747.htmlИнфлуенснах се и взех този лосион с уреа и съм доста доволна! Наистина хидратира сухите ми и белещи се крака, бързо попива сравнено с други, които стоят мазно на кожата, няма натрапчива миризма, която дразни. Чак да не повярваш, че струва 4лв. Иначе аз ползвам на Юсерин с уреа, но ефекта е същия и мисля да не се харча 30+лева вече. Взех и един околоочен гел на Алверде с Q10. Загледах и този на Балея с Q10, който е препоръчан тук в темата, ама този на Алверде ми се стори с по-добър състав. Все още нямам впечатления - по-водниста текстура има, на гел, а не на крем. Ще тествам и ще кажа какво мисля. Някой ползвал ли го е? www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-q10-gel-za-ochi-bio-greypfrut-bio-morski-zarnastets-p4058172229671.html
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 11:13:49 GMT 2
tiberia, не съм използваме този околоочен, но използвам нощния крем от същата серия и не го заменям за нищо. Открих го в началото на лятото и е страхотно попадение. На втора опаковка съм, но спирам с него за няколко месеца, докато дам още един шанс на Мелабел (Биотрейд). Дневният не съм го пробвала, защото няма фактор, а намирам за доста безсмислено да нанасям два крема сутрин - един с фактор и един без.
Използвам нощния крем като трета стъпка след измиване на лицето. Първата е лавандулова вода, втората е нощния флуид на Биотрейд (от серията pure skin) и след това крема. Правя си бързия масаж на Гала с него и кожата ми е супер.
|
|
|
Козметика
Oct 29, 2022 11:52:54 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Oct 29, 2022 11:52:54 GMT 2
Вече пробвах всички продукти и бих казала, че май ми идва леко тежка серията. Вероятно е за по-суха кожа, а моята е нормална към комбинирана. От всички нощния ми е най-тежък; между серума и дневния крем не мога да реша кое от двете е по-тежко; и най-добре ми идва околоочния гел като консистенция, защото не го усещам на кожата. Ще видя зимата как ще се представят в студеното време.
Извинявам се за спама тези дни, но просто много обичам козметика и влязох в серия нещо сега😅
Търся си дневен крем с фактор 20-30, да попива лесно в кожата. Харесвам нощния флуид на биотрейд като консистенция пример. В момента имам дневния крем против червенини с фактор 30 на биотрейд, харесва ми (макар и той да е една идея лепкав на кожата), но искам да разнообразя.
|
|
|
Козметика
Nov 1, 2022 12:04:21 GMT 2
via mobile
Post by gorgeous on Nov 1, 2022 12:04:21 GMT 2
tiberia, не съм използваме този околоочен, но използвам нощния крем от същата серия и не го заменям за нищо. Открих го в началото на лятото и е страхотно попадение. На втора опаковка съм, но спирам с него за няколко месеца, докато дам още един шанс на Мелабел (Биотрейд). Дневният не съм го пробвала, защото няма фактор, а намирам за доста безсмислено да нанасям два крема сутрин - един с фактор и един без. Използвам нощния крем като трета стъпка след измиване на лицето. Първата е лавандулова вода, втората е нощния флуид на Биотрейд (от серията pure skin) и след това крема. Правя си бързия масаж на Гала с него и кожата ми е супер. adelina, имаш предвид нощния крем на Алверде с Q10, нали? 😊
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 16:23:24 GMT 2
Да, точно той. Онзи ден отидох да се запася с още една опаковка в ДМ. Наистина съм много доволна.
Купих си и един доста интересен крем на Алверде, който се води прецизиращ и в шишенцето има малки сверички.
|
|
|
Козметика
Nov 9, 2022 20:59:05 GMT 2
via mobile
Post by lon on Nov 9, 2022 20:59:05 GMT 2
Момичета ,Зорница беше препоръчала измивен гел на марката на Лили ,но не се сещам кой точно..Може ли малко помощ ,благодаря! 😊
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Козметика
Nov 9, 2022 22:06:21 GMT 2
via mobile
Post by Daviz on Nov 9, 2022 22:06:21 GMT 2
Кой е cc крема на Миша който препоръчвате в другата тема ? Линк може ли ? Аз да препоръчам лепенките за пъпки на vzk. Единствените от които дъщеря ми е доволна. shop.lillydrogerie.bg/30br-528424
|
|
|
Post by Deleted on Nov 9, 2022 22:23:17 GMT 2
СС кремът е на Лумене и повечето мнения са негативни, а кремът на Миша е ББ и е ето този: remedium.bg/misha-krem-bb-light-beige-21-20ml-066688/pИмам новата и старата формула, и двете ми харесват, новата една идея повече, но не се предлага навсякъде. Старата формула има също и в Лили, и ДМ.
|
|
|
Post by veereto on Nov 10, 2022 8:29:47 GMT 2
Момичета ,Зорница беше препоръчала измивен гел на марката на Лили ,но не се сещам кой точно..Може ли малко помощ ,благодаря! 😊 Ето този е shop.lillydrogerie.bg/za-lice-100-mlАз си го взех за проба и много ми хареса. Измива ми лицето , но не пресушава кожата, а при мен това много рядко се случва. Вече съм на втора опаковка.
|
|
|
Козметика
Nov 10, 2022 16:15:10 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by tiberia on Nov 10, 2022 16:15:10 GMT 2
Момичета ,Зорница беше препоръчала измивен гел на марката на Лили ,но не се сещам кой точно..Може ли малко помощ ,благодаря! 😊 Ето този е shop.lillydrogerie.bg/za-lice-100-mlАз си го взех за проба и много ми хареса. Измива ми лицето , но не пресушава кожата, а при мен това много рядко се случва. Вече съм на втора опаковка. При мен ли е проблема, линка не се отваря 😞 Може ли да споделиш името на гела
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2022 16:41:47 GMT 2
|
|
|
Козметика
Nov 10, 2022 18:25:45 GMT 2
via mobile
Post by booky on Nov 10, 2022 18:25:45 GMT 2
Момичета, скоро виждали ли сте някъде спиралата на Maybelline Total Temptation? Никъде не я откривам... Тъкмо си намерих "моята спирала" и май взеха, че я спряха... 😥🥴
Ако някой я е ползвал и е заменил със сходна, ще съм много благодарна на препоръки. Миглите ми са къси и прави и намирането на спирала, която да ги удължава и да придава обем, без да изглежда, че имам паяци на очите, е направо невъзможно. Последно си купих Bambi eye на Loreal. Миглите ми стават много твърди, което не ми харесва. Придава обем, но никаква дължина.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2022 18:33:38 GMT 2
|
|
|
Козметика
Nov 10, 2022 18:48:53 GMT 2
via mobile
Post by booky on Nov 10, 2022 18:48:53 GMT 2
Благодаря ти много, Ади, но търся версията, която не е водоустойчива(пропуснах да спомена, ето тази makeup.bg/product/365604/ ). Погледнах в този сайт, но е изчерпана и там.
|
|
|
Post by smurfina on Nov 10, 2022 20:03:52 GMT 2
|
|
|
Post by booky on Nov 10, 2022 22:35:34 GMT 2
Благодаряя, Смърфи. Супер сте момичета.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 11, 2022 10:01:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2022 13:48:08 GMT 2
Момичета, ако някой има интерес за домашни маски, Гала има предизвикателство за красива кожа, като в профила на galasecrets има чудесни домашни маски. Направих 2 от тях и много ми харесаха.
В Ремедиум този месец продуктите на Микса са с голямо намеление. Напълних кошницата с много неща. Това е единствената марка, от която каквото и да използвам, оставам доволна и купувам пак, и пак.
В Sopharmacy има -15% намаление на Biotrade Pure Skin. В сайта доста от продуктите не са налични, но си взех дневния крем и нощния флуид от физически обект. Имат и опция за намаление на продукти с Кауфланд карта.
|
|
|
Post by /*/ on Nov 13, 2022 10:38:11 GMT 2
Аз идвам да споделя, че миналата седмица Николета Лозанова имаше 50% намаление на нещата от сайта си. Поръчах си и съм доволна. Матовите червила са трайни, но леко изсушаващи, гланца е страхотен, молива за устни също е много хубав. Сега гледам, че пак има прилично намаление, пускам ако на някоя и е интересно може да хвърли едно око. nlbeauty.bg/dylgotrajni-techni-matovi-chervila/
|
|
|
Козметика
Nov 17, 2022 15:29:22 GMT 2
via mobile
Post by lon on Nov 17, 2022 15:29:22 GMT 2
Пак ще се обърна към вас за помощ 😁 Търся си хубава пинсета..Моята е +10 годишна ,съвсем обикновена черна ,метална ..купувала съм я от някакво гаражче за 1лв! През годините съм пробвала други ,но никоя не ми е била удобна...Вие какви ползвате?
|
|
|
Козметика
Nov 17, 2022 17:41:34 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by Deleted on Nov 17, 2022 17:41:34 GMT 2
Ion, само тези, които си описала си купувам и аз. Малките магазинчета за левче, там ги намирам. Без да съм груба, колкото по-обикновено е магазинчето, по-голям шанс има да продават точно такива. Купувала съм на Солинген, на Магнум и какви ли още не от аптеки и дрогерии, но не ми вършат същата работа като черните от левчето.
Ще изкажа и едно негативно мнение. Убеждавам се всеки път, че когато купя различен душ гел или лосион за тяло от тези на Микса, почти винаги е разочарование. Не съм купувала по-добър измиващ продукт от душ олиото им (оранжевата опаковка). Пробвала съм La rosh, Avene, Balea, Yves rocher и какво ли още не, но по-добро от Микса за моята кожа, не съм открила. Видях в Кауфланд преди време душ гелове на Ziaja и взех един с Купуасу. Опаковката е кафява, какъвто е и самия душ гел. От 6-7 дни всеки ден си обличам много трудно дънки/панталони/клинове… Кожата ми е много странна, като мазна, но не точно. Чудех се от какво е и после видях, че на опаковката пише “създава мек кадифен филм”. Реално след баня кожата се усеща неизплакната, а на другия ден отново стои като мазна/лепкава и тесни дрехи се обличат трудно.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Nov 23, 2022 13:57:50 GMT 2
Момичета, някоя ползвала ли е продуктите на Parusan и Revalid за косопад? Косата ми е доста оредяла и при всяко къпане и ресане е някакъв ад, а и без това е тънка, тъмна и права... В момента в аптеките има интересни промоционални пакети на тези марки и се чудя дали и коя да пробвам, защото отделно на косопада, скалпът ми е много чувствителен и трудно се разбира с каквито и да е козметики 😂
|
|
|
Козметика
Nov 23, 2022 19:25:23 GMT 2
via mobile
kot likes this
Post by lon on Nov 23, 2022 19:25:23 GMT 2
От ампулите на Ревалид аз не останах доволна ,нямаха никакъв ефект върху моята коса..
|
|