|
Козметика
Dec 28, 2022 18:17:05 GMT 2
via mobile
Post by booky on Dec 28, 2022 18:17:05 GMT 2
И аз не виждам нещо особено в повечето продукти на The body shop, за да давам толкова пари за тях. Но пък имат един течен пилинг с витамин C, който е вълшебен. Много добре премахва мъртвата кожа. Наистина не съм ползвала по-добър.
|
|
|
Козметика
Dec 28, 2022 18:31:38 GMT 2
via mobile
Post by ladyinred on Dec 28, 2022 18:31:38 GMT 2
На Дъ боди шоп съм ползвала различни продукти - крем за тяло, масло за тяло, крем за ръце, дезинфектант, душ гел, измивен гел - нищо особено. Единственото, което съм си купувала повече от веднъж, е четката им за нанасяне на маски. Сууупер удобна с хубави косъмчета е. Това е четката, ако някой се интересува: www.thebodyshop.bg/chetka-za-nanasqne-na-maska-za-lice-3-1186
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 19:04:46 GMT 2
Няколко пъти съм влизала в магазина на The body shop и не съм оставала впечатлена, първо че като разфасовки са им много малки продуктите и второ цената е доста скъпа и реално каквото е подходящо за моята кожа те го нямат. Техните неща са доста парфюмирани и нямат толкова голям избор за чувствителна и алергична кожа и затова съм се отказвала да влизам вече там.
|
|
|
Козметика
Jan 2, 2023 13:25:56 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Jan 2, 2023 13:25:56 GMT 2
Тъкмо сега си търсех четка за маски и се колебаех между няколко варианта, благодаря.
Лейдис,,реших да си правя маникюр вкъщи, тъй като нямам време за часове,,да вися по салони, а и съм чувала,че било доста успокоително.
Насочете ме към любими видеа/акаунти, вие как се самообучихте, кои неща купихте?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 13:41:33 GMT 2
За видеа - не съм гледала, но си правя маникюра от дете. Съветът ми е да гледаш маникюристки рускини. По мое мнение няма по-добри от тях. Има видеа за оформяне, рисуване и лакиране. В ютуб сигурно също има, аз откакто има инстаграм гледам само там. Почистване на ноктите - препоръчвам ти лакочистител без ацетон, но ако използваш лакове с брокат - тогава с ацетон. За избутване на кожичките има различни течности и кремчета, с които става лесно. Кожичките е препоръчително само да се избутват, но не и режат, защото така загрубяват. Инструменти за избутване има метални и дървени. Дървените са еднократни, а металните можеш да стилизираш след всяко използване. Подготовка - пили се само в едната посока. Моите пили са от Алиекспрес (черни с червена лента). Използвам такива от 10 години и не си купувам други. Стъклените пили също са хубави. Според формата на ръцете и пръстите можеш да избереш най-подходящата форма за ноктите. Важно е да избереш хубава основа за лака. Обикновено използвам на Ейвън 7в1 терапията, но от месец съм със заздравителя на Перфект (лилавия). Лакиране - лаковете за нокти като марка не са от голямо значение. Имам лакове по 15-20лв броя и такива за 1-2лв. Без значение от цената им, винаги издържат по 7-10 дни. Важното са основата и топ лака. Нанасям 2 слоя от лака, като предпочитам дебели четки, защото са ми по-удобни. Такива са четките на Golden rose, Aura, LLUMS и други марки. За декорация има много варианти - рисуване с четки и инструменти (моите са от Алиескпрес), печати, стикери и др. След това нанасям топ лак. Използвам винаги топ лака на Ейвън с гел ефект, него също от 10+ години. Но и в дрогериите има хубави топ лакове. Добре е да се лакират и ноктите отпред. Сега се сетих, че Елица имаше видео за маникюр. За гел лак не мога да ти дам съвети, защото ми е много анти и не си правя по ред причини.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 2, 2023 18:41:32 GMT 2
На мен ми се струва странно също, че всички са луднали по тях, а и цените им са доста дебели. Тези дни има -20% и реших да си взема един техен парфюм с череши. Още не съм го отворила и ползвала, затова нямам впечатление, но пак натурални продукти и то добри се продават в дрогериите на много по-ниски цени. Преди седмица бях в Лили и на касата имаше балсами за устни на Wooden spoon, които бяха 13лв…Има хубави продукти на доста по-приемливи цени отколкото в The body shop. Най-най-най-хубавият балсам, който някога съм ползвала е на WS. Беше в някоя Гудбокс кутия преди години и го ползвам почти всяка вечер преди лягане. Още не е свършил и само с него се чувствам, че нямам филм върху устните, а в същото време хидратира супер много. Имам чувството, че е безкраен, не знам кога ще свърши, но ако наистина държи толкова време, 13те лева си заслужават определено. Хубаво казваш, че се предлага в Лили, аз рядко влизам там и не знаех. Всеки друг балсам, който съм ползвала - на Балеа, на Микса, на Нивеа са ми оставяли филм на устните и не ми е било приятно. Някой беше питал преди време за Коледния Гудбокс. Нямах намерение да си го купувам, писала съм в другата тема, че вече не ме кефи маркетинга им, както и че преди като си взимах по-редовно, съм засичала продукти с изтичащ в идните 2-3 месеца срок на годност, което ми направи кофти впечатление тогава. Та, свекърва ми за Коледа ми подари... Коледния Гудбокс, който бях решила да не купувам. Отворих го, не съм отваряла продуктите, ама честно казано на прима виста не съм уау и няма нито едно нещо, което да нямам търпение да ползвам. И там има някакъв балсам за устни, да видим дали ще стигна до него. Имам спомен, че четох тук и за кафявия шампоан на Балеа. Купих си го и не видях сякаш някаква разлика, докато един ден ММ не ми каза: "Косата ти изглежда по-тъмна и лъскава." Което за мъж да го забележи, си е постижение, та явно наистина има ефект. Маската от същата серия в малката опаковка е супер, много жалко, че не я предлагат в по-голямо количество. Балеа са ми много любими, почти нямам разочарования от марката - за коса, за лице, доволна съм от повечето неща, които съм пробвала.
|
|
|
Козметика
Jan 2, 2023 20:20:32 GMT 2
via mobile
Post by Почти безобидна on Jan 2, 2023 20:20:32 GMT 2
Момичета, търся шампоан и маска за боядисана коса. Червенокоса съм от много години, но както знаете цвета пада бързо, въпреки натрупването. Иначе съм с мазни корени. Има ли такова чудо, което да измива без да сваля много от боята или пък маска, която поддържа блясъка и цвета?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 21:15:40 GMT 2
Марче, ако не си пробвала балсама от серията за брюнетки, препоръчвам ти го с 2 ръце. Бях малко предубедена, защото очаквах да е доста по-слаб като ефект от маската, но се оказа страхотен. Цяло лято изкарах с тази серия и спрея за слънце пак на Балеа профи. В момента всички са откачили по серията Плекс, която е двойник на Олаплекс. В Германия се купува като топъл хляб и на много места е изчерпана, а в България досега са пуснали само серума от серията. Купих си го, но още не съм го използвала. Надявам се да доживея да го използвам с цялата серия.
|
|
|
Post by madeline on Jan 3, 2023 9:41:50 GMT 2
Прочетох и предишната страничка и давам отзив по въпроса за твърдите шампоани. Ползвала съм един от Гудбокс (поръчвах я от самото начало до миналата година без да пропускам месец, но страшно много се промени цялото усещане от кутията, вече е пълно с някакви измислени за кутии марки и за моята кожа почти нищо не пасва) - та, твърдото шампоанче беше ужасно, косата ми буквално скърцаше от него, ставаше адски суха и ме сърбеше скалпа, а аз съм с доста мазни корени, фин косъм, липса на обем и я мия всеки ден. Дадох шанс на Garnier с джинджифил и ми хареса страшно много, оставяше ми косата много мека, жива, не ми раздразни скалпа. Не съм пробвала другите два (с мед-пчелен восък и кокос-макадамия). Единствено не ми харесва, че дори в кутийка, за да не се мокри, пак при изсъхване на шампоанчето се получават едни пукнатини и се разделя на по-малки парчета, които не са много удобни за ползване. Купих този за проба www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-botanic-therapy-shampoan-za-tanka-i-iztoshtena-kosa-p3600542271066.html , но не ми допадна толкова. Искам да похваля тези червила www.dm-drogeriemarkt.bg/wet-n-wild-matovo-chervilo-megalast-matte-1111401e-skin-ny-dipping-p77802117328.html . Имам два цвята Skin-ny dipping и Mochalicious, нямат нищо общо с цвета на снимката в сайта. Много са издръжливи, много меки някак, с малко балсам не ми пресушават устните. Използвам от години балсам на Хималая с какаово масло.
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2023 10:14:52 GMT 2
via mobile
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 3, 2023 10:14:52 GMT 2
Madeline, може ли да покажеш как изглежда цвят Skin-ny dipping?
|
|
|
Post by madeline on Jan 3, 2023 10:45:24 GMT 2
Ванилия, това е най-реалният цвят, който успях да уловя. prikachi.net/image/8VnWNa С различни моливи стои по-розово или по- бежово/кафяво.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 3, 2023 11:46:33 GMT 2
И аз не виждам нещо особено в повечето продукти на The body shop, за да давам толкова пари за тях. Но пък имат един течен пилинг с витамин C, който е вълшебен. Много добре премахва мъртвата кожа. Наистина не съм ползвала по-добър. Пилингът е топ! Веднъж накарах моя приятел да го пробва и той остана сууупер впечатлен, гледам, че си го ползва редовно и без да му напомням. Според мен е подходящ за мазна/смесена кожа. Много харесвам и нощната маска от серията с Витамин Е, цяло лято изкарах с 2 слънцезащити на The Body Shop - от серията пак с Витамин Е и една срещу замърсявания с 50-ти фактор, допаднаха ми и пак бих си ги купила. Тези са ми любимите продукти на The Body Shop
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2023 13:05:34 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 3, 2023 13:05:34 GMT 2
Моят отзив за парфюма на The body shop - наистина не е траен. Взех си Japanese Garden Cherry Blossom, като ароматът много ми хареса, но не е особено траен. ММ ми подари преди месец без повод ето този парфюм на Burberry, който никога не бях пробвала, но много ми хареса. Имала съм My Burberry Black, но този ми харесва в пъти повече: www.notino.bg/burberry/london-for-women2006-parfjumna-voda-za-zheni/p-60004/
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 15:56:51 GMT 2
Вчера попаднах на новата серия на Микса, взех си мицеларната вода от Лили, от години използвам за мицеларна вода и крем за лице само на Микса и съм много доволна. Мисля да си взема и тонираният крем от новата серия, защото бб крема на Миша в последно време не ми се отразява добре на кожата. fb.watch/hPXg4a0AAB/Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 3, 2023 18:12:47 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 3, 2023 19:16:59 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2023 19:32:41 GMT 2
via mobile
Post by lon on Jan 3, 2023 19:32:41 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jan 3, 2023 20:10:48 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by booky on Jan 3, 2023 20:10:48 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jan 6, 2023 14:20:23 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 6, 2023 14:20:23 GMT 2
Околоочният на Cerave е с почти идентичен състав като крема за лице, само консистенцията е необичайна за такъв тип кремове, доста гъста. Чакам чудесата, които ще направи за тия пари 🤣
Крисинка, моля да споделиш ако си вземеш тонирния крем на Микса- как ти се струва, колко е покривен и всякакви твои впечатления. Луда съм на тема такива мазила.
|
|
|
Козметика
Jan 6, 2023 16:33:12 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 6, 2023 16:33:12 GMT 2
|
|
|
Козметика
Jan 6, 2023 16:59:43 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 6, 2023 16:59:43 GMT 2
Същият, в хърватският дм пише, че е леко оцветен, придава блясък на кожата и изравнява тена. Никъде няма инфо, показно, нито в ютюб, нито в нета, топъл, топъл..
|
|
|
Козметика
Jan 6, 2023 17:46:52 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 6, 2023 17:46:52 GMT 2
Намерих го за 14лв. с безплатна доставка от Нотино и му се чудя. Гледам, че е намален в Лили, но подозирам, че трябва да обикалям Лилитата в центъра на Варна, които са 4-5, за да си набавя…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 18:17:13 GMT 2
Околоочният на Cerave е с почти идентичен състав като крема за лице, само консистенцията е необичайна за такъв тип кремове, доста гъста. Чакам чудесата, които ще направи за тия пари 🤣 Крисинка, моля да споделиш ако си вземеш тонирния крем на Микса- как ти се струва, колко е покривен и всякакви твои впечатления. Луда съм на тема такива мазила. Взех си го, беше последният в магазина. Многооо леко е тониран, нямат цветове, но друго ме изненада мен, има блестящи частици. Още не съм го слагала, тъй като кожата ми е леко раздразнена тия дни. Има лек и много приятен аромат, има много лека и приятна текстура. Прикачвам снимки да видите цвета му и как седи размазан. prikachi.net/image/8nXWtnprikachi.net/image/8nXYWHprikachi.net/image/8nXfuT
|
|
|
Козметика
Jan 6, 2023 21:07:29 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Jan 6, 2023 21:07:29 GMT 2
Много ти благодаря!
|
|
|
Post by diamond on Jan 7, 2023 18:10:00 GMT 2
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от козметиката на Lierac и по-специално серията Lift integral? Днес чето едно интервю на д-р Мария Хаджийска от Дермаакт, в което тя много хвали точно нея.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 9, 2023 9:47:22 GMT 2
Аз да попитам моите доверени инфлуенсърки Наистина ли е толкова хубав този крем за коса на Mi amante, който не спира да ми се появява от всеки ъгъл? Не че имам нужда от още нещо, но бих се радвала да прочета реален отзив от използвала го дама.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 9, 2023 10:47:40 GMT 2
Аз да попитам моите доверени инфлуенсърки Наистина ли е толкова хубав този крем за коса на Mi amante, който не спира да ми се появява от всеки ъгъл? Не че имам нужда от още нещо, но бих се радвала да прочета реален отзив от използвала го дама. Ползвала съм го преди няколко години, когато не беше чак толкова популярен. На мирис го докарва, но на чудеса - не. Според мен е прехвален. Не, че е лош, но не е уау. Все пак зависи и от косата.
|
|
mon
Junior Member
|
Козметика
Jan 9, 2023 14:07:20 GMT 2
via mobile
Post by mon on Jan 9, 2023 14:07:20 GMT 2
Момичета,случайно да знаете за надежден сайт за проверка на срока на годност на козметика? Намерих checkfresh, но не съм сигурна дали е валиден. Проверих партидните номера на някои неща от дм и ми излиза,че са от 2015. Други неща на Ла рош, юриаж и сераве са в срок според сайта и се чудех дали проблемът е от дм,или от сайта.
|
|
|
Post by diamond on Jan 10, 2023 18:30:19 GMT 2
Момичета, от кои продукти за коса сте доволни? Може ли да споделите продукти за омазняващ се скалп, за тънка и фина коса, която е започнала да цъфти? Разглеждам сайта на Златна рибка, но не съм наясно с никоя от предлаганите там марки.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2023 18:38:22 GMT 2
Използвам продуктите на Доори вече няколко години и съм много доволна. Харесват ми също продуктите на Балеа Профи за брюнетки. Маските на Garnier hair food също много ми харесват. Купувала съм си профи серии от Лореал и Керастас, но не бях очарована така както съм от Доори. Затова спрях да давам пари за тестване на нови продукти и си карам на сигурно. Препоръчвам ти с 2 ръце Балеа Профи. Имат различни серии, каквото съм пробвала всичко е било супер попадение.
|
|