|
Post by veereto on Nov 24, 2022 8:24:23 GMT 2
Ампулите на Ревалид и аз ги бях използвала около 2 месеца, 3 пъти седмично, но не забелязах никаква разлика. Сега си взех един шампоан за косопад от Златна рибка, но за него е рано да дам отзиви.
|
|
|
Козметика
Nov 24, 2022 15:02:31 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Nov 24, 2022 15:02:31 GMT 2
При мен работят, в момента ги ползвам. Също харесвам шампоана на Дюкре
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2022 16:28:15 GMT 2
Миналата година си бях взела ампули Ревалид на бройка от аптека “Марешки” до Офис 1 (за момичетата от Варна). Купих 4-5 ампули и използвах след всяко измиване на почти изсушена коса, главата надолу и масажирайки. Имаше ефект при мен, хубави са. Тази година си взех ампули (12 броя) на Алфапарф, от които не видях ефект, ползвах всеки ден, дори да не мия косата си. Най-доволна съм от серума на Доори за косопад (Златен еликсир). Иначе си правя масажи на главата всеки ден с пръсти, дървена четка и гумен масажор. Преди къпане слагам за поне няколко часа смес от рициново масло с масло от репей, мента и розмарин.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2022 10:09:19 GMT 2
|
|
|
Козметика
Nov 26, 2022 11:33:23 GMT 2
via mobile
Post by tiberia on Nov 26, 2022 11:33:23 GMT 2
Миналата година си бях взела ампули Ревалид на бройка от аптека “Марешки” до Офис 1 (за момичетата от Варна). Купих 4-5 ампули и използвах след всяко измиване на почти изсушена коса, главата надолу и масажирайки. Имаше ефект при мен, хубави са. Тази година си взех ампули (12 броя) на Алфапарф, от които не видях ефект, ползвах всеки ден, дори да не мия косата си. Най-доволна съм от серума на Доори за косопад (Златен еликсир). Иначе си правя масажи на главата всеки ден с пръсти, дървена четка и гумен масажор. Преди къпане слагам за поне няколко часа смес от рициново масло с масло от репей, мента и розмарин. Кой точно серум имаш предвид, че излизат три различни в Гугъл? prikachi.net/image/F925AB27-DA89-46EB-B74A-D99D5CA41FD4.8lECYP
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2022 11:51:04 GMT 2
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 5, 2022 10:16:05 GMT 2
Момичета, отново се включвам с молба за препоръка за продукти за къдрава коса. Някой ми беше препоръчал лилавата серия на Елсев, но не сработи с моята коса. Много бухнала и безформеста остава въпреки продуктите. Много добре ми действаше на Керастас серията за къдрици, но цените са страшно високи в последно време + че ходя между 3 и 4 пъти седмично на плуване и трябва да си къпя косата редовно, въпреки че не е мръсна или мазна. Ако използвам техните продукти всеки път ще се разоря меко казано.
Търся си алтернативи, но най-вече нещо изпробвано и доказано. Косата ми е доста frizzy и това ми е основния проблем на който, се опитвам да намеря решение.
Благодаря предварително за препоръките.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2022 11:01:13 GMT 2
|
|
|
Post by booky on Dec 5, 2022 18:58:34 GMT 2
За анти фриз ефект ползвам термозащитен спрей на Lakme Teknia Frizz Control Protector. Имат цяла серия, но засега съм ползвала само спрея. Доста съм доволна, с уговорката, че съм с права коса, но имам ужасен фриз. Понеже се борих и със сериозен косопад, в момента имам много нова коса, с дължина 3-7см, която съвсем допринася за това да съм избухнала. 😂😂😂 Та въпросният спрей укротява нещата. Мисля да си купя и други продукти от серията. Нямам представа обаче как ще действа на къдрици.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 6, 2022 9:39:46 GMT 2
Ади, аз също използвам новата с какао, която ухае супер и трайно, но ефект йок. Косата на Зорница е много различна от моята като косъм. Имам приятелки с нейната коса и малко им трябва да изглежда добре. Моята е от онзи тип, който дори фризьори виждат чудо да оформят. Даже съм си мислила, дали един ден ако нямам едни излишни пари да отида при Венелин на Лозанова да видим той какво ще направи. Използвала съм дори серията (не помня как се казваше) много популярна в ЮК за афро коси. Резултатът беше пърхут и пълен мазньоч. Чудила съм се за Марокан Ойл, но не ми вършат работа като цена с моето ходене на плуване и редовно къпане на коса. Пяна за коса не мога да понасям. Става ми на ужасни клечкки и е пълен ужас. Ако може някой да ми препоръча мус за къдрици ще съм благодарна да пробвам. Истината е, че цял живот се боря с косата си и не мога да се преборя каквото и да изпозлавам. Всеки ден след сън съм с нова прическа НЕ по желание и просто на моменти ми иде да хвана машинката и да ѝ видя сметката.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 6, 2022 16:21:10 GMT 2
Покрай коментарите за къдрави коси се сетих за една мадама Curly Dee с профил във фейсбук и онлайн магазин за къдрокоски. Не знам колко може да ви е полезна, но ако не сте я чували може да я потърсите. Спрях да я следвам като си отряза косата, но преди това много ми харесваха нейните къдрици. В интерес на истината е трудно да се справи човек с къдравата коса, особено ако бърка в продуктите става обратен на търсения ефект...Но пък стои толкова красиво с правилна грижа, че нито една маша не може да постигне такъв ефект, та с моята права коса понякога си мечтая за вашите къдрави curlydee.com/
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2022 19:59:00 GMT 2
Ще споделя голямото си разочарование и пари, които дадох на вятъра за продуктите на Биотрейд Мелабел. Миналата година пролетта имах 2 подкожни пъпки, които третирах неправилно със стискане и останаха малки петна от тях. Кожата на лицето ми е в лунички, затова тези петна не си личат и изглеждат като луничките. Все пак четох добри отзиви и освен за петна пишеше, че премахват и лунички. От серията си купих ето тези три продукта: изсветляващ дневен крем, тоник и нощен избелващ крем remedium.bg/biotrade-melabel-whitening-izbelvasht-dneven-krem-za-litse-spf50-x50ml-70578/premedium.bg/biotrade-melabel-izbelvasht-tonik-za-litse-za-vseki-tip-kozha-x60-ml-17553/premedium.bg/biotrade-melabel-forte-izbelvasht-krem-za-litse-s-troyno-deystvie-x30-ml-21651/pИзползвах ги така, както беше описано на опаковките. Пишеше, че има видими резултати след 4 седмици, а аз използвах 8 и нямаше дори леко избледняване нито на луничките, нито на тези 2 петънца. За сметка на това кожата ми изглеждаше повяхнала, порите ми се разшириха и изобщо не беше добре положението. Дневният крем не се сработи и с хиалуроновия серум на Микса, който използвам. След серума, дори и попил добре, кремът ставаше на парцали. Бях решила да използвам продуктите, докато свършат опаковките, но не издържах, защото кожата ми наистина беше в лошо състояние. Ще довърша само дневния крем, като няма да използвам хиалуроновия серум и без това в този сезон не е добре да се ползват продукти с хиалурон. За разлика от серията Pure skin, която се оказа идеална за кожата ми и съм се запасила с по няколко опаковки от нощния флуид и дневния крем, тази серия Мелабел е тотално разочарование поне за мен.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2022 18:16:55 GMT 2
Момичетааа, хелпппп! Забелязах в последно време, че като сложа фоньотен или ББ крем и ми излизат малки дребни пъпки по челото, а с тях се боря от доста време и нито козметика помага нито нищо. Седят отначало като обрив, но след ден-два стават с бели връхчета и докато не погорят нищо не ги премахва. Тааа реших, да сменя и грима и да мина на медицински фондьотен и съм чувала добри отзиви за ето този на Виши: remedium.bg/vichy-dermablend-korigirasht-fon-dyo-ten-fluid-25-telesen-tsvyat-20518/pСъщо така се зачудих и за един на Авен, макар да не съм много фен на марката, но пък тази серия знам, че е доста добра, майка ми използваше спирата им и беше много доволна. galen.bg/avene-couvrance-fon-dyo-ten-korektor-spf20-nyuans-02-natural-30-mlМоля някоя от вас, ако има впечатления да сподели опита си.
|
|
|
Post by /*/ on Dec 7, 2022 20:34:26 GMT 2
Ади, благодаря ти за обратната връзка за Биотрейд-а. Аз много се чудех между него и един швейцарски крем и в крайна сметка взех него: www.vitacreme-shop.com/en/accueil/6-lightening-beauty-cream-vita-blanc-vitacremeb12.htmlАз съм с бяла кожа, но искам още повече да ми се избистри тена и съвсем като на бял лист хартия да го докарам . Ползвам го вече две седмици и за момента не виждам особена разлика, но ще продължавам и ако видя резултат ще споделя. Благодаря и за маските на Гарниер. Тази с папая май е най-хубава и предпочитана. Някой ще напише ли наистина ли от нея първо да си купя, че се чудя, тази с алоето явно не е ок. Имате ли опит и с тъй наречените твърди сапуни и ако да какви ползвате? Все не мога да се престраша да си взема, а ми се иска да пробвам. Страхувам се да не пресуша скалпа и да си докарам себорея.
|
|
|
Козметика
Dec 7, 2022 21:13:29 GMT 2
via mobile
/*/ likes this
Post by Deleted on Dec 7, 2022 21:13:29 GMT 2
Аз съм ползвала с банан, с папая, с какао и с годжи бери. Не мога да преценя, коя ми допада най-много, но като че ли са тази с банан и тази с папая.
Твърди шампоани не съм ползвала. Чудя им се и аз, но не ми се рискува и си карам с нормална консистенция. От известно време използвам основно продукти на Доори, а маските, които купувам на Саяс, Гарниер и Балеа са ми предимно за pre-wash, заедно с масла. Взех си два вида пяна за коса на Милкшейк, от тях също съм доволна. Едната е с протеини, а другата е хидратираща.
|
|
|
Козметика
Dec 7, 2022 21:38:33 GMT 2
via mobile
/*/ likes this
Post by kameliya on Dec 7, 2022 21:38:33 GMT 2
Дермабленд съм използвала много отдавна, но си спомням, че беше много плътен и покривен. Отнемаше ми време да докарам желания вид, а и така и не си намерих точния цвят. От фдт на Авен съм много, много доволна. Стои много естествено и не се изтрива през деня. Покрива добре несъвършенства и петънца. С нормална кожа съм. От твърдите шампоани съм използвала само тези на Лъш. Те са като сапунче, пенят се обилно, което на мен ми харесва, защото имам мазни корени. Не са ми пресушавали, а съм ги ползвала продължително време. Моят скалп не е проблемен, минал е през доста процедури и експерименти.😁 Момичета, моля ви се с цяло сърце за съвет. Препоръчайте ми продукти за сухи и разранени устни. От около две седмици устните ми са болезнено напукани. Предполагам е защото вече пуснах всички климатици вкъщи и са пресушени. Какво ли не пробвах - маската на Ланеж и Трансперант Лаб, ланолин, балсамите на Юсерин и Ла Рош Цикапласт, никакъв ефект. Много ме мъчи това, ям портокали и плача.😅
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2022 23:44:56 GMT 2
|
|
|
Козметика
Dec 8, 2022 8:10:02 GMT 2
via mobile
Post by lon on Dec 8, 2022 8:10:02 GMT 2
Веднъж си взех да ползвам твърд шампоан о любопитство ,мисля от зоя.бг го поръчах.На моята коса не се отрази добре ,след измиване изглеждаше мазна и твърда 🤨 Така и не си взех повече да пробвам.За балсамите за устни..в интерес на истината най-хубавият,който съм ползвала беше от козметиката на Руми с портокал,много добре ми омекотяваше устните ,предимно вечер го ползвах.
|
|
|
Post by veereto on Dec 8, 2022 9:36:46 GMT 2
Крисинка, потърси си тестери в някоя аптека и го пробвай. Преди време аз така направих и си спестих едни пари, защото и цвета не ми пасваше, а и ми идваше прекалено пресушаващ, а аз съм с нормална към мазна кожа. Самата му консистенция беше по-гъста и по трудна за работа, особено за хора, които не се гримират често.
На гарниер от маските точно приключих една с алое и много ми хареса. Сега мисля пак да си взема същата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 9, 2022 22:25:29 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Dec 10, 2022 9:07:03 GMT 2
Kameliya, Щом няма ефект от изброените неща за устни аз бих потърсила първопричината за тази сухота. Ако е само от сухия въздух ще мине с пиене на повече вода (целенасочено), никакво изсушаващо червило, докато не мине, без прекалено облизване, ексфолиране или махане на кожичките по устните. Пробвай да нанесеш балсам и да 'запечаташ' с най-обикновен вазелин. Имам всичките маски/терапии, които изброи и може да комбинираш хиалурона на транспарентлаб и отгоре юсерин акуафор през деня, а вечер нещо друго отгоре с вазелин. Преди седмица имах такъв период и мина с този метод.
Стик балсамите не са опция в такива случаи, просто не са достатъчни. На Алверде съм пробвала с невен и е ок, но в такива моменти моите устни имат нужда от повече.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 10, 2022 14:24:26 GMT 2
Дермабленд съм използвала много отдавна, но си спомням, че беше много плътен и покривен. Отнемаше ми време да докарам желания вид, а и така и не си намерих точния цвят. От фдт на Авен съм много, много доволна. Стои много естествено и не се изтрива през деня. Покрива добре несъвършенства и петънца. С нормална кожа съм. От твърдите шампоани съм използвала само тези на Лъш. Те са като сапунче, пенят се обилно, което на мен ми харесва, защото имам мазни корени. Не са ми пресушавали, а съм ги ползвала продължително време. Моят скалп не е проблемен, минал е през доста процедури и експерименти.😁 Момичета, моля ви се с цяло сърце за съвет. Препоръчайте ми продукти за сухи и разранени устни. От около две седмици устните ми са болезнено напукани. Предполагам е защото вече пуснах всички климатици вкъщи и са пресушени. Какво ли не пробвах - маската на Ланеж и Трансперант Лаб, ланолин, балсамите на Юсерин и Ла Рош Цикапласт, никакъв ефект. Много ме мъчи това, ям портокали и плача.😅 Ако е само заради климатиците - повече пиене на вода би трябвало да помогне, но поне 4-5 дни ще трябва да минат. Иначе бих ти препоръчала да пиеш витамини. На мен ми помага да си намажа устните с мед за 10-15мин, но това не знам дали помогнало на всеки. Иначе и аз съм имала същият проблем, усмихвам се и почва да тече кръв много неприятно. Аз съм доволна от ето този балсам, но за толкова екстремни ситуации не знам дали ще помогне: www.notino.bg/carmex/classic-khidratirassh-balsam-za-ustni-v-tubichka-spf-15/Мажа го вечер преди лягане.
|
|
|
Козметика
Dec 13, 2022 21:36:28 GMT 2
via mobile
Post by 100helit on Dec 13, 2022 21:36:28 GMT 2
Девойки, някоя купувала ли си е кутията на Good Box,че много се изкушавам като описание от една. Как са като качество на продуктите?
|
|
|
Козметика
Dec 18, 2022 14:57:49 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Dec 18, 2022 14:57:49 GMT 2
Момичета, имам две питанки.
Първата е, дали сте използвали парфюми от The body shop? Как са като трайност?
Второто ми питане е, дали някоя от вас в използвала уред Split ender? Машинка, с която косата се минава кичур по кичур и премахва само цъфтежа на косата. Ходила съм 4-5 пъти преди години на такива процедури в салон. Косата ми ставаше гладка и много хубава. Една от фризьорките обаче ми каза, че така косата цъфти повече.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2022 16:15:29 GMT 2
Първо да благодаря на Аделина за препоръката за розовата маска на Балеа.Страхотна е и ухае много приятно. През този месец-два изпробвах предимно бюджетна козметика. 1.ББ крем на The body shop - www.thebodyshop.bg/grim/bb-krem/bb-krem-fresh-nude Отврат.Въпреки,че купих най-светлият цвят оранжавеех значително.Консистенцията е по-гъста,завършека гаден,помня ,че и миризмата не беше ок. 2.Буржоа тониран крем- shop.lillydrogerie.bg/bourjois-healthy-mix-tinted-beautifier-medium-004-30-ml-530931Поръчах си 001,защото го нямаше в Лили.Като изключим,че е доста парфюмиран,на мен ми трябва ниска покривност и това ме задоволява,да речем че може и до средна.Течлив,кофтито е ,че изиза от тубата и омазва капачката,стои добре,не са ми излизали пъпки,не ми е запушвал допълнително порите. 3.Wet n Wild тониращ флуид- www.notino.bg/wet-n-wild/bare-focus-tinted-hydrator-tonirassh-fluid-za-uednakvjavane-na-cveta-na-kozhata/Доволна бях,но на бг пазара не се предлага по-светъл цвят и не успях да свика с Fair.Покривността му за мен беше чудесна,течлив,малко обаче ми подчертаваше порите. CERAVE: www.notino.bg/cerave/sa-pochistvassh-i-omekotjavassh-gel-za-normalna-i-sukha-kozha/ -много пресушаваше моята кожа www.notino.bg/cerave/cleansers-penliv-pochistvassh-gel-za-normalna-km-mazna-kozha/ -пак я чувствах опъната www.notino.bg/cerave/cleansers-pochistvassha-emulsija-s-khidratirassh-efekt/ -чудесен за моята явно изменена кожа,но не измива грим,преди това разтапям с балсамът на Боди шоп и след това добре измивам и изплаквам с този.Не успява да премахне спирала самостоятелно. Крем за лице- www.notino.bg/cerave/moisturizers-khidratirassha-grizha-za-normalna-i-sukha-kozha/ Лека текстура,попива добре,не е парфюмиран,не ми оставя мазен филм. Мисля да пробвам околоочния на марката, има доста добри отзиви. Алверде: Впуснала съм се да пробвам де що има кафяви спирали,затова видях тази и я грабнах за проба. www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-spirala-za-migli-sensitive-nothing-but-volume-kafyava-p4058172300271.htmlНе придава обем,не издължава,само подрежда миглите при мен,дава малко цвят,но поне с две нанасяния,понякога се рони,понякога не. Взех си един околоочен,но не мога да намеря линк(поправка:На Балеа е) ,с алое вера е.Бива,овлажнява,но пък и не ми е много суха зоната там.Обещава премахване на тъмни кръгове,нямам такъв ефект, Катрис; Червило - shop.lillydrogerie.bg/catrice-shine-bomb-lipstick-chervilo-040-534604 Като цвят е супер,лесно за нанасяне,не е издръжливо.Като пигментация е ок. VZK: Ползвам в момента техни балсами за устни,в бяла пластмасова кутийка и sos в метална.Наистина съм доволна,май трябваше да ги ползвам един по един за да преценя кой върши повече работа,но е кайто ми попадне пред очите.Предстои ми да пробвам душ олио тяхно,както и крем за петички с урея,да видим. Спирам ,че мн дълго стана.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2022 20:09:01 GMT 2
Радвам се, че маската ти е харесала. ♥️ В момента се очаква на пазара серия от Балеа Профи, която е копие на Олаплекс. Гледам я в официалния инстаграм на Балеа, но в България открих само серума от серията. Има много добри отзиви за серията в Германия, дано скоро да я пуснат и тук. Тази спирала и при мен не действаше изобщо, затова я изхвърлих след 3-4 опита. Моята беше в черно, но с нея или без нямаше никаква разлика. Недоволна останах и от спиралата на Trend it up в черна опаковка със синя лента: www.dm-drogeriemarkt.bg/trend-t-up-spirala-eyeappearance-mascara-volume-waterproof-p4010355526632.html
|
|
|
Козметика
Dec 20, 2022 22:20:45 GMT 2
via mobile
Post by lon on Dec 20, 2022 22:20:45 GMT 2
Момичета, искам да споделя най-голямата си мъка..Преди да родя имах страхотна коса -гъста, плътна, с дебел косъм.Сега е изтъняла, няма обем, оредяла ...като се погледна в огледалото ми се плаче 😢 Какво ли не съм мазала и добавки пих ,няма оправяне. И винаги ми е цъфтяла ужасно бързо.. Ако не я подстригвам на макс 3 месеца става като метла 🙁 Загледах продуктите на Олаплекс, по-точно номер 0 и 3 ,някакво мнение да споделите или за някой друг продукт за цъфтеж и накъсване, ще бъда благодарна
|
|
|
Козметика
Dec 21, 2022 0:04:18 GMT 2
via mobile
lon likes this
Post by ladyinred on Dec 21, 2022 0:04:18 GMT 2
Момичета, искам да споделя най-голямата си мъка..Преди да родя имах страхотна коса -гъста, плътна, с дебел косъм.Сега е изтъняла, няма обем, оредяла ...като се погледна в огледалото ми се плаче 😢 Какво ли не съм мазала и добавки пих ,няма оправяне. И винаги ми е цъфтяла ужасно бързо.. Ако не я подстригвам на макс 3 месеца става като метла 🙁 Загледах продуктите на Олаплекс, по-точно номер 0 и 3 ,някакво мнение да споделите или за някой друг продукт за цъфтеж и накъсване, ще бъда благодарна Бих препоръчала олиото на Moroccanoil (има и light версия за по-тънки коси), маската за коса на Kèrastase chronologiste и хидратиращата маска на Apivita с хиалуронова киселина и алое. Фризьорката ми също забелязва, че нямам толкова цъфтежи, а ходя на 4-5 месеца при нея (с дълга, гъста и чуплива коса съм).
|
|
|
Post by /*/ on Dec 28, 2022 13:58:57 GMT 2
Аз съм използвала на Боди Шоп и не съм доволна. Не останах впечатлена и от аромата и от трайността, седи ми на бюрото в работата и когато се сетя от време на време се пръскам. Честно казано ми е много непонятен този хайп по техните продукти. С изключение на камомиле-то, дето наистина е добро за сваляне на грим от другите им неща не съм във възторг. Има къде, къде по-добри дрогерийни продукти.
|
|
|
Козметика
Dec 28, 2022 14:09:09 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Dec 28, 2022 14:09:09 GMT 2
На мен ми се струва странно също, че всички са луднали по тях, а и цените им са доста дебели. Тези дни има -20% и реших да си взема един техен парфюм с череши. Още не съм го отворила и ползвала, затова нямам впечатление, но пак натурални продукти и то добри се продават в дрогериите на много по-ниски цени. Преди седмица бях в Лили и на касата имаше балсами за устни на Wooden spoon, които бяха 13лв… Има хубави продукти на доста по-приемливи цени отколкото в The body shop.
|
|