|
Козметика
Mar 17, 2021 15:48:03 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 17, 2021 15:48:03 GMT 2
Фиролга хвалят много , dr jart инат такъв продукт, който задължително ще взема за лятото. Сега чакам Филоргата утре , стрално хубави неща четох и нямам търпение да пробвам. На Миша бб крема и къшъна също са с фактор и има добри коментари. Не харесвам на smashbox бб или сс се води , не съм сигурна , отново с фактор -ужасно мазно седи на кожата.
|
|
226 posts
|
Козметика
Mar 17, 2021 16:19:48 GMT 2
via mobile
Post by 🍓 on Mar 17, 2021 16:19:48 GMT 2
Здравейте, дами. Аз искам да попитам дали някоя от вас се е сблъсквала с малки гнойни пъпчици след епилация на лицето( зоната на брадичката и бакенбардите)? Кожата ми е доста чувствителна и всеки път след епилация получавам такива и е ужасно. Дали може да препоръчате нещо, с което да се мажа преди или след, за да ги избегна?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2021 16:38:30 GMT 2
Някой използвал ли е ББ крема на L’Oréal Paris Wake Up & Glow BB C'est Magic?
За пъпчиците след епилация и на мен редовно ми излизаха по лицете преди да започна лазерната епилация (диоден лазер си правя на лице и мишници от близо 2 години и половина, като вече ходя само на поддържащи процедури през няколко месеца). Козметичката ми беше казала да ги мажа с кислородна вода, но само ако не изчезнат до 2-3 дена и само върху самата пъпчица. Друго което прилагах след процедура е цинков крем при мен помагаше.
За почистване на лице не си позволявам вече да ме стискат, защото имам изключително нежна и чувствителна кожа и след почистване ставам много зле. Козметичката ми препоръча да пробвам с карбонов пилинг, но не съм прежалила още 120 лв за една такава процедура, а трябва да се направят няколко през определен период.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Mar 17, 2021 16:46:41 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 17, 2021 16:46:41 GMT 2
Аз съм много доволна от лазера в Аби -бях супер скептична заради ниската цена , но определено им ефект. Аз съм на доста процедури , но бях доста лигава в началото и мв правиха на много ниска степен. Мищниците ми са на 100% изчистени, интима има още малко какво да се желае и почвам само поддържащи. Но при цена 60 лв за двете зони е повече от добре. Аз ходя в салона в Лозенец и горещо препоръчвам Настя и Деси.
|
|
|
Козметика
Mar 17, 2021 17:41:23 GMT 2
via mobile
Post by booky on Mar 17, 2021 17:41:23 GMT 2
Аз съм много доволна от лазера в Аби -бях супер скептична заради ниската цена , но определено им ефект. Аз съм на доста процедури , но бях доста лигава в началото и мв правиха на много ниска степен. Мищниците ми са на 100% изчистени, интима има още малко какво да се желае и почвам само поддържащи. Но при цена 60 лв за двете зони е повече от добре. Аз ходя в салона в Лозенец и горещо препоръчвам Настя и Деси. След колко процедури имаше ефект? И често ли правят такива намаления, понеже сега видях, че цената от 60лв за двете зони е до 31.03?
|
|
|
Post by candygirl on Mar 17, 2021 22:20:23 GMT 2
От 8, мисля, че като почнеш на тази цена си е тска до края на процедурите.
|
|
|
Козметика
Mar 17, 2021 23:32:42 GMT 2
via mobile
Post by mariak on Mar 17, 2021 23:32:42 GMT 2
Здравейте момичета! Видях че коментирате крем на Filorga, точно този следобед ми го препоръчаха в Сефора (Испания) и ми дадоха дооста щедра мостра за Hydra Filler тъй като нанеса какъвто и да е фдт на челото става на люспи, дори с primer и т.н. Тези дни ще го пробвам и ще споделя мнение, обясниха ми че е с медицински хиалурон, а не с козметичен, та да видим. За хидратация също ми казаха, че този на Belif е много добре, но е с по-ниска хидратация и с козметичен хиалурон.
П.С. не разбирам, споделям какво ми каза жената която доста разбираше. А и тук трябва да са завършили някакво козметично образование/курс за да те съветват, та й се доверих
|
|
|
Post by komkama on Mar 19, 2021 4:31:48 GMT 2
Аз съм много доволна от лазера в Аби -бях супер скептична заради ниската цена , но определено им ефект. Аз съм на доста процедури , но бях доста лигава в началото и мв правиха на много ниска степен. Мищниците ми са на 100% изчистени, интима има още малко какво да се желае и почвам само поддържащи. Но при цена 60 лв за двете зони е повече от добре. Аз ходя в салона в Лозенец и горещо препоръчвам Настя и Деси. Ходих на 10ина процедури в Лазер център преди година и половина и е време да ходя на поддържащи, но ефектът почти не е запазен и предполагам ще трябва да започна отначало. Аби са ми наблизо и видях добри отзиви. Имаш ли идея дали при тях ефектът ще е по-дълготраен Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Mar 19, 2021 9:37:03 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 19, 2021 9:37:03 GMT 2
Нямам идея. Аз съм на 8 или 9та трябва да проверя в картона ми , не съм напълно изчистена, така че сиг след лятото ще почна поддържащи. Без поддържащи няма как да да се задържи ефекта.
|
|
|
Post by magica on Mar 20, 2021 9:34:44 GMT 2
Ох обърках темите и тук написах друго, а няма как да го изтрия. Та да не спамя, направо едитвам. Вчера се подложих на някакъв пилинг при козметик и ръй като имам проблеми с много милиуми и тях ми ги махна. Вие ходили ли сте при козметици, които работят с козметиката на biologique recherche и доволни ли сте? Ипси беше ходила в едно студио, нейната кожа много ми харесва ....
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2021 15:27:26 GMT 2
Дами, тази тема съм я пропуснала, но ще наваксам страниците и може да се включа Търсих в търсачката, но не намерих - дали някоя от вас си има любима и сравнително бюджетна слънцезащита за лице? Деа много хвалеше един продукт на ДМ, но така и не го намерих в най-близката дрогерия. А хич не ми се рискува да изръся сума пари, да не съм доволна и да отиде и продуктът на вятъра... Допълвам се: колкото повече чета за различните филтри, толкова повече се обърквам. Приличният състав е желателен Edit2: Сега видях, че буквално на предната страница сте говорили за слънцезащита хаха И все пак, приемам и още предложения. Не знам дали темата е за тук, но много ще се радвам, ако някоя има желание да сподели опит с лазерна епилация. Аз също следя от много време за въпросната слънцезащита, препоръчана от dea.vibes. При последното ми ходене до dm намерих почти същото като това, което тя показва. Травъл размер е и го открих до касите. Иначе самият продукт е същия като цвят и надписи, единствената разлика е, че се води за деца и опаковката е различна. Трябва да кажа, че съм очарована. От много време търсех бюджетна слънцезащита на добра цена (около 3.60 струваше опаковката). След употреба няма лъщене, което беше основното, което аз търсех. Попива лесно, добавя съвсем лек блясък на кожата, но в никакъв случай не я оставя мазна и неприятно лъсната. Има бял слой, но е съвсем лек по мое мнение. Определено е добро решение и за в бъдеще смятам да пробвам и повече от продуктите на Sundance. От съставки не разбирам много, затова и реших да се доверя на тази препоръка и доста ми харесва.
|
|
|
Post by diamond on Mar 21, 2021 16:21:24 GMT 2
Някой хубав кератинов шампоан да препоръчате? В момента съм с на Нейчър Бокс шампоан и балсам, доволна съм, но искам нещо, което да ми пресуши косъма.
|
|
|
Post by The Judge on Mar 22, 2021 23:57:30 GMT 2
|
|
|
Post by mariak on Mar 23, 2021 9:56:31 GMT 2
Лелееее, мен ще ме е жал да го използвам това нещо! 😍😍😍
|
|
|
Post by The Judge on Mar 23, 2021 11:59:12 GMT 2
Това си мислех и аз, направо сърце няма да ми даде да разваля принта 😁
|
|
|
Козметика
Mar 24, 2021 22:04:39 GMT 2
via mobile
Post by Happiness_is_love on Mar 24, 2021 22:04:39 GMT 2
Не знам колко от вас следват Кирил Гуцов и Гал Иванова в Инстаграм, но тази вечер имаха много интересен лайв. Говориха за съставки, цялостен състав на продукти, алкохол в козметиката и куп други неща. Много полезно видео. Ако ви е интересно, видеото е запазено в профила на Кирил.
|
|
|
Post by Bliss on Mar 24, 2021 23:22:43 GMT 2
Ивана, радвам се, че си намерила! Явно трябва да потърся в други обекти. Това изкуство и на мен би ми било съвестно да използвам. Happiness, мерси, че сподели, може да погледна като имам повече време. Мацки, аз попаднах на БГ слънцезащитни продукти. Колкото и да чета и да се интересувам, не смея да правя анализи на състави. Поствам тук, ако някоя ѝ се занимава и разбира, може да сподели мнение 1 - Състав/Ingredients /INCI/: Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Benzophenone-3, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Cetyl Palmitate, Glyceryl Isostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosa Damascena Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Еxtract, Cera Alba, Magnesium Stearate, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Disodium EDTA, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum 2 - Състав /Ingredients/INCI/ : Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, C 12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Benzophenone-3, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Thermus Thermophillus Ferment, Lanolin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, PEG-100 Stearate, Dimethicon, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Allantoin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Xanthan Gum, BHT, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Parfum
|
|
|
Post by ☀ on Mar 25, 2021 11:56:44 GMT 2
Мацки, аз попаднах на БГ слънцезащитни продукти. Колкото и да чета и да се интересувам, не смея да правя анализи на състави. Поствам тук, ако някоя ѝ се занимава и разбира, може да сподели мнение 1 - Състав/Ingredients /INCI/: Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Benzophenone-3, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Cetyl Palmitate, Glyceryl Isostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosa Damascena Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Еxtract, Cera Alba, Magnesium Stearate, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Disodium EDTA, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum 2 - Състав /Ingredients/INCI/ : Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, C 12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Benzophenone-3, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Thermus Thermophillus Ferment, Lanolin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, PEG-100 Stearate, Dimethicon, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Allantoin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Xanthan Gum, BHT, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Parfum Не бих избрала нито един от двата поради ред причини, но първия е една идея по-безопасен като химични филтри и подредба на някои съставки като количество. Отбелязах в червено това, което трябва да се избягва в слънцезащитните кремове, разбира се не е само това. Бих избрала слънцезащита от ДМ, вместо това, като не ангажирам никой с моето мнение. ( не успях да напиша текста извън цитата)
|
|
|
Козметика
Mar 25, 2021 16:23:18 GMT 2
☀ likes this
Post by Bliss on Mar 25, 2021 16:23:18 GMT 2
Супер, Туалче, много благодаря!
|
|
|
Post by MamaPanda on Mar 25, 2021 19:21:22 GMT 2
Привет, чак сега открих тази тема ☺️ за слънцезащита мога да препоръчам тази на Миша, със смесена кожа съм и се държи прекрасно. Създава много приятно усещане на лицето и като база за грим е чудна
|
|
|
Post by ☀ on Mar 26, 2021 10:35:12 GMT 2
Супер, Туалче, много благодаря! Без да изпадам в много подробности като Зорница ( защото мога ) искам само да нахвърля какво аз препоръчвам, когато става дума за слънцезащита. Минералните са по-добрия вариант от гледна точка предпазване, но оставят неприятен бял филм, който не се харесва, но на изключително бели кожи е неизбежно понякога. Аз съм за 365 дни слънцезащита, било то и в градска среда и трябва да е част от ежедневната ни грижа като измиване на лицето. Физичните филтри са тези, които трябва да се комбинират в състава, за да са по-устойчиви, но въпреки това трябва крема да се подновява по-често и да се използва в препоръчаното количество, за да има ефект. Имала съм оплакване от дами, които след обстойно разпитване си признаха, че не са нанасяли достатъчно слънцезащита и не са подновявали на всеки 4ч и/или след изпотяване и мокрене.Не самият крем не си е свършил работата, а липсата на правилна употреба е довела до изгаряне въпреки крема. Сега колко са вредни съставките може да спорим, защото всеки организъм е различен и не всеки използва продукт постоянно, че да се натрупа рязко и доведе до проблем, но не е нещо, което е за пренебрегване. Задължително бих избрала слънцезащита, която се предлага и е одобрена от ЕС. Наскоро избухна скандал с корейска слънцезащита, която се оказа неефективна и не бих рискувала или се доверила сляпо, защото идеята не е да се предпазим само от изгаряне/зачервяване/петна, а и от много сериозни заболявания на кожата. Просто всеки трябва да избере за себе си кое е най-правилното, както и според състоянието на кожата. Има прекрасни алтернативи и за мазна кожа и за суха, въпроса е да правим по-информиран избор. Не винаги цената е решаваща, рекламата също. В Ютуб има клипчета от дерматолози, които препоръчват конкретни марки. Аз исках просто да наблегна, че наистина е важно да се предпазваме адекватно, а не сутрин преди грим да нанесем и да сме заблудени, че до вечерта слънцето няма да ни навреди.
|
|
|
Post by MamaPanda on Mar 26, 2021 21:06:00 GMT 2
Tula, права си за скандала с корейската слънцезащита. За съжаление не съм открила другат, която да не ми запушва порите. Много харесвам и слънцезащитния спрей на Ла Рош, но го използвам само за подновяване върху грим. Откъм Бяла козметика съм доста боса, декоративната ми е силата ☺️
|
|
|
Post by candygirl on Mar 27, 2021 8:42:53 GMT 2
Аз за първи път харесах слънцезащита за лице, тази на Lancaster с фактор 50.
|
|
|
Post by magica on Mar 27, 2021 10:40:33 GMT 2
Благодаря за съветите за слънцезащитата. Аз също ползвам в момента Пурито, но реших че ще пробвам на ДМ и може да си купя за подновяване през деня спрей, не че ходя кой знае къде в момента 🤣
|
|
|
Козметика
Mar 27, 2021 22:20:26 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by Bliss on Mar 27, 2021 22:20:26 GMT 2
Много благодаря за съветите!
|
|
|
Post by yoooobooo on Mar 28, 2021 12:37:25 GMT 2
Вчера си взех прочутата спирала на Maybelline Lash sensational Sky High. Не знам дали сте я обсъждали, обаче тази спирала наистина е брутална. Аз мислех да не си я взимам като видях ревюто на Попова преди време, обаче вчера по някаква причина реших да я взема. И не съжалих. Такова нещо не бях срещала досега и си заслужава популярността, която получи. Препоръчвам!
|
|
|
Post by magica on Mar 28, 2021 14:35:37 GMT 2
В момента има 20% намаление в the body shop. Аз не ги ползвам, но ми препоръчаха едно олио с лайка за първо измиване, ако ползвате метода на почистване на лицето с две стъпки. Някой от вас ползва ли други техни продукти? И какво ви е впечатлението?
|
|
|
Козметика
Mar 28, 2021 14:53:58 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 28, 2021 14:53:58 GMT 2
Смао продутки за тяло съм ползвала и много харесвам боди бътъра с мляко и мед, кокос, ягода.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2021 15:06:48 GMT 2
В момента има 20% намаление в the body shop. Аз не ги ползвам, но ми препоръчаха едно олио с лайка за първо измиване, ако ползвате метода на почистване на лицето с две стъпки. Някой от вас ползва ли други техни продукти? И какво ви е впечатлението? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз ползвам в момента лосиона за премахване на грим с лайка и съм много доволна, ползвам го предимно за очите, премахва спиралата много лесно и се справя добре със сенки, успокоява ми кожата и не раздразва. Едит: По принцип е за чувствителна кожа, аз съм със смесена и не много чувствителна, но ми действа добре.
|
|
|
Post by MamaPanda on Mar 28, 2021 15:46:52 GMT 2
Тази спирала и аз ще я взема. Дано и на мен така да ми хареса. А отбелязва ли се под веждите? Олиото на The body shop ми дразнеше очите, понеже не обичам да изхвърлям продукти го изхабих, ама беше мъка
|
|