|
Post by ☀ on Mar 29, 2021 11:44:20 GMT 2
Сега вече съм раздвоена В момента съм с Loreal limited edition (с чупещата четка) и съм горе-долу доволна. Много ми е наситен туша обаче и ми трябва време сутрин, за да станат миглите ми както ги харесвам. Малко по-трудно се сваля и като свърши ( Бог знае кога...) мисля да се върна към тази отдясно, но сигурно отново ще заложа на нещо ново и вашите отзиви са ми достатъчни май. Ако не се лъжа Зорница имаше стори как се размазва спиралата под очите, някой има ли такъв проблем ? Говоря за Sky high ? {https://img321.com/preview/11e106b2-5f8a-4253-9e84-d4037f025452}
Имам две други любими дрогерийни, с които се работи бързо, лесно, страхотен обем и подредени мигли, без зацапване и лесно сваляне : {https://www.maquibeauty.com/images/productos/catrice-eyeconista-mascara-de-pestanas-lash-millionizer-volume-mascara-1-48041.jpeg}
{https://www.maybelline.com/~/media/mny/global/eye-makeup/mascara/the-falsies-push-up-angel-washable-mascara/maybelline-mascara-falsies-push-up-drama-angel-very-black-washable-041554459906-o.jpg}
|
|
|
Козметика
Mar 29, 2021 22:30:40 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by sunn on Mar 29, 2021 22:30:40 GMT 2
И аз се чудя дали да си взема тази на Мейбълийн, но техните спирали принципно не ми харесват. Преди 2 седмици си взех жълтата с черния надпис (colossal), за да им дам още 1 шанс - отврат, една суха, гадна. 🤨 Любимата ми спирала е на Loreal Unlimited и нея също я видях от Тони Попова. Това чудо няма свършване. 😂 Накрая я хвърлих, че да не ми стане нещо на очите. 😂 Вече съм с нова опаковка, а аз почти никога не повтарям спирали. 😅
|
|
|
Post by komkama on Mar 30, 2021 1:37:19 GMT 2
И аз ползвам Loreal Unlimited, видях я и аз от Тони, доволна съм ,макар че за тази цена очаквах нещо по-уау. Аз също нe повтарям спирали, но единственатa, която съм повторила досега е била MaxFactor 2000 calorie, ползвала съм и обикновената, и тази за извиване Curl Addict. Много бях доволна. Аз имам дълги мигли и търся обем и извиване без рамазване. От Тони се инфлуенснах неуспешно и за Eyeconista, видях я спомената по-нагоре. Даваше добър ефект, но ужасно ми се размазваше, нямах търпение да свърши.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Mar 30, 2021 17:22:08 GMT 2
О, да, Max Factor 2000 calorie също е много хубава. Леко ми е сухичка дори в началото, но не е зле изобщо. Може и нея да повторя. Лореалската спирала аз си я взимам от makeup.bg за около 10-11 лв, за сравнение с Лили тук - около 30 лв.
|
|
|
Post by MamaPanda on Mar 30, 2021 18:04:34 GMT 2
Последно взех тази на Вивиен Сабо в лилаво и зелено. Доста доволна останах, като съм с мазничък клепач и други спирали ми се отбелязват Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Козметика
Mar 30, 2021 22:18:41 GMT 2
via mobile
☀ likes this
Post by lon on Mar 30, 2021 22:18:41 GMT 2
Аз вече няколко пъти си вземам на Catrice eyeconista ,засега ми е фаворит ,но малко ми се размазва и отбелязва над клепача ...това ме дразни.Съчетавам я със спиралата на Essence lash princess(видях от Гита) и доста добре се получава.Сега съм си поръчала на Avon спиралата ,която похвали Попова ,надявам се да.ми хареса.
|
|
|
Post by candygirl on Mar 30, 2021 22:38:37 GMT 2
Аз better than sex не я заменям , в момента ползвам една на estee lauder и tarte , имма неотваряна size up на sephora и после ще пробвам мейбълин-а, който хвалите. Горещо искам да препоръчам кератиновата терапия , за която Капитонова е казвала. Адкси благодарна съм , че сподели за нея, януари я правих , а косата ми все още е страхотна . Този месец ще си запиша час пак .
|
|
|
Post by sunn on Mar 31, 2021 16:42:49 GMT 2
Аз също правих кератинова терапия и имаше ефект около 1 седмица само. Косата ми не е изтощена, но все пак реших да я направя. Сигурно няма да повторя.
|
|
|
Козметика
Mar 31, 2021 17:14:36 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 31, 2021 17:14:36 GMT 2
Наистина ли? На същото място ли я прави?
|
|
|
Козметика
Mar 31, 2021 17:17:57 GMT 2
via mobile
Post by sunn on Mar 31, 2021 17:17:57 GMT 2
О, не, аз съм от Пловдив и я правих при фризьорката, при която си ходя по принцип.
|
|
|
Козметика
Mar 31, 2021 17:22:37 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Mar 31, 2021 17:22:37 GMT 2
А какво представляваше самата терапия? Интересено ми е , защото на няколко места бях правила преди и само при този ми допадна , а и в Инстанбул .
|
|
|
Post by sunn on Mar 31, 2021 18:05:33 GMT 2
Изми ми косата, намаза ме с нещо като маска и стоях 10-15 мин., след което ме мина с инфраред преса и ме доизми. След това оформи със сешоар и пресата на Лореал steampod. Наистина косата изглеждаше невероятна след това, но не се задържа дълго при мен.
|
|
|
Post by mariak on Mar 31, 2021 23:56:40 GMT 2
За спирала препоръчвам Better than sex, ММ ми беше подарил един коледен несесер в който идваше travel size а аз след като го използвах почти половин година, всеки ден, си взех нормалната разфасовка и очната линия. Ще повторя и двете! За фдт съм доволна от Born this way, кожата на лицето ми е доста проблемна и ако не сложа достатъчно хидратация на челото стават люспи, а иначе ми е дооста мазна и по бузите избиват пъпки, та само с този положението е що годе добре. Пробвала съм по-бюджетни марки, като Мейбълин и по-скъпи като Backstage на Диор, но само с този успях да контролирам положението, въпреки че от Диор бях много доволна.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Apr 1, 2021 10:46:02 GMT 2
Аз better than sex не я заменям , в момента ползвам една на estee lauder и tarte , имма неотваряна size up на sephora и после ще пробвам мейбълин-а, който хвалите. Горещо искам да препоръчам кератиновата терапия , за която Капитонова е казвала. Адкси благодарна съм , че сподели за нея, януари я правих , а косата ми все още е страхотна . Този месец ще си запиша час пак . А Капитонова в кой салон е правила терапията? И ти в същия ли отиде, понеже наистина на различни места резултата трае различно време, предполагам зависи и от косата, но ме инфлуенсна и аз да отида да пробвам.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 1, 2021 13:07:38 GMT 2
Докато открия темата, то ще стане Великден. Виждам, че има и други момичета със себорея. При мен се обостря и заради стрес, и заради неподходящ шампоан за ежедневна употреба, например и в един момент ми беше писнало вече. На Виши са хубави продуктите и съм доволна и аз. Преди може би 4 години обаче, една много готина фармацевтка от кварталната аптека, ми препоръча Здраве Форте, като по-бюджетно и ефикасно решение(опаковката с най-голямата надценка не надвижава 10 лв за 125 мл.) и от тогава я благославям всеки ден! Вярно, че аромата(на катран на бор) и консистенцията(подобна на боров мед), са меко казано странни, ама аз така съм свикнала, че не ми прави впечатление, а и съм готова на всичко, за да си успокоя скалпа. Поне на мен ми действа много добре, но това е строго индивидуално, затова ще се въздържа да ви го препоръчам с две ръце. Редувам го с обикновен шампоан на Шаума, от серията nature moments, в бледо жълтата опаковка, с меден елексир и смокиня, него го открих след като си купувах какви ли не видове и просто в един момент, взех, че уцелих правилната комбинация. Казвам ви, все едно уцелих шестица от тотото.
|
|
|
Post by sunn on Apr 1, 2021 14:57:59 GMT 2
Ще взема да го пробвам вече това Здраве Форте, поне не е много скъп. Сега съм си взела едно кремче на Ла Рош, тъй като имам зачервявания към врата от себореята и засега съм доволна, но и шампоан нов си търся, че не се трае вече. 🥺
|
|
|
Post by MamaPanda on Apr 1, 2021 20:19:03 GMT 2
Double wear е разкошен фдт, но никак не е добре на суха кожа. При някои хора при продължително употреба причинава и подкожни пъпки. Много харесвам Dior forever glow и Nude версията на Double Wear
|
|
|
Козметика
Apr 1, 2021 20:42:43 GMT 2
via mobile
Post by candygirl on Apr 1, 2021 20:42:43 GMT 2
Аз double wear ползвам от над 4 годинк, за мен няма грешка, с хубава худратираща база отдолу или крем е топ. Аз харесам покривни дон дьо тени , новият на Худа обаче ми е адскии сух.
|
|
|
Козметика
Apr 1, 2021 21:10:20 GMT 2
via mobile
Post by lon on Apr 1, 2021 21:10:20 GMT 2
Аз също съм в търсене на лек фдт или бб крем за суха и чувствителна кожа.Не искам голямо покритие ,а само изравняване на тена.В момента ползвам адаптиращия се фдт на Krauterhof и не е лош,не ми изсушава кожата ,но ако сложа малко повече не се адаптира особено.Замислям се и за бб крема на Purito,който skincare.anasstassia препоръчва ,но ще видим.Някой да е използвал спиралата на Lancome lash idol?Постоянно ми излиза реклама и бих си взела малката разфасовка да я пробвам. 🤔
|
|
|
Post by candygirl on Apr 1, 2021 21:11:34 GMT 2
Face and body mac е с леко покритие и има приятен “сочен ефект”.
|
|
|
Козметика
Apr 2, 2021 0:27:35 GMT 2
via mobile
Post by noclue on Apr 2, 2021 0:27:35 GMT 2
Face and body mac е с леко покритие и има приятен “сочен ефект”. С две ръце за mac face and body. Аз съм с нормална към мазна кожа, но въпреки това предпочитам хидратиращи фдт и нямам проблем да лъщя, този фдт конкретно стои наистина "сочно", но не мазно и издържа много добре през деня (имайте предвид, че винаги сетвам цялото лице с лека пудра). Обаче цветовете не са ОК хич, аз си взех С1 и като уж най-светъл нюанс и лека покривност на самия фдт, не ми е баш моят цвят. Сега май Мак ще разширяват цветовата им гама, дано да включат повече нюанси.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 2, 2021 4:20:45 GMT 2
Better than sex за момента е любимата ми спирала. Dimensions на Шанел (бяха ми дали мостра) също доста красиви ми прави миглите. Аз понеже избягвам да трупам неща и докато не изразходвам наличните, гледам да не взимам в моментазащото с тия спирали съм вече сиг. 3 месеца 🤣. В момента имам 3 отворени, най-несполучливата е една сребриста на physicians formula. Искам Lancome, но все не стигам до там. Сексът най-добре ми се отразява 🤣🤣🤣 на миглите, де. Иначе и за фдт съм се насочила към Idole. Сега доизразходвам мейбълински един в тубичка, който за бюджетен доста прилично седи и имам и ето този, който нещо не се разбираме. Реално нищо му няма, но не ми харесва как мирише и някак си не седи по онзи начин, по който лицето става като порцелан. Аз си го купих откровено заради опаковката (да, много тъпо) maquilleo.com/453085-medium_default/physicians-formula-base-de-maquillaje-light-medium-nude-wear-touch-of-glow-foundation.jpgИначе DW една приятелка е обсебена от него, но тя търси доста покритие. Аз и в другата тема писах, че съм ползвала леката версия (дали не беше и на водна основа) и е приятна. Не изсушава и не се впива, поне при мен.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Apr 2, 2021 9:45:28 GMT 2
Double Wear го използвах 2016 и 2017 година-харесва ми, има страхотно покритие, но има други фон дьо тени, които ми пасват една идея по-добре. Кожата ми е склонна към омазняване и предпочитам матиращи текстури. В момента използвам: Dior Forever-матиращия вариант Dior Forever Undercover-по-силен мат и покритие, понякога го смесвам с горния Too Faced Peach Perfect-много приятен матиращ ефект
И аз като Джъстис съм хвърлила око на фон дьо тена на Ланком, тъй като ми е препоръчван многократно. Иначе използвам тяхна база за грим (La Base Pro) и съм много доволна, защото не ми запушва порите и прилепва добре към кожата, разбира се с матиращ ефект. Също така искам да изпробвам този и на Фенти, тъй като съм изключително доволна от всичко, което съм използвала от тази марка.
Спирали, които в момента използвам: Lux-Le Volume de Chanel-класическия вариант, не онзи с грапавата опаковка. Страхотна е и нямам забележки. От 2017-та я използвам. Mid-end-Too Faced Better than Sex-вечен любимец, почти свършвам поредна опаковка. Бюджетна-Maybelline Lash Sensational-еми страхотна е, а не е повече от десет лева. Придава обем и дължина, не се размазва! Наподобява действието на Шанела. Sky High ще я пробвам и аз.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Козметика
Apr 2, 2021 13:30:34 GMT 2
via mobile
Post by Happiness_is_love on Apr 2, 2021 13:30:34 GMT 2
Момичета, някоя от вас използвала ли е спиралата на Isadora - Big bold extreme? Галя Симеонова много я хвали и като гледам ефекта на миглите й наистина изглежда доста добре.
|
|
|
Козметика
Apr 2, 2021 18:21:24 GMT 2
via mobile
Post by Deleted on Apr 2, 2021 18:21:24 GMT 2
Спиралата на Вивиен Сабо (Кабаре... ) я имам в кафяво, доизхабявам, беше на никакви пари в Лили, обачее така да ми се рони под очите,иначе е с много хубав кафяв туш.Търсех кафявата на Мейбълин Lash sensational в опаковка- пепел от рози, но само някаква burgundy brown намирам, изобщо съществува ли само кафява? И някаква кафява ако може да ми препоръчате.. Иначе sky high сега я има в Лили за 13 лв., ам пак е черна.
От фдт не разбирам,от години не съм слагала, последно си тараляскам един "цеце" на Лумене-ultra light цвят, не мога да го изхабя, ще му мине срока, иначе за по-суха кожа бих казала Миша, бб крем. Свърши ми златният шампоан на Доори и си взех Nature box за боядисана коса, уж пак без сулфати, силикони, да видим.. На Юсерин шампоана(за свръхчувствителен скалп) , в дългосрочен план не се отрази добре на мм, пак се появи залющване, а уж всичко беше-ок, но пак мина на Селсън Блу, ще му взема на Здраве да пробва щом се препоръчва.
|
|
|
Post by FugeeLa on Apr 3, 2021 10:56:46 GMT 2
Момичета,
Постът ми вероятно не е за тук, но не знам къде да попитам за съвет. Направих една импулсивна покупка - комплект Foreo Here & There Set Luna Mini 2 + Luna Play, която няма да използвам. Къде мога да пусна подобен уред за продажба? Във фейсбук намирам само групи за дрехи и аксесоари.
|
|
|
Козметика
Apr 3, 2021 11:55:15 GMT 2
via mobile
Post by dreamer on Apr 3, 2021 11:55:15 GMT 2
Момичета, имате ли препоръки за справяне с така наречените ягодови крака?
|
|
|
Козметика
Apr 3, 2021 21:11:06 GMT 2
via mobile
Post by lon on Apr 3, 2021 21:11:06 GMT 2
Момичета, Постът ми вероятно не е за тук, но не знам къде да попитам за съвет. Направих една импулсивна покупка - комплект Foreo Here & There Set Luna Mini 2 + Luna Play, която няма да използвам. Къде мога да пусна подобен уред за продажба? Във фейсбук намирам само групи за дрехи и аксесоари. Пробвай тука www.facebook.com/groups/664174704386617/?ref=share ,продават се всякакви неща
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2021 10:12:45 GMT 2
Аз, инфлуенсната от чуждестранни влогъри и дамите тук си купих спиралата Sky High, но понеже имам отворени 2 сини и 3 черни ще си я оставя за после. Искам да попитам дали някой знае има ли разлика между тези двете или само етикета е черен?
|
|
|
Post by MamaPanda on Apr 6, 2021 14:45:34 GMT 2
Tual, срещала съм различни цветове от тази спирала. Първата, която си показала е класическата. Мисля че имат кафява и червена, може би от там идва разминаването в цвета на опаковката
|
|