|
|
Post by komkama on Jul 13, 2022 11:35:49 GMT 2
Здравейте момичета, вие тук всичко знаете, та да ви попитам за места adults only, хотели и/или резорти, желателно в Европа, но и извън ме устройва. Много искам да отида на една такава почивка, а не намирам нищо свястно в интернет.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2022 14:27:15 GMT 2
Здравейте момичета, вие тук всичко знаете, та да ви попитам за места adults only, хотели и/или резорти, желателно в Европа, но и извън ме устройва. Много искам да отида на една такава почивка, а не намирам нищо свястно в интернет. Sent from my iPhone using Tapatalk Мога да ти препоръчам в съседните Турция и Гърция хотели, но като цяло винаги са една идея по-скъпи тези хотели, но пък определено са доста по-спокойни като обстановка:
Турция:
Magic Life Kemer Imperial Heaven Beach Resort & Spa Sherwood Blue Belek
Гърция: The Ixian All Suites Alia Palace Hotel Villa Elite "by Checkin"
|
|
|
Post by komkama on Jul 13, 2022 15:33:44 GMT 2
Здравейте момичета, вие тук всичко знаете, та да ви попитам за места adults only, хотели и/или резорти, желателно в Европа, но и извън ме устройва. Много искам да отида на една такава почивка, а не намирам нищо свястно в интернет. Sent from my iPhone using Tapatalk Мога да ти препоръчам в съседните Турция и Гърция хотели, но като цяло винаги са една идея по-скъпи тези хотели, но пък определено са доста по-спокойни като обстановка:
Турция:
Magic Life Kemer Imperial Heaven Beach Resort & Spa Sherwood Blue Belek
Гърция: The Ixian All Suites Alia Palace Hotel Villa Elite "by Checkin"
Криси, много благодаря. Исках нещо проверено, защото по коментарите не мога да се ориентирам. Иначе ми е ясно, че ще е по-скъпо, но ще си струва. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by suede on Jul 13, 2022 15:45:01 GMT 2
Момичета, предстои ми да прекарам няколко дни в Любляна, но през деня ще съм заета с работни ангажименти, само вечерите ще са ми свободни. Та, ако някоя е ходила и има препоръки за готини места, които трябва задължително да се посетят(музеи,гледки, ресторанти) ще се радвам да сподели🤗🤗🤗 Аз съм ходила 2 пъти в Любляна, не знам дали още е в сила питането или вече изтече по давност, но все пак. Самата централна част (Стария град) е малка и компактна. Съвсем близо е парка Тиволи. Общо взето с едно ходене може да се видят всички забележителности из централната част (Змийския мост, пазара, Тройния мост, замъка на хълма). Вечер около канала е много готино, понеже има всевъзможни барове и кафета. Slovenska Hiša - Figovec, мога да препоръчам като много готино място за ядене, но инфото ми е от пролетта на 2019 и сега не знам до колко е актуално.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jul 14, 2022 14:18:39 GMT 2
А имате ли препоръки за хотел в Смолян/Чепеларе? Насочи ли сме в този регион, но все още сме в търсене къде да отседнем.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Jul 23, 2022 10:39:45 GMT 2
Здравейте, момичета. Предстои ми първото ми пътуване със самолет... И то сама. И са ме обзели някакви притеснения, защото имам едно прекачване. Първият ми полет трябва да кацне в 20:15 на летището в Мюнхен (Т2), а времето между двата полета е 1ч45мин. И двата полета са на Луфтханза и на Терминал 2. Притеснява ме дали ще ми бъде достатъчно това време, за да хвана втория.. Също дали се следят строго размерите на Personal item, защото дамските чанти и раниците са във всевъзможни размери, както знаем. Малко се чувствам като неандерталец, но здраве да е 😂😅
|
|
|
Post by Deleted on Jul 23, 2022 12:42:43 GMT 2
Здравейте, момичета. Предстои ми първото ми пътуване със самолет... И то сама. И са ме обзели някакви притеснения, защото имам едно прекачване. Първият ми полет трябва да кацне в 20:15 на летището в Мюнхен (Т2), а времето между двата полета е 1ч45мин. И двата полета са на Луфтханза и на Терминал 2. Притеснява ме дали ще ми бъде достатъчно това време, за да хвана втория.. Също дали се следят строго размерите на Personal item, защото дамските чанти и раниците са във всевъзможни размери, както знаем. Малко се чувствам като неандерталец, но здраве да е 😂😅 Няма страшно, всички сме минали по тоя път с притеснението преди полет. Първият ми полет ми беше толкова интересно всяко едно нещо, че адреналина ми беше на макс. Според мен времето ще ти стигне за прекачване, достатъчно е дори с лудницата сега по летищата. Иначе за багажа не мога да кажа, защото не съм летяла с Луфтханза до сега, но на мен лично никога не са ми мерили багажа, но са ме карали да си прибирам дамската чанта, в куфара (ръчния багаж) преди години и то на изхода на гейта, така ме бяха изнервили, натъпках я и точно като се качихме в автобуса, за да стигнем до самолета си я извадих пак, не знам какъв им беше толкова проблема за една дамска чанта? Но от тогава много се промениха и правилата за багаж. От тогава гледам да не е голяма, а някоя по-малка или винаги да имам място да я прибера в ръчния багаж. Лек полет ти пожелавам, приятна почивка и да се насладиш на всеки един момент на макс.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jul 23, 2022 17:39:16 GMT 2
Kot, летя с Уиз и Райън често с 44 л раница, която е доста над позволения им ръчен. До сега никой не ми е правил проблем, може би защото е раница. Гледай да се придържаш към багаж, близък до техните размери или поне бъди с раница, която е мека и можеш да я посвиеш, ако решат да те проверят. Виждала съм проверки на хора с очевадно по-големи куфари от позволеното. Близо 2 часа вероятно ще ти стигнат, но зависи много дали ще излетиш навреме, че напоследък има доста отменени/закъсняващи полети.
Да се оплача от Уиз. Букнах си полет до Меминген и предишната вечер ме уведомиха, че няма да летя с тях, а с техен партньор оператор. Летяхме с някакъв украински чартър... Бях толкова стресирана, понеже не знам състоянието на самолетите им, че повръщах през цялото време на полета... Беше кошмарно. На връщане пак бяхме с тях - закъсняхме 1 час, защото не можеха да организират кой къде да седне (имаше много семейства с деца, а на аварийните изходи могат да седят само пълнолетни). Тотален хаос.
Райън поне пишат кой е оператора и преценявяш искаш или не да летиш с тях....
|
|
|
Post by offthegrid on Jul 28, 2022 10:05:48 GMT 2
Заради предишната ми работа съм абсолютен ветеран по натикване на багаж в мини куфарчета и дамски чанти, никога не са ми правили проблем. Винаги пътувам с голяма дамска чанта от тези, в които можеш да прибереш пазар на 3 членно семейство и померан отгоре, а carry on никога не са го мерили, а винаги е бил над 10 кг. Близо 2 часа на един терминал са абсолютно достатъчни, хващали сме самолет с прекачване 40 мин на различни терминали, ако си с чекиран багаж чакат даже, защото докато ти намерят и го свалят се губи прилично време. Не сме пътували с ММ с чекиран багаж никога, а понякога даже си взимаме само един ръчен, ако сме за около 5 дни. Пътувахме така и до Крит, сега ни предстои Лондон. Ако някой още не си е измислил почивката, горещо препоръчвам Крит. Пътувахме с Райън, билетите ни бяха около 100 евро за двама с един ръчен куфар и 2 персонални багажа, като ние взехме плажна чанта и малката ми дамска чанта. Кацнахме в Ханя около 8 сутринта, взехме си рентакар от локална компания, защото са доста по-евтини от Хертз и Сихт, а и беше много сладурско фиатче 500. Отседнахме в Anaem Eclectic Rooms, превъзходни стаи, реновирани са наскоро със страхотно внимание към детайла и собственичката Константина е уникален човек. Единственото, което не ни хареса е, че отидохме за много кратко,по-скоро на човек му трябва около седмица. В Лондон отиваме другата седмица, ако имате някакви препоръки с радост ще ги чуем, засега съм направила някаква програма, но май попрекалих и не е идеалния вариант за ходене и с дете на 9г. , има дни планирани с 2 музея, което май е малко невъзможно, ако някой има опит ще е от голяма полза. Последно сме ходили в същия състав 2019 в Париж, но тогава беше по-малък и съществуваше опцията някой да го носи.
Също така съм се огледала и за Будапеща декември като зимната ни ваканция, че със скъсания ми менискус тази година ще пропусна ските за огромно мое нещастие. Някой да има препоръки за еърбнб, гледам ги и повечето са много симпатични, но и там никога не съм ходила, основната ни цел е Коледния базар, което с Ковид май пак няма да ни огрее, но не пречи да си помечтаем, гледам, че билетите са 50 евро.
|
|
|
Post by suede on Jul 28, 2022 11:51:06 GMT 2
Здравейте, момичета. Предстои ми първото ми пътуване със самолет... И то сама. И са ме обзели някакви притеснения, защото имам едно прекачване. Първият ми полет трябва да кацне в 20:15 на летището в Мюнхен (Т2), а времето между двата полета е 1ч45мин. И двата полета са на Луфтханза и на Терминал 2. Притеснява ме дали ще ми бъде достатъчно това време, за да хвана втория.. Също дали се следят строго размерите на Personal item, защото дамските чанти и раниците са във всевъзможни размери, както знаем. Малко се чувствам като неандерталец, но здраве да е 😂😅 Щом и двата полета са на Луфтханза, обикновено на летището в Мюнхен са организирани така, че кънектинг флайтс да са от един и същи терминал. Вероятно просто ще смениш гейт, и то с близък номер. Това е стандартна практика на Луфтханза. За това време преспокойно може да се разгледат всевъзможни неща. Разбира се, ако не отменят полетите, защото в момента има брутални проблеми от летищата във Франкфурт и Мюнхен и се отменят полети на килограм. За Personal item се смята раница или чанта. Сега, ако си със самар или ония чанти от Илиянци, сигурно няма да станат нещата.
|
|
|
Post by smurfina on Jul 30, 2022 17:55:23 GMT 2
Здравейте, как сте? Включвам се набързо да се разпиша за 2 места, за които може би има доста инфо, но все пак на някой може да му е полезно. Кушадасъ и Ефес Може би аз съм една от малкото на които не и' хареса. Имам предвид самият курорт, не ми е красиво, сградите, обстановката, липсата на мънички кокетни кафенета - не беше моето. Центъра/главната също не ми допаднаха, но ако някой отива на шопинг и харесва "марки" ще му допадне. Самата идея за "алъш-вериш" и някой да ми бута постоянно дадена стока в ръцете също не е моето. Храната е страхотна. Плажовете не са като нашите, но то по цяла Турция е така. Ходихме на разходка с яхта и посетихме няколко залива - отново плажовете не са ОК, но пък водата беше чудесна - 50/50 съм. Хотела беше хубав, чист, доволна съм. Единствено очаквах да има малко повече риба/морска храна. От друга страна в Ефес много ми хареса, но аз обичам такива места и бих платила много, за да го видя. Препоръчвам на който не е ходил, но препоръчвам началото на лятото или към края, защото беше доста топло. Няма смисъл да си наемате каляска - те не се допускат вътре и единствено ви кара от единия край до другия, казват ви, че е много като разстояние, но всъщност не е чак толкова. Ходете с удобни обувки, защото камъните са много хлъзгави и се ходи трудно, имаше не един и двама паднали.
Лещен и Ковачевица Много е красиво, препоръчвам. Спокойно е, гледката е невероятна, в Ковачевица имаше няколко малки, но хубави ресторанта. Като цяло е перфектното място за уикенд почивка. Ние си наехме къща, така че за хотелите нямам мнение. Зимата ще е приказно, но трябва да се внимава, пътя след магистралата е завои и сравнително тесен (особено след Огняново). В Огняново басейните също са хубави, ако обичате минерална вода, входа беше 15лв, а цените на бара г/д като в Котвата - Сапарева баня ( по спомен пиша - бира 4лв, сандвич 7лв, еспресо 2.8лв, водата и сладоледите не помня колко бяха, но нямаше големи бутилки с вода).
|
|
|
Post by mariak on Aug 1, 2022 12:23:46 GMT 2
А имате ли препоръки за хотел в Смолян/Чепеларе? Насочи ли сме в този регион, но все още сме в търсене къде да отседнем. Хотел Българче в Смолян! Всяка стотинка си заслужава! Персонала е невероятен, а храната.. по-вкусно не бяхме яли никъде!!
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 14:15:25 GMT 2
Аз искам да попитам за хотели около Белоградчик, може и във Видин. През Септември плануваме да ходим да видим скалите и някои пещери. Бяхме запазили един преди време, но имаше голвми наводнения и отложихме. Ще сме с една нощувка най-вероятно, само за спане, може и къща за гости.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 2, 2022 20:30:42 GMT 2
Аз искам да попитам за хотели около Белоградчик, може и във Видин. През Септември плануваме да ходим да видим скалите и някои пещери. Бяхме запазили един преди време, но имаше голвми наводнения и отложихме. Ще сме с една нощувка най-вероятно, само за спане, може и къща за гости. Ние с ММ миналата пролет бяхме там, първоначално запазихме в една къща за гости околното Белоградчик, но в деня на пристигането ни съобщиха, че нямали места за нас, станало объркване ( ние сме от Пловдив, тоест връщането не беше много опция) и от хотел Ровно във Видин ни приеха супер гостоприемно, въпреки че бяха балове тогава и почти всичко им беше заето. Останахме доволни, не беше лукс, но за едно спане биваше Къщата за гости се казваше Торлашка среща.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 10:21:05 GMT 2
Този хотел и ние бяхме запазили Ровно.Ние сме също около Пловдив и си ни трябва нощувка. Май ще е най-добре тям, защото киее искаме и Видин да разгледаме и някои от пещерите.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 3, 2022 11:31:23 GMT 2
Този хотел и ние бяхме запазили Ровно.Ние сме също около Пловдив и си ни трябва нощувка. Май ще е най-добре тям, защото киее искаме и Видин да разгледаме и някои от пещерите. Да, много е удобно, защото е на Центъра и вечер преспокойно може да се разгледа целия Видин, като разходка.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 5, 2022 15:22:01 GMT 2
Не само при пътувания,списъци правя за всичко. Във Венеция държаха да носим маски в обществвния транспорт и правиха забележки,било нарушение на закона. Хората масово си носеха и не ги сваляха, сериозна работа си е. Ама и те много изпратиха от Короната. В самолета маската беше по желание. Иначе аз слагам на хладилника списък също. И така прглеждам преди да тръгнем. Много ми е добре със списъци. Но винаги забравям по-нещо пак😂
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 19:04:24 GMT 2
Ния бяхме края на Юли за първи път на почивка в Кранево, като цяло си изкарахме добре, с изключение че като се върнахме бяхме с някакъв летен стомашен вирус, който за наше щастие отмина за ден и половина. Бяхме в хотел Aквамарин, много е хубав, нов, обзаведен страхотно, огромни стаи и бани, изключително чисто, на първа линия, всички стаи гледат към морето, беше доста спокойно, храната беше много хубава и вкусна. Но като цяло в Кранево няма къде да отидеш да се разходиш дори, много запуснато място и дори бих казала грозно и неподдържано, ако не са тези големи и хубави хотели просто не знам кой би отишъл там на почивка. Плажа иначе е като на Албена, широк със ситен пясък, плитко и чисто море. Запазихме си за началото на септември почивка на любимия ми св. Константин и Елена, но само ако времето позволява и се запази над 25 градуса, защото миналата година като ходихме по същото време беше доста ветровито и не беше особенно за плаж.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 21, 2022 19:19:11 GMT 2
Ние бяхме в Халкидики тази година, на първия ръкав ( Касандра). Преди две години бяхме на втория, който е Ситония и честно казано там май ми харесва повече. Иначе бяхме запазили едно много симпатично апарт-хотелче в Афитос. Бяхме 8 дни там, като всеки ден сменяхме плажовете и бих казала, че Посиди и Агора са най-добрите в този район, с платена и свободна зона, без навалица и без 100 реда шезлонГи ( здравей, Деница). Предишни години се изискваше минимална консумация от 5 евро за шезлонг, тази година на повечето места са увеличили на около 15-20 евро, но според мен е окей, при положение, че ти така или иначе пак ще имаш консумация на плажа. Афитос е симпатично селце тип Несебър или Созопол, но страшно много хора и трапана, което малко напряга. Препоръчвам два ресторанта за вечеря Oceanidas и To Kyma. Страшно вкусно, страхотно обслужване и бих казала нормални цени ( за две салати, разядки, узо, чаша бяло вино, миди, порция октопод и порция сувлаки платихме 40 евро). Разбира се навсякъде предлагат безплатен хляб, вода и десерти. Хотелчето се казваше Marious Garden, много симпатично и спокойно, чисто и със страхотна управителка. Всяка сутрин ни питаше дали ни харесва и дали желаем препоръка за плаж, ресторант или някоя забележителност.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 21, 2022 22:34:02 GMT 2
В края на юни бяхме на море в Гърция, очаквано изкарахме много добре. Началото на октомври сме в Алания и много се вълнувам тъй като ще сме за първи път на море в Турция.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 23, 2022 15:49:33 GMT 2
Ние се върнахме от екскурзия в Румъния. Бяхме на обиколка на замъците там, като спахме 2 нощувки в Брашов и 1 в Букурещ. Бих препоръчала на всеки да иде да се разходи до там, близко и приятно, а органзацията си направихме сами. Няма да влизам в дълги разкази, защото нямам такова дар слово като на повечето тук, но ако нещо ви интересува съм на линия.
|
|
|
Post by ladyinred on Aug 23, 2022 23:13:11 GMT 2
Ние се върнахме от екскурзия в Румъния. Бяхме на обиколка на замъците там, като спахме 2 нощувки в Брашов и 1 в Букурещ. Бих препоръчала на всеки да иде да се разходи до там, близко и приятно, а органзацията си направихме сами. Няма да влизам в дълги разкази, защото нямам такова дар слово като на повечето тук, но ако нещо ви интересува съм на линия. И аз преди няколко седмици бях в Румъния за 3ри ( ) дни, като организацията си я направихме сами. Пътувахме с Райънеър (разбира се, имаше закъснения на полетите от около час). Нощувахме в Букурещ и Синая, като местата, които си заслужават според мен (а и като споделих на румънци за плана ни, казаха, че сме посетили най-важното и заслужаващо си за времето, което имахме) са Брашов, замъка Пелеш в Синая и Палата на Парламента в Букурещ. Не посетихме замъка Бран, не е място, което is a must по мое мнение. Като цяло Румъния не е дестинация, която бих посетила отново, макар че заради Термите до Букурещ бих се върнала (нямахме време да ги посетим). Също съм насреща при въпроси.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 24, 2022 10:49:56 GMT 2
Ние пътувахме с кола и решихме да спим в Брашов за да си спестим малко от карането до Бран. Може би си права за това, че е едно посещение е достастъчно, аз лично от Букуреш не съм очарована, както и Бран, но Пелеш и Синая - охх очите ми останаха там. Беше красиво и приятно. От Бран ми хареса изложбата на уреди за мъчения от това време ( тръпки ме побиха от някои ), както и самият замък отвън ( как постороен в скалата ), иначе не е нещо особено спрямо това, което видяхме в Пелеш. Малко се влоши качеството при прикачането, но това беше най-интересната част за мен от Бран.
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 29, 2022 16:03:47 GMT 2
Аз бях за 5 дни в Гърция, на втория ръкав миналата седмица. Споделям няколко снимки - първите 6 реда. Лоша буря ни застигна тогава и имахме много малко плажни дни. Иначе беше забавно, красиво е там и обслужването по заведенията е на друго ниво. Препоръчвам, ако ходите в близост до Сарти, обезателно да посетите един ресторант - Blue senses. Невероятно отношение и великолепна храна. Иначе бяхме на няколко плажа, най-претъпканият от които - Портокали бийч. Ужасно е с тия сърби, които грам не се съобразяват и още малко ще ти седнат на главата. Препоръчвам го рано сутрин към 8 до към 11 и после да отидете на друго място. На плажа на къмпинг Платаници беше много спокойно и хубаво, но морето става дълбоко доста бързо. Минахме и за разходка през Лагониси на връщане - приятно плажче, но доста скъпи шезлонги - 20 или 30 евро за първи ред и намалят според местата. Четох също и че обслужването на бара било ужасно. Та не знам как би било за цял ден плаж там. И не на последно място плажъж на Сарти е чудесен, дълъг и широк пясъчен плаж, с много различни барчета и плитко море, идеално за деца. www.flickr.com/photos/153026693@N05/with/52180645332/п.п. и аз съм ходила в Бран, но беше зимата и умрях от студ. Явно граф Дракула не е имал пари за парно...
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 30, 2022 11:25:20 GMT 2
Аз бях за 5 дни в Гърция, на втория ръкав миналата седмица. Споделям няколко снимки - първите 6 реда. Лоша буря ни застигна тогава и имахме много малко плажни дни с tuali . Иначе беше забавно, красиво е там и обслужването по заведенията е на друго ниво. Препоръчвам, ако ходите в близост до Сарти, обезателно да посетите един ресторант - Blue senses. Невероятно отношение и великолепна храна. Иначе бяхме на няколко плажа, най-претъпканият от които - Портокали бийч. Ужасно е с тия сърби, които грам не се съобразяват и още малко ще ти седнат на главата. Препоръчвам го рано сутрин към 8 до към 11 и после да отидете на друго място. На плажа на къмпинг Платаници беше много спокойно и хубаво, но морето става дълбоко доста бързо. Минахме и за разходка през Лагониси на връщане - приятно плажче, но доста скъпи шезлонги - 20 или 30 евро за първи ред и намалят според местата. Четох също и че обслужването на бара било ужасно. Та не знам как би било за цял ден плаж там. И не на последно място плажъж на Сарти е чудесен, дълъг и широк пясъчен плаж, с много различни барчета и плитко море, идеално за деца. www.flickr.com/photos/153026693@N05/with/52180645332/п.п. и аз съм ходила в Бран, но беше зимата и умрях от студ. Явно граф Дракула не е имал пари за парно... Kали, отново страхотни снимки. Имаш много добро око и запечатваш страхотни снимки. Ние се чудим къде да пътуваме идната седмица, имаме свободна една седмица
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 30, 2022 12:24:05 GMT 2
Благодаря, Brownie! Гърция винаги е вариант, като гледам и времето ще е хубаво идната седмица. Даже ако отидете на място, ще намерите хубави места за отсядане на добра цена. За мен като запазвах открих мястото в букинг и после от гугъл им намерих телефона, звъннах и ми направиха отстъпка с поне 100 евро за 5те дни. За нашите също запазих в Афитос и пак имаше отстъпка. Букинг доста ги чарджат. Нашият хотел беше този - goo.gl/maps/ZNeV54YycPV3tEAM8А на нашите в Афитос - goo.gl/maps/nuZ3hJt2h96LDq9e9Доволни сме.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 31, 2022 8:27:09 GMT 2
Ей,тъкмо си мислех за Румъния и влизам и гледам, че сте писали. А се врънкам ММ за Бран и Брашов-Пелеш-Синая през Октомври. Заради Пелеш и Синая най-вече искам аз и рясбира се Дракула. Ама май няма да ме огрее, а много искам да е тази есен. Обаче човека не поддава. Венеция му стигна и не му се обикаля. А ще го викат извънредно, много работа ще има и май ще забранят всички отпуски. Вярно, то само уикенд ама с мъж в МВР понякога и уикенд е трудно да откраднем. Ходи ми се в Истанбул също пак, през есента. ММ каза да ходя, ама без него😃
Иначе Уикенда ще отидем до Белоградчик. Ще е за съжаление без нощувка,защото на другия ден е дежурен, но и на това съм доволна. Нямам търпение.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 31, 2022 11:29:40 GMT 2
Някой пътувал ли е с автомобил до Алания, ако може да препоръча маршрут и място за междинна нощувка?
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by offthegrid on Aug 31, 2022 20:11:52 GMT 2
Някой ходил ли е случайно на организирана екскурзия до Мароко с български туроператор, че Лора жестоко ни инфлуесна с мой мУж, но май ни е страх сами да тръгнем. Попринцип ненавиждам организирани екскурзии, гидове с чадъри и влачене в стил стадо, но за там ще се прежаля, ако си заслужава.
|
|