405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 6, 2022 9:42:08 GMT 2
И такааа.. отиваме в Барселонаааааа! ММ ме изненада с билети в края на месеца и лека полека започваме да организираме нещата. Запазихме хотел с опция за безплатна анулация, така че ако някой предложи нещо по-добро да може да реагираме. Та сега идва момента да питам дали някоя от вас тук е ходила и какво може да ни препоръча. Набелязали сме си някои от по-големите забележителности и някой друг музей, но все още се чудим в кои къщи да влизаме. Ще бъдем там за 5 дни и мисля, че ще можем да поразгледаме повечко неща. Препоръки за хапване, заведения, барове ще са от голяма полза. Благодаря
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 6, 2022 9:55:46 GMT 2
Някой ходил ли е случайно на организирана екскурзия до Мароко с български туроператор, че Лора жестоко ни инфлуесна с мой мУж, но май ни е страх сами да тръгнем. Попринцип ненавиждам организирани екскурзии, гидове с чадъри и влачене в стил стадо, но за там ще се прежаля, ако си заслужава. Аз съм ходила, но сама си я организирах с ММ. Бяхме в Маракеш, Казабланка, Фес, Рабат и посетихме и пустинята. Не искам да те отказвам, но от всички места, на които съм ходила, това е най-кофтито. Не гледай красивите снимки и ориенталки чудесии, които споделят, защото това е само една малка част. Истината е доста по-различна - болни котки, смрад, мръсотия. За животните ми се скъса душата да ги гледам така. Но тъй като винаги се опитвам да гледам и от положителната страна, ще споделя, че нощното небе над Сахара е най-красивото нещо, което съм виждала. Определено препоръчвам тридневен трип до там. Спато на Mamounia Hotel в Маракеш си заслужава парите, макар че е доста скъпо. През 2019 мисля, че беше около 300 лв. и включваше масаж или хамам по избор, чай и обяд. Обядът беше невероятен,направо царствен. Но цялостно не бих препоръчала. Все пак ако имаш други въпроси, пиши ми на лично. Ще ти споделя всички места, на които бяхме и кое как е, за да не става този пост огромен.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 6, 2022 10:14:30 GMT 2
И такааа.. отиваме в Барселонаааааа! ММ ме изненада с билети в края на месеца и лека полека започваме да организираме нещата. Запазихме хотел с опция за безплатна анулация, така че ако някой предложи нещо по-добро да може да реагираме. Та сега идва момента да питам дали някоя от вас тук е ходила и какво може да ни препоръча. Набелязали сме си някои от по-големите забележителности и някой друг музей, но все още се чудим в кои къщи да влизаме. Ще бъдем там за 5 дни и мисля, че ще можем да поразгледаме повечко неща. Препоръки за хапване, заведения, барове ще са от голяма полза. Благодаря Ако се върнеш назад в темата, мисля че бях постнала моята програма за 6 дни. Приятно изкарване! bginfluencersreveal.freeforums.net/post/68640/thread
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 6, 2022 10:48:25 GMT 2
Виновна! Запазила съм си скрийншот от преживяването ти в Хърватска, но за това съм забравила, а уж помня Отивам да се образовам.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 7, 2022 18:10:07 GMT 2
Ние вчера се върнахме от Ница, много сме доволни, много, много хубаво беше! Гледки които ти изпълват душата и сърцето, страхотна красота беше морето на два прекрасни синьо-зелени цвята. Ходихме до Монако, но не останах очарова особенно от там, доста прехвалено е и все пак като си там си струва да отидеш да го видиш. Отскочихме и до Антиб, малко градче с много хубави малки улички, които са пълни с магазинчета и заведения, успяхме да направим и един бърз плаж и то пясъчен, което е супер. Времето беше повече от перфектно, всеки ден слънчево около 24 градуса, идеално и за плаж и за разходки цял ден. Храната просто няма какво да я коментирам, хляб, кроасани, палачинки, еклери и всякакви сладки изкушения те дебнат от всеки ъгъл, а френското вино е просто блаженство дори и да не си кой знай какъв почитател на алкохола. От малка ми беше мечта да отида на Френската Ривиера и се радвам, че успях да сбъдна тази си детска мечта и със сигурност бих се върнала отново!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2022 8:41:36 GMT 2
Ще подготвя пост за Бодрум,но съм на колела и искам да сваля и снимките от фотоапарата,че да Онагледя с малко по-хубави кадри. С две думи-пак бихме се върнали да почиваме и доразгледаме, изкарахме си наистина чудесно.
|
|
|
Post by smurfina on Dec 7, 2022 10:38:13 GMT 2
Здравейте, Няма да пиша голям пост, защото е за дестинация, за която има много изписано. Най-после успях да отида до Рим! Рим ми е мечта, много го харесвам, много инфо съм търсила, много видеа съм гледала преди да отида. Чудех се между Лондон и Рим, но тъй като в Лондон вече съм ходила се спрях на Рим. Ами, какво да ви кажа - който не е ходил да стяга багажа. Много ми хареса, има много какво да се види и храната е уникална. За съжаление бяхме само за 4 нощувки и не успяхме да обиколим всичко, но пак ще се върна. Съвети от мен: 1: Транспорт - таксита не си хващайте, няма смисъл. За около 3.9км ми казаха 30 евро. Има денонощен градски транспорт, има автобуси от летището, както и градски линии от летището. Ако сте от хората, които могат да ходят много, можете и без карта за транспорт да минете (ние ходихме около 15-18км на ден) 2: Храна - ако сте си набелязали ресторанти с висока оценка и много мнения - направете си резервация. Аз изпуснах 1-2 ресторанта и една кафетерия, но следващия път Опитайте от възможно най-много места пица и сладолед. Посетете квартала Трастевере. Отидете поне веднъж на аперитиво. Ако сядате в ресторант само за коктейл/кафе и времето не е хубаво има възможност да ви пробутат гадна маса, на открито, без чадър и отопление. 3: Забележителности - в Рим, дори и 10 дни ми се струват малко. Рома пасс дава отстъпки, ако ще обикаляте много места е хубаво да си вземете. Има и много места, на които се влиза безплатно и си струва да се видят (например църквата Сан Пиетро ин Винколи). 4: Хората - 50/50 съм за тях. Сториха ми се леко дръпнати, но може и да не съм права. Това е от мен П.С. грам не съжалявам, че отидох сега, защото нямаше толкова много туристи, бутане и ми беше приятно разглеждането
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Oct 2, 2024 17:32:40 GMT 2
Дами, някоя ползвала ли е сайта LockTrip за резервации на хотели, който доста от инфлуенсърите ни рекламират. Действително цените са по-ниски от Booking, но ме притеснява дали всичко е реално и няма нещо притеснително хаха
|
|