|
Post by theaxe on Jul 28, 2021 22:54:00 GMT 2
Кака Тонка пак цепи с липсата на каквато и да е обща култура. Да не си чувала досега стила "steampunk"... И не мога да разбера защо го изтъква това. Рекламирай си там ПРОДУКТИТЕ, ама не казвай поне колко много неща не знаеш и не се стараеш да научиш. Замълчи си и това е. Не знам как да коментирам изцепката с грешния инстаграм, който е рекламирала. Толкова пък да е зле. Показва, че грам никакви усилия не полага да се запознае с нещата, които рекламира. А още по-тъпото е, че даже не знае как да си поправи грешката. Просто да беше включила правилното име и кадри в новото видео и никой нямаше да забележи. А пък думите "Искам да се извиня на момичето, но дори не знам името й" няма да ги коментирам. Останах с впечатлението, че съжалява, че е направила реклама за "без пари", а не толкова за това, че е объркала информацията. Тонка толкова олеква с всяко следващо видео, че няма накъде. В никакъв случай не защитавам Попова, защото с изцепката с обърканото име си пролича как е претупала нещата, но има кадри и името на страничката, както и линк в описанието - 0:50 Мин.
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 28, 2021 22:55:54 GMT 2
Maтиас беше изненада.Tе и трите й децата станаха ей така без особени планове.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 0:51:08 GMT 2
Боби на Ивана пак на closeted gay си прилича, но дори и да е така, това е негов избор. Може така да му е по-комфортно, кой знае. Гергучито дори не мога да я изкоментирам. Понякога ми става смешно, а понякога ми става тъжно като я гледам.
|
|
|
Post by imasurvivor on Jul 29, 2021 0:57:36 GMT 2
Здравейте!
Включвам се малко по-късно, но сега прочетох всичко, видях и какво се случва в профила. Относно Баланчо - този тип е ясен от доста време и за мен е адски неприятен, а относно глупостите с приятелката му - Надежда, ами какво да кажа, отрасла съм близко до Разград и знам как се говореше, винаги на -Ъ, то не беше водъ, прическъ, и т.н., самата аз съм приказвала така в един период от живота си, НО НИКОГА не съм го правела в работна среда, точно това е и разликата. Трябва да се премислят някои неща, още повече, като си седнал да говориш пред хора, поне говорът ти да е на ниво, а не да създаваш впечатление, че си някакъв турбо-селяк, така да се изразя. Всички знаем, че в различните градове, хората си имат особености, НО щом си се хванал на едно хоро и си решил да ставаш публична личност, за мен не е окей да приказваш както ти падне.
Относно Попова - мислех си го от доста време, прочетох и тук, че мненията са същите. Напоследък видеата, които качва са изключително скучни, липсва умисъл, няма нищо общо с това, което беше преди. Може ли на видео Топ 30 под 30 да има продукти, които са над 30лв, преди сякаш беше момиче, показващо бюджетни и качествени продукти, а сега показва буквално всичко, което се съгласят да и изпратят. Изключително ми е скучна.
Телешопови ги видях в Шкорпиловци преди няколко седмици, загледах се, за да видя дали наистина са те - бяха те. В това време имаха влог от Гърция, което беше доста странно.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 1:05:54 GMT 2
Апфффф, Гана ще учи на етикет. Тази освен да преписва и да краде идеи,друго не знае. Като я погледне човек, точно на човек с обноски прилича. Затова разказва за кървави чаршафи и мензис в публичното пространство и мисли, че като се натъкми 30 марки и класата е наредена. Нещо, което е изключено от добрите обноски и хората, притежаващи финес. Ходела по събития 🤣 Все едно събиранията в Сефора голям етикет изискват, да не говорим, че в Бг тези неща са мноооого непознати, малко хора ги умеят и съответно не се прилагат на дневна база, защото няма обстановка и човешки капацитет. Като ѝ знам социалните умения, представям си какви "познания" има.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 1:21:29 GMT 2
Апфффф, Гана ще учи на етикет. Тази освен да преписва и да краде идеи,друго не знае. Като я погледне човек, точно на човек с обноски прилича. Затова разказва за кървави чаршафи и мензис в публичното пространство и мисли, че като се натъкми 30 марки и класата е наредена. Нещо, което е изключено от добрите обноски и хората, притежаващи финес. Ходела по събития 🤣 Все едно събиранията в Сефора голям етикет изискват, да не говорим, че в Бг тези неща са мноооого непознати, малко хора ги умеят и съответно не се прилагат на дневна база, защото няма обстановка и човешки капацитет. Като ѝ знам социалните умения, представям си какви "познания" има. Хааххаха 😂 Пак ли се изявява мис let me show how its done. Добре, че е тя да ни вкара малко в кралския двор, да видим и ние що е то луксарски живот с обноски. Ей, няма да си отида непросветена.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 1:28:35 GMT 2
Тъй. Тъй. Гането на етикет, Пепе на житейски уроци, Зорница как се пише дипломна работа. Добре, че е българският инфлуенс, да ни просвети.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 2:48:31 GMT 2
Еее, Боби на Ивана пък е такова злато в моите очи. Изглежда сякаш са си паснали идеално. За застинал във времето мога да се съглася, ако се отнася за това, че не е като съвременните "мъжкари".
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 3:21:53 GMT 2
Хехе, как застинал, показвала го е по снимки с крив бретон 🤣 На мен ми е биг мечок, сладки са ми били винаги. Визуално нищо особено, но някак си никога не съм го гледала как изглежда,честно казано.
|
|
|
Post by whynot on Jul 29, 2021 6:00:11 GMT 2
Пепе е физически, психически и емоционално изтощена. Нужна и е почивка и един силен гръб, на който да се облегне. Фифи не става за гръб. Не е достатъчно силен да поведе семействпто докато тя презареди батериите си. Фичката не е толкова крив датчанин. Ева доста го облагороди. С Пепе беше пройдоха, сега с Ева изглежда сериозен и подкрепящ. Ако Пепе не се е чувствала добре с него и са се разделили, но сега не се чуватва добре с Фифи.. дали трябва пак да се разделят и всеки пут да се разделя... Не мисля! (Казвам го като жена с два раздвода) Много често това неудовлетворение се дължи на друго. Нещо неизживяно, пропуснато. Неудовлетворение от работата, кариерата, хорското мнение... Според мен Пепе е осъзнала, че тази работа я товари психически, но няма алтернативна професия за момента. А Фифи не е в състояние сам да издържа семейството. Отделно пише книга, но няма вдъхновеное.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 29, 2021 7:21:49 GMT 2
Гледах пак сторита на Андреа певицата (не знам и аз защо ), но рекламира плаж dolphin luxury, и ми се стори познат, не беше ли това концесионираното плажче или беше само бийч бар на NJ? Голямо рекламно лице са избрали, няма що…
|
|
|
Post by dilyanad on Jul 29, 2021 7:30:07 GMT 2
Пепе е много изморена от отглеждането на три. Отделно смятам, че не е надживяла раздялата с Филип 2. Филяка не може да и донесе стабилността, от която има нужда. За мен той е бавачка. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dzyn on Jul 29, 2021 8:16:22 GMT 2
Тея пасивно-агресивни заявки ги прави и миналият път, когато беше с тази мисбелнещоси. Явно това, че са деляли (или за малко са се разминали) един муж далеч не й се струва като такъв забавен повод за приятелство, какъвто се опитваше да го представи и има нужда да се знае, че тя е по-добрата. Та, не мисля, че тоя многострадален призив е насочен към майките по принцип, а по-скоро към тази конкретната ‘приятелка’. Един вид ‘може да си по-хубава сега, ама това е само защото не си майка, а аз съм!’. Пък както знаем, в съвременното инстаграм общество, да си майка е последна брънка на еволюционната верига и отваря всички врати към рая на пр пратките и въобще те поставя в една такава превъзхождаща позиция, която никои биркенстокс и чорлава коса не могат да отнемат.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 29, 2021 8:38:17 GMT 2
Добре бе Попова малоумна ли е- извинявам се на момичето,но не му знам името??!! Страшен професионалист! Ма така е като бърза за морето и снима видЯ на конвейр само и само да има. Не проумявам как няма да провериш в кореспонденцията как се казва човекът и да му се извиниш възпитано за такъв страшен гаф. Аз ако бях на нейно място щях да умра от срам 🙄🙄🙄
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 29, 2021 8:45:43 GMT 2
Гледах пак сторита на Андреа певицата (не знам и аз защо ), но рекламира плаж dolphin luxury, и ми се стори познат, не беше ли това концесионираното плажче или беше само бийч бар на NJ? Голямо рекламно лице са избрали, няма що… Точно той е. NJ невероятно много ми опротивя след рекламата на бързите кредити за майки, контрастът между призива за теглене на бързи кредити и лъскавия плаж е толкова явен, но Николета няма капацитета да го осъзнае. Грозно е. Многоооо ми се иска да поясни тя колко пъти изтегли бърз кредит ЗА МАЙКИ, или пак рекламираме нещо, което даже не сме пробвали?!
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 29, 2021 9:04:15 GMT 2
Боби на Ивана пак на closeted gay си прилича, но дори и да е така, това е негов избор. Може така да му е по-комфортно, кой знае. Гергучито дори не мога да я изкоментирам. Понякога ми става смешно, а понякога ми става тъжно като я гледам. И се регистрира само за да напишеш това?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 29, 2021 9:47:18 GMT 2
Изгледах влога на Валери от Крит, много ми хареса. И гледките и всичко, наситих се на красота и се заредих положително. Иначе двамата с Мартин са като дечица, които се радват на живота
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 9:53:22 GMT 2
Убиха ме коментарите под снимката на Пепе за новият влог. Колко добре изглеждала, как била имала 3 деца, как била феноменална… WTF? Тя признава, че физически и психически никаква я няма, но хората продължават да гледам само външното излъчване и то на снимки в социалните мрежи. 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Jul 29, 2021 10:08:51 GMT 2
Тея пасивно-агресивни заявки ги прави и миналият път, когато беше с тази мисбелнещоси. Явно това, че са деляли (или за малко са се разминали) един муж далеч не й се струва като такъв забавен повод за приятелство, какъвто се опитваше да го представи и има нужда да се знае, че тя е по-добрата. Та, не мисля, че тоя многострадален призив е насочен към майките по принцип, а по-скоро към тази конкретната ‘приятелка’. Един вид ‘може да си по-хубава сега, ама това е само защото не си майка, а аз съм!’. Пък както знаем, в съвременното инстаграм общество, да си майка е последна брънка на еволюционната верига и отваря всички врати към рая на пр пратките и въобще те поставя в една такава превъзхождаща позиция, която никои биркенстокс и чорлава коса не могат да отнемат. Какъв общ мУж са делили тия двете? Не харесвам Полина вече, ама никак. Преди ми беше много симпатична, но вече ми е нагледен пример за чудния български израз "Пази Боже, сляпо да прогледне". И все пак, между нея и тази девойка, чисто визуално Полина ми е доста по, по-лицеприятна. Та не зная какво намеква, сигурна съм , че не е просто приятелска вметка, при нея има една пасивна агресия, скрита зад фалшива усмивка и мазен гласец, момичетааа, обаче струва ми се ако иска, може да сдъфче и изолюе някой за норматив.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 10:09:09 GMT 2
И аз не гледам NJ заради същата тази реклама.Не може да буташ бебешка количка за 3000 лв и да рекламираш бърз кредит.Безсрамница.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 10:14:42 GMT 2
Не мисля, че състоянието на Пепе може да се разреши, като прекара един уикенд съвсем сама извън дома. Тя има бавачката Макфифи, майка й, баща й и двете й баби. Все може да разхвърля децата и да замине някъде за 3-4 дни. Но това няма как да оправи положението, защото просто действа без да мисли и е изпаднала в такава ситуация, че не е на "ти" със себе си май още след като е родила София. Но вместо да се опита да заздрави връзката си и да си вземе нужните уроци, тя решава, че още едно дете ще оправи положението.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 29, 2021 10:34:58 GMT 2
Обаче пълно затишие от Баланчо и Надежда. И на двамата не им млъкват устите по принцип и бълват стори след стори, а сега пълна тишина… Представям си го със селския си гласец и интонация как ги ниже: “Виж ся, булка, тука ще си затраем ден-два. Те хората ще забравят. Снижаваме се лекичко, братчето си отива на почивката, и всичко ще е екстра. Те нас много ни харесват, ще забравят бързо. Дай да напрайм някой клипче за любоФта ни и бременността ти и всички ще се умилят.”
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 29, 2021 10:40:51 GMT 2
Обаче пълно затишие от Баланчо и Надежда. И на двамата не им млъкват устите по принцип и бълват стори след стори, а сега пълна тишина… Представям си го със селския си гласец и интонация как ги ниже: “Виж ся, булка, тука ще си затраем ден-два. Те хората ще забравят. Снижаваме се лекичко, братчето си отива на почивката, и всичко ще е екстра. Те нас много ни харесват, ще забравят бързо. Дай да напрайм някой клипче за любоФта ни и бременността ти и всички ще се умилят.” Не мисля, че хотелът ще предостави "спечелената" почивка на братчето, както и че Баланчо ще има вече шанс да прави позьорските си снимки там. Нали бяхте писали на хотела, върнаха ли отговор?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 10:44:51 GMT 2
Боби на Ивана пак на closeted gay си прилича, но дори и да е така, това е негов избор. Може така да му е по-комфортно, кой знае. Гергучито дори не мога да я изкоментирам. Понякога ми става смешно, а понякога ми става тъжно като я гледам. И се регистрира само за да напишеш това? Регистрация имам от месеци? Просто сега за пръв път пиша. 😀
|
|
|
Post by lyra on Jul 29, 2021 10:52:52 GMT 2
пАлинка като ѝ е толкоз зор, защо бърза за второ? Да не изпусне мУж и ресурс ли? И аз имам две деца, но си преценихме силите с мъжа ми и решихме, че ще са с по-голяма разлика. Все съм си изкъпана, даже се лакирам ако съм на кеф. Гледах влога на Пепе и наистина доста изморена изглежда. Обаче ми направи впечатление, когато Сиена щеше да заспива, а Пепе почна да ѝ тика камерата в лицето. Не можа да остави детето да си заспи спокойно..А само като гледах как са от хотел на хотел и накрая на каравана и се изморих. От толкова "почивки" щях да имам нужда от сериозна реанимация.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 11:00:40 GMT 2
Момичета много се радвам ,че сте качили и Балан и Наум . Особено пък Наум ,защото най мразя самозванци . Направо се чудя как не го е срам да говори такива глупости . Днес и аз като мама Цици ще си взема почивка от почивката и ще зяпам простотии ,даже ей сега ще заредя Пепе. За нея мнението ми винаги е било ,че колкото и добра основа, подкрепа и възможности да имаш ,си важи напълно поговорката Каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи. Извинявам се също и за грубия ми коментар ,но случайни деца в 21 век моля моля . За мен бебе правенето трябва да е напълно осъзнато действие и трябва да си готов да поемеш всички отговорности . Понякога важи израза ,че по добре едно или две деца ,но добре изгледани .
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 11:03:52 GMT 2
Поля и тази девойка Стефания са се запознали покрай смяната на гадже. Както тя го описа (Мис Бебето) - "стабилният мъж, който отдавна не е част от животите ни, но явно типът му е красиви, умни и амбициозни жени", моля ви се. Отделно въпросната има код и силно рекламира Тотрендс, води се и тя инфлуенсър. Честно казано, която и да го е написала, ми се струва тъпо. Майките не са автоматично изтощени мърли, не знам защо нон стоп се накланя натам. И Поля не я виждам хич такава.
Хахаха, горката Аливия 🤣 Тази, дето се кълчи не е ли от предизвикателството на Капитонката, да танцъват на няква песен...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 11:03:56 GMT 2
Какъв общ мъж е делила Полина? (Прочетох сега) Много ми стана антипатична, откакто си пролича истинската ѝ същност след като намери мУж с ресурс. Злобна, нахална и нагла лисичка.
Влогът на Валери не беше лош, тя ми е малко инфантилна по сторита, все едно е на 15 на моменти.
Лелята какво само споделя колко млада изглеждала, отворих ѝ тик-тока и там ѝ пишат само деца, еми нормално, че пишат такива неща. В представата на децата да си на 30 е все едно си баба, та затова те мислят, че няма деца и т.н. и чак да си вдигаш самочувствието от някакви пубери ми е супер странно. Да, добре изглежда, но реално 35 не е и някаква преклонна възраст, нормално е да изглежда още младолика. Вече е банална с тези споделяния на коментари тип "не може да си майка, ти си на 20"...
Много се смях на коментара за Балан и Надежда и как говори Баланчо, направо си го представих 😂
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 11:12:38 GMT 2
Какъв общ мъж е делила Полина? (Прочетох сега) Много ми стана антипатична, откакто си пролича истинската ѝ същност след като намери мУж с ресурс. Злобна, нахална и нагла лисичка. Влогът на Валери не беше лош, тя ми е малко инфантилна по сторита, все едно е на 15 на моменти. Лелята какво само споделя колко млада изглеждала, отворих ѝ тик-тока и там ѝ пишат само деца, еми нормално, че пишат такива неща. В представата на децата да си на 30 е все едно си баба, та затова те мислят, че няма деца и т.н. и чак да си вдигаш самочувствието от някакви пубери ми е супер странно. Да, добре изглежда, но реално 35 не е и някаква преклонна възраст, нормално е да изглежда още младолика. Вече е банална с тези споделяния на коментари тип "не може да си майка, ти си на 20"... Много се смях на коментара за Балан и Надежда и как говори Баланчо, направо си го представих 😂 И аз това гледах вчера-била изглеждала на 27. Ми не, не изглежда на 27,ама хич. Прилича си точно на годините-поддържана да, но в никакъв случай не и млада (на 27),инапе си е млада. А ако авторът е на 15,35 му се струват 220. Помня като бях с децата с какъв потрес откриха, че съм на 20,не на 16 🤣 Адските комплекси са и там, да се чуди човек защо. Някой купи ли си от колекцията ѝ неща?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 29, 2021 11:19:09 GMT 2
Гледам последното видео на Фейт и изобщо не ми стига до мозъка какво говори, защото единственото,което забелязвам са миглите й... ужас. Не седят нито естествено,нито красиво. Напомнят ми на някаква метла. Кой ги лъже тези млади девойки,че това е модерно и стилно не знам.
|
|