|
Post by jeri on Jul 29, 2021 11:22:12 GMT 2
Изгледах снощи Пепе, тъжно ми стана. Ф3 беше изнервен, хич не виждам толкова грижа към децата, когато са криви. Той иска само да си снима клипчетата с неговия приятел. На него сякаш му беше досадно. Според мен тя не е срещнала подкрепа от него в този труден момент, затова бяха обясненията. Хем изкарва парите, хем грижата пада върху нея основно. Труден характер е зодия Телец за мъж и я разбирам. Според мен избърза от страх, че никой няма да я вземе с 2 деца, а то хич не е така. Трябваше й осъзнат и премислен избор, а не тийн. Наум и Теа също гледах, пак имаха един изказ- "пийнах 2 винца, вместо 2 чаши вино". Иначе вметнаха това за лампата от миналата година. Защо ли И интервюто му изгледах. Пълна пародия. И колко много работели, айде моля ви се. Явно и за тях почивката е работа.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 29, 2021 11:24:40 GMT 2
Вече взе да ми омръзва от постоянното оплакване на Милена и Хей Даниела, че са уморени. Вярно, че с три деца не е лесно, но по цял ден да пишат на колко часа сън са, пък нямат сили за нищо. Да са преценили възможностите си и това, че няма да им е лесно. Никой не ги е карал на сила да раждат. Пепе е същата, но мисля, че до сега не съм виждала да се оплаква, при нея все е розово.
Евелин има ново видео с почистване, беше ми приятно, но аз много обичам да гледам такъв тип видеа. Имат много хубав дом.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 29, 2021 11:33:51 GMT 2
Аз Фейт само я слушам, без да гледам. Хем миглите разсейват, хем има странна дикция и трябва да се концентрирам, за да разбера какво ми говори. Защото иначе чувам едно монотонно боботене.
|
|
|
Post by okay on Jul 29, 2021 11:39:34 GMT 2
Не следя никоя от инфлуенсърките с по три деца, но ако ги следях - да, би ме дразнело да се оплакват. Никой не ги кара да раждат за норматив. И да, не е лесно да си майка. Да, недоспал си през първите години на детето. Да, съобразяваш живота си с децата. Да, не можеш да пътуваш, когато ти скимне, без да се подсигуриш да има кой да се грижи за детето. Уелкъм ту дъ риъл уърлд. И да, на никого не му пука дали са изморени или не, освен на хората в тяхното домакинство.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 29, 2021 12:42:09 GMT 2
Попадам на тик-ток на лелята, как била смес между Меган Фокс и още коя беше. Лелче, иска ти се
|
|
|
Post by umma on Jul 29, 2021 12:45:23 GMT 2
Започнах да гледам новото видео на Пепа.
"Чудно" впечатление направи Софка, как грабна от ръцете на болната Сиена играчките, когато ги разопаковаха. Реакция от майката кърмилница не последва никаква, разбира се.
ПП. Бисерите продължават. Един път станал Пепон рано да се разходи покрай морето и стигнал до извода колко много си приличали по ранното ставане с Джованито, който винаги по време на почивките им ставал преди всички, разхождал се, купувал си вестник и т.н.
И да знаете- голямо учудване, че сутрин има хора, които отиват на плаж, както и че още няма силна музика.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 29, 2021 13:06:57 GMT 2
Снощи си пуснах този клип на Бисера и останах леко шокирана от разказите ѝ. В какви среди е попаднало това момиче, за какви мъже, гаджета и пътуване говори? Ако толкова добре преживява раздялата защо изглежда сякаш животът ѝ се разпада. Коренна промяна, направо не мога да повярвам на колко лека се прави..
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 13:39:26 GMT 2
Йокото шернала някви коментари, на базата на които не знам как стигна във форума да обяснява, че получавала хейт. img321.com/view/image/ab2a9bad-42c9-4cbc-bd60-09ec1fda9f85Но пък слагането на "България" за пореден път ѝ изстрелва селската тъпотия във висините. Сигурно кретените, които е събрала в ИГ (защото са там заради съдържанието, което пуска, често в полуголо състояние), изчерпват хората в цялата държава. Може би ако не се чеплезеше по бельо през пост, нямаше да събере всички селтаци онанисти и простакеси отдолу. Ма нали "лелче" трябва да се чувства секси... Ми събирай си партакешите и марш обратно в Белгия да преуспява Йокото като бранд. Овца!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 13:58:40 GMT 2
Започнах да гледам новото видео на Пепа.
"Чудно" впечатление направи Софка, как грабна от ръцете на болната Сиена играчките, когато ги разопаковаха. Реакция от майката кърмилница не последва никаква, разбира се. Отвратително възпитано малко човече.
И аз го изгледах клипа снощи, гледах пак и постовете на Ф2... Не мисля, че в детето е проблемът, колкото в средата. Камерата може да акцентира само на едно нещо все пак, а децата обичат да са център на внимание и може би подсъзнателно София се опитва да е този център. Това си е проблем на Пепе, мен много ме подразни и как навря камерата в лицето на Сиена, докато тя се опитваше да спи и ѝ беше кофти. Да не можеш да си приспиш детето, без да снимаш, ми идва много прекалено на мен вече. При Ф2 децата са доста различни обаче. Вярно, че той е дошъл на почивка и няма същите отговорности на родител, каквито има Пепе като основнополагаща грижи за децата, но средата ми изглежда доста по-добре и според мен и държанието на София е много по-спокойно. Колкото за дилемите на Пепе и тоя монолог, че не оставала насаме със себе си, подозирам, че може би малко е избързала с толкова много деца и се чуди дали е щяла да има възможност да се развие повече и кариерно и лично, ако не се беше затрупала с толкова отговорности толкова рано.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jul 29, 2021 14:00:15 GMT 2
Изгледах влога на Пепе. Ами крайно време беше да си признае, че не всичко при нея е идеално. Децата са си деца и си искат своето. Вече знам какво е да имаш деца с никнещи зъби. И тръгнали на море с тях. Ми то е пълна лудница да са всички заедно в една стая. Даже ми се видя че Филяка бута с количката Матиас в банята.. Значи в чудо са се видяли. Момче се гледа малко по-трудно от момиче. А Пепе е толкова слаба, изглежда изтощена. Новата прическа я освежи малко. Но няма нищо общо с излъчването ѝ от преди 4г.примерно. Наскоро гледах някои видеа, когато София е била малка. Ами повече ми допадат, отколкото сега. И тя е забелязала разликата, за това се чуди как да се оправи. Говоря основно психически. И изказа ѝ е друг, по-ведра е.
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 29, 2021 14:00:48 GMT 2
Гергучи отново показва свинщината, която прави по време на “работен ден”. Добре де, тези мръсни обувки точно на килима ли трябва да седят
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:02:34 GMT 2
За мен беше странно също решението им да имат второ дете на този етап от живота им. Не за друго, но щом Макси беше под годинка, а тя не можеше да насмогва с гледането му и с живота си, и вече беше опряла до съседката леля не знам си коя, то как ще се справят с второ. Явно се справя като едната съседка гледа децата, втора съседка готви и трета съседка чисти. Смешна е, даже много с подобен вид поведение. Има много млади семейства, които се справят с отглеждането на 2 деца и то много добре. Така че Палина да наляга парцалките и да не дава много акъл, защото това поведение с намирането на работа на съседите за малко пари с цел помощ, не е никак розАво и я представя в доста кофти светлина. Така че точно тя да дава акъл на тема отглеждане на деца - не, мерси. пАлинка като ѝ е толкоз зор, защо бърза за второ? Да не изпусне мУж и ресурс ли? И аз имам две деца, но си преценихме силите с мъжа ми и решихме, че ще са с по-голяма разлика. Все съм си изкъпана, даже се лакирам ако съм на кеф. Гледах влога на Пепе и наистина доста изморена изглежда. Обаче ми направи впечатление, когато Сиена щеше да заспива, а Пепе почна да ѝ тика камерата в лицето. Не можа да остави детето да си заспи спокойно..А само като гледах как са от хотел на хотел и накрая на каравана и се изморих. От толкова "почивки" щях да имам нужда от сериозна реанимация.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:05:23 GMT 2
Вече от няколко видеа е така и не знам дали това е причината, но изобщо не ме грабват историите й. Дано ги махне скоро, защото изобщо не й отиват и привличат вниманието изцяло върху това, колко неестествено и странно изглежда. Гледам последното видео на Фейт и изобщо не ми стига до мозъка какво говори, защото единственото,което забелязвам са миглите й... ужас. Не седят нито естествено,нито красиво. Напомнят ми на някаква метла. Кой ги лъже тези млади девойки,че това е модерно и стилно не знам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:12:19 GMT 2
Едно нещо няма да мога да превъзмогна в Гането. Психарския втренчен поглед. Тръпки ме побиват ПП: погледнах миглите на Фейт и пак ще сложа това
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 29, 2021 14:20:53 GMT 2
На мен на Полинка втората бременност не ми се струва много планирана, честно казано. Естествено, че няма да си го признае, че то коя го е признала? Зор да научи Макси да спи ранко, че да има време за мУж, а сега с две под 3 г.... Голямо обръщане на внимание ще падне.
Напоследък Милена ми влезна в списъка на досадните. Преди беше някак си скучновата, но мила и приятна. Сега и тя нещо взе да става досадна майка-кърмилница. Щеше да е същата като Пепа ако живееше в България.
Може и в моя телевизор да е повредата, защото вече хич не са ми интересни бременности, раждания и кърмения, а в момента 70-80% от ИГ фийда е това.
|
|
|
Post by mira on Jul 29, 2021 14:21:39 GMT 2
Попова вече не я гледам, но все пак пуснах последното видео за малки бизнеси: това не знаела, онова чула за първи път..
Стиймпънк стилът не бил станал досега популярен в България - да, ако си на 12 и сега откриваш живота сигурно така си мислиш.
И понеже аз пък доста отдавна пазарувам доста локални стоки и съм запозната, със смея да твърдя, много такива бизнеси, бих споделила лично мнение, че изпратените й стоки не са нищо особено.
Две-три неща от всичко ми е направило впечатление. Всичко останало е копи-пейст, ниско качество и прохождащи творци, на които пожелавам да развият таланта и бизнеса си, за да не се налага да се излагат като пращат творенията си на човек, като А.Попова, която нито е ходила по арт базари, нито е посетила някоя галерия или магазин за дизайнерски стоки. И въобще познанията й в тази сфера са кръгла 0.
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:22:42 GMT 2
Пепе във видеото каза, че не е от хората, които да останат сами със себе си. Ако не е с някого, говори по телефона си. Наистина изглежда, че се е хванала с бавачката Макфифи, за да не е сама. Познавам много такива момичета, които скачат от връзка във връзка и все не са щастливи, все партньора им не е това, което са очаквали и после минават на следващия, вместо да си дадат време и да опознаят човека, с които смятат да създадат връзка. Цитирам "Щастието идва от много по-дълбоко, отколкото това някой да ти каже, че те обича, да излезете на разходка, да направите дете. Щастието за мен е нещо много по-различно и то се крие в мира. Във вътрешния мир. Пък това е нещо, което аз все още търся." Най-вероятно от бърнаута, който я е налегнал, лампата й е светнала, че нещо не е както трябва. Гледането на деца не е само да ги приспиш вечер и да стоиш в басейна с тях. А Чехляка действително не мисля, че може да застане и да бъде глава на семейство, което е толкова голямо. Разбира се, София и Сиена не са негови деца и е логично баща им да помага с издръжка, но не мисля и, че е редно да влиза в едно семейство, да добави и още един член в него и да е на хранилка на жена си, децата й и семейството й. Затова не мога да го възприема като мъж, а като един тийн. Хубаво е, че приспива децата, но все пак има и друти аспекти от това да си родител. Телешопови са абсолютен въздух под налягане. Какви дипломи, какви 5 лева. Не знам, дали има по-глупави и елементарни от тях в тубата. На фона на Цанов, баце Любо, Любо Жечев, че дори и Крис Танев, Телешопов изглежда като абсолютен идиот. А Теа може да се съревновава само с Попова за първото място на най-тъпо парче. Дано им секне желанието да снимат и да са всеки ден в нова в някое от предаванията, че са супер елементарни. Изгледах снощи Пепе, тъжно ми стана. Ф3 беше изнервен, хич не виждам толкова грижа към децата, когато са криви. Той иска само да си снима клипчетата с неговия приятел. На него сякаш му беше досадно. Според мен тя не е срещнала подкрепа от него в този труден момент, затова бяха обясненията. Хем изкарва парите, хем грижата пада върху нея основно. Труден характер е зодия Телец за мъж и я разбирам. Според мен избърза от страх, че никой няма да я вземе с 2 деца, а то хич не е така. Трябваше й осъзнат и премислен избор, а не тийн. Наум и Теа също гледах, пак имаха един изказ- "пийнах 2 винца, вместо 2 чаши вино". Иначе вметнаха това за лампата от миналата година. Защо ли И интервюто му изгледах. Пълна пародия. И колко много работели, айде моля ви се. Явно и за тях почивката е работа.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 14:23:10 GMT 2
Пак пост с нравоучения и печатна грешка - Гана, която не може кучето да си възпита, дава акъл на майките. Аман от това кухо уонаби! А дрехи по пода вероятно е привичка на хората с прекрасно възпитание и ЕТИКЕТ. Там, където стъпваш с мръсните пантофи и песът ти ходи, да ти се търкаля ШанЙела. Но това е човек, който си слага обувките в хладилника, та защо не доза креативност. 🤣 Абе, в Пловдив не е ли 360 градуса - това сако прототип за газова камера ли е? Греда си, Герганке, и то неизбичена! Mira, и аз това си мислех. Не съм гледала в детайли клиповете, да не кажа хич, но от четеното и видяното, Попо е награбила де що са ѝ изпратили, да има пълнеж. Не видях истински оригинални неща, по-скоро яко самозвани "творци", които се възползват да наберат популярност (не всички, но come on, рекламира Д. ПЕЕВА) Един чек на хендмейд фест и можеш наистина безумно талантливи хора да видиш. Та и това е мърляво, както всипко на Попо Къдрицата.
Да, щастието съвсем не е да ти каже, че те обича някой и в разходките, в доброто семейство, здравитв родитвли и деца, дома, уюта и взаимствеността. Те не носят мир. Не са важни. Объркана жена.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:28:54 GMT 2
На мен на Полинка втората бременност не ми се струва много планирана, честно казано. Естествено, че няма да си го признае, че то коя го е признала? Зор да научи Макси да спи ранко, че да има време за мУж, а сега с две под 3 г.... Голямо обръщане на внимание ще падне. Напоследък Милена ми влезна в списъка на досадните. Преди беше някак си скучновата, но мила и приятна. Сега и тя нещо взе да става досадна майка-кърмилница. Щеше да е същата като Пепа ако живееше в България. Може и в моя телевизор да е повредата, защото вече хич не са ми интересни бременности, раждания и кърмения, а в момента 70-80% от ИГ фийда е това. И в моя телевизор в същото. Аз като цяло не знам на кой му е достатъчно интересно да гледа нон стоп видеа и снимки на чужди деца и то в такава възраст. Защото това съдържание е всичко друго, но не и полезно, та да има поне за какво да се гледа. Бърка ме мен какво правят по цял ден децата на Пепе. Забава на макс.
|
|
|
Post by lama on Jul 29, 2021 14:34:07 GMT 2
Много е съмнително това, че досего от хотела не изтеглиха друг човек, който да спечели почивката, че и на тяхно място бих дала и още една нощувка, за да си защитят името. Така излиза, че може и въобще да не е имало план брат му да ходи в хотела, а всъщност порадък няма, само безплатна реклама, както други инфлуенсъри нарочно техлят фалшиви профили. Аз лично не бих се доверила и на хотела, щом не постъпиха адекватно.
|
|
|
Post by mira on Jul 29, 2021 14:38:06 GMT 2
Готино видео от Studio Shkafa за как да станеш интериорен дизайнер. Учудих се, че дори нямат 1000 абоната, а имат приятни видеа. Аз си харесах идеи за вкъщи от тях.
Готино видео и от Мариета за завършването, имаше и Q&A за плановете и от тук нанатък.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 14:39:53 GMT 2
Unreally е положението 🤣🤣🤣
Ама тя нали каза, че не е светица😂 Само светиците пресичат на зелено.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 14:42:55 GMT 2
Много е съмнително това, че досего от хотела не изтеглиха друг човек, който да спечели почивката, че и на тяхно място бих дала и още една нощувка, за да си защитят името. Така излиза, че може и въобще да не е имало план брат му да ходи в хотела, а всъщност порадък няма, само безплатна реклама, както други инфлуенсъри нарочно техлят фалшиви профили. Аз лично не бих се доверила и на хотела, щом не постъпиха адекватно. И аз си го помислих това. Изглежда ми, че са се разбрали уж да има награда, ама Балан ще изтегли фиктивно някой, а хотелът нищо няма да даде, само ще получи реклама, а Балан и Надежда техните нощувки. Неадекватна реакция на хотела, колко пък да трае това разследване като всичко наготово им е дадено с факти.
|
|
|
Post by mira on Jul 29, 2021 14:53:58 GMT 2
Ох, спирам да гледам!
Йоана на 35 ми обяснява, че е впечатлена от Созопол и колко било хубаво. Тези хора под камък ли живеят? Иначе не показа почти нищо, а от кадрите на хотела (което име не чух), направо ме заболя главата.
Пълна загуба на време са тези видеа.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 15:11:54 GMT 2
Не знам защо правят толкова пари от раждания, деца и снимането им. Нито смятам, че е уместно да растат пред хиляди хора, нито че им е приятно на дечицата. Мен повече ме кефят childfree каналите или хората, които не си показват връзките/дечицата онлайн, а само себе си и интереси извън 10 раждания и то публични. Фейт ми е свежа и интересна, особено нишата, в която се развива. Миглите не са окей, ама явно така се харесва. Гергана защо е писала, че живее в Италия? Преместила ли се е ?
|
|
|
Post by emmilie on Jul 29, 2021 15:16:21 GMT 2
Не разбирам Пепе. Ако до преди 4-5 години си била супер фреш мама, изглеждала си добре физически, успявала си с дете/ семейство, домакинска работа и т.н. , защо И сега трябва да е така?! Годините си минават, тялото се променя, външния вид също, мисленето.. никоя не може да каже, че е същата, като от преди 5-10 години. Кому е нужно това натоварване? Аз имам чувството, че тя е уморена и изтощена, точно защото не може да приеме факта, че всичко около нея се променя. Както и не разбирам жените, които категорично отказват да приемат, че остаряват и се бутат с филъри, правят корекции… какво лошо има една жена да старее красиво и естествено?!
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 29, 2021 15:20:15 GMT 2
Вече от няколко видеа е така и не знам дали това е причината, но изобщо не ме грабват историите й. Дано ги махне скоро, защото изобщо не й отиват и привличат вниманието изцяло върху това, колко неестествено и странно изглежда. Гледам последното видео на Фейт и изобщо не ми стига до мозъка какво говори, защото единственото,което забелязвам са миглите й... ужас. Не седят нито естествено,нито красиво. Напомнят ми на някаква метла. Кой ги лъже тези млади девойки,че това е модерно и стилно не знам. Ох дано! На мен тя ми е симпатична или поне не ме дразни 🤣 дикцията й е доста особена,но странното е,че като я слушам ме успокоява. Според мен има данни за asmr. А колкото до миглите - правят й очите хем смалени, хем супер издадени - нещо средно между охлюв и пекинез. Съжалявам за сравнението. Без тях е хубавка.
|
|
|
Post by pringles on Jul 29, 2021 15:21:22 GMT 2
Jul 29, 2021 16:16:21 GMT 3 emmilie__ said:
Не разбирам Пепе. Ако до преди 4-5 години си била супер фреш мама, изглеждала си добре физически, успявала си с дете/ семейство, домакинска работа и т.н. , защо И сега трябва да е така?! Годините си минават, тялото се променя, външния вид също, мисленето.. никоя не може да каже, че е същата, като от преди 5-10 години. Кому е нужно това натоварване? Аз имам чувството, че тя е уморена и изтощена, точно защото не може да приеме факта, че всичко около нея се променя. Както и не разбирам жените, които категорично отказват да приемат, че остаряват и се бутат с филъри, правят корекции… какво лошо има една жена да старее красиво и естествено?!спонсорите сигурно намаляват и току виж и мъжа им си намери по-млада (поздрав, капитонче!) затова е такава борба представям си колко е тежко живота ти да се подчинява на това..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 15:22:33 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Jul 29, 2021 15:24:37 GMT 2
Фейт и тя е модна икона май. По-шукаритетна от оригинала обаче 😂 View Attachment
|
|