|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 15:34:22 GMT 2
😂😂😂😂😂
Има и още цици и задници там..
|
|
|
Post by dzyn on Jul 29, 2021 15:35:11 GMT 2
Премести се, да. Виенското на Главната й е Дисниленд, а Кичук Париж - Милано.
Ф3 не го харесвам, ама за ролята, която така скорострелно му натресоха, според мен се справя повече от прилично. Човекът полага максимално усилия да се впише в зададения стандарт, макар че според мен трудно би успял. И не защото няма качества или пък защото не оставя по 200 лв всеки ден на шкафчето (демек е глава на семейството), както при капиталова. А просто защото пепе го е избирала по автобиография, не по мерак и каквото и да прави той, няма как да я удовлетвори.
И си личи - няма химия, само добре сключена сделка. Поне от нейна страна, де. Той очевидно още се опитва да стигне всяка летва. Сигурно защото телците се славят с пословична упоритост и лоялност, освен всичките им лоши качества явно 😄. И в последното видео си личи напрежението. Тя говори на камерата ‘… и сме чорлави’, а ф3 отбранително и с досада отговаря ‘е, сега се събудих!’. Пепе се опитва да се пошегува, но си представям колко критики има постоянно зад камера, за да реагира така първосигнално на контра ф3.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 15:44:45 GMT 2
Фейт и тя е модна икона май. По-шукаритетна от оригинала обаче 😂 View Attachment
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 15:51:17 GMT 2
Фейт и тя е модна икона май. По-шукаритетна от оригинала обаче 😂 View AttachmentХахахахахахаххахахахаха 😂😂😂😂 изсмях са, даже послушах малко през смях 😂 Обаче май е била на рейв фестивал, но с много лоша интерпретация на западната мода за такива събития 😂
|
|
|
Post by magica on Jul 29, 2021 15:52:59 GMT 2
Полина не се спря да се хвали, че вече шофира. Голямата работа, голямо чудо Сега трябва да ѝ се възхищаваме, че вози децата, не разбирам
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 29, 2021 15:54:53 GMT 2
Really, Gergana, really? научи го тоя английски вече или питай знаещите View AttachmentГергана вчера беше писала и за омами, зачудих се дали не говори за "умами", оказах се права Положението е омалеле.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 16:08:21 GMT 2
Рядко не се съгласявам с дамите тук, обаче Йоана Йокко изобщо не мисля, че прилича на 35, а по-скоро на повече. Има мацки на нейната възраст, без интервенции, които я слагат в малкия си джоб. А това, че тя дори се опитва да се изкара под 30.. Категорично не
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 16:16:32 GMT 2
"Снимки, които са с провокацията" звучи като структура на Капитонова. Айдеее Тиндър загина! 🤣🤣🤣 Представям си колко мега гига нови изводи ще направи след присъствие по бельо в дейт ап, в който, който е бил, е наясно с всичко. А и да не е, пак е наясно, защото РИЛИ дис ис хау дъ уърлд федърс🤣. Имаше един социопат, който спамеше под инфлуенсърски снимки някви тъпотии. Пишеше, че си търси гадже, продава гоблени и приличаше на човек, който ще те разфасова в обора. Трябва да ги съберем като соц. експеримент. Явно Гергана е силно развълнувана да открие старите като света истини 🤣🤣🤣🤣 Аз обаче също! Искам да знам като се пернеш по чорапогащи Фере, лице на прецоцала скумрия и деколте, макар и празно, какво ще се случи и какви реакции ще породи! Пп. То имало и резултат вече. tenor.com/EqyI.gifАко някой от невръстните ѝ фенове чете тука-никой в Тиндър не говори за стил, освен ако не е гей 🤣 И Гане, и тия с комплиментите искат даже по-отчаяно това, което и онези "за нощ и две" 🤣🤣🤣🤣 Ох, умирам направо, сюрреалистична е тази, как да не се гаври човек с такава извънземна тъпотия!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 16:17:30 GMT 2
ПП. Бисерите продължават. Един път станал Пепон рано да се разходи покрай морето и стигнал до извода колко много си приличали по ранното ставане с Джованито, който винаги по време на почивките им ставал преди всички, разхождал се, купувал си вестник и т.н.
И да знаете- голямо учудване, че сутрин има хора, които отиват на плаж, както и че още няма силна музика.
Да, и при това 8:00ч сутринта съвсем не е рано. Сигурно докато се е разходила и върнала е станало 9:00ч, как очакват да им се сервира закуска по обедно време.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 16:18:24 GMT 2
Божеееее и това доживях ,Гергана в Tinder . Шегата на страна ,ама дай боже тая кукувица най накрая намери някой да я изтряска ,че да ни остави намира. В последно време много се изживява на lifestyle Guru ,но баш хващам че16 годишните и фенки имат къде по смислен живот. Edit : Кога ги постна тия снимки ,кога пък получи отговори все едно е правила едногодишно проучване за държанието на мъжете в социалните мрежи ?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 16:18:34 GMT 2
Леле! Шокирахте ме с тези снимки на Фейт! Вече няма да гледам по същия начин на нея И за мен беше изключително дразнещо, как Пепон навира камерата в лицето на Сиена, която се опитва да заспи. Очевидно беше, че на детето й се спинка, а Пепе й бута камерата и казва "хайдеее заспивай, мишле"... Е кой може да заспи като през 5 минути му завират камера в лицето и му говорят. Отделно и на мен ми направи впечатление стаята, в която бяха. Извинявам се, ама приличаше на катун, не съм виждала такава кочина...100 човека в 1 стая, а бебето го приспиват с количката в банята.... София по-скоро взима камерата и снима, защото иска да е като мама. И аз обувах токчетата на моята и се разхождах в хола, мислейки си, че съм като нея, докато тя беше на работа. Това е нормално едно дете да подражава на родителите си, просто в случая е плашещо.
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 29, 2021 16:32:40 GMT 2
Фейт има някакво чалга излъчване, което хич не ми допада, и то не те връзва със съдържанието, което се опитва да създава. Това е и причината да спра да гледам видеата й.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 29, 2021 16:38:11 GMT 2
А, баш! И аз се шокирАх за Гергуц. Нали имаше половинка ли, четвъртинка ли... Какъв е този Тиндър сега? Тя естествено пак ще каже, че е заради "експеримента".
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 29, 2021 16:38:40 GMT 2
“Които търсят удоволствие за нощ или две” Ахахаха тая пак фантазира, бас хващам, че никой не и’ е писал, или ако и’ е - макс един-двама психари. Те такива се надушват
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Jul 29, 2021 16:38:41 GMT 2
Шопов нали беше скъсал с Instagram и щеше да се подвизава в Twitter, ко стана? Усещам, че напоследък се опитват да се изкарат много "relatable" с Теа, тип "и ние бъхтим като обикновените хора", защото със снобарията си май отблъснаха доста абонати. Колкото и да им се иска да се върнат към имиджа на "готини, млади и влюбени хора" вече са си показали истинските лица (особено той) и ще е трудно хората да клъвнат на тая въдица. Но е факт, че са адски непоследователни и казват едно, после второ, накрая вършат трето (запазена марка на бг инфлуенсърския "елит"). Във видеото на Пепе на мен ми се стори, че Филип беше изнервен или сърдит и никак не му беше до влогване. При нея мисля, че има тотална липса на филтър и осъзнаване, че има и други хора, отвъд нейната особа, супер егоцентрична ми се струва. Ако излезе малко от своя филм, може и да проумее някои неща, ама надали. Взаимоотношенията с Филип 3 няма какво да ги коментирам, дори и със стриктен сценарий изглеждат адски кринджави и неестествени. Чак понякога ми е неудобно да ги гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 16:41:13 GMT 2
Някой гледа ли Кирил Ефремов (Киронично)? Аз много го харесвам като актьор, в театъра съм го гледала доста пъти и бях изненадана, че прави видеа и за ютюб. За сега не са много, не качва всяка седмица, последното видео е нещо като влог. Понеже ми е слабост, за сега му давам шанс 😁.
А също така забелязали ли сте как и Андреа Банда Банда постоянно казва как е уморена, как ѝ е супер трудно и някакви такива неща. Имам чувство, че всеки месец има такива сторита, ако не и по-често. Какво толкова ѝ е трудно с На кафе не мога да разбера, подготвя рубрика, седи там до обяд и после е свободна за другите си ангажименти. Отделно като има асистентка то тя подготвя рубриките. Голямо мрънкало е и тя, нещо като Мари.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 17:03:46 GMT 2
Някой гледа ли Кирил Ефремов (Киронично)? Аз много го харесвам като актьор, в театъра съм го гледала доста пъти и бях изненадана, че прави видеа и за ютюб. За сега не са много, не качва всяка седмица, последното видео е нещо като влог. Понеже ми е слабост, за сега му давам шанс 😁. А също така забелязали ли сте как и Андреа Банда Банда постоянно казва как е уморена, как ѝ е супер трудно и някакви такива неща. Имам чувство, че всеки месец има такива сторита, ако не и по-често. Какво толкова ѝ е трудно с На кафе не мога да разбера, подготвя рубрика, седи там до обяд и после е свободна за другите си ангажименти. Отделно като има асистентка то тя подготвя рубриките. Голямо мрънкало е и тя, нещо като Мари. Не всеки месец ,а всеки ден от понеделник до петък си мрънка Андрейчето колко е уморена и работа има . От петък до неделя пък мрънка колко била пила и какъв махмурлук има. И така минава всяка една седмица на многострадалната Андреа.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 17:04:26 GMT 2
И като всички тюмбели, извадили късмет да бъдат уредени и лансирани без никакви усилия. Това са хора, които цял живот са с мекото на хляба, нямат никаква првдстава какво е натоварен работен ден, истинска отговорност и тн, но не спират да мрънкат за всичко. Надали има нещо по-досадно.
|
|
|
Post by GGWP on Jul 29, 2021 17:10:49 GMT 2
Относно Гергучи - правилно казахте, че и тези с комплиментите за стила търсят същото, но още по-отчаяно А искам да я попитам щом на втория профил са писали само "женкари, търсещи удоволствия", защо тези снимки ги качва в ИГ? Иска такива да и пишат ли, или смята, че е подходящо да се изтипосва по чорапогащник пред 12-годишни? Още нещо да вметна - забелязала съм как хората, които наистина са заети по цял ден и вършат задачи, нямат време за оплакване колко са изморени.. просто си вършат работата и това е. Ама някой да ми обяснява по никое време на деня, че видиш ли, много бил изморен от толкова продуктивност... трябва да има нещо гнило в Дания.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 17:18:35 GMT 2
То да беше само Бандата...всички мрънкат. Чак им се чудя, на какво отгоре! Мари на Гала, Бандата, Телешопови, Валката...абе всички. Те все нямат време за себе си, все са изморени. Нямам никаква идея, от какво са изморени. Например Мари на Гала само ходи на процедури за коса и целулит, снима си стриите и това е. Може да съм пропуснала, но май няма канал в тубата, т.е. не снима видеа, не ходи на работа и все има нужда от почивка. Телешопови преди са ходили на работа и то Съсела, като беше на снимки, може би е стоял и повече от 10 часа на работа. За мен такава умора от всичко по-скоро показва един скучен, еднообразен и безинтересен живот. Човек, който е удовлетворен от живота и работата си, не се събужда изморен, а през деня най-голямата му работа да е да отиде до Еконт, за да си вземе пратките.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 29, 2021 17:22:29 GMT 2
Премести се, да. Виенското на Главната й е Дисниленд, а Кичук Париж - Милано. Ф3 не го харесвам, ама за ролята, която така скорострелно му натресоха, според мен се справя повече от прилично. Човекът полага максимално усилия да се впише в зададения стандарт, макар че според мен трудно би успял. И не защото няма качества или пък защото не оставя по 200 лв всеки ден на шкафчето (демек е глава на семейството), както при капиталова. А просто защото пепе го е избирала по автобиография, не по мерак и каквото и да прави той, няма как да я удовлетвори. И си личи - няма химия, само добре сключена сделка. Поне от нейна страна, де. Той очевидно още се опитва да стигне всяка летва. Сигурно защото телците се славят с пословична упоритост и лоялност, освен всичките им лоши качества явно 😄. И в последното видео си личи напрежението. Тя говори на камерата ‘… и сме чорлави’, а ф3 отбранително и с досада отговаря ‘е, сега се събудих!’. Пепе се опитва да се пошегува, но си представям колко критики има постоянно зад камера, за да реагира така първосигнално на контра ф3. Абе, не са му натресли никакви роли! САМ я е обарвал, тя не е втората Дева Мария, че да зачене непорочно! Айде моля ви се, Пепе може да е всякаква, но и той двойно повече е въздушен от нея. На почти 30 години мъж да не знае какво евентуално може да си причини.... ми сори, но не мога да го съжаля. Не е малък, че да не знае за предпазни средства. Ф2 ми е симпатичен все повече, макар че аз някак винаги съм му симпатизирала. Ева е сладурана и то много голяма, а сторитата и снимките с децата и тях бяха много сладки. (малиииии бях написала Ф3, хахахахаха ужас, скоро може и ние да почнем да ги бъркаме). Сега ще си пусна да чуя великите мисли на майката на майките.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 29, 2021 17:23:27 GMT 2
"Снимки, които са с провокацията" звучи като структура на Капитонова. Айдеее Тиндър загина! 🤣🤣🤣 Представям си колко мега гига нови изводи ще направи след присъствие по бельо в дейт ап, в който, който е бил, е наясно с всичко. А и да не е, пак е наясно, защото РИЛИ дис ис хау дъ уърлд федърс🤣. Имаше един социопат, който спамеше под инфлуенсърски снимки някви тъпотии. Пишеше, че си търси гадже, продава гоблени и приличаше на човек, който ще те разфасова в обора. Трябва да ги съберем като соц. експеримент. Явно Гергана е силно развълнувана да открие старите като света истини 🤣🤣🤣🤣 Аз обаче също! Искам да знам като се пернеш по чорапогащи Фере, лице на прецоцала скумрия и деколте, макар и празно, какво ще се случи и какви реакции ще породи! Пп. То имало и резултат вече. tenor.com/EqyI.gifАко някой от невръстните ѝ фенове чете тука-никой в Тиндър не говори за стил, освен ако не е гей 🤣 И Гане, и тия с комплиментите искат даже по-отчаяно това, което и онези "за нощ и две" 🤣🤣🤣🤣 Ох, умирам направо, сюрреалистична е тази, как да не се гаври човек с такава извънземна тъпотия! Джъстисче, насълзиха ми се очите от смях на коментара ти! Да те разфасова в обора ...😂😂😂😂
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 17:28:14 GMT 2
Tual, aз ще ти го пратя на ЛС да видиш, че хич не се бъзикам. Ама трябва да отделиш 5 мин да прецъкаш по снимките и описанията. Казвам ти-един за друг са,даже на ингилийски ще си говорят.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 29, 2021 17:32:12 GMT 2
Вярно сте прави, че са всички в една стая Пепе в хотела и после не били спали. Ами много ясно! Ние и с 1 дете като бяхме пак сме взимали задължително апартамент, че да може и следобед да легне да поспи нормално, и вечер.. А сега с 2 и дума да не става. Не съм привърженик на търкаляне на цялата фамилия на една спалня. Как да заспи Сиена, около нея шум, светлина, всички говорят в една стая, сешоари шумят и "спи, мамо". Пари ли нямат за апартамент.
|
|
|
Post by okay on Jul 29, 2021 18:13:49 GMT 2
Няма да си причиня Пепон по никакъв повод. Аз си мисля, по това, което чета тук, че и тя свири на струната да е рилейтъбъл. Никой не я бил да прави 3 деца през 2 години и да ни навира всичко в канала си. Същото важи за всички мрънкащи майки в Интернет пространството. Да се оплакват на някой близък, на когото му дреме за тях. Фильо много си повярва, след като се срещна с Пепон. Нито има някаква кариера, нито нищо. Какво стана със сериала му? И да, професионалното развитие към днешна дата оказва голямо влияние на цялостното благосъстояние на хората.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 18:28:24 GMT 2
Не се е коментирало това стори на Дани. За мен е доста просташко. А гърдите на Алекс действително са й под мишниците... prikachi.net/image/Cyg06
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 18:40:09 GMT 2
Еййй, не се спряха с голотията и това е. Какво ще стане със съвременния светски свят, ако не си показват циците и задника през пет минути? Ще свърши и това са животоспасяващи отчаяни действия ли? Ай, да ми се мащат вече 🤢
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 18:45:36 GMT 2
То поне да беше секси. Поредната кифла със силикон и вулгарен, евтиноизглеждащ бански. Откакто започнаха да се чекнат всички, дори това спря да е интересно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 18:55:14 GMT 2
Вече е толкова достъпен и вулгарен целия този сексапил на всяка втора кифла из социалните мрежи , че даже мъжете вече не я намират за яка всичката този голотия, а по точно пошла.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 29, 2021 18:56:28 GMT 2
Не съм гледала Пепе, ама те все пак не плащат, та ще са в каквото хотелът им отпусне.
Относно вечните изморени - момичета, вие не разбирате! Измежду процедурите и постоянните безплатни почивки те са затрупани с “проекти”. Ами на хората дори и почивките им са работни, уморих се даже като го пишех, а какво остава за тях. Направо се радвам, че съм простосмъртна и ходя на обикновени мързеливи почивки 😋
|
|