|
Post by muffin on Jul 29, 2021 19:02:00 GMT 2
От доста време не съм абонирана за канала на Телешопови, но ми излезе новото им видео... пак са сменили заглавието на : Какво не знаете за нас. Това май е трета смяна, от прочетеното в коментарите тук 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 19:11:50 GMT 2
По-добре да не отида на почивка, пък било тя и безплатна, ако ще съм в такава кочина няколко дни.
Не знам, дали е така, но София я няма на сторитата от няколко дни и ми се струва, че не е с тях на това място. Сиена и Матиас са с Пепе и Чехляка. Интересно ми е, как обясняваш на 4 годишно дете, че няма да дойде с вас на почивка...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 19:36:45 GMT 2
Разбирам ,че Пепе е една от най вървежните инфлуенсърки и е зарината с проекти и комуникацията около тях и 3 деца . Днес гледайки видеото през цялото време си мислих : Жено, иди си легни за час ,два ,почини си и забави малко темпото.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 29, 2021 19:58:19 GMT 2
Даниел според мен е супер долна душичка,обаче е много хитър и като иска да си прокара идеята пуска едно такова плахо хрисимо гласче да го съжалиш чак. Господ е събирач - пошли,цинични и продажни. Нека я показва жена си,защото те освен нейната голота друга разменна монета нямат.
|
|
|
Post by lyra on Jul 29, 2021 19:59:10 GMT 2
Тез всички уморени инфлуенсъри да отидат да пуснат едни изследвания за Б12, желязо..То чак притеснително толкова млади хора да се изморяват толкова лесно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 20:01:30 GMT 2
Мама Сиса пак недоволничи, че чакала куриери и как мразела и нямала час на доставката и не искала да седи вкъщи и да се съобразява. Като не искаш отиваш на магазина и си купуваш от там. Голямо офкане, пъшкане, че и било топло и накрая завърши с еб**и м***та. И за вечеря пак пици с пържени картофи, чак се чудя как не са по 200 кила тия хора, то разбирам да си позволиш на месеца 1-2 пъти ама те всяка седмица само мизерии ядат.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 29, 2021 20:04:07 GMT 2
Тез всички уморени инфлуенсъри да отидат да пуснат едни изследвания за Б12, желязо..То чак притеснително толкова млади хора да се изморяват толкова лесно. Нула движение и цял ден на компютъра и телефона, нормално е да се изморяват. На мен ми става лошо от един ден пред компютъра, особено ако не съм се наспала добре. Просто те живеят пред екраните, мислейки си, че живеят нормален живот. 🤐
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 29, 2021 20:18:42 GMT 2
Фейт и тя е модна икона май. По-шукаритетна от оригинала обаче 😂 View AttachmentСтигнах до тук и ох... Ужас...
|
|
|
Post by ggvt on Jul 29, 2021 20:46:18 GMT 2
Гергана уж на бизнес среща, а се изтипосала по риза, от която ѝ стърчи сутиена, голям бизнес, голямо нещо
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 29, 2021 21:18:10 GMT 2
Вече видяхме всичките гащи на Гергана. Не е интересна.
|
|
|
Post by katherine on Jul 29, 2021 21:20:33 GMT 2
Балан и Надето цял ден без стори, ама то няма време от триене на коментари. Вече съм блокирана ше пусна сълза.
|
|
|
Post by ddv on Jul 29, 2021 21:20:58 GMT 2
Гери да не е била на среща с психолог? Гледам, че е пуснала анкета в ИГ, относно това каква е мистериозната Зорница. Честно, първо си помислих, че е била Аглю. 🤣
|
|
|
Post by zahir on Jul 29, 2021 21:26:19 GMT 2
Здравейте дриймърииии, момичета и мои милиони, милиарди фенки и последователки. Не, че ви броя. Аз не броя феновете си.. (ще се въобразя на гуру малко и аз 😎 да преживея 5-те си минути слава за днес). За всички, които ме питаха, a и за огромната част от Вас, на които не ви дреме, за вечеря хапнах салата от домати и таратор. Да споделя ли рецепта с вас? images.app.goo.gl/RBQYQpYSjekRS4cu5Днес не ми беше ден. Пишман майстори идваха да ни слагат нови врати🙄 загубиха ми половин ден и работих до 21ч след това на истинската си работа. Родена съм, за да пия винЦа на плажа, да си светя с луминисцентна лампа да подгонвам доберманите по плажа ама.. Понеже не ми се дава някак да си осъществя стремленията, ми се налага да работя. В друг случай бих казала колко съм уморена днес и как имах много "задачки" например да се шляя в мола, което признайте си, е трудно и как разни брандове ми пишат постоянно, но аз съм заета да ровя в инстаграм и не им отговарям. В имагинерния ми живот също за кеф бих отишла, ама не винаги де, чат пат само да направя някоя операцийка, в останалото време ще си Фърча с дрона и ще си снимам. Ех.. Обаче трябва да се стягам и да си върша нещата, защото баща ми не е Джованито, нито Шопов старши, нито майка ми е Гала и трЕбе се рАботи. images.app.goo.gl/ywpJw5v7M3KSHezm8За фон изгледах Пепа днес. Първи нейн влог, който гледам. Хаха. Наистина с Фифко са тотален криндж от тия, дето ти става чак гадно да гледаш. Той, милия е абсолютно лишен от чувство на дори наченка на хумор. Ръб. Тя е супер нещастна и си личи. И макар в един момент чисто по женски от някаква солидарност да ми стана мъчно за нея, веднага след излиянията на плажа хвана камерата, лепна изкуствената си нахилена усмивка и си викам, не, сестро. Не ме кефиш. Сори. Герганата и Tinder дори не зная как да коментирам освен, че се включвам в благопожеланията на някой по-нагоре. Дано се намери някой да и намести чакрите най-сетне, че не се трае. Теа и Наум ги чух също отгоре отгоре. Супер много са си повярвали тия двама бездарници. Наричат това, което правят работа и то толкова упорито, че ми идеше да се пресегна през екрана и да им плясна един. images.app.goo.gl/XcQWLXq4JzSJbSN7AЕми, това е от мен. Последвайте ме за още безценни мнения, безполезни съвети и рецепти за нарязани краставици.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 29, 2021 21:33:34 GMT 2
От вчера все забравям да ви го споделя, но Телешопчето не ви ли се струва като ощипана ученичка при въпроса на Мондьо - какво се случва с лекарската му професия? Аз поне виждам едно Наумче, на което му беше много неудобно да говори по темата. Явно наистина само им прави кафе в операционната. Клето, клето Наумче.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 21:34:25 GMT 2
Така като ви чета и Тиндера го развалиха. Не остана нещо неполазено от Гери. Заради нея намразих Джими Тчу Пепа винаги е била голяма мърла. Предишните видеа с Ф2 от апартамента й бяха адска кочина, явно онзи не й ходеше по г8за. Сега Ф3 шета, но по-скоро си представям как тя му мели, че в къща с 3 деца трябва да е чисто и той обхожда с парцала. Аз преди месец и нешо като ви писах, че тя не е добре със житовидната жлеза очевидно, тук няколко ме освиркаха. Виждате ли сега изтормозеното й тяло, коса, кожа и цялостната умора, които вече неможе да скрие зад розав филтър. Няма нищо срамно и страшно в това, но винаги след такива бързи бременности трябва да се проверява с изследвания и да се вземат витамини, минерали, разни добавки. То това женско тяло да не е като при котките, на всеки 6 месеца ново поколение... Дано се вземе в ръце тая жена.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 21:47:37 GMT 2
Не знам, дали е от проблеми с щитовидната жлеза, обаче ръцете й изглеждаха направо плашещо, когато говореше пред камерата и споделяше за това, че не се чувства добре. Косата й наистина е в кофти състояние и не знам, защо за пореден път не се вслуша в себе си, а си изрусява косата заради това, че Чехляка иска блондинка. Първо, че не й отива и второ, че досъсипва и без това кофти косата й. Няколко пъти съм я гледала във видеа и е споделяла, че се харесва най-много с къса коса на черта. На нея й отива и мисля, че ще е 100 пъти по-свежа с естествения си цвят и една къса черта, както е например тук: http://instagram.com/p/BggvFZThDP1 Пепа винаги е била голяма мърла. Предишните видеа с Ф2 от апартамента й бяха адска кочина, явно онзи не й ходеше по г8за. Сега Ф3 шета, но по-скоро си представям как тя му мели, че в къща с 3 деца трябва да е чисто и той обхожда с парцала. Аз преди месец и нешо като ви писах, че тя не е добре със житовидната жлеза очевидно, тук няколко ме освиркаха. Виждате ли сега изтормозеното й тяло, коса, кожа и цялостната умора, които вече неможе да скрие зад розав филтър. Няма нищо срамно и страшно в това, но винаги след такива бързи бременности трябва да се проверява с изследвания и да се вземат витамини, минерали, разни добавки. То това женско тяло да не е като при котките, на всеки 6 месеца ново поколение... Дано се вземе в ръце тая жена.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 29, 2021 21:51:09 GMT 2
Моите усещания никога не са ме лъгали досега и в този клип се видя 'плача в колата по несбъднати мечти' 2.0 Как пък все Филип с Ева като дойде тя се сеща, че не е чак така щастлива и се замисля? За едно ѝ правя евала, че изрече онова, което ние повтаряме от години. Дай си време бе жена, този живот не е въртележка! Не я мразя, просто не искам да изопачава нещата и вярвам, че реалността също продава. В последните кадри пак сложи изкуствената усмивка де..та може да са от ден до пладне тези размисли пак. Не съм ви наваксала но стигнах до тук, прочете ми мислите! Фичката се върна с Ева и тя отново се садна.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 29, 2021 21:56:00 GMT 2
Никога не съм мислила, че ще защитавам Пепон, но в момента искрено ѝ съчувствам.
Знам, че каквото човек сам си надроби, трябва да си сърба попарата. В момента и аз виждам една наистина объркана жена, на която досега всичко е било сервирано със сребърна лъжичка и която се сблъсква с реалността.
ФилипЕ е едно безкрайно бездарно човече и освен за МакФифи не става за нищо друго. Направо си е като кърлеж, който се е впил в приемника и смуче на макс.
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 29, 2021 22:15:39 GMT 2
От вчера все забравям да ви го споделя, но Телешопчето не ви ли се струва като ощипана ученичка при въпроса на Мондьо - какво се случва с лекарската му професия? Аз поне виждам едно Наумче, на което му беше много неудобно да говори по темата. Явно наистина само им прави кафе в операционната. Клето, клето Наумче. Според мен той и медицината нямат общо вече, но не го признава, защото много хора го харесаха заради това прозвище: "Млад, талантлив и образован". 😀
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2021 22:17:14 GMT 2
Съгласна съм с теб, Йо! На мен ми изглежда, че откакто стана по-близка с приятелките си, е осъзнала някои работи. Падам си клюкарта, та им хвърлих едно око на профилите. Повечето са стил Галя - имат сериозен мъж до себе си, който има работа, която е доходоносна и ги обезпечава. Другите пък изглеждат като Ивана - имат сериозен мъж до себе си като Боби, който няма да си хване багажа и да избяга, когато не му е лесно. За мен схващането, че като си минал 30/40/50 или каквато и да е възраст, едва ли не си стар, е повече от комична. Възрастта в повечето случаи е състояние на духа и просто една цифра + още една свещ на тортата. Ако Пепе смята, че понеже е на 30 и вече не е така млада, то на 45 сигурно ще легне и ще чака черната със сърпа... Явно е видяла, че е минала 30, а зад гърба си има само 3 деца (не, че е малко!) и няколко стотин хиляди последователи. Няма работа, няма професия, а не се знае до кога да продава голите дупета на децата си ще е успешно, за да ги изхранва. Бавачката Макфифи доста се различава от сигурен мъж, на който може да се разчита. Пак казвам - гледането на деца не е само до това да ги приспиш вечерта. Кокто и да се нарича той било то инфлуенсър, контент криейтър или каквото и да е, просто е едно бездарно момче, което си въобразява, че има чувство за хумор. Виждам, че във видеата на това момче Били му е неудобно и неловко, ама нали е на работа и явно стиска зъби.
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Jul 29, 2021 22:44:58 GMT 2
А от къде сте толкова сигурни, че Филип не вади пари, че не се занимава с друго, освен гледане на деца? Изключвам клипове и т.н. Питам от чисто любопитство, нямам почти никво време да ги гледам, както и другите.. Ама тук хвърлям по едно око. Иначе за промяната на цвета пак не ми се струва кой знае кво.. Жена е, иска промяна. И на мен най ми отива с тъмна коса, но често я променям цветово, просто защото така ми е кеф.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 29, 2021 22:49:52 GMT 2
А от къде сте толкова сигурни, че Филип не вади пари, че не се занимава с друго, освен гледане на деца? Изключвам клипове и т.н. Питам от чисто любопитство, нямам почти никво време да ги гледам, както и другите.. Ама тук хвърлям по едно око. Иначе за промяната на цвета пак не ми се струва кой знае кво.. Жена е, иска промяна. И на мен най ми отива с тъмна коса, но често я променям цветово, просто защото така ми е кеф. Ами, защото всичко, с което се е захванал публично е потънало като Титаник. Нищо, че по БТВ го обявиха като най-успешния инфлуенсър и един от най-успешните българи (което и от Марс може да се види, че не е така), за мен той е един непрокопсаник и wannanbe. #Соринотсори
|
|
|
Post by okay on Jul 29, 2021 22:59:11 GMT 2
Ако Фильо имаше някакъв бизнес или успех, то непременно щяхме да бъдем информирани за това от Пепон. Даже аз, която не я следя, щях да съм в течение, а ако ми допадаше това, което прави, щях да му кажа "Браво!".
|
|
|
Post by The Judge on Jul 29, 2021 23:52:33 GMT 2
То преди да стане Филип 3,освен феновете на Типично, друг не го беше чувал. От всичките му провкти се вижда яка бездарност, жалки опити за смешки и релано не знам дали продължават. Според мен има спонсорства, като с протеините, ама са на база скоропридобитата известност. Много подгряват за пустия им проект, ама като гледам... Не знам какво е, но нямам особени мераци да разбера.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 5:57:44 GMT 2
А от къде сте толкова сигурни, че Филип не вади пари, че не се занимава с друго, освен гледане на деца? Изключвам клипове и т.н. Питам от чисто любопитство, нямам почти никво време да ги гледам, както и другите.. Ама тук хвърлям по едно око. Иначе за промяната на цвета пак не ми се струва кой знае кво.. Жена е, иска промяна. И на мен най ми отива с тъмна коса, но често я променям цветово, просто защото така ми е кеф. Няма как да са сигурни. Всичко това са си просто предположения и спекулации. Самият той не е споделял дали и какво странично има, а и не е длъжен да го прави. В началото като цяло Филип беше харесван и одобряван. С времето стана бездарен, чехъл, бавачка, прислужница и четвърто дете на жена си. И беше набеден за безработен и, че го издържа жена му. Каква е истината си знаят те двамата. А дали Пепе ще се похвали с някакъв страничен и успешен бизнес на Филип (ако има такъв) или не, зависи от Филип, а не от нея. И така За косата съм съгласна, жена е, иска някаква промяна и експериментира. Тя е споделяла, че и преди също е била руса. Точно Пепе за мен не е жена, на която мъжът ѝ ще ѝ каже, че я иска руса и тя ще тича в салона да се изруси
|
|
|
Post by stelsko on Jul 30, 2021 7:03:01 GMT 2
За мен пък точно е жена,която се води по мнението и желанието на мъжа си. Защо като беше с Ф2 се носеше като повлекана? Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Jul 30, 2021 7:15:22 GMT 2
Изгледах я Пепе. За съжаление все повече сигурно ще слушаме размисли и страсти, обаче ми направи впечатление как точно след монолога бяха включени кадри с дрон, Ф3, усмивки, хотели и т.н. И понеже бяха точно монтирани едно след друго и си чудиш тази от какво се оплаква. Изобщо страшен контраст между думите на саме и усмивките след това.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 30, 2021 7:37:53 GMT 2
Единствено това не ми допада при тези, които защитават пепе (пък и при тези, които също толкова фанатично я хулят) - проекциите на собствените им желания и виждания за това каква е тя. Ясно, че тук всичко е предположения, пречупени през собствена призма, ама някои направо не са успели въобще да излязат от нея.
Пепе не била жена, която се води по мъжа си? Сериозно?! Скролнете из фийда й и вижте колко различни лица (буквално и преносно) има за всяка ситуация, за всеки мъж, за всеки събеседник въобще. Нагаждането й към всяка ситуация, интерпретирането на действителността по всевъзможни начини, желанието да създаде розов фемили голс я кара не просто тя да се нагажда към представите за мъжа си, ами и самият мъж да го ‘създаде’ спрямо своите. Разликата при нея е (и ето, един реалистичен довод за ‘защитничките’ й), че тя въобще не би възприела смяната на цвета на косата като угаждане на мъжа, незачитане на либността й, налагане на мнение и не знам си какви още репресии. Тя просто не го смята за голяма работа. Както всичко друго. Което, междудругото, в по-премерени количества, е чудесно качество.
За работата на ф3 - като котката на Шрьодингер е.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 30, 2021 7:53:05 GMT 2
Ай ай, баш на пъпа си падна Филяка и ще си кюта, докато може /до старини/ и има кой да го обезпечава. Нерде ФилипЧо и датския порцелан и порядки, нерде Марѝ с нейното миекане и ' виж гУ бе, иска 'тъ храние, щА храниие бие Филипе ' ... Едно е да имаш партньор, с когото сте екип и си вършите чудесно работата в семейните отношения, друго е когато имаш И тръпка към този човек. Не на всеки му се случва да попадне на тази комбинация, ама избираш и търсиш по повече от 1 критерий по принцип нали, поне 1 хюмън дизайн , преглед на натална карта и 34141 хороскопа трябваше да му спретне Пепе преди да го 'вземе'. Почувствах се като бабите пред блоковете, които обсъждат, докато люпят семки
|
|
|
Post by okay on Jul 30, 2021 8:38:17 GMT 2
Черпя ви с този коментар под снимката на Пепа.
|
|