|
Post by MaryPoppins on Jul 30, 2021 8:42:08 GMT 2
Този коментар е просташки и можеше да придобие важност, ако беше правилно написан...
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 30, 2021 8:42:53 GMT 2
Браво. Дано се гордее с правописа си. Останалото няма да коментирам.
Ивана си взима двуседмична почивка. 😉
|
|
|
Post by pringles on Jul 30, 2021 8:56:58 GMT 2
Допускам, че е възможно правописа да е нарочно такъв - модерно е при тролване в интернет, има бая такива миймове. А по същината - разсмяха ме и двата коментара, писани са точно в духа на шегите във форума Всъщност ако Пепе не се съмнява, че всичко в живота и е наред, защо е спряла коментарите под видеата си? Все пак има пълен контрол над тях и може да премахне тези, които не я устройват. По-скоро е напълно наясно каква каша е забъркала и какво мислят хората за бързите и раждания, смените на партньори, използването на децата за пари, липсата на кариерно развитие, безидейните опити за смешки, кринджавите моменти с Чехляка и т.н. Просто не и е приятно да го вижда, а и е по-трудно да запази положителния си образ за пред тези (макар и малко), които още и вярват
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 30, 2021 9:00:18 GMT 2
Ютуб спира коментарите под видеата ПОНЯКОГА. Не знаем със сигурност кой ги е спрял. Аз лично мисля, че е Ютуб, заради децата. Относно насилената усмивка - аз я намирам за такава още от времето на София. Затова и не мога да я гледам във видеа. Както и не мога да гледам Буреле заради голямата външна прилика. За мен.
|
|
|
Post by pringles on Jul 30, 2021 9:04:19 GMT 2
Определено не е ютюб заради децата, защото е пълно с видеа, в които участват деца, без коментарите да са спрени!! На мига ти казвам три - при Петканови (Габриел), при Джулияна Гани (Давид май беше), при Мама Сиси (Ния)... а дори не гледам ютюбъри с деца..
|
|
|
Post by dzyn on Jul 30, 2021 9:14:57 GMT 2
Определено не е ютюб заради децата, защото е пълно с видеа, в които участват деца, без коментарите да са спрени!! На мига ти казвам три - при Петканови (Габриел), при Джулияна Гани (Давид май беше), при Мама Сиси (Ния)... а дори не гледам ютюбъри с деца.. 36752278622589 пъти се обсъжда. Поради някаква причина на пепе и милена така и не върнаха коментарите. В случая не е тя ‘виновна’.
|
|
|
Post by okay on Jul 30, 2021 9:29:05 GMT 2
Коментарът е под всякаква критика, аз съм в шок, че човек с такова мислене въобще ще обърне внимание на Пепон.
|
|
|
Post by magica on Jul 30, 2021 9:40:30 GMT 2
Склонна съм да повярвам, че на Пепе наистина коментарите са премахнати от youtube, точно защото и на Милена са. А тя не мисля, че нарочно би ги спряла. Не я харесвам толкова и нея, скучни са ми вече тези теми. Интересно е ако ги пуснат някога, дали Пепе би си ги оставила, въпреки че то простаци очевидно пишат и в инстаграм, де ...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 30, 2021 9:43:53 GMT 2
Абсолютно тролски коментар от анонимен "бизнес" профил, който дори не прави "оригинално съдържание", а репоства някакви кето работи за 20 лайка при 3к последователи. Аз не бих му обърнала внимание и изобщо не бих го взимала на сериозно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 9:58:36 GMT 2
Да, Пепе изобщо не се влияе от мъжа до нея Колкото до това, че Чехляка е грижовен баща към децата - не виждам някой да го отрича. На фона на Пепе изглежда доста по-уравновесен, съобразителен и възпитан. Това, че миека и семейството му е като фрийк шоу, а не инстаграмабъл като на Пепе, нищо не означава. За майка му съм писала няколко пъти положителни коментари, племенницата му също изглежда много симпатично и скромно момиченце. За Чехляка просто се вижда, че вече от 2 години почти имат отношения, а това момче намира за работа ходенето по почивки със семейството и Били, за да се вземе хонорара. Също така за отглеждането на едни деца не е само до това да ги гледаш, все пак трябват и финанси за това. И най-същественото - примера, който им се дава. Не мисля, че това да стоиш и да караш децата да са нахилени по цял ден, за да ги снимаш, понеже от това изкарвате пари, е нормално и дава добър пример. Какъв проект, какви 5 лева?! Нали ги видяхме с yoube какво направиха - 4 видеа и край. Мърча на Пепе също беше сред най-неуспешните за разлика от дори тениските на Галя, която тогава не беше толкова популярна.
|
|
|
Post by pringles on Jul 30, 2021 10:08:27 GMT 2
Този Жеков с тях ли ходи на почивките за да ги снима?
|
|
|
Post by haladriel on Jul 30, 2021 10:12:06 GMT 2
Със сигурност са имали повече стаи на разположение, сигурно е било както миналия път - Фифи и Били в една стая, а в другата Пепе и децата. Аз вече започвам да се съмнявам, какво толкова прави Били на семейната почивка. Хайде могат да го извикат за един ден и да заснемат нещо, но не през целия престой. Има нещо там с Фифи сигурно. А Пепе беше тъжна, защото Фифи си е сръдльо, като започне не пуска кокала. Пепе е по-скоро общителен човек и за нея това си е нещо като емоционален тормоз. Според мен това често се случва при тях, но монологът на Пепе си беше планиран, просто за да се обсъжда и да печели повече спонсори.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 30, 2021 10:14:15 GMT 2
Този Жеков с тях ли ходи на почивките за да ги снима? Да, вероятно спи на походно легло в стаята им. За да не изпусне някой момент, не за друго.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 30, 2021 10:21:21 GMT 2
Откъде сме били разбрали, че Чехляка нямал допълнителен бизнес😂 Защото виждаме какво прави по цял ден - нищо. Първо каналът им yoube замря веднага след пускането му, сериалът му също. С друго не виждам да се занимава освен с някоя друга реклама на Myprotein и то благодарение на популярността, която доби покрай Пепа, преди това не вярвам някой да му е обръщал внимание. И както се вижда осново доходите му са от рекламите на децата,реално те го издържат, което за мен е крайно неприемливо и отблъскващо за мъж. Лешпери по цял ден и обикаля безплатните почивки с катуна… не знам как може да се разчита на такъв човек за каквото и да е било и какъв пример ще даде на сина си един ден. Пълен лентяй и бездарник!! И си мисля, че Пепа вече почва да се замисля над това-какъв “мъж” всъщност има до себе си.. ами да беше мислила по-рано, Пепке, сега ще си го отглеждаш като 4-то дете😒
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 10:39:26 GMT 2
Жеков е бил там, за да снимат видеото със слънцезащитата за канала на Моята козметика. Всички видеа за този канал ги снима той. Ако не вярвате, вижте го това видео и ще се убедите, че е снимано на същия басейн, в същия хотел. Показаха Жеков за малко в началото и след това вече го нямаше във влога. Най-вероятно е бил там работно за ден, два, а не през цялото време. Вижда се, че не ги е снимал той освен няколкото кадъра с дрон и басейна. За стаите също се вижда от влога, че са две отделни или е бил апартамент с две спални. На едни кадри се вижда двойно легло, на други се виждат две отделни легла. Това че в даден момент всички са били в една стая не значи, че всички са спали в една стая. Трима/четирима възрастни с четири деца и да искат не могат да се съберат на едно двойно легло или две единични поне според моите изчисления
|
|
|
Post by suede on Jul 30, 2021 10:39:58 GMT 2
От любопитство изгледах последния вльог на Йетьйе от Лозенец и го видях тоя лешпер извън режисираните им тъпи рийлсове. Егати тъпите, изпльоскани от нищото шеги. И си мисли, че е оригинален ли? Аз съм леко в шок. Тия инфантилни погледчета и плоски шегички като бяхме на 15 ги правихме. Макфифчо май някъде там е застинал като го гледам.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 30, 2021 10:42:15 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Jul 30, 2021 10:50:11 GMT 2
Много ги е еня, че се злепоставят. Хората не са опрели до тъпата почивка от гиваЛей на някакъв селтак, за да отидат някъде. Просто от тук насетне кенсъл и на него, и на хотела. Хубава работа, ама българска. Не стига, че хората са отвратени от българския туризъм, ами и сега затвърждават мнението ми, че всичко в тази идиотска държава е пропито с шуробаджанащина и евтини сметки. Аз лично не съм почивала от години в нашата мила родина и надали ще се случи скоро.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 30, 2021 10:56:47 GMT 2
Все повече се замислям, че трябва да има дали ютуб канал, дали блог постове, които не могат да се блокират и ще са достъпни за по-голяма аудитория. Занимавка си е, но не може да се затварят очи за такива тъпотии. А хотелът да си гледа работата, явно е толкова закъсал, че се връзва на такива схеми с псевдо победители...
Предлагам всички да пишем по веднъж на хотела със същото запитване, колко човека бяхме общо ? Над 1000 ?
|
|
|
Post by pchelica on Jul 30, 2021 11:02:36 GMT 2
Не разбирам двойния аршин, с който се мери тук... Милена Шведска работи домакиня, гледа нейния катун, а Мики издържа семейството - никой не я критикува. От дрта стр са семейство Пепе - пак единият родител (Йетйе) изкарва парите, другият (Филяка) чисти, готви и гледа децата, а вие роптаете срещу това...каква е разликата между двете семейства, моля да ми обсните, че така едното е хейтвано, другото харесвано?
И не, не излизайте с "розовия балон" - както Мики си вади хляба от продаване на авточасти, така и Пепе си вади хляба от розовия фейк балон.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 30, 2021 11:03:21 GMT 2
Според мен никакъв гивауей няма, както писаха по - горе. Хотелът получава реклама, Балан неговата си почивка и всички са доволни. А брат му, е някаква парлама, за да има уж победител. Аз също писах на хотела - какво мислят за фалшивия победител и дали не е редно да се изтегли нов, защото това е адски подвеждащо аудиторията, както и лоша реклама за тях. Еми, не са ми отговорили..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 11:07:57 GMT 2
Най-вероятно не им дреме на хотела, защото от сторитата и снимките, които вече са качили Балан и жена му, доста хора са посетили хотела. За хотела това е важно. От летните почивки до сега, май само компанията на Галя виждам, че се забавлява искрено, не е спонсорирано и си гледат кефа. Не мога да разбера, защо в " На кафе" правят куиз с гостите им при положение, че от Патрашкова, Станкулова и Константинов, никой не може да вземе думата, дори капитаните на отборите... Мари на Гала отива на море, ама то е нормално, все пак се трепе яко момичето от бачкане. Аз работя само по 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, лесно ми е, обаче тя... Инфлуенсър на пълен работен ден. Поправям се с коментара от вчера - и София е с тях на почивка. Не знам, каква почивка може да е с един катун деца и през седмица да сте на различно място.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 30, 2021 11:10:36 GMT 2
Не разбирам двойния аршин, с който се мери тук... Милена Шведска работи домакиня, гледа нейния катун, а Мики издържа семейството - никой не я критикува. От дрта стр са семейство Пепе - пак единият родител (Йетйе) изкарва парите, другият (Филяка) чисти, готви и гледа децата, а вие роптаете срещу това...каква е разликата между двете семейства, моля да ми обсните, че така едното е хейтвано, другото харесвано? И не, не излизайте с "розовия балон" - както Мики си вади хляба от продаване на авточасти, така и Пепе си вади хляба от розовия фейк балон. Не харесвам Милена, но ще ти отговоря така. Основната разлика е в държанието на двете майки. Милена и Пепе - едната никога не е набивала в главите, че е лесно да се раждат деца на конвейер, не е с фалшиво поведение пред камера - Вижте ме, колко съм щастлива и всичко ми е цветя и рози, както и присъствието на децата е премерено. Другата е нечно нахилена, сменяща мъже като носни кърпи, но им ражда деца. Децата биват снимани всякак, по всяко време - болни, недоволни, заспали. Накичила си е титла супер майка, но малко по малко образът издиша. А, и 100 процента от съдържанието е реклама - нищо полезно, реклами има навсякъде. Вярвам, ще се досетиш коя коя е и защо едната е нехаресвана, другата по - скоро клони към неутралното.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 30, 2021 11:11:35 GMT 2
Не разбирам двойния аршин, с който се мери тук... Милена Шведска работи домакиня, гледа нейния катун, а Мики издържа семейството - никой не я критикува. От дрта стр са семейство Пепе - пак единият родител (Йетйе) изкарва парите, другият (Филяка) чисти, готви и гледа децата, а вие роптаете срещу това...каква е разликата между двете семейства, моля да ми обсните, че така едното е хейтвано, другото харесвано? И не, не излизайте с "розовия балон" - както Мики си вади хляба от продаване на авточасти, така и Пепе си вади хляба от розовия фейк балон. Милена е завършила в Швеция, има образование и работи наравно с мъжа си като върши документалната част на нещата, все пак си имат фирма. На пръв поглед са двама наистина влюбени хора, които споделят по техен избор само най-хубавите моменти, но споделят, че имат и лоши такива, но не желаят публиката ѝм да се натоварва с това. Нито Милена чака на Мики, нито той на нея, нито си продават децата за всевъзможна рекламна кампания / говоря от раждането ѝм до момента/. Ако беше в България съм съгласна, че може би щяха да са и те като останалите, от прах за пране до кубети и т.н., но в това семейство се вижда, че има любов и разбирателство и са заедно от години / както Ивана и Боби/. Ходят си на почивки, които си плащат сами, споделят забавни моменти и не се пънат да се усмихват изкуствено на всяка цена. Децата не са невъзпитани, разглезени и т.н. Добавям, че не я следя от година сигурно, когато спря да качва клипове, но по много параграфи не може да става и дума за сравнение между нея и този ходещ фалш.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 30, 2021 11:14:14 GMT 2
Не разбирам двойния аршин, с който се мери тук... Милена Шведска работи домакиня, гледа нейния катун, а Мики издържа семейството - никой не я критикува. От дрта стр са семейство Пепе - пак единият родител (Йетйе) изкарва парите, другият (Филяка) чисти, готви и гледа децата, а вие роптаете срещу това...каква е разликата между двете семейства, моля да ми обсните, че така едното е хейтвано, другото харесвано? И не, не излизайте с "розовия балон" - както Мики си вади хляба от продаване на авточасти, така и Пепе си вади хляба от розовия фейк балон. Разликата е в географската ширина и манталитет. Не мож у българия жена ти да изкарва повече пари, а мъж ти да гледа децата. Всеки трябва да си знае мястото в йерархията в обществото ни. Мъж не е мъж, ко не носи той парата вкъщи. Иначе аз лично не я харесвам заради цирковете, които разиграва, пълната липса на мисъл във всяко житейско решение и безобразната експлоатация на деца. Другото (това, че тя носи парите, а ф3 гледа децата) ми се вижда като по-добрия вариант при настоящите обстоятелства и е тъпо само заради едното его и социални стереотипи, да обърнат модела и да се каже с въздишка, че най-накрая ф3 станал мъж.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 11:15:16 GMT 2
Оф, тия са толкова прости, че даже не могат да скалъпят елемантарна лъжа. Да си бяха направили фалшив профил и да си се теглят на воля 😂 така или иначе нормалните хора не им се връзват на тъпите гивъуеи.
|
|
|
Post by emma on Jul 30, 2021 11:18:31 GMT 2
Пепе не изкарва парите в тяхното семейство, децата ги изкарват. Затова и Сиена излиза в болничен, нищо че дори докато е в "болничен" и се вре камерата в лицето, защото иначе няма съдържание за влога. И двамата (Пепе и Ф3) за мен са пълни некадърници и без децата за кръгла нула. Няма креативност при тях, няма оригинални идеи, дори смотаните им рийлсове са копи-пейст.
И баланчо, и хотела се изложиха здраво. Не се прави така бизнес.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 11:20:17 GMT 2
Гледах днешните сторита на Андреа Банда Банда...ужас. Само повтаря "Вълнувате ли се за финала, вълнувате ли се" и ходи по колегите си, супер инфантилна и лигава, изглежда ми много трудно да се работи с нея, тази лигавщина не се издържа.
|
|
|
Post by veereto on Jul 30, 2021 11:29:08 GMT 2
Дреме им на тези от хотела, че пет човека са се усетили за гварата, която си правят с хората. Те са получили това, което са искали и нищо няма да направят. Най-вероятно играта е била напълно фалшива и може и на Балан брат му изобщо да не отиде там. Грозна работа от страна и на този и на хотела.
За повечето неща за Милена съм съгласна, освен че си снима децата умерено. Ако не бяха те и нея отдавна щяха да са я забравили всички. И на нея контента ѝ е фокусиран върху децата, а аз съм на мнение, че на децата мястото не им е в интернет пространството. Затова за мен и двете са са си един дол дренки.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 30, 2021 11:33:20 GMT 2
Гледах днешните сторита на Андреа Банда Банда...ужас. Само повтаря "Вълнувате ли се за финала, вълнувате ли се" и ходи по колегите си, супер инфантилна и лигава, изглежда ми много трудно да се работи с нея, тази лигавщина не се издържа. Финала на какво?
|
|