|
Post by magica on Jul 30, 2021 11:48:04 GMT 2
Гледах днешните сторита на Андреа Банда Банда...ужас. Само повтаря "Вълнувате ли се за финала, вълнувате ли се" и ходи по колегите си, супер инфантилна и лигава, изглежда ми много трудно да се работи с нея, тази лигавщина не се издържа. Финала на какво? На сезона на "На кафе"
|
|
|
Post by candygirl on Jul 30, 2021 12:00:43 GMT 2
На мен са ми много жалки такива коментари , според мен ги пишат злобни хора-ей така , да влезеш да оплюеш някой и да ти стане по-хубав деня. Честно казано съм потресена от масово злобнитв коментари навсякъде , много ли са нещастни хората , че отделят енергия и време да си сипят отровата?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 30, 2021 12:29:09 GMT 2
Мен ако ме питате официалния финал на На Кафе беше преди поне 5 години 🤣🤣 Сега живее задгробен живот. Ако Андреа Тъпа Тъпа цъфне пак на есен поне вече знаем на 1000000000 процента,че е там с връзки.
|
|
|
Post by magica on Jul 30, 2021 12:31:59 GMT 2
Няма ли да му е последен сезон това? Такава друга тъпотия няма. Мале, не вярвам за съжаление 😄 Какъв ли ще е звездният панел септември? Малкоданска и Станкулова ще са майчинство. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Jul 30, 2021 12:49:28 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 12:58:37 GMT 2
Явно, защото ще са по майчинство двете синоптички, Гала каза, че търсят човек, който да не е популярен и може всеки да си подаде документите и да кандидатства за работа при тях. Силно се надявам, че ще изберат човек, който наистина има място на екран, а Андреа Тъпа Тъпа ще я махнат, защото толкова кухо парче никъде няма...
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 30, 2021 14:04:37 GMT 2
Мисля, че малко се преувеличава тук, че не Пепе а децата изкарали парите в семейството . Пепе рекламира всичко, което ѝ се предложи - прахове за пране, козметика всякаква, рокли, обуща..
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 30, 2021 14:08:23 GMT 2
Вчера писах в един сайт (със сметката си във Фейсбук) под новина за Балан как щял да става фолк звезда и днес получих първия си доклад от Фейсбук - за нарушаване на правилата. Освен, че се чуди каква шашма да завърти, явно като един истински Нарцис постоянно проверява дали не са писали някъде нещо за него в нета или има нагласен Гугъл алърт. Помня, че преди време се беше споделяло тук, че бил много як. На мен от самото начало ми е анти без причина и винаги ми е приличал на лигав, пренавит паун.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 30, 2021 14:08:25 GMT 2
Мисля, че малко се преувеличава тук, че не Пепе а децата изкарали парите в семейството . Пепе рекламира всичко, което ѝ се предложи - прахове за пране, козметика всякаква, рокли, обуща.. Да, но в 90% от снимките /рекламни/ позиционира дете, което прави автоматично по-сладки и гледаеми нещата. Едни такива дребни трикчета, на които се хващат хората и между едното върви и другото. Да не снима децата в инстаграм, в нито една реклама да не участват и да видим разликата Да ги включва чат-пат във влогове само и да видим колко е силна сама...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 30, 2021 14:10:42 GMT 2
Да, факт е, че снимките с деца и / или животни привличат допълнителен трафик. Четох дори изследвания по темата, май с около 30% бяха доказали, че вдигат гледаемостта, трябва да се поразровя.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 30, 2021 14:13:45 GMT 2
Балан и на мен ми опротивя, а тая Надежда наистина е селянче. И двамата са намерили на хляба мекото и лентяйстват, ама то какво иначе да правят като май нямат образование или някаква работа от 8-5 примерно( не съм чула да споменават). Може и да са учили, но едва ли са работили по специалността си. Както и да е. Радостина до вчера се кълнеше в часовника на Apple, обясняваше се как с Георги си говорят под душа и изведнъж фитнес гривна Xiaomi. Мммм дам, сватба идва, пари трябват...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 30, 2021 14:18:11 GMT 2
Чудно ми е как се рекламира Xiaomi, след като всички са представителки на АйФОНИИИ
|
|
|
Post by veereto on Jul 30, 2021 14:19:03 GMT 2
Балан и на мен ми опротивя, а тая Надежда наистина е селянче. И двамата са намерили на хляба мекото и лентяйстват, ама то какво иначе да правят като май нямат образование или някаква работа от 8-5 примерно( не съм чула да споменават). Може и да са учили, но едва ли са работили по специалността си. Както и да е. Радостина до вчера се кълнеше в часовника на Apple, обясняваше се как с Георги си говорят под душа и изведнъж фитнес гривна Xiaomi. Мммм дам, сватба идва, пари трябват... Образованието в днешно време не е особен фактор. Все пак такова имат и Гергана и Попова, но по нищо не личи.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 14:45:42 GMT 2
Вие чували ли сте за тампони за сутиен? Мама цица така каза на подплънките за кърмачки. 😂 Дали да ѝ от ДМ много хубава чантичка с мостри на продукти за раждането и бебето напълно безплатно, не мисля че тук има такива и да ги раздават така. Вътре имаше и книжки и тя не знае какво пише на тях само гледа по страниците картинките и си измисля. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Цялата им устна хигиена на цялото семейство е под всякаква критика. На Сиса и кървяли венците и зъболекаря и предписал вода за уста ама тя не си я купила и си купула паста за зъби Лакалут, защото не било зле пастата да е такава. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Иначе за боклуци като ролери за лице дава пари ама за вода за уста не дава, супер малоумна е тая жена.
Пак се хвали как нищо не била правила цял ден, само заслала леглата, но получавала съобщения как хората искат повече такива видеа с оодреждане и чистене и коментара на Сиса беше, че тя не прави много от тия неща и нищо особенно. Евала мърлявщина на макс и да ни го казва сама иначе до преди няколко месеца беше, че е супер чисто у тях и можели да ядат от земята.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pringles on Jul 30, 2021 14:54:23 GMT 2
Освен това се печелят доста повече положителни реакции когато участва дете.. Типичен пример са like-овете... В интерес на истината и аз лайквам много често ако видя усмихнато дете и съвсем инстинктивно лайкът ми е за него и заради него, а не за продукта, до който е изтипосано за да припечели Пепон Датска...
|
|
|
Post by ladybird on Jul 30, 2021 14:59:32 GMT 2
По време на бременност кървящите венци са често срещан проблем, който идва от хормоните. Разбира се, Сиси трябва да си обърне внимание и да послуша зъболекарят.
|
|
|
Post by Pebles on Jul 30, 2021 15:23:55 GMT 2
Относно консуматорството и бързата мода ми се иска нашите инфлуенсърки да гледат филма The true cost в ютуб и да си свият малко потреблението, уви това ще се случи в паралелна вселена само, филма показва причони, които всички знаем, но е добре да си припомняме от време на време, що се отнася до мен ще огранича потреблението от хм и други до нула (не ме разбирайте погрешно, опитвам се да живея доста минималистично от няколко години, но филма ме агресира доста)
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 15:46:23 GMT 2
По изражението на София се вижда, че не ѝ много приятно в този момент или нещо не е станало както ѝ се иска и се цупи, но за мен тази снимка не е за социалните мрежи. А описанието “mini me” изобщо не се вписва, точно на тази снимка прилича супер много на датския Фичо. Да, може би по характер и мрънкане е същата като Пепе и нищо чудно все пак децата попиват всичко от родителите си и явно вижда, че когато Пепе не получава това, което иска се почва едно мрънкане и цупене само и само да е по нейната и София я копира на 100%. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 30, 2021 15:46:36 GMT 2
Знам, че и Попова и сие имат образование и не личи, но все още не разбирам как ще се издържат след години? Ще дойдат други интересни персони и тези какво ще правят? Истинска работа? Едва ли! Те сега търкат дивана и са уморени, не си ги представям като повечето от нас. А пък да легнат на техните да ги издържат ще е от срамно по-срамно.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 30, 2021 15:48:20 GMT 2
Извинете, ама коя е "мама Цица-Сиси"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 15:51:45 GMT 2
Понеже всички тук сме силно притеснени, Мари на Гала още е руса и пак и била на фризьор, за да си направи детокс с новите продукти на Лореал, че да не й замине русото, докато е на море Подозирам, че ще й трябва след това почивка от почивката. Направих малко проучване и от последните 24 поста на Пепе, простата статистика е следната: - нерекламни постове 4/24 - реклами с децата 6/24 - снимки с децата 7/24 Тук обаче слагам една звездичка, защото от бърз поглед в профила й, месеците в началото на годината са били предимно с реклами, които са свързани с тях. В момента има доста реклами, които са само с Пепе като дрехи и козметика.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2021 15:52:05 GMT 2
|
|
|
Post by klaudia on Jul 30, 2021 16:05:24 GMT 2
Представяте ли си Мари да си съсипе косата с басейните и да стане зелена (миналото лято аз станах зелена)😄 Горката, от всичката умора, която е събрала и тази коса да трябва да я мисли 😄
|
|
|
Post by The Judge on Jul 30, 2021 16:10:51 GMT 2
img321.com/view/image/a385aeb6-f19f-4286-b726-abe51d7ed155Колко точно цинична мога да съм Не ги мислете, тази "професия", която са захванали, носи доста контакти. Ще се намърдат я като онлайн маркетинг специлисти, я нещо подобно. Като цяло аудиторията в Бг явно е крайно заблудена, без много изисквания, та не бих се изненадала Попо редакторка да стане, с 20-те си думи речников запас и нулевата грамотност. Като знам журналя по мое време какви завършиха... Такива безскрупулни тюфлеци като цялото им сборище пробиват винаги-къде с наглост, къде с връзки... За умения едва ли можем да говорим. Не знам дали някой следи Алекс и Мими Айкън, решили са да си обновят обетите на скромна церемония. Честно казано доста красив момент. Аз не съм им луд фен, но като двойка винаги са ми били хармонични и абсолютна цялост. Хареса ми как са го направили и къде. Ани Джефри също е била там. Изобщо доста приятно усещане създаде краткото клипче. img321.com/view/image/397a61f9-68d4-4e17-8b81-5286702e2040Потничето ясно, ама надолу... Не виждат ли как им се очертават нещата по най-некрасивия начин, бре?!
|
|
|
Post by kalea on Jul 30, 2021 17:00:19 GMT 2
Трябва да направим колекция от камилски копитца. Може и по чифтове да ги подреждаме, хаха. Не се срамувам от женската ни анатомия, но толлкова да не преглеждаш какво качваш!
Имах задачки и проекти за днес. Нещо положително - освободих място от много стари дрехи и ги занесох в контейнер. Работата така ми изпи живеца тая седмица, че се зарадвах искрено на дребния ми еко-френдли акт.
А относно Баланоида и тъпия хотел - като знам как се взима категоризация и колко "струва" туризмът в БГ, направо се отчайвам. Шато Копса и Пирин Голф са ми последната надежда да ида някъде, където да е ХУБАВО, просто защото не съм ходила там.
По-вероятно е да си намериш хубав ресторант за хранене, отколкото качествено място за почивка, кореспондиращо на претенциите си, разбира се...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 30, 2021 17:02:49 GMT 2
Гергана е толкова жалка... Тя не е виждал отблизо мъж през живота си, а се прави на сексолог/психолог, експерт на тема междуполови отношения като Кобилкина. #Гучилкина
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 30, 2021 17:08:31 GMT 2
И аз бих била цинична по петъшки😂 Дамите със слаби сърца да не четат😇 Тази Капитонова й давам идея да си сложи един пос терминал между краката🙈 По този начин ще е хем иноватор, хем ще си доразвие бизнеса - хоби... 🤢
|
|
|
Post by kalea on Jul 30, 2021 17:13:13 GMT 2
Ако не беше нагла и невъзпитана, щях да съм ок с постерминала между краката ѝ, но тези недостатъци на характера... Ту се подиграваме със сериозността на пандемията, ту се сърдим, че са ни репортнали за липса на маска, ту имаме наглостта да даваме любовни съвети, при положение че отдавна сме прозрачни колко ни е любов точно. Аз съм помагала финансово на свой партньор, когато времената са били тежки. Това не ме е лишило грам от женска енергия, още съм жена. 😂 Просто това е "клишето" в болест и здраве, в радост и тъга
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 30, 2021 17:28:07 GMT 2
Тия Кузманови с тяхната сватба все едно по-голяма от кралските сватби в Англия направоооо. За сватбата на Меган и Хари не съм слушала толкова, колкото за тяхната...
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jul 30, 2021 17:35:18 GMT 2
Добре де, тая Радостина(пак ми попадна) нали не можеше да качиш куче в самолета без да е обезпаразитено. Джой е била надвишила обезпаразитяването с три дни и ѝ е поставено отново (така го разбирам). И после тази "дама" се хвали как са избили гадинките(как за три дни е завъдила) и са останали яйца, които са си ДОНЕСЛИ в Русия.... Също имам животно, но това не го разбирам изобщо и не смятам, че е повод за хвалене дали кучето пръцка и какво носи...
|
|