|
Post by veereto on Jul 7, 2021 11:19:00 GMT 2
+1 и аз обичам ризи с дълъг ръкав за плажа. Освен, че са чудесни при по-силен вятър (зиморничава съм) аз си я нося и като се разхождам, защото фактор 50 не ми е достатъчен и искам да съм сигурна, че няма да изгоря
|
|
|
Post by kalea on Jul 7, 2021 11:20:41 GMT 2
Дълъг ръкав не слагам на плажа и изобщо лятото, защото се мажа, а и не се застоявам на слънцето толкова. Иначе мой приятел се изхитрява като шофира лятото примерно от единия край на страната до другия - усилва климатика да духа доста хладно, слага риза с дълъг ръкав и не изгаря с ТКЗС тен, както се изразяват някои. 😂
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 7, 2021 11:30:57 GMT 2
Не знам за Гането, ама аз на 33 градуса в Пловдив съм с възможно най-къси дрехи и термос със студена вода + лед вътре...
Видяхте ли, че в новия ú гиваЛей подарява парфюм със смачкана опаковка. Не съм дребнава, ама като се имаш за топ класата на Пловдив и Дупница ми е доста мизерно.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2021 11:47:47 GMT 2
Не знам за Гането, ама аз на 33 градуса в Пловдив съм с възможно най-къси дрехи и термос със студена вода + лед вътре... Видяхте ли, че в новия ú гиваЛей подарява парфюм със смачкана опаковка. Не съм дребнава, ама като се имаш за топ класата на Пловдив и Дупница ми е доста мизерно. Ох тя с нейните тарикатлъци по тези гивалеи..Продукти на стойност над 500лв, ама разпределени на 5 човека, с поне 3 условия и уговорки. Колко пъти стана ясно, че печелят и фалшиви профили... Хич не я мисля Гана дали ѝ е топло с тези дрехи. Нали е шутинг дей, отишла е с такси до 'локацията', скокнала е като катеричка набързо и са снимали 5-10 кадъра и бърже вкъщи, че обработката чака...пф
|
|
|
Post by dzyn on Jul 7, 2021 11:57:45 GMT 2
И аз съм от тея с ризите, ама още от преди да са тренди. Просто е удобно, широки са, намяташ и тръгваш. А не да ръсиш пясък, като си обуваш късите панталони или да ти залепва роклята, защото банският не е съвсем изсъхнал.
За затворените обувки в офис посред лято - така е по етикет. По етикет е и да не се ходи на бос крак, дори когато обувките все пак са отворени. Въобще не коментирам как изглежда и колко е адекватно, просто казвам, че по етикет е така.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:12:59 GMT 2
Банда е ясно, че е с връзки в ТВ. Съдържанието й в профила в IG като снимки е добър, но отвори ли си устата... В "На кафе" и Гала е пускала доста често изречения, че Банда се е натряскала на партито на екипа за Коледа или по друг повод.
В news feed-а ми в инстаграм ми излезе спонсориран пост на Нивеа със снимка на Попова. Сложила си е 100% 5-те слоя фон дьо тен, без останалата част от грима и така се е снимала. Кожата й е в доста кофти състояние.
Видях и аз сторитата вчера на Елица...този кожух ми е твърде грозноват, да не говорим, че не му е сезона. Младият колега пак участваше на стори. Но някак вече ми се струва, че няма игра между тях. Просто имат лафче, което я кара да се чувства желана дама не само от Mr. Birch.
Като говорим за Мари на Гала - тя е номер едно по безсмислени сторита, които бълва на минути.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:13:56 GMT 2
Бандата е отговорила на коментар под последната си снимка. Ем, затова никога не съм писала и няма и да пиша на инфлуенсър, както и да гледам тв след като бутат Бандата, Николче, Божкова и сие. Доста посредствено представяне в Кан, дано включванията ѝ в "На шкембе" са по-адекватни. Пишат ѝ, че даже не е разбрала как да се облече, а тя доста набурсучено и със завидна доза самочувствие отвръща-стигни ти до Кан, не разбираш какво, що... Пази, боже, сляпо да прогледа.
Анастасия, приятелката на Вика е шокирана от коментар оставен под последното ѝ видео. Жената написала коментара се оплаква от руските туристи-крещящи, агресияни и пияни. Да си кажа честно, още от детските си години съм със същите впечатления, че до последното ми море в Бг, когато чашата ми преля като една рускиня мина през крака ми с детската количка, газеше хората по улицата все едно е булдозер и все едно тая държава е нейна.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:27:05 GMT 2
Ох, Банда... Намери си работа сама, пък стигни до Кан. prikachi.net/image/60ieHВ едно от сторитата дори каза, че е забранено да се снима, но тя го прави...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:27:55 GMT 2
Мале, мале, с тая рокля не само на фестивала в Кан не трябва да я пускат, даже и на фестивала в махалата. Огледала нямат ли във Франция?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:32:29 GMT 2
Абе тази Банда е тотал щета, сега й гледам сторитата. Та тя не знае, кой кой е... Роклята според мен е краййййно неподходяща.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2021 12:33:49 GMT 2
Направо предлагам да не ѝ вдигаме акциите като я коментираме
|
|
|
Post by jane16 on Jul 7, 2021 12:33:51 GMT 2
Абсолютно съгласна съм, че роклята на Бандата изобщо не е подходяща и не е нейния размер, но отдолу се сипят комплименти точно за нея. Можеше наистина един хубав кок да си направи. Много лековато минава през ангажиментите си, личи си, че е разсеяна личност.
Едит: в последното стори обяснява как ПАК не са успели да влязат на поредната прес-конференция. Ми, на коя успяхте да влезете? Поне на една?
|
|
|
Post by magica on Jul 7, 2021 12:37:46 GMT 2
Хей Даниела и Пепе са май на едно и също място - Сиена премиум ризорт? Едит: Бандата няма какво да добавя… роклята е за дискотека, не за този фестивал.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:37:48 GMT 2
Май просто е харесала роклята и изобщо не е осъзнала, че роклята може да е хубава за дискотека, но не е подходяща за Кан. В едно от сторитата дори каза, че е забранено да се снима, но тя го прави...
Струва ми се, че всички от родните инфлуенсъри, които са завършили в Англия + Попова в Австрия, с извинение за нищо не стават...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:37:49 GMT 2
Не знам дали колежката ѝ прави сечено, но се е облякла в черно, била е до килима и е успяла да се снима с Марион Котияр(поправям се, това е било друг ден) .. а изпъденото Банда Банда върти ресните.
Едит:Да, бе, какво се фрапирам и аз толкова,то цялата ни работа такава. Няма да я коментирам повече.
|
|
|
Post by okay on Jul 7, 2021 12:42:39 GMT 2
Харесвах Адриана Първанова, но спря да снима видеа за съжаление. В ИГ качва някакви безвмислени видеа за ежедневието си. Май наистина се в разделила със съпруга си, защото отдавна не го е показвала, а Нини спи с нея на спалнята. Отбвидеото си личи ясно къде ходи детето на градина и къде живеят.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:49:52 GMT 2
Мария Андреева, която е на моите години и със значително по-малък опит от БандаБанда пред камера...се беше облякла много по-добре за фестивала в Кан...И е била на самия килим също.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 12:51:47 GMT 2
Галчето отива и тя на дегустация на вино и се прехласва от колата колко е красиво. 😂😂😂 Пепето си имала и баба гледачка с тях на морето и тя се изучи. В едното от сторитата се чува гласа и диалекта на майката на Фифито. Иначе тя се справя САМА с три деца и е супер лесно и забавно. 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 13:02:46 GMT 2
Да си на фестивала в Кан като актриса, гост, изобщо някакъв е престижно. Да си просто запълващ мястото на "човека, който трябва да бъде изпратен в Кан от нашата медия" не мисля, че е кой знае какво постижение. И преди Бандичка да ми каже "иди ти там и ми покажи как", в предишното ми амплоа съм ходила по такива места, но като човек, нает за определена функция там, прикрепен към госта, не като самия гост. И като такъв гордостта, че присъстваш би трябвлао да е по-умерена.
И аз харесвам Адриана и честно казано се надявам да се е разделила със съпруга си, според мен той не се държеше добре с нея, а по принцип когато една жена е толкова напрегната постоянно, каквато беше Адриана доста време, обикновено причината не е само, че са й слаби нервите. Зад това винаги стои един мъж, който не отреагира правилно на събитията и не е много грижовен. Дими, бате, за теб се отнася с пълна сила. (Дими на Маги-сан).
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 7, 2021 13:09:16 GMT 2
Аз имам друг въпрос. Защо някои от инфлуцките отговарят само на негативните коментари, а пренебрегват положителните, сякаш хората са длъжни да ги харесват и засипват с комплименти? Нали точно те и особено Андреа Шматка-Шматка все напомнят да обръщаме внимание на позитивната страна на живота, а пък едно благодаря не казва на хубав коментар, но на такъв, който не й харесва, се троска и пени. Уж и тя над нещата...Аман от "преуспелите ни инфлуенсъри"!
Едит: Мария Андреева ми е любимка отвсякъде! На малкия пръст не могат да й стъпят останалите "каки". Помня изявата и в Кан- беше направила едно чудесно влогче в нейния непринуден стил.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 13:23:47 GMT 2
Тя обясняваше, че майка му на Фифито не знаела, че Пепе сама си гледа децата, но тя ще види, че сама си ги гледа хахахахаха Е видя жената... Галчето отива и тя на дегустация на вино и се прехласва от колата колко е красиво. 😂😂😂 Пепето си имала и баба гледачка с тях на морето и тя се изучи. В едното от сторитата се чува гласа и диалекта на майката на Фифито. Иначе тя се справя САМА с три деца и е супер лесно и забавно. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2021 13:49:20 GMT 2
Адриана и аз по-скоро я харесвам. Почти съм сигурна, че и Ида Магдаленова е бременна. Омъжи се скрострелно и крие корема с шапки по снимките. В лице е променена, споделя в пост, че щяла скоро да каже за други промени около нея. Харесвам я много, писали сме си, една от малкото нормални е, ще се радвам ако е така. Не искам да кажа нищо лошо, нейна работа си е кога ще се омъжва, не знам дали ще се окажа права, обаче ми е странно това криене на корема в начални месеци. Да, хубаво е да не се казва до към 3-4 месец, но като не искаш да се знае не се снимай толкова, изчезни малко от пространството.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 7, 2021 13:53:15 GMT 2
Тя обясняваше, че майка му на Фифито не знаела, че Пепе сама си гледа децата, но тя ще види, че сама си ги гледа хахахахаха Е видя жената... Хахххаха дооообре 😂 Няма нищо лошо в помощта от баби и роднини, ама Антоанетка имам чувството, че не е прекарала и един ден сама с децата си, иначе е много лесно, да. ‘Ние сами си ги гледаме децата.’ 😂 Дори от времето на Фичко си беше така и все бяха бабите у тях. П.п. Ида нали наскоро беше споделяла резултати колко кг е свалила, не мисля, че е бремененна, макар и на мен първата асоциация за снимката с шапката да беше такава. То, не че едното изключва другото, ама знам ли.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 13:56:04 GMT 2
Майка й идва да й помага с децата, защото Чехляка го няма и тя не да каже в прав текст, а се оправдава, че в една(!) от баните им НА Рударци правят ремонт
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2021 14:20:53 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 7, 2021 14:22:06 GMT 2
Не знам какво има да се чудим за Андрея Тъпа Тъпа дето едва е завършвала и си е сменяла специалността два пъти. Според мен просто си е вятърничава и глупава. Да са живи и здрави техните,че ако беше от някое обикновено семейство,навряно в люлинска панелка щеше да стигне до Кан ама друг път със своите ограничени възможности и посредствени заложби. Като човек имал неудоволствието да учи с доста деца от богати бг семейства в Англия бих казала,че е доста типичен представител на това съсловие тип "тук съм,но и аз не знам защо",носещо в себе си това вродено чувство за превъзходство 🤮🤮🤮
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 14:34:24 GMT 2
Връщам си думите назад. Преди време бях казала, че гърдите на Галя са добре направени, не бият на очи. Но на това стори са дооста зле. Все едно й стигат до врата. prikachi.net/image/607Kl
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 14:42:16 GMT 2
Не е за Галя тоя банки, седи много пошло или ѝ трябва по-голям размер или не е това модела на горнище, което трябва да си взема (но все пак е реклама). Единствените силиконови гърди, които са направени нормално за телосложението и не се забелязват много за мен са на Александра Петканова. Най-обичам фотошопа 😃 #nofilter www.facebook.com/photo?fbid=352890962858874&set=a.332449648236339
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 14:49:25 GMT 2
Колкото и да коментариме, че Пинко и Попова се дърпат, просто е нищо в сравнение с Андреа певицата. Не знам, дали има в родния инстаграм по-смешни снимки.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 14:52:59 GMT 2
има един профил в IG falshgruba и там колко такива мадами има леле майко
|
|