|
Post by emmilie on Jul 7, 2021 6:54:38 GMT 2
На кой му никнат зъби? 🤔 На Сиена ли? Да, вчера Пепе в стори каза, че ѝ растат кътници.
|
|
|
Post by carrie on Jul 7, 2021 7:11:13 GMT 2
Mademoiselleaia си е в София и е отседнала на хотел? Без някаква адекватна причина не виждам смисъл да оставаш на хотел в града, от който си и имаш дом. Ма нали за рекламата го правим… доста тъпо ми се вижда, сори Алис.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 7:50:19 GMT 2
Банда-Банда е завършила Филмови науки в Англия. Явно доста лекции е проспала след като прави елементарни грешки в тази тематика.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2021 8:05:00 GMT 2
Клипа с Банда Банда на котлон е рядко смущаващ. Потрисам се от девойки, които дори не могат да държат нормално кухненски посуда, но целия вайб е 'викнахме една Х да се гъбаркаме с нея '. И тя седи и се опитва да го играе над нещата, ама цялото видео е подигравка с нея. Ужас.
|
|
|
Post by suede on Jul 7, 2021 8:40:11 GMT 2
Включвам се малко късно да споделя за Руми Илиева. Преди много години си бях взела режим от нея, който наистина имаше резултат. Тогава тя беше една от първите, които се занимаваше с подобни неща. После нещо припатка, реши да прави здравословен магазин, пък платени програми, предизвикателства, козметични серии. Яхна вълната. Аз лично я зачеркнах, когато в сайта си беше писала някаква абсурдна статия как е забременяла, преразказвам с 2 думи: Били с Париж с МИЛОТО, правили каквото правили, и тя още там, след това в метрото, УСЕТИЛА как е забременяла!!! Усетила е! Била сигурна, вече го знаела. Естествено, след това напоителна история как всъщност изследва ЧХГ, което още тогава леко ме смути, защото изследването не беше толкова нашумяло и общо взето само хора с репродуктивни проблеми правиха веднага след положителен уринарен и кръвен тест. Тогава в мен остана някакво неприятно чувство на измислена история и спрях да ѝ чета глупостите. На мнение съм, че никой не е длъжен да споделя пред аудиторията си личните си проблеми, освен ако няма желание за това, включително и репродуктивни, ако има такива, но няма нужда да се съшиват истории и да лъжеш по такъв смехотворен начин. Спести я тази информация и толкова.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 8:45:55 GMT 2
Не знам какво да кажа, излезнаха ми руско-българското семейство в ютуб. Имам неприятното чувство, че и това детенце го очаква светло интернет детство. Размятат го като ПРОДУКТ за реклама. Това крехко мишле вече са го побъркали, както те се изразиха.. Attachment Deleted
|
|
|
Post by plam on Jul 7, 2021 8:53:02 GMT 2
Не знам какво да кажа, излезнаха ми руско-българското семейство в ютуб. Имам неприятното чувство, че и това детенце го очаква светло интернет детство. Размятат го като ПРОДУКТ за реклама. Това крехко мишле вече са го побъркали, както те се изразиха.. View AttachmentАми то и то с инстаграм профил още от първите си часове,за какво говорим...на онези търтеи Надежда и Балан ще е същото...
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 8:56:02 GMT 2
Тези пък орангутани какви са?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 9:02:56 GMT 2
Ужасно гадно ми стана. Толкова съкровени и мили моменти, а те ги продават. Все едно забременяват, за да има съдържание за видеа. То не е-как казах на мъжа ми, как казах на нашите, пол, раждане, погача, първа годинка.. цялото съществуване на бебето е разпродадено на търг 🤢 Поне аз така го виждам и ми е мъчно.
Мандаринке, тази е млада певица. Има-няма 20-годишна. Участник в музикални формати. Последно беше в Гласът на България. Този ѝ предложи брак май лайф по тв в същото предаване. И се почна целия филм. А мъжкият галфон е част от прословутото видео, където Филяка обарваше Пепе, когато "не бяха заедно". Старо куче е. И така.
|
|
|
Post by elanli on Jul 7, 2021 9:11:03 GMT 2
Ужасно мъчително е снимането на това дете навсякъде. Майката качила стори с него и пр пратка и докато рекламира пратката, косата й влиза в лицето на детето. Чак ме засърбя мен лицето. Абсурдно прости. За една реклама го направиха на маймуна да седи там и търпи подобни неадекватни стойки.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 9:18:46 GMT 2
Благодаря за инфото Луци. Тази жена е 20-годишна? Починах Вярно, че гледам само скрийншот, но все пак...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 9:26:18 GMT 2
Да, определено изглежда по-голяма. Но ментално ми е трудно да определя точно на колко е. Ако разбираш накъде бия.. Даже имаха някакво рекламно видеонце, бяха в леглото и се мляскотиха, тя с големия корем.. Ох, направо какво пиша 🤢😂😂
|
|
|
Post by plam on Jul 7, 2021 9:43:24 GMT 2
Даже скоро и зърното си беше снимала на стори 😂гнусни са ми много!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2021 9:48:00 GMT 2
Леле, това видео с Банда Банда е пълен криндж. БакпЛУвер, гърдите дето ще изпаднат... Аз също не харесвам Руми Илиева, просто цялото ѝ присъствие не ми е приятно - нито гласът, нито маниерът ѝ. Изглежда супер повярвала си, което мен лично ме отблъсква като отношение (и вайб хахаха ). Правила съм преди години неин платен режим (хранителен + тренировки) и нямаше уау ефект, с други методи съм постигала къде-къде по-добри резултати в годините. Обръщението "прекрасна/и" и мен ме дразни, страшно ми е лигаво.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 9:54:52 GMT 2
Само Полина може да нацвъка в един пост синапси, супа от мидички, как ака конят и реклама на LC Waikiki Разбирам какво иска да каже обаче се кринджвам Имам обаче усещането, че като излезе от този къде дзен, къде примирен етап, ще стане много хищна бизнесменка и ох, котьо
|
|
|
Post by kalea on Jul 7, 2021 9:57:46 GMT 2
Пуснах си специално сторито с косата в лицето на бебето, абсолютно нелепо. 🙄😂 Направо да се разкихаш. Артьом винаги ми е бил отблъскващ, явно с основание, още преди да се компрометира с нястоящите глупости съм го усетила явно.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2021 10:16:54 GMT 2
Тази мяза н майка му. 20 в билапреди 30 лета. 🤣
Сз пък съм убедвна,че забрвменяват за изгода. Или мининум "еее, то щом е станала белята, поне да взема каквото мога от тся ситуация".
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 10:22:53 GMT 2
Май точно си е така. Като онези другите гръмнати. Балан и бригададжийката в "щатовете"- Надежда.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 7, 2021 10:30:17 GMT 2
Гледах на котлон. Страшен потрес. Това да си в една стая с Тото и да не е той най-кринджавия смятайте какво говори за теб самия. А тя впрочем и преди е говорила за тези цици. Ми не са чак толкова големи 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 10:38:03 GMT 2
Тая Криси и аз мислех, че е по-дърта какви 20 години.. 🙄 Горкото бебенце как го зави с тая коса.. 🤦🏻♀️Тия ако се съберат с Баланови и ще станат най-досадните двойки и трябва да си махна инстаграма. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Jul 7, 2021 10:38:42 GMT 2
Таз пък Деница, ами като имаше кандидати да си избирала по внимателно, примерно. И този нейничкият - Георги, той май не работи , защото той й качва и обработва видеата, той се занимава с кучето, от работая я взема, до работа я кара. Човек без проблеми. Жена ти да те издържа е най-добре, мхм. 😀 prikachi.net/image/6o5e7
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 10:44:26 GMT 2
Таз пък Деница, ами като имаше кандидати да си избирала по внимателно, примерно. И този нейничкият - Георги, той май не работи , защото той й качва и обработва видеата, той се занимава с кучето, от работая я взема, до работа я кара. Човек без проблеми. Жена ти да те издържа е най-добре, мхм. 😀 prikachi.net/image/6o5e7Мда, не се учудвам, че се разделят. Кой нормален ще трае мис Каприз около себе си 🤦
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2021 10:51:52 GMT 2
Знам, че сме го обсъждали не един път, ама аз просто недоумявам как може някой изобщо да ходи с дълъг ръкав/крачол в тоя жеги: prikachi.net/image/6oHIpАз по къс панталон и тениска завирам... Отделно и патъците са един път...
|
|
|
Post by diamond on Jul 7, 2021 10:59:04 GMT 2
Знам, че сме го обсъждали не един път, ама аз просто недоумявам как може някой изобщо да ходи с дълъг ръкав/крачол в тоя жеги: prikachi.net/image/6oHIpАз по къс панталон и тениска завирам... Отделно и патъците са един път... Малко офф - При мен нещо явно се е бъгнало и не мога да видя нито една прикачена снимка
|
|
|
Post by veereto on Jul 7, 2021 11:01:27 GMT 2
Таз пък Деница, ами като имаше кандидати да си избирала по внимателно, примерно. И този нейничкият - Георги, той май не работи , защото той й качва и обработва видеата, той се занимава с кучето, от работая я взема, до работа я кара. Човек без проблеми. Жена ти да те издържа е най-добре, мхм. 😀 prikachi.net/image/6o5e7Май Георги има бусове и ги дава под наем. От няколко нейни видеа, които съм си пускала по-скоро той ги е издържал докато и е потръгнала работата със салона.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2021 11:02:57 GMT 2
Знам, че сме го обсъждали не един път, ама аз просто недоумявам как може някой изобщо да ходи с дълъг ръкав/крачол в тоя жеги: prikachi.net/image/6oHIpАз по къс панталон и тениска завирам... Отделно и патъците са един път... Панталона някакси го разбирам и аз днес съм с подобен, но аз съм цял ден в офис и на климатик, но дългите ръкави определено са безумие и то такава дебела дантела (вече се изпотих докато пиша само 😄). Аз и хората на плажа не разбирам как ходят с ризи с дълги ръкави. Ако е хладно и облачно навън, да бих си метнала и аз нещо отгоре, но на 30+ градуса да се облечеш с риза на плажа, защото е тренди.. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 7, 2021 11:12:26 GMT 2
За която съфорумка пита за гергучините чехни на Шанел - при нея са, спокойно. Както и липсата на всякакъв вкус при съчетаването на дрехи, си остава непокътната.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2021 11:12:47 GMT 2
Като си в офис на климатик по цял ден, окей, абсолютно разбираемо. Аз като ходех "едно време" в офиса на работа, си държах един шал и един суичер там, защото умирах от студ от тоя климатик по тениска, а дългият панталон беше по policy така, не може къс, ако искаш (и си жена нали) може рокля или пола, ама имаше изискване за дължина (не даваха и отворени обувки по някаква причина, ама точно това никой не го спазваше). Ама Гането като я гледам маа гащи в Мила...ааааа...Пловдив, как издържа просто не знам. Онзи ден бях на разходка в парка, яко жега, хората с кожени якета, с дълги дънки, направо аз щях да получа удар вместо тях от претопляне.
|
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 11:15:17 GMT 2
За ризите да кажа, понеже аз съм такваЗ девойка Ако си отишъл на плаж откъм 16 ч. и смяташ да постоиш до по-късно - я за коктейлче, я просто да си полежиш, изведнъж както си препечена скарида ти става много студено и ризата за мен лично е спасение. Също и вмного ветровити дни направо си ми замръзват кокалите (но това е може би от преклонната възраст ).
|
|