|
Post by Libelle on Jul 6, 2021 20:01:20 GMT 2
Следя я Банда Банда заради фестивала в Кан, обаче "Qr кода за антитела" ѝ бил изтекъл, ок, отива прави тест иии докато излезне резултата, то конференцията започнала. Има пропуск за "червения килим", пуска лайв ама то нищо се не вижда, а то се оказало, че трябвало да е с по-тъмна рокля за да е по-близо до тоз'килим, а тя като е с нещо като златисто и ресни.. пак не е разбрала. Знам, че винаги изникват някакви неща, суматохата е голяма при толкова голямо мероприятие, но предполагам преди заминаването чак пък без никакво инфо за изисквания, дрескод, нещо.. Ох и аз влезнах да пиша по повод това стори... ами нали си профЕсионалист, 2 дена по -рано беше там, Банда Банда, що не се поинформира малко.... Ами несериозно е, все пак нали уж е по работа там, не на почивка... знам ли, отивам да си облека златната рокля и да правя мусака...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 20:12:14 GMT 2
Предполагам детски играчки постоянно изчезват или взимат по погрешка. Да не бъда твърде дребнава ,но мама Сиси кола ли пие ? В смисъл на масата в хола имаше чаши на детето ,и на мъжа ѝ . Пак казвам е дребнаво ,но от нея не бих се учудила .
|
|
|
Post by welt on Jul 6, 2021 20:13:04 GMT 2
Това е сисината ветсия, обаче. Иначе взимането на играчки се сшучва постоянно. Може родитвлите и изобщо да не са разбрали, че топката е у тях. Дано да са разбрали поне, ч не е редно. Едно е вземането, друго е лъгането. Немските дребосъци и памперси редовно носят на годините на Ния, обаче е редовна тема на обсъждане. Не мога да повярвам, че се докарах до това да защитавам някаква влогърка, която не съм поглеждала, но ме подразни двойния стандарт спрямо това дете, съжалявам.
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 6, 2021 20:28:07 GMT 2
Не харесвам много Бандата, но я последвах заради фестивала. След като са я изпратили там, се предполага, че трябва да се подготви малко. Това с роклята си е излагация... Btw на фестивала е и Стаси Кара (Stanislava Ivy). Водеше "Като на кино". Нея я харесам, изглежда много миличка. Доколкото си спомням беше омъжена за турчин, но май са се разделили, защото отдавна не е публикувала нищо за него. Някой има ли информация? 😀 И на мен ми изглежда миличка тази Станислава, но винаги съм се чудела откъде идва това "Кара" и "Айви". Звучи ми измислено само като за поза, но предполагам, че си има логично обяснение и може би това са истинските й имена. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 6, 2021 20:29:34 GMT 2
Ееее, patrashkova, как не си се похвалила, че и ти като Гането си рекламно лице на Диор и ти пращат пратки директно от Париж... 😂😂😂 prikachi.net/image/6lWQs
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 20:39:02 GMT 2
Това е сисината ветсия, обаче. Иначе взимането на играчки се сшучва постоянно. Може родитвлите и изобщо да не са разбрали, че топката е у тях. Дано да са разбрали поне, ч не е редно. Едно е вземането, друго е лъгането. Немските дребосъци и памперси редовно носят на годините на Ния, обаче е редовна тема на обсъждане. Не мога да повярвам, че се докарах до това да защитавам някаква влогърка, която не съм поглеждала, но ме подразни двойния стандарт спрямо това дете, съжалявам. Да, защото майка ѝ държи да информира света за всичко от сученето до запека ѝ. Това за памперсите беше отчетено и ако тези деца бяха в Ютюб, вероятно и тях щяхме да коментираме. Иначе лъжата, ако наистина я има, е грозна във всяка форма, спор няма.
|
|
|
Post by maggi on Jul 6, 2021 20:46:40 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 20:48:14 GMT 2
Абе някакъв инфлуенсър е и тя за съжаление. Няма ли да го уволни вече тоя дето й фотошопва снимките, не знам, за смях стана. И един философски въпрос. Защо в ерата на интернет и стриймващите по път и над път, и инстаграми, и YT, и какво ли не, защо е нужно изобщо да се пращат български лица в "Кан" с някакъв вероятно оскъден бюджет. От тях какво се очаква да покажат? Някакви нечувани интервюта ли, с някакви разтърсващи въпроси ли? Защото атмосферата не я улавят със сигурност. Навремето го разбирам, но сега ми се вижда безсмислено. Зрителите на Нова ако разчитат на Банда и Стаси да ги накарат да съпреживеят събитието, отсега казвам, че едва ли ще стане. Аз не харесвам Стаси Кара. Не ми харесва, че не е ясно нито каква е, нито как така уж има някакви холивудски връзки, нито защо като ги има се бута от телевизия на телевизия тук, не ми харесват и анализите й на актьори, с които се е срещала, смятам че филмовата и компетентност е посредствена, общо взето ми е бутащо се wannabe.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 6, 2021 21:14:51 GMT 2
Нека не забравяме как мама Сиси обича да си украсява историите. Вместо да мрънка за топката дето сигурно струва 5 лв. да обърне внимание на храненето на детето си. Във вчерашното видео пък след като то я беше захапало за ръката, тя също го захапа и то се разплака?!?!?! Смисъл... това адекватно съдържание ли е за youtube?
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2021 21:16:53 GMT 2
Не харесвам много Бандата, но я последвах заради фестивала. След като са я изпратили там, се предполага, че трябва да се подготви малко. Това с роклята си е излагация... Btw на фестивала е и Стаси Кара (Stanislava Ivy). Водеше "Като на кино". Нея я харесам, изглежда много миличка. Доколкото си спомням беше омъжена за турчин, но май са се разделили, защото отдавна не е публикувала нищо за него. Някой има ли информация? 😀 И на мен ми изглежда миличка тази Станислава, но винаги съм се чудела откъде идва това "Кара" и "Айви". Звучи ми измислено само като за поза, но предполагам, че си има логично обяснение и може би това са истинските й имена. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Кара е фамилията на (може би бившият, не знам) съпруг (Онур Кара). Айви го измисли по-късно, когато започна да снима Cinema Confidential 7 да се среща с известни личности. Разказваше, че искала да звучи по-американско.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 21:30:09 GMT 2
Мама Сиси сигурно е гледала родители в ютуб които се разплакват срещу децата в отговор на хленченето им и като видят родителя престават мигновено. Може би такъв ефект е очаквала и тя като захапе детето. Малко е малоумно от нейна страна.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 6, 2021 21:31:50 GMT 2
Ееее, patrashkova, как не си се похвалила, че и ти като Гането си рекламно лице на Диор и ти пращат пратки директно от Париж... 😂😂😂 prikachi.net/image/6lWQsХахахаха с глас се смея 🤣🤣🤣🤣 оригиналния Патраш на стари години ли е тръгнал да става инфлуенсър 🤣🤣 с Гергучи сега ще са в пряка конкуренция за безплатни пратки от Диор 🤭🤭
|
|
|
Post by Qyiana on Jul 6, 2021 21:35:23 GMT 2
И на мен ми изглежда миличка тази Станислава, но винаги съм се чудела откъде идва това "Кара" и "Айви". Звучи ми измислено само като за поза, но предполагам, че си има логично обяснение и може би това са истинските й имена. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Кара е фамилията на (може би бившият, не знам) съпруг (Онур Кара). Айви го измисли по-късно, когато започна да снима Cinema Confidential 7 да се среща с известни личности. Разказваше, че искала да звучи по-американско. Ясно, значи все пак едното от имената е за малко по-фръц 😂. Иначе, и на мен не ми харесва как се представя Банда на събитието, доста неподготвена ми се струва. И тази коса можеше да я върже, да я прибере по елегантен начин. Все пак не е излязла до магазинчето на ъгъла, ами е на строго изискано светско събитие... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Minnie on Jul 6, 2021 21:35:43 GMT 2
Станислава Айви мисля, че е разведена. Имам бегъл спомен, че в предаването на Митко Павлов по БНТ е коментирала това, но не помня подробности. Не я следвам, знам я от "Като на кино" и сега като се появява при Гала, но мисля, че тя по-адекватно би се справила с отразяването на фестивала в Кан от Бандата.
|
|
|
Post by magica on Jul 6, 2021 21:37:32 GMT 2
Мен не ми дреме за памперса на Ния. Но хайлайтът на деня да ти е тая история с топката … падам. Имах по около 5 такива на ден когато бях в отпуск по майчинство с две деца. Отегчавам се до смърт само като се сетя за тези разправии 😃 Бях се зарекла да не я гледам и я прехвърлих на бързи обороти. Този близък кадър с мустака не ми се нрави, не ми е приятно. Нищо не се е променило в ежедневието им, доста мърлява жена … Ще погледна сега и Банда Банда …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 21:41:35 GMT 2
На мен Стаси Айви не ми допада. Със сигурност ще се справи по-добре от Банда, но то това не е трудно. Всеки, който може да върже едно изречение без "ъъъ...ааа" е по-добре от Банда, която трудно успява да каже цяло изречение без да се запъне. От "На кафе" ли са изпратени? Тази Андрея (фолкпевицата)............. **Едитвам се: Реших да отворя профила на Андрея, не знам и аз защо Но мога да ви гарантирам, че смехът ви е в кърпа вързан, ако прочетете малко от коментарите под снимките й. Тези на Пепе са нещо наистина минималистично и много, много скучно.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 6, 2021 21:53:59 GMT 2
Банда банда за мен има само едно положително качество и то е,че не ми изглежда злобарка. В професионален план,обаче ми се вижда напълно посредствена. Видеата й в рубриката носят същия дух и задълбоченост като тези на Попова - всичко, за което говори го има на първа страница на Гугъл. Имам чувството,че като заговори в ефир моята адашка изтръпва от криндж. В едно предаване стана дума за някакъв известен режисьор с френско име и това кино гуру помисли,че е жена и се наложи Патрашкова да я поправи и да й обясни,че е мъж 🤣🤣 беше много неловко. Четох,но не знам колко е вярно,че Гала я била взела в шоуто,защото баща й бил да бизнес възможност на мъжа на Гала и по тази причина колкото и да е некомпетентна я държат.
Иначе другата кино репортерка,за която говорите ми е малко превзета и не ми е симпатична. Но на фона на Тъпа Тъпа определено изпъква с професионализъм.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 6, 2021 22:17:34 GMT 2
Аз пък да се оплача, че преди 3 месеца се регистрирах във voiz.bg като фирма и ми се обадиха чак преди 2 дни. Много професионално! Много! Ша земЪ да пусна по една реклама на Гана и Попова и да видите как ще ми тръгне всичко У живота
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 22:23:58 GMT 2
Майки като Сиса, Анелия, Пепе ми действат на второ ниво антиинфлуенс в желанието ми да имам деца. Лирично отклонение си е, но.. не лъжа 😭
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 22:27:46 GMT 2
Преди време бяха предложени бяколко руски канала за интериорен дизайн и организация на дома. Помни ли някой кои са? 10х
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2021 22:36:36 GMT 2
За интериор като заговорихме, днес гледах първи епизод на Звънни на Караджов. С Караджов от Бригада нов дом е, но друг екип, по-професионален. Като цяло, много реклами, но бих гледала и напред някой и друг епизод.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 22:50:45 GMT 2
Пепе след като дъщеря ѝ видимо не се чувства добре, защото ѝ никнат зъби защо по ягодите е тръгнала на почивка? Толкова ли не може да изчака детето да се почувства добре и тогава да тръгне за морето или да не вземе да избяга спонсорството от хотела и да изпусне лукса. 🤦🏻♀️
Елица какъв е тоя кожух дето е облякла.. 🤦🏻♀️ иии поредните сторита с “колегата”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Pushy66 on Jul 6, 2021 23:58:53 GMT 2
Никак не харесвам Бандата, изглежда ми посредствена и не и' се получава да говори в живо предаване по телевизора. В началото на изявите и' в На кафе беше заслужено критикувана и тогава демонстрира някакво странно чувство за хумор и себе изтъкване, все едно избива комплекси от 5ти клас. Тогава разказваше някакви пространни и банални лични истории и Патрашката едвам я изтърпяваше. Мисълта тече бавно, запъва се, дава елементарни информации, а и ми изглежда самовлюбена, абе дразни ме 😀 Стаси Кара ми е тотално уонаби, то не са ексклузивни срещи, не са книги от нея, не ми допадат анализите, нито маниерът и'. Преди години беше в Преди обед, сега обикаля Гала и Георги Любенов. От т.нар. кинокритици само по БНТ ми допадат едни момчета, май от Операция кино. Деян Статулов в Преди обед пък ми е особено трагичен.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Jul 7, 2021 0:03:48 GMT 2
Нова Тв и “На кафе” до рокля от fashion days тип аз съм фолк певица и ще пея в Студентски довечера ли опряха ? Добре нямало бюджет ами Кремена Халваджян със 100-те кв.м може и повече да са станали гардероб не можа ли да даде на заем ? Бандата е бфф и с Ива Софиянска- Божкова , и айде последно Зейнеб макар и в майчниство и тя ли не се намери да удари едно рамо та Андреана да е тръгнала на най-известното събитие по този нелеп начин ? Ива и Мон Дьо ги обличаха по-официално за студиата по Нова.
|
|
|
Post by emma on Jul 7, 2021 0:08:48 GMT 2
Гледах сторитата на Банда и си мислех, колко прави са хората като казват, че класа и стил с пари не се купуват. Преди време гледах нейно гостуване в На котлон и там се представи като много тъпо и евтино парче.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 7, 2021 0:19:16 GMT 2
Андреа Банда-Банда, която каза в ефира на Нова телевизия, че Сидни Поатие е жена, е изпратена в Кан! Ужасен ужасон просто! Момичето може да прави реклами с екип и да е по-добра от средното ниво на инфлуенса, но за национален ефир и за прочути международни кино фестивали-НЕ става! Посредствена, леко отегчена и вечно мрънкаща, че има нужда от почивка, но винаги готова за алкохолна напитка и лежерни събития, които нагледно документира в стори. Точно като Мари на Гала е, само дето Андреа има рубрика, състояща се от пет минутки в края на предаването. Ето, че петте минути дневно в ефир се материализират и в Кан. Тя затова стои в Нова-да е разпознаваемо лице и така да поддържа по-високи цени на инфлуенсърските си услуги. Хитричка ше излезе. Пък това, че често е махмурлийка, въобще не е повод за гордост. И да добавя, че според мен човек, който публикува десетки сторита на ден, е всичко друго, но не и истински зает. Естествено аз не съм инфлуцка и стори поствам веднъж на високосна година, но пък Бандата и Мила Михова (особено втората) постоянно споделят нещо, което в повечето случаи е лишено от смисъл.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 7, 2021 0:22:43 GMT 2
Гледах сторитата на Банда и си мислех, колко прави са хората като казват, че класа и стил с пари не се купуват. Преди време гледах нейно гостуване в На котлон и там се представи като много тъпо и евтино парче. Е, кАжи честно?! Пуснах и още в началото ме озадачи с "бакплувера". 🤣 Тончеее, Фнимавай, че имаш вери биг конкуренция! Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lon on Jul 7, 2021 6:01:15 GMT 2
Бандата в началото ми беше интересна и симпатична ,но с това непрестанно мрънкане на стори колко е изморена,как не и' се ходи на работа я отследвах.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 7, 2021 6:25:00 GMT 2
На кой му никнат зъби? 🤔 На Сиена ли?
|
|
|
Post by mandarina on Jul 7, 2021 6:25:10 GMT 2
Хахахахха, voxxy, напълно съгласна с анализа. Само не мога да се съглася, че е на нивото на Мари Моля ви сА Това ниво не може да се достигне току-така Иначе и аз смятам, че Банда Банда виси в Нова, за да си вдига акциите и при първа по-добра възможност ще се измете от там, то се вижда че й е некомфортно с тези хора. По принцип на кой нормален човек БИ му било комфортно де хахахаххаха. Това с чашките и махмурлийството според мен е само поза, в началото не го правеше и после сякаш прихвана от Гала и другите. На тях от години си им е някаква тъпа и превтасала шега за чашката вино и коктейлите, и в началото Банда го представяше смешно, но сега вече е досадно. А за кукувиците от "На кафе" е все едно, те отдавна са взели-дали, така че си бичат същата шега и тва си му е Гала по принцип все я представят като най-дългогодишната водеща в ТВ и т.н., но винаги съм си мислела, че това не е плюс в такъв тип професия, защото се изчерпваш и после става някакво вечно присъствие с харизма на изплюта дъвка. Някакси такива образи трябва да се оттеглят в силата си, а не да доизживяват. И преди съм казвала, че Гала все пак е ТВ водеща, не векуваща служителка в БГ пощи. Как пък не можа поне сама да си стане продуцент поне, а 20 години се кланя на Халваджиян. При такава разпознаваемост за мен е пропилян шанс да порасне ама наистина много. Много се смях на това за стотиците сторита на Михова, за мен е патология, да насвяткваш ти по 20-30 сторита дневно, да репостваш като ненормален, не знам, не виждам класа в това аз.
|
|