|
Post by dandan on Jul 6, 2021 15:27:24 GMT 2
Днес си обогатих речника с нова дума от английската Анелия - прашечета (?!). Пишете в коментарите дали я знаехте или я чувате за пръв път като мен. Във видеото със заглавие "Един мой продуктивен ден" т.е. обичайни домакински задължения, показва как "прахосмукаче по-често, защото вкъщи се омърсява много бързо и се нанасят прашечета". Ами, какво да кажа, дори българският език на рускинята Анастасия е по- добър, да не се притеснява жената. Знам го, но съм от този край. "Влезе ми прашек в окото". По- възрастните хора особено доста го използваха. Прашече също, вместо прашинка. Дори по- скоро го казваме с Ъ, прашък, прашъче, но там си Ъ- каме стабилно.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 15:28:36 GMT 2
Последвах преди време Rumfit - Руми Илиева, май Попова я беше споменала, доста момичета сякаш дадоха позитивни мнения. Еми съжалявам, но не е моята чаша чай. Колкото пъти и да си пусна нейно стори или чета, или чувам нещо за "брич" и как се бори с брича, и как правила програмата си срещу "брич" и т.н. Не знам аз ли я улучвам все в такъв момент, но общуването й по сторита е това за БРИЧА, как си прави салата и как си снима корема. Някакви рецепти имаше симпатични във фрий версията в сайта й, но нищо невиждано, като при всеки, който показва рецепти. Първоначално ми се стори симпатична и лъчезарна, но сега ми е неприятна. Нещо не си паснахме на енергийно и body language ниво ли не знам И на кое казва "брич", някой ще ме светне ли, защото не мисля, че е това, което аз разбирам под "брич"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 15:36:43 GMT 2
Последвах преди време Rumfit - Руми Илиева, май Попова я беше споменала, доста момичета сякаш дадоха позитивни мнения. Еми съжалявам, но не е моята чаша чай. Колкото пъти и да си пусна нейно стори или чета, или чувам нещо за "брич" и как се бори с брича, и как правила програмата си срещу "брич" и т.н. Не знам аз ли я улучвам все в такъв момент, но общуването й по сторита е това за БРИЧА, как си прави салата и как си снима корема. Някакви рецепти имаше симпатични във фрий версията в сайта й, но нищо невиждано, като при всеки, който показва рецепти. Първоначално ми се стори симпатична и лъчезарна, но сега ми е неприятна. Нещо не си паснахме на енергийно и body language ниво ли не знам Еее Мандаринке, как може такова нещо, леля ти Попова се скъсва да я хвали. То не са кремове, дезодоранти, които са върха и не ги заменя за нищо на света (дори не иска да се къпе в банята за няколо хиляди заради тях ). А за тренировките ѝ да не говорим колко са готини има по 7-10-15 минути и Попова се скапва от трениране и после се чувства като нов човек. Да не те чува как говориш за нейното фитнес гуру, че веднага те е хейтнала и блокирала да не и гледаш мега "полезните" видеа.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 15:40:16 GMT 2
|
|
|
Post by klaudia on Jul 6, 2021 15:46:41 GMT 2
Анелия има много такива думи. Окъпя, омия, наготвя, нагримирам направо припадам с нея. При Сиси пък е такава студ, ужас ужас.
|
|
|
Post by okay on Jul 6, 2021 15:54:12 GMT 2
И на мен Руми не ми допада никак. Просто има нещо отблъскващо в нея. Преди години, когато беше една от малкото, които се занимаваха с това, беше интересна. В момента всичко се върти около козметичната ѝ марка. Толкова са досадни рекламите ѝ, че няма накъде. Никохга не бих си купила нещо. Нина наскоро сподели неспонсорираното си мнение за някакво масло-дегримьор и ме остави безмълвна. Как е възможно да създадеш продукт за почистване на грим, който не можеш да изчистиш след това? Тренировките ѝ не съм пробвала, но изглежда толкова нелепа с тия истерични подскоци и потупвания по корема, че направо дразни. Не знам дали сайтът ѝ още изглежда все едно аз съм го правила в час по IT в шести клас, дано не. Не знам как Попова не е успяла да отслабне с нейните тренировки. За мен тя няма никаква дисциплина що се отнася до хранене и тренировки. То не става само да платиш да ти изготвят режим, трябва и да си вдигнеш гъза от дивана и да го следваш.
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 6, 2021 16:06:22 GMT 2
Анелия има много такива думи. Окъпя, омия, наготвя, нагримирам направо припадам с нея. При Сиси пък е такава студ, ужас ужас. Това е севлиевски диалект 😃Не че я оправдавам! И аз ползвам все още някои от тях наум, от разговорния речник успях да ги извадя 😃 Сакче (да се разбира “торбичка” 😂) е най-култово, не знам дали го е казвала във видео.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 16:23:49 GMT 2
Преди години и аз започнах тренировките вкъщи с Руми. Честно казано след 2-3 седмици прекратих. Повечето й тренировки бяха именно с подскоци, което ме докарваше да луд апетит и не забелязвах голям ефект. Научих за нея от Мирела Манчева, но мисля, че тогава все още всички видеа на Руми бяха свободни и след това започна да прави програми и предизвикателства, които са платени. Действително има нещо отблъскващо в нея, не мога да го определя точно какво е. Бричове са широкия таз, бедрата в горната си част. Честно казано не смятам, че тя има фитнес тяло. По-скоро прилича на жена, която тренира за тонус. Няма лошо разбира се, просто не е като други дами, които качват видеа и имат доста по-оформено тяло. Не съм използвала нейни продукти, но Зорница показа нейн серум за лице и беше очарована (не беше в партньорство нито реклама)
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2021 16:28:39 GMT 2
Чудех се защо Пепе се оплакваше, че трябва да събира мнооого багаж - ок, с 3 деца е трудно, но не е мисия невъзможна. Причината била друга обаче - трябвало да мъкне куфарите с PR пратките за реклама... Горкичката, дори и на морето няма почивка, много "работи".
|
|
|
Post by dandan on Jul 6, 2021 16:30:06 GMT 2
Анелия има много такива думи. Окъпя, омия, наготвя, нагримирам направо припадам с нея. При Сиси пък е такава студ, ужас ужас. Това е севлиевски диалект 😃Не че я оправдавам! И аз ползвам все още някои от тях наум, от разговорния речник успях да ги извадя 😃 Сакче (да се разбира “торбичка” 😂) е най-култово, не знам дали го е казвала във видео. Абсолютно. Само нагримирам не използвам😂 Другите три май са си популярни в доста части на България. Сакчето в София предизвика истинско недоумение 😂😂😂
|
|
|
Post by GGWP on Jul 6, 2021 16:38:25 GMT 2
Руми и мен ме отблъсква по някакъв начин, не знам какво точно, но не бих и се доверила. Бях чела нейна статия преди, някой беше задал въпрос как да тренира по време на цикъл и тя беше казала нещо от сорта, че на жените им се внушава, че не могат нищо да правят по време на цикъл от рекламите за превръзки и тн.. и да сме си втълпили как няма нищо лошо в това да се оцапаш, да сме си представили как яздим на кон без превръзка и всичко е мазало, нещо такова беше 😀 и това щяло да ни "освободи" от срама и грешните внушения.. не знам, странно ми се стори.
Преди години когато бях натрупала килограми от хормонални таблетки и ми трябваше насока как да подходя към спорт и хранене, си бях поръчала режим от Страхил (Иванов ли беше?), ако се сещате.. бях останала с впечатление, че държи на обратната връзка и отговаря на въпроси, но на един дълъг мой имейл беше отговорил супер троснато с нещо от сорта на "ти нямаш следтренировъчен протеин в програмата, какво искаш?" Без обяснения, без нищо.. имам чувството, че беше объркал програмата ми с на някой друг. След като изпратих отговор на този имейл, повече не чух нищо от него.. въпреки това, програмата си я пазя - навлязох във фитнеса с неговите обяснения и рецептите бяха добри и засищащи. Но дотам бях със себепровъзгласили се треньори и специалисти по хранене..
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 16:42:40 GMT 2
|
|
|
Post by yoo on Jul 6, 2021 16:54:03 GMT 2
Тази Деница писала в коментар “когато си на работа от еди си колио до еди си колко, не е най-важното да си изгладен”. Толкова ги обичам такива, които постоянно обясняват как работят супер много и им е много тежко, и те са единствените, които работят на тоя свят. В същото време, хората, които наистина се скъсват от работа, нямат време да се кикерчат нон-стоп за клипчета в тик-ток и тн. Много грозно впечатление прави да ходиш неизгладен, за жена още по-повече... Наистина нямам обяснение това момиче защо е решило, че на някой му е интересно ежедневието и’. И с тая пресилена усмивка по всички клипчета..видяхме я колко е добродушна, докато сипва на клиентките си. Та тя пак в едно видео си сложи намачканата бяла тениска и каза, че няма да я гласи, че нямала време, ама нещо супер безсмислено прави след това и тогава отиде на работа. 😂 На тях ежедневието им е супер еднообразно. Сутрин разходка на кучето, след това на работа, след работа до Лекси ест 😂 после вкъщи и пак разходка на кучето. И ми е супер смешно как щели за 1 ден да ходят на море, ама го давали да вали като ще ходят и се отказали и отишли на язовир... Оххххх незаконно елементарни са 😂
|
|
|
Post by kalea on Jul 6, 2021 17:10:44 GMT 2
Ох, за инструктори ми се говори и на мен. 😂 Руми Илиева ми е била винаги странна. Не съм правила нейни тренировки. Но съм чела сайта ѝ в зората на тази фитнес мода. Имаше една друга инструкторка от нейното поколение, която ми допадна в пъти повече като блог съдържание, но забравих коя. За Страхил съм чувала недобри неща. Твърде комерс. А относно Попова и Руми - наистина мотивацията на клиента е на първо място. Иначе нищо не става. моя приятелка плати 1800 лв за 6 месеца менторшип от Стан и Никола (знам, знам, че тук не са на почит, а и вероятно са си го заслужили с някои свои разсъждения над жените 😂). Там работят много хора, поне такова впечатление се създава. Моята приятелка не постигна нещо уау, като се има предвид, че периодът бе половин година. Но причината е, че не можа да се сбогува с някои хранителни изкушения.
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 6, 2021 17:10:50 GMT 2
Севито в мен беше шашинг след като Анелия гордо призна, че преди да роди е оставяла неизмити чинии в мивката по 1-2 дни. 😩😩 Чак пък такава мърлящина, нямам думи. 😱
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 17:18:55 GMT 2
Сиса как обяснява, че комшийчетата им били откраднали топката на Ния с Пепа Пиг и тя като ги видяла ги питала къде е топката и те казали, че не знаят, но после звъннала на вратата и бащата отворил и питала дали топката е у тях и той ѝ я върнал. Все ми е на ума, че мама Сиси точно тей е говорила, както се прави на отворена във видеото, тя 2 думи не може да каже на немски ама ходила да си търси топката, че толкова не може да отиде да купи нова топка. Какви боклуци ядат за вечеря, ще даваш на две годишно дете пица с пържени картофи, пълна трагедия.
|
|
|
Post by welt on Jul 6, 2021 17:37:57 GMT 2
Е, защо да ходи да купува нова, като е купила вече? Ако нейното дете взимаше чужди играчки и лъжеше, че не е, вече темата щеше да му е лепнала пет-шест епитета, да му е предсказала мрачно криминално бъдеще и да е дооплюла майка му, че не му дава никакво възпитание. Наистина ли спред някого е нормално дете да вземе чужда топка и да лъже, че не е?
|
|
|
Post by emma on Jul 6, 2021 17:43:12 GMT 2
Чудех се защо Пепе се оплакваше, че трябва да събира мнооого багаж - ок, с 3 деца е трудно, но не е мисия невъзможна. Причината била друга обаче - трябвало да мъкне куфарите с PR пратките за реклама... Горкичката, дори и на морето няма почивка, много "работи". По-скоро горките деца, дори и по време на почивка, вместо да тичат и играят, трябва да участват в на майка си режисираните филми и естество да заработят по някой и друг лев чрез рекламка на това и онова.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 17:44:15 GMT 2
По-скандалното е, че споделят всевъзможни мърлявщини, които правят. Това е много странно. Youtube не е Big Brother, за да нямаш право на избор и всичко да се снима, особено с цел да те покаже в кофти светлина. Тук всичко се снима, режисира и монтира от един човек, който има възможността да изрече и спести нелицеприятните неща.
Попова не вярвам да е постоянна, затова няма да отслабне без значение с кой инструктор се хване. Освен това грам не разбира от хранене, което допринася да няма резултати.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 17:46:58 GMT 2
По-скоро за мен Сиса разкраси историята, за да се направи на много вървежна майка и просто е отишла да пита в комшиите дали топката е там.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 18:21:30 GMT 2
Следя я Банда Банда заради фестивала в Кан, обаче "Qr кода за антитела" ѝ бил изтекъл, ок, отива прави тест иии докато излезне резултата, то конференцията започнала. Има пропуск за "червения килим", пуска лайв ама нищо се не вижда, а то се оказало, че трябвало да е с по-тъмна рокля за да е по-близо до тоз'килим, а тя като е с нещо като златисто и ресни.. пак не е разбрала. Знам, че винаги изникват някакви неща, суматохата е голяма при толкова голямо мероприятие, но предполагам преди заминаването чак пък без никакво инфо за изисквания, дрескод, нещо..
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2021 18:29:09 GMT 2
Не харесвам много Бандата, но я последвах заради фестивала. След като са я изпратили там, се предполага, че трябва да се подготви малко. Това с роклята си е излагация...
Btw на фестивала е и Стаси Кара (Stanislava Ivy). Водеше "Като на кино". Нея я харесам, изглежда много миличка. Доколкото си спомням беше омъжена за турчин, но май са се разделили, защото отдавна не е публикувала нищо за него. Някой има ли информация? 😀
|
|
|
Post by nicole on Jul 6, 2021 18:30:09 GMT 2
между другото и на мен ми направи точно това впечатление при Андреа ББ, отстрани изглежда доста непрофесионално и неглижирано от нейна страна..
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2021 18:36:08 GMT 2
между другото и на мен ми направи точно това впечатление при Андреа ББ, отстрани изглежда доста непрофесионално и неглижирано от нейна страна.. Доста пъти се оказва напълно неподготвена, а в случая е много неподходящо облечена. Не знам дали тя сама си избира дрехите, или и ги дават... Определено обаче няма вкус
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 18:48:58 GMT 2
Потресена съм колко селски изглежда Банда на червения килим и цялата церемония. Облякла е рокля на ресни, която е в телесен цвят и изобщо не й отива, поне 2 номера по-голяма и с виснало деколте. Косата е разрошена, дори тупирана в краищата. Що за прическа? Можеше един нисък кок да си направи и пак щеше да изглежда по-спретнато. Отделно снима точно до блока на медии, които са си платили за отразяване с картина и звук. За малко не им събори техниката за да покаже селфито си в стори. Супер неприятно поведение, мислех че има повече обноски.
Руми Илиева - аз я следвам във ФБ още от преди 10г. Постигнала е много с тялото си, но не е само с тренировки защото тя много се ограничава в хранителния си режим. Дразнещо е, че всеки пост започва с "Прекрасни". Преди няколко години й бяха откраднали колажите снимки преди/след на дами, тренирани от нея. Беше запалила мрежата с клетви и обиди.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 18:53:21 GMT 2
Фешъндейс са ѝ предоставили две рокли, като едната беше много приятно тъмно зелено. Роклята, с която е и е някакво златно с ресни е с огромно деколте(не знам дали ѝ е по размер), че се налага като обръща камерата към нея, да си крие даденостите с косата и да подръпва често нагоре.
Like_Princess, сега видях, че сме се дублирали.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 19:08:30 GMT 2
Аз завидях на Банда за възможността да иде на това прекасно място . Тя и в по стари сторита спомена,че предния път също е ходила с неподходяща рокля или дреха и не са я допуснали до някакво мероприятие или ресторант не знам с точност ,забравих . Абе като цяло май си е отишла там да си пийне и хапне момичето . Можеше да иде някой ,който е къде по добре подготвен и имаш желание да бъде там . За нея съм 50/50 . Има свежи неща ,но понякога е тотална лигла и само мънка . Абе голямо мрънкало.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 19:24:32 GMT 2
Да си пийне, да порка... Преди като я следях все имаше някакви сторита за почерпушки и как е махмурлийка на другия ден, сега пак има такова стори. Не обичам хора, които не си знаят мярката,ако се е опитвала да се иронизира, хумор някакъв, ок, не съм разбрала, но не мисля, че е и тема, с която да се шегуваш чак толкова често.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 19:31:34 GMT 2
О да , затова и казвам пийне . Често пуска сторита уикенда как се черпи и после е с махмурлук. Ами напълно ненужно според мен ,но явно това е новото Яко . Нали и Теа все показва каква cool Мама е ,често отпускаща с винце или биричка.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 19:39:20 GMT 2
Това е сисината ветсия, обаче. Иначе взимането на играчки се сшучва постоянно. Може родитвлите и изобщо да не са разбрали, че топката е у тях. Дано да са разбрали поне, ч не е редно.
|
|