|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 11:28:09 GMT 2
Истинска душа е Стефи, чак ми става мило 🙈
|
|
|
Post by welt on Jul 6, 2021 11:35:21 GMT 2
Стефи е прекрасна, много мила, симпатична, ненатрапваща се персона. Хем съжалявам, че не снима, хем не съм учудена или изненадана. Въобще между нея и останалите в ефир няма никаква база за сравнение. Като цяло си личи, че там жената носи чантата на Шанел, а не чантата - жената. С мъжа и са ми много приятни.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2021 11:37:11 GMT 2
Между другото Стефи, ако си разпродаде колекцията с реална стойност ще ги сложи всички в малкия си джоб по пари и няма да има нужда да тегли огромен кредит, сигурна съм...Казвам го с добро, защото тя е любител на козметиката, другите се продават и за 2 и 20лв..
|
|
|
Post by maggi on Jul 6, 2021 11:37:15 GMT 2
Видеото не мога да го намеря, но това е описанието за големият инфлуенсър Мари 🙈 prikachi.net/image/6k7K4Ако го намерите този ТЕДХ пуснете едно линкче, интересно ще ми е да го прехвърля от изследователска гледна точка Какво по ягодите би могла да каже, че да вдъхнови точно тя. Иначе в БГ хайлайф средите съм забелязала, че дори не е нужно да буташ детето си напред, просто има някакво неписано правило "почеши моя гръб, за да почеша твоя" и всички дружно бутат гарджето, защото като порасне тяхното гардже, ще очакват да бутнат и него, да са по-меки към него, да му дадат едно рамо с някой друг хубав коментар. Честно казано доста провинциална идилия
|
|
|
Post by emma on Jul 6, 2021 11:38:46 GMT 2
От Пепе очаквам в най-скоро време колаборация с Always или най-малкото ще е намерила някакви супер гига мега уникални витамини, които вършат чудеса през "онези" дни на месеца.
На Зейнеб сторитата от Истанбул са много цветни и показва интересни места.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 6, 2021 11:42:55 GMT 2
Видеото не мога да го намеря, но това е описанието за големият инфлуенсър Мари 🙈 prikachi.net/image/6k7K4Ако го намерите този ТЕДХ пуснете едно линкче, интересно ще ми е да го прехвърля от изследователска гледна точка Какво по ягодите би могла да каже, че да вдъхнови точно тя. Иначе в БГ хайлайф средите съм забелязала, че дори не е нужно да буташ детето си напред, просто има някакво неписано правило "почеши моя гръб, за да почеша твоя" и всички дружно бутат гарджето, защото като порасне тяхното гардже, ще очакват да бутнат и него, да са по-меки към него, да му дадат едно рамо с някой друг хубав коментар. Честно казано доста провинциална идилия Издържала се изцяло от това,ама друг път. Добре,че са мама Гала и свеки Джуджи 🤣🤣
|
|
|
Post by welt on Jul 6, 2021 12:02:48 GMT 2
Между другото Стефи, ако си разпродаде колекцията с реална стойност ще ги сложи всички в малкия си джоб по пари и няма да има нужда да тегли огромен кредит, сигурна съм...Казвам го с добро, защото тя е любител на козметиката, другите се продават и за 2 и 20лв.. О, да. Нея не си я представям да тръгне с празен куфар към Париж или да подскача заради ластик за коса.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 6, 2021 12:06:55 GMT 2
Стефи, ако доходите ѝ зависеха от реклами, друга песен щеше да пее. На мен ми е скучна. Сиса пак яде пица и ще отслабва после, “като е на диета”. Тази, проста жена, не разбира ли, че проблема може да е за бебето, а не че “задника” ѝ е дебел? На Гошко дрехите са му малки, Ния със запек, тя 5кг за 1 месец, не може ли да се замисли?!?!?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2021 12:17:41 GMT 2
Точно Стефи е от хората, които никога няма да запеят друга песен, защото имат нормална работа и друго виждане за нещата. Говоря главно за козметиката като хоби. Тя беше една от първите с блог, в който можеше да прочетеш ревю за сенки на Шанел, когато Пепе и Валери са се мацотили с каквото намерят или както каза Теа за фон дьо тена на Импала 4ка Когато нещо ти е хоби го правиш с кеф и влагаш емоции и финанси и това ти доставя удоволствие. Друго е като не можеш да печелиш Х пари и се налага да чистиш тоалетната с пате, за да пръснеш хонорара за хай-енд козметика в мола... Сигурно звучи нападателен коментарът ми, но не е такъв. Просто не виждам общо между нея и останалите и не бих ги сравнила никога.
|
|
|
Post by okay on Jul 6, 2021 12:17:41 GMT 2
И на мен Стефи не ми е била никога интересна, въпреки че е симпатична жена. Решението дали от инфлуенсърството и тъпите реклами да им зависи дохода, си го взима всеки индивидуално. Колко от тях изпонапускаха работите си, за да търкат дивана вкъщи? Може би само Ивана е имала уважителна причина да го направи, но според това, което тя е споделяла причината беше, че иска да се развива като инфлуенсър, а не е заради инвитрото. Аз съм съгласна, че с тия бебешки пратки става доста скучно. Не помня колко реклами точно бяха преобрени в профила ѝ, но в действителност е странно. Толкова чакано и желано дете и накрая да рекламира памперси. За мен това не е уважително към самите деца, независимо чии са. Мисля си, че Ивана се опитва прекалено много да бъде като другите, ако не си е такава в действителност, де.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2021 12:19:34 GMT 2
Вчера мама Сиси се оплакваше, че Ния има запек, в днешния влог я храни с кускус, пица, пържени картофи и пържени лучени кръгчета... Безотговорност на степен безкрайност
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 6, 2021 12:20:10 GMT 2
Любимката на Гане Тамара са я обрали. Много ми е жал, но наистина трябва да се научат да не си снимат всичко..
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2021 12:22:02 GMT 2
Тази Сиса няма какво да се обсъжда, грам няма култура на хранене. Да не би себе си да храни с нормални храни, че на детето да дава друго ? Като дойде бебето сигурно само пици ще се поръчват или ще чакат Гошко да сготви. Това е бъдещето на Ния и бебето, няма да се промени тази жена, колкото и да се възмущаваме.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 12:26:07 GMT 2
Издържала се изцяло от това,ама друг път. Добре,че са мама Гала и свеки Джуджи 🤣🤣 Не знам кое по-точно да коментирам от написаното, но ми се доповръщаха пеперуди, ако ме разбирате В тоя интернет няма ли нормални или са само кринджаци Кaжете ми истината, за да си знам и да се примиря
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 12:54:40 GMT 2
След Телешопови най-големите търтеѝ са Балан и Надежда, няма такива мързеливи същества по-цял ден да лежат по легната и даже за обяд ходят да си купуват или поръчват от някъде. 🤦🏻♀️ Цвл ден да седят вкъщи и няма кой да направи една салата. Пълна трагедия, не знам как ще гледат дете, ще има да мрънкат колко им е трудно и колко са недоспали.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 13:11:04 GMT 2
На Стефи няма как да ѝ зависят дпходите от реклама, защото е инвестирала и се е образовала, чв да има истинска професия. А в крайна сметка на тези, на които им зависят, са си го избрали те. А ако работеше в тая сфера съм сигурна, че нямаше да се продава за 1 пакет тоалетна хартия-тя просто не е такава. Не само срвд колвжките си изпъква, а сред хората изобщо. Много малко не биха се изкушили. Никога не съм я чула с гръмките обещания, но винаги когато има нужда от дарение за животни например, тя е първа. Хем аз знам за малко от тях. Преди време дори аз писах на 3 "ангажирани" кифли с една инициатива за болно куче. Попова въобще не го погледна, Йоана също. Стефи вече го беше шернала и участвала, без да ѝ е споменато дори. Но иначе много обичат животните и последователите си и искат идеи и какво им се гледа. Ей такива дребни детайли за мен са важни.
|
|
|
Post by hriems on Jul 6, 2021 13:22:54 GMT 2
По "професия" съм организатор на събития, но не работя това в момента. Въпреки това съм добре запозната с концепцията на ТедХ и смятам, че визитката на Мари е доста далеч от това, което ТедХ всъщност би трябвало да е - а именно събитие, където хората могат да се образоват на малко по-различни теми под формата на кратки презентации. Не мога да разбера това момиче какво може да каже и да покаже при положение, че представянето и е свързано само с някакви слухове, че е бременна. Ще ме прощавате за невежеството, аз далеч не съм запозната с тази персона и нейната личност, но кой толкова я е коментирал, че е бременна? Та тя дори не показва да има приятел в социалните мрежи.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 13:27:59 GMT 2
Има приятел, синът на Джуджи от "На кафе", но всичко друго ми е мъгла Супер незапомнящо се съдържание, някакви вяли прехласвания по храна и спа, реклама на всякаквите там неща по домова инфлуенсърска книга и постоянно репоства една снимка, че била смела да си показва несъвършенствата и се вижда отражение в огледало на стрии.
|
|
|
Post by gorgeous on Jul 6, 2021 13:38:26 GMT 2
Е как да се замисли, като за това се изисква поне минимум капацитет и мисловна дейност...пък те не се продават в супера Сиса пак яде пица и ще отслабва после, “като е на диета”. Тази, проста жена, не разбира ли, че проблема може да е за бебето, а не че “задника” ѝ е дебел? На Гошко дрехите са му малки, Ния със запек, тя 5кг за 1 месец, не може ли да се замисли?!?!?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 6, 2021 13:59:57 GMT 2
На Стефи няма как да ѝ зависят дпходите от реклама, защото е инвестирала и се е образовала, чв да има истинска професия. А в крайна сметка на тези, на които им зависят, са си го избрали те. А ако работеше в тая сфера съм сигурна, че нямаше да се продава за 1 пакет тоалетна хартия-тя просто не е такава. Не само срвд колвжките си изпъква, а сред хората изобщо. Много малко не биха се изкушили. Никога не съм я чула с гръмките обещания, но винаги когато има нужда от дарение за животни например, тя е първа. Хем аз знам за малко от тях. Преди време дори аз писах на 3 "ангажирани" кифли с една инициатива за болно куче. Попова въобще не го погледна, Йоана също. Стефи вече го беше шернала и участвала, без да ѝ е споменато дори. Но иначе много обичат животните и последователите си и искат идеи и какво им се гледа. Ей такива дребни детайли за мен са важни. Е сега, ако й беше писала на Попова да й пратиш някой безплатен блендер щеше да те отрази 🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 14:12:15 GMT 2
Хахахахах ще ѝ пратя аз-буквар да си подпира огледалото с петната.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 14:24:34 GMT 2
Обичта към животните за мен е доста различно от това да им купуваш дрехи и да ги возиш в количка. sorrynotsorry, но в моите очи това си е чисто издевателство над животинките...
За мен също е странно, че някой постоянно (според думите на Мари и Гала) пише, че Мари е бременна. Гала дори не спира да пуска някакви изречения в ефир, че не, нямало да става баба. Не, че седя постоянно в жълтите сайтове, даже хич, но ако толкова се тиражира, все щях да попадна на него, или дама от форума и да го спомене. Струва ми се, че 2-3 момичета са писали на Мари коментари и тя си е въобразила, че има небивал интерес към нея дали е бременна.
|
|
|
Post by maggi on Jul 6, 2021 14:36:06 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 14:44:53 GMT 2
Как един път не спря с твоите тъпотии, нв хвана да прочетеш една книга и не излвзв от тоя инстаграм... Как, питам аз?!
|
|
|
Post by GGWP on Jul 6, 2021 14:51:09 GMT 2
Как пък все на Гергана и пишат такива излияния с възхищение, комплименти и тн... Кой има време за това и защо по ягодите би се наел да пише такива неща на инфлуцките..? Според мен Гера сама си ги пише и скрийншотва, за да излезе, че има ангажирана аудитория.. и да покачи малко егото, разбира се. Направо жалка работа....
|
|
|
Post by komkama on Jul 6, 2021 14:59:37 GMT 2
Това съобщение подозрително много напомня на герините помпозни постове, даже и правописът е спазен. Спокойно можем да кажем, че тя е най-голямата си фенка.
П.С. Ру Пол го гледам в Нетфликс, преди го намирах по разни стрийминг сайтове от рода на Put locker. Безплатно е, но има страшно много изкачащи прозорци с реклами.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by eve44 on Jul 6, 2021 15:00:58 GMT 2
Днес си обогатих речника с нова дума от английската Анелия - прашечета (?!). Пишете в коментарите дали я знаехте или я чувате за пръв път като мен. Във видеото със заглавие "Един мой продуктивен ден" т.е. обичайни домакински задължения, показва как "прахосмукаче по-често, защото вкъщи се омърсява много бързо и се нанасят прашечета". Ами, какво да кажа, дори българският език на рускинята Анастасия е по- добър, да не се притеснява жената.
|
|
|
Post by maggi on Jul 6, 2021 15:06:21 GMT 2
Рупол, всички сезони ги има в Netflix,даже и по ВВС го излъчваха до скоро
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 15:10:40 GMT 2
Поредно режисирано стори от Пепе на София и Сиена. Чак ми е странно с тези адски болки, които има (3 деца е родила естествено, не си обяснявам, какви са тези менструални болки, че чак в сторита ги описва като ужаси и непоносими), как успява да режисира сторита и видеа с децата си.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 15:18:43 GMT 2
На Пепе сторито с децата е жалко режисирано и си личи как София чака да ѝ кажат да тръгнат, а Сиена иска да се откъсне от ръката на сестра си, но тя пак я хваща и с фалшивата усмивка я гледа, точно като Пепе.
Герито усещам как сама си пише съобщения колко е страхотна и прекрасна, горкото момиче, наистина има нужда от помощ, за да излезе от собственият свят, който си е създала.
|
|