|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 23:21:50 GMT 2
И като стана въпрос за очи 🙃 какво се случва с Гането,не я следя толкова отблизо ,но преди май очите си й бяха наред,а сега определено едното е доста затворено?!🤔
|
|
|
Post by komkama on Jul 5, 2021 23:37:25 GMT 2
Тук има ли фенове на RuPaul's Drag Race? И ако да, гледате ли Bussy Queen в YT? 😅 Аз съм голяма фенка на RuPaul’s Drag Race и Bussy ми попадна скоро. Гледам го и доста ме забавлява. Радвам се, че има и някой друг в Бг, който гледа RPDR. Ще се радвам да обсъдим 😃 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jul 5, 2021 23:42:02 GMT 2
Доколкото аз знам, тя има пареза на лицето. А това няма как да го оправи, за да не изглежда нелепо. Tака ли, не знаех Но пък на някои карди не личи, та помислих, че е от изкуствените мигли и грима. Получила е фациалис по време на първата си бременност. На някои снимки не личи, защото в даден момент се изравняват и двете очи,но не би било реално да прави по сто кадъра и да пуска само такива снимки, предвид, че не това е истината. Тя е казвала в интервюта, че първите месеци цялата половина на лицето трудно е контролирала. Не е могла да спи, защото окото шест месеца не се е затваряло въобще и се е налагало да слага лепенки. Сега пък обратното, затваря се само. Както и говори по-бавно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 0:27:47 GMT 2
На мен доскоро Тейчеви ми бяха на дъното на класацията. Но някои девойки ги подминаха, няма да казвам кои, да не вземат да се Убидят нещо. И даже започвам и аз да мисля, че Наум е по-виновният за високопарния вайб. Теа сякаш наистина се прави на голямата работа, за да бъде на неговото ниво "сложна личност". Де да знам и аз 🤔 странни същества сме жените.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 6:21:41 GMT 2
Каква самоотвержена жена е Пепита. Не се траят болките ѝ, но сиренето е с пари,затова дай да се нахиля насила и да снимам една рекламна снимка за Кабо.
И аз гледам състезанието на Ру Пол. В началото не можех да повярвам как доста "дами" от участниците са по-хубави от сума ти родни плеймейтки и набедени звезди :Д.Някои предизвикателства са..., но тези с дрехите на някаква тема са уау. Като започнах да гледам, се зачудих къде съм виждала Ру Пол и се оказа, че е в клип на песен на Елтън Джон. Ще погледна и този формат в тубата..
Едит:За Мими Щолена-не блестя с адския правилен правопис, даже грешките си ги виждам след като публикувам коментар(и се почва едно поправяне), но видя ли неграмотни писаници от инфлуенсър, колеги и който и да е, ама прафапантен такъв.. нещо се пречупва в мен, не гледам със същите очи на този човек.
|
|
|
Post by dilyanad on Jul 6, 2021 6:30:23 GMT 2
Вчера по обяд в градинката Кристал видях майката на Пепе и София, даде пари на една просеща жена и започна да я разпитва за живота и. Няколко метра по-надолу самата Пепе, носеща Сиена на ръце, явно отиваше при София и баба и.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 7:06:50 GMT 2
Кефи ме как като стана по-сложно с подрастващото бебе, то беше захвърлено на Фифи да си го отглежда.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 6, 2021 7:20:41 GMT 2
Момичета, а къде гледате RuPaul's? Аз от доста време дебна, но преди в канала им имаше само къси откъси май.
|
|
|
Post by ggvt on Jul 6, 2021 8:09:55 GMT 2
Геуганка, излизала с прятели, вчера вечерта, пу пу да не са й уроки 😀 Видях я на 4-ти в Капана, за първи път ми беше, останах възмутена Вървеше наперена сякаш е на моден подиум, толкова смешно изглеждаше. Не се загледах много с какво беше облечена, защото вече се стъмваше, но просто походката й и погледа, който "мяткаше" ме пръснаха Беше с още две жени, едната очевидно доста по-голяма от нея, а другата може би близка до годините на Гането, смееха се нещо, но тя се държи на "ниво" като за моден подиум в Капана в неделя вечер
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 8:17:35 GMT 2
Не казвам, че е много лесно с едно дете, но след като роди Сиена пак така оставяше София с Филип 2 и беше със Сиена, за да кърми. Сега обаче явно Пепе оставя Матиас. Не разбирам, защо се пъне толкова да обяснява, че е лесно, като много по-адекватно е да застане и да каже, че й е по-лесно, защото има многочленно семейство, което помага. Дори така би ми направила по-добро впечатление, защото явно са голямо и задружно семейство, отколкото да лъже и да я хващам после.
Полина имаше много болнав вид, докато беше бременна, но в момента ми се струва много свежа.
Разбирам всички причини за майтапи с Гането, но някак в нея има нещо добродушно според мен, което няма например в Йоанна Пинко. Видях от видеото, което гледах за кучетата (други на Гергана не съм гледала), че мисълта й тече бързо и говори гладко, според мен доста по-добре от Пинко. Не, че всичко около Гергана не е фейк, обаче някак ми е по-симпатична от Пинко като характер.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2021 8:38:25 GMT 2
Геуганка, излизала с прятели, вчера вечерта, пу пу да не са й уроки 😀 Видях я на 4-ти в Капана, за първи път ми беше, останах възмутена Вървеше наперена сякаш е на моден подиум, толкова смешно изглеждаше. Не се загледах много с какво беше облечена, защото вече се стъмваше, но просто походката й и погледа, който "мяткаше" ме пръснаха Беше с още две жени, едната очевидно доста по-голяма от нея, а другата може би близка до годините на Гането, смееха се нещо, но тя се държи на "ниво" като за моден подиум в Капана в неделя вечер На стъмване всички са много наперени На мен ми е забавно как с години повтаряше като латерна, че никога не е пила алкохол, не пие, няма да пие и т.н. ама и тя покрай тренда започна да си снима чашата вино и вечното присъствие - Моета разбира се. Нямам против да пие, ама си представям как съвсем я превъзбужда алкохола и не може да си контролира Имоцийти..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 8:47:36 GMT 2
Отрано ви черпя с дневна доза криндж. Много ги разбира нещата. Втора Капитонова. Attachment Deleted
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 8:59:05 GMT 2
Днес прецъках Сутрешната рутина на Деница Василева и това момиче ми се стори адски мърляво. В шкафа с обувки си беше натикала козметиката, гримовете и четки, блякс! Вътре цари абсолютен хаос и се оправдава с това, че живеят в малко апартаментче и нямат много място. Абсолютно оправдание, за това, че я мързи малко да си подреди обувките и да съхрани козметиката си, ако ще и в кутия от сладолед. Елементарно… 🤦♀️🤦♀️ Аз останах меко казано потресена от факта, че не си глади дрехите.. тениската ѝ беше намачкана, но тя нямала време да глади, защото не стига, че не ѝ стигало време за сън, а ако трябвало и да глади ще се наложи да "изостави социалните мрежи", а не ѝ се искало. 🤦♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 9:10:23 GMT 2
На Мари на Гала на мястото, ще ме е срам да качвам снимки с коментарите на последователите ми. Те се изразяват доста по-адекватно от нея. Колкото до нейните "съвети от момичета за момичета"...не знам дори, как да ги коментирам
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jul 6, 2021 9:21:31 GMT 2
Днес прецъках Сутрешната рутина на Деница Василева и това момиче ми се стори адски мърляво. В шкафа с обувки си беше натикала козметиката, гримовете и четки, блякс! Вътре цари абсолютен хаос и се оправдава с това, че живеят в малко апартаментче и нямат много място. Абсолютно оправдание, за това, че я мързи малко да си подреди обувките и да съхрани козметиката си, ако ще и в кутия от сладолед. Елементарно… 🤦♀️🤦♀️ Аз останах меко казано потресена от факта, че не си глади дрехите.. тениската ѝ беше намачкана, но тя нямала време да глади, защото не стига, че не ѝ стигало време за сън, а ако трябвало и да глади ще се наложи да "изостави социалните мрежи", а не ѝ се искало. 🤦♀️ Все пак идол ѝ е Никол ДБ, а всички знаем, че и тя не се слави с хигиенни навици. Супер странна ми се вижда тази Деница, недоумявам защо всичко живо (Сиса и тя), което има толкова еднообразно и скучно ежедневие, е решило, че трябва да става влогър или инфлунесър, за да показва как прави нокти, яде краставици със сирене и разхожда кучето. На кого това му е полезно? Ама всички намериха нишата на лекото и мекото, да получават безплатни пратки и т.н, и няма значение, че не можем да свържем 2 изречения, важното е да сме в играта..
|
|
|
Post by Nicole on Jul 6, 2021 9:24:33 GMT 2
Днес прецъках Сутрешната рутина на Деница Василева и това момиче ми се стори адски мърляво. В шкафа с обувки си беше натикала козметиката, гримовете и четки, блякс! Вътре цари абсолютен хаос и се оправдава с това, че живеят в малко апартаментче и нямат много място. Абсолютно оправдание, за това, че я мързи малко да си подреди обувките и да съхрани козметиката си, ако ще и в кутия от сладолед. Елементарно… 🤦♀️🤦♀️ Аз останах меко казано потресена от факта, че не си глади дрехите.. тениската ѝ беше намачкана, но тя нямала време да глади, защото не стига, че не ѝ стигало време за сън, а ако трябвало и да глади ще се наложи да "изостави социалните мрежи", а не ѝ се искало. 🤦♀️ Аз съм още по-потресена от коментара й под видето,че я мързи сутрин да си взема душ... 🤦♀️
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 6, 2021 9:26:10 GMT 2
Само на мен ли тези инфлуенсърски влогове от Турция не ми действат подканващо да отида точно на тези места / екскурзии? Много ми е смешно - натоварени по автобуси, "от кол и въже" постоянно снимащи хорица, които реално са поканени на работа и ги изюркват за няколко дни да видят / покажат възможно най-много неща. Прекалено пренавити, всеки миг се яде нещо супер специално, ходи се на уау места и пр. Който е посещавал Турция, знае, че вайбът е доста "чил" там, кому е нужно това пренатягане... Още повече масата инфлуенсъри не се интересуват от история, археология, и доста претупват частта с историческите забележителности, просто показват къде са били, за да отбият номера.
|
|
|
Post by livia on Jul 6, 2021 9:29:30 GMT 2
Някой гледал ли е Ted Talk на Мари Константин? Интересно ми е какво толкова има за казване, че са я поканили. За мен тя има доста безсмислена инфлуенсърска "кариера" и като цяло с нищо не се занимава, освен някоя и друга реклама в инстаграм.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 9:38:49 GMT 2
Изглежда ми, че tedX изобщо не е това, което беше. Банда Банда и 100 кила не вярвам да имат, какво да кажат, но също бяха част от лекторите в предно издание. Най-вероятно просто Гала я е бутнала с връзки, защото нито мисълта й тече гладко, нито има житейски опит, нито професионален, нито е талантлива, съдържанието на профила й е повече от скучно. Свежда се до стрии, косата й и яденето й.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 9:57:26 GMT 2
А вие имате ли такива плочки? 😂 Това е типичен корем на слаба жена, това че е облякла клин няма да ѝ направи плочките да изпъкват. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 6, 2021 10:00:35 GMT 2
Ако го намерите този ТЕДХ пуснете едно линкче, интересно ще ми е да го прехвърля от изследователска гледна точка Какво по ягодите би могла да каже, че да вдъхнови точно тя. Иначе в БГ хайлайф средите съм забелязала, че дори не е нужно да буташ детето си напред, просто има някакво неписано правило "почеши моя гръб, за да почеша твоя" и всички дружно бутат гарджето, защото като порасне тяхното гардже, ще очакват да бутнат и него, да са по-меки към него, да му дадат едно рамо с някой друг хубав коментар. Честно казано доста провинциална идилия
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 6, 2021 10:01:59 GMT 2
Тази Деница писала в коментар “когато си на работа от еди си колио до еди си колко, не е най-важното да си изгладен”. Толкова ги обичам такива, които постоянно обясняват как работят супер много и им е много тежко, и те са единствените, които работят на тоя свят. В същото време, хората, които наистина се скъсват от работа, нямат време да се кикерчат нон-стоп за клипчета в тик-ток и тн. Много грозно впечатление прави да ходиш неизгладен, за жена още по-повече... Наистина нямам обяснение това момиче защо е решило, че на някой му е интересно ежедневието и’. И с тая пресилена усмивка по всички клипчета..видяхме я колко е добродушна, докато сипва на клиентките си.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2021 10:13:30 GMT 2
Това са професионалистите на нашето време. Не се гладят, къпят, седят с 'чоко' на главата и не се грижат за кожата си, но прикриват всичко с новата пр пратка гримове. Не уважават 'работодателя' си, мислят си, че знаят и умеят всичко, а нивото е обикновено около 4ти клас /в най-добрия случай 7ми/ и като правопис и като поведение. Не са достатъчно зрели, не четат, не си вдигат пръста, но за сметка на това чакат всичко да ѝм дойде от куриерската фирма, ако може до вратата, щото съм с паник атаки и не излизам навън /не подценявам болестта!/. Понеже не става друго от мен и виждам, че що годе приличам на човек и грабвам камерата и започвам да снимам 'съдържание', после обработвам и докато се усетя денят е минал, диванът е протрит, детето е запечено, мустакът порастнал, а вкъщи пак няма нищо за ядене и чакаме на мъжО. Без него сме 0, ама иначе се презентираме като жена + и кокетничим, за да не би случайно да свалим нивото и следващия да се окаже по-лоша партия от настоящия.
Фейк живот. Ама какво разбирам аз, бъркам си мусаката тук и гледам да има нещо на масата довечера...После може и да се изкъпя и нафъскам с нещо скъпо и да облека сатенено сетче за пред любимия, но няма да го заснема, завиждайтИ.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 10:16:57 GMT 2
Това са професионалистите на нашето време. Не се гладят, къпят, седят с 'чоко' на главата и не се грижат за кожата си, но прикриват всичко с новата пр пратка гримове. Не уважават 'работодателя' си, мислят си, че знаят и умеят всичко, а нивото е обикновено около 4ти клас /в най-добрия случай 7ми/ и като правопис и като поведение. Не са достатъчно зрели, не четат, не си вдигат пръста, но за сметка на това чакат всичко да ѝм дойде от куриерската фирма, ако може до вратата, щото съм с паник атаки и не излизам навън /не подценявам болестта!/. Понеже не става друго от мен и виждам, че що годе приличам на човек и грабвам камерата и започвам да снимам 'съдържание', после обработвам и докато се усетя денят е минал, диванът е протрит, детето е запечено, мустакът порастнал, а вкъщи пак няма нищо за ядене и чакаме на мъжО. Без него сме 0, ама иначе се презентираме като жена + и кокетничим, за да не би случайно да свалим нивото и следващия да се окаже по-лоша партия от настоящия. Фейк живот. Ама какво разбирам аз, бъркам си мусаката тук и гледам да има нещо на масата довечера...После може и да се изкъпя и нафъскам с нещо скъпо и да облека сатенено сетче за пред любимия, но няма да го заснема, завиждайтИ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2021 10:36:45 GMT 2
Прекрасно казано! И също толкова прекрасно жалко...
|
|
|
Post by vall on Jul 6, 2021 10:58:47 GMT 2
Ох, толкова точно описано… Момичета, как се казваше приятелката на Виктория, с руум тура?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 10:59:43 GMT 2
Ох, толкова точно описано… Момичета, как се казваше приятелката на Виктория, с руум тура? Sent from my iPhone using Tapatalk Анастасия Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 11:14:03 GMT 2
Да допълня, че с прането също е проблем и с миенето на ръцете. Аз се фрапирах за гримовете до/под обувките при Деница. Смятам, че "мързел" е нова болест. Да се сезират СЗО.
Едит:Ру Пол го гледах в Нетфликс, но си прях мин. месец абонамента. Май, май никъде другаде не качват предаването
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2021 11:16:48 GMT 2
Не знам как не ги е срам да си показват мизериите. Едната я мързи да се къпе, другата си сменя чаршафите само за пред камера, повечето от тях ходят неизгладени, защото “нямат” време да ударят една ютия. 🤦🏻♀️ Но иначе време да се мажат с по 5 крема и 20 пръста кит винаги имат. 🤷🏻♀️
|
|
|