|
Post by tsvetentse on Jul 5, 2021 18:04:51 GMT 2
На Гергана колието ми прилича на едно от на Зорница колекцията. И като почнат да наричат бижута от неръждаема стомана колекция, лошо ми става. Поне в моите представи колекцията се състои от благородни метали - злато, сребро - поне моята е такава. Имам и обеци от хм и Страдивариус, ама как да ги приобщя към колекцията ми, в която съм си купила 14 карата златни обеци?
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 5, 2021 18:11:10 GMT 2
На Гергана колието ми прилича на едно от на Зорница колекцията. И като почнат да наричат бижута от неръждаема стомана колекция, лошо ми става. Поне в моите представи колекцията се състои от благородни метали - злато, сребро - поне моята е такава. Имам и обеци от хм и Страдивариус, ама как да ги приобщя към колекцията ми, в която съм си купила 14 карата златни обеци? Другият бисер е като започнат да обясняват в какво са "инвестирали" 🤣 човек като чуе инвестирах в нещо си представя недвижим имот или кюлчето злато, а то някоя чантичка от secret sales 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 18:11:14 GMT 2
Очаквам скоро всяка инфлуенсърка с фотосесия, те вече и започнаха де.
Пепе и тя с реклама на collection Cabo , Галчето да не би да урежда всяка дружка освен за Моята козметика и за други спонсорства. А вие участвахте ли вече в гивауея за фотосесия с Ганка?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 18:39:48 GMT 2
Доста интересно, че коментарът от бившия партньор на Елица е изчезнал... Бивш партньор като бивш приятел ли? Не беше ли един друг бившия? Харесва ми роклята на Ива и ѝ седи много добре, но тя самата и Радостин не ми харесват особено.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 5, 2021 18:45:08 GMT 2
За Ивана с някои неща съм съгласна, но това, че не се интересувала за бебето, което било толкова искано, но тя видиш ли не му дала всичко необходимо,защото е веган.. Сериозно ли??!! За тази работа си има доктори, които да го мислят това.
Ще кажа само едно - всички има бая хляб да изядат докато стигнат нивото ѝ на човечност. Писала съм на много хора (инфлуенсъри) и никой не ми е отговорил и с точка даже. Иначе комуникацията е много важна! Имам сходни проблеми с тези на Ивана и мога само да кажа, че имах кратка комуникация с нея и е много сърдечен човек. Което обаче не променя фактът, че ако започне да прекалява с рекламите ще е много грозно. Поне в моите очи засега не е.
|
|
|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 19:05:46 GMT 2
За Ивана с някои неща съм съгласна, но това, че не се интересувала за бебето, което било толкова искано, но тя видиш ли не му дала всичко необходимо,защото е веган.. Сериозно ли??!! За тази работа си има доктори, които да го мислят това. Ще кажа само едно - всички има бая хляб да изядат докато стигнат нивото ѝ на човечност. Писала съм на много хора (инфлуенсъри) и никой не ми е отговорил и с точка даже. Иначе комуникацията е много важна! Имам сходни проблеми с тези на Ивана и мога само да кажа, че имах кратка комуникация с нея и е много сърдечен човек. Което обаче не променя фактът, че ако започне да прекалява с рекламите ще е много грозно. Поне в моите очи засега не е. Може и много сърдечна да си е,но това което казвате са пълни глупости. Гинеколозите проследяващи една бременност обръщат толкова внимание на храненто колкото да ви измерят на всяка консултация. Образованието ми е тясно свързано с харненето и няма как да ме оборите ,че изключвайки главни хранителни групи ще добавиш липсите с хранителни добавки !
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 5, 2021 19:09:21 GMT 2
Ама аз и не се опитвам да оборвам някого. Само казвам, че след много разговори с доктори просто не съм на същото мнение. А до колкото разбирам, Вие не сте такъв
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 19:14:49 GMT 2
За Ивана с някои неща съм съгласна, но това, че не се интересувала за бебето, което било толкова искано, но тя видиш ли не му дала всичко необходимо,защото е веган.. Сериозно ли??!! За тази работа си има доктори, които да го мислят това. Ще кажа само едно - всички има бая хляб да изядат докато стигнат нивото ѝ на човечност. Писала съм на много хора (инфлуенсъри) и никой не ми е отговорил и с точка даже. Иначе комуникацията е много важна! Имам сходни проблеми с тези на Ивана и мога само да кажа, че имах кратка комуникация с нея и е много сърдечен човек. Което обаче не променя фактът, че ако започне да прекалява с рекламите ще е много грозно. Поне в моите очи засега не е. Може и много сърдечна да си е,но това което казвате са пълни глупости. Гинеколозите проследяващи една бременност обръщат толкова внимание на храненто колкото да ви измерят на всяка консултация. Образованието ми е тясно свързано с харненето и няма как да ме оборите ,че изключвайки главни хранителни групи ще добавиш липсите с хранителни добавки ! Вие сигурно сте била с нея на прегледите и знаете какво са ѝ мерили и какво не. Много е смешно как, щом си някакъв специалист и видиш ли, разбираш от всеки човек и от всяка диагноза, защото имаш там “образование”. Не исках да се включвам, но не съм приема месо и част от млечните, жива съм и бебето е здраво, както на Ивана. И аз имах проблем и ми беше препоръчано да ги спра, защото историите ни са 1:1 почти. Ивана мен също не ми е любимка, но винаги отговаря, държи се човешки и никога не е била груба! И за да не е спам, ще добавя, че подкрепям мнението за Ния, грозно или не, Сиси, или там каквато е да си погледне отрочето.
|
|
|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 19:15:27 GMT 2
Ама аз и не се опитвам да оборвам някого. Само казвам, че след много разговори с доктори просто не съм на същото мнение. А до колкото разбирам, Вие не сте такъв Вие инфлуенсърите винаги имате хора навсякъде и сте последна инстанция. Не се и съмнявам в достоверността на информацията ви. 😉
|
|
|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 19:18:32 GMT 2
Може и много сърдечна да си е,но това което казвате са пълни глупости. Гинеколозите проследяващи една бременност обръщат толкова внимание на храненто колкото да ви измерят на всяка консултация. Образованието ми е тясно свързано с харненето и няма как да ме оборите ,че изключвайки главни хранителни групи ще добавиш липсите с хранителни добавки ! Вие сигурно сте била с нея на прегледите и знаете какво са ѝ мерили и какво не. Много е смешно как, щом си някакъв специалист и видиш ли, разбираш от всеки човек и от всяка диагноза, защото имаш там “образование”. Не исках да се включвам, но не съм приема месо и част от млечните, жива съм и бебето е здраво, както на Ивана. И аз имах проблем и ми беше препоръчано да ги спра, защото историите ни са 1:1 почти. Ивана мен също не ми е любимка, но винаги отговаря, държи се човешки и никога не е била груба! И за да не е спам, ще добавя, че подкрепям мнението за Ния, грозно или не, Сиси, или там каквато е да си погледне отрочето. Преминала съм с две бременностт при въпросните доктори при които е била Ивана ,зная какво и как се случва по време на прегледа,иначе нямаше да коментирам. 😉
|
|
|
Post by booky on Jul 5, 2021 19:32:42 GMT 2
Ама аз и не се опитвам да оборвам някого. Само казвам, че след много разговори с доктори просто не съм на същото мнение. А до колкото разбирам, Вие не сте такъв Вие инфлуенсърите винаги имате хора навсякъде и сте последна инстанция. Не се и съмнявам в достоверността на информацията ви. 😉 Ивана още в началото сподели, че се е консултирала с лекар относно храненето си и е била готова да се храни с месо, ако се налага. Каза, че си е пускала и допълнителни изследвания редовно, за да следят, дали начинът на хранене се отразява по негативен начин на нея и бебето. Отделно това, че си веган, не значи, че не се храниш пълноценно. Както и не значи, че една бъдеща майка, която не изключва хранителни групи, но ги приема под формата на мазно и пържено, осигурява повече пълноценни вещества за детето си.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 5, 2021 19:56:14 GMT 2
Ида е прекрасна булка! Честито, Ида! Много да се обичате! ❤️
На Теа завиждам за тялото и гена, аз съм със същата структура и най-вероятно само няколко кг отгоре, обаче тя изглежда перфектна… (без изкуствените цици естествено…)
|
|
|
Post by emmilie on Jul 5, 2021 20:11:13 GMT 2
Гледах видеото на Валери с рутината на морето. Вече съм сигурна, че инфантилното ѝ държание е само за пред камера, а истинската Валери е тази, която супер нормално си говори със сервитьора🤷🏼♀️*00:53 sec
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 5, 2021 20:30:44 GMT 2
Никой ли не гледа новия "проект" на Любо? Апартамент за 1 цент.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 20:36:15 GMT 2
За Ивана с някои неща съм съгласна, но това, че не се интересувала за бебето, което било толкова искано, но тя видиш ли не му дала всичко необходимо,защото е веган.. Сериозно ли??!! За тази работа си има доктори, които да го мислят това. Ще кажа само едно - всички има бая хляб да изядат докато стигнат нивото ѝ на човечност. Писала съм на много хора (инфлуенсъри) и никой не ми е отговорил и с точка даже. Иначе комуникацията е много важна! Имам сходни проблеми с тези на Ивана и мога само да кажа, че имах кратка комуникация с нея и е много сърдечен човек. Което обаче не променя фактът, че ако започне да прекалява с рекламите ще е много грозно. Поне в моите очи засега не е. Може и много сърдечна да си е,но това което казвате са пълни глупости. Гинеколозите проследяващи една бременност обръщат толкова внимание на храненто колкото да ви измерят на всяка консултация. Образованието ми е тясно свързано с харненето и няма как да ме оборите ,че изключвайки главни хранителни групи ще добавиш липсите с хранителни добавки !Просто ОБОЖАВАМ, когато някакви хора с "образование", незнайно точно какво, ама свързано уж с храненето, решават да сипят акъл на килограм и то дори без да се аргументират поне мааалко научно. Та, след като сме почнали да флексваме с образование, моето е в сферата на биотехнологиите и учим солидно количество фармакокинетика. И докато повечето добавки са абсолютно ненужни, освен при доказани дефицити, защото има достатъчна бионаличност в хранителните продукти, това не важи за витамини В9 и В12 от значение за бременните или опитващи се да забременеят жени. Много жени, независимо от диетата, приемат добавки с В9 и В12, защото (1) бионаличността на добавките е по-висока и (2) при термичната обработка на млечните продукти и месата се губи около една трета от наличните в сурово състояние B9 и В12. А дори няма да коментирам как в световен план доказаните дефицити на В9 и В12 са основно във възрастовата група над 60 години...
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 5, 2021 21:12:34 GMT 2
Мен ме шокира, че мама Циц за пореден път се лекува по Google, при положение, че си има лекарска помощ/най-вероятно безплатна/. Тя проверила в Google и там пишело, че хремата й е от бременността🙆♀️😳 И неее, разбира се, че запека няма нищо общо с храненето. Той лекаря така й казал, пък ние пасем овцете на село и й вярваме 🙈 Тази жена кога ще се научи, че лъже сама себе си. За какво изобщо снима... Жени я питат под поста й в инстаграм да даде съвет как е отбила Ния. Че какъв съвет ще даде,след като просто на нея й спря кърмата заради бременността.🙆♀️ Ужасен ужас както би казала тя...
|
|
|
Post by yoooobooo on Jul 5, 2021 21:18:46 GMT 2
Тук има ли фенове на RuPaul's Drag Race? И ако да, гледате ли Bussy Queen в YT? 😅
|
|
|
Post by primadonnagirl on Jul 5, 2021 21:24:06 GMT 2
На Любо идеята нещо не ме грабна, не ми беше особено интересно да го гледам как наглее и обира на хората стотинките. Да не говорим, че някои от тях му дадоха 50лв.
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 5, 2021 21:47:05 GMT 2
Не знам защо на Евгения Джаферович на снимки много често са й различни по големина очите Ето и сега на снимките с бирите. От грима ли е, от какво е не зная, но изглежда нелепо и недоумявам не го ли вижда тя и защо качва изобщо тези снимки. Да не говорим, че с това контуриране, веждИ и пр. мяза на мъж.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 5, 2021 21:48:18 GMT 2
Като започнах да чета текста на Мими Сладкиша имах чувството, че тея запетайки ме удрят в лицето. Тя изобщо знае ли кога се използва запетая? Супер рандъм ги е слагала🤦♀️. Наистина неприятно чувство ми оставят неграмотните хора.. не искам да знам в счетоводната им фирма, ако тя пише някакви документи в какво състояние са. Не бих плащала на счетоводителка с правописни и пунктуационни грешки да ми оправя документите.
Сега да ви върна малко назад, но с ММ имаме една конспиративна теория за чаршафите, които мама Сиси "беше поръчала" за новото легло на Ния. Нали знаете как тя като купи нещо го показва по 10 минути във видео - обувките на Ния, якето и други. Докато гледахме видеото, в което казва, че е поръчала чаршафи, но са били с грешни размери и затова ще се наложи да купи от някой магазин, ММ каза "сигурен съм, че не е купувала нищо". По-назад бяхте писали, че понеже има доста критика в коментарите тя лъже за някои неща, напълно подкрепям това мнение. Мисля си, че и занапред за всичко ще послъгва така, особено ако нещо е станало с Ния по нейна вина. Факт е, че е безобразно мързелива и че беше такава и преди да забременее.
|
|
|
Post by Midori on Jul 5, 2021 21:51:06 GMT 2
Не знам защо на Евгения Джаферович на снимки много често са й различни по големина очите Ето и сега на снимките с бирите. От грима ли е, от какво е не зная, но изглежда нелепо и недоумявам не го ли вижда тя и защо качва изобщо тези снимки. Да не говорим, че с това контуриране, веждИ и пр. мяза на мъж. Доколкото аз знам, тя има пареза на лицето. А това няма как да го оправи, за да не изглежда нелепо.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 5, 2021 21:58:58 GMT 2
Лъже и то доста тази мама Циц. Ама най-тъжното е, че лъже само себе си и вреди на детото по този начин. Мен не ме интересува дали чисти, дали готви здравословно и тн. Просто й гледам сеира и си взимам бележка как НЕ се прави. То си е нейна работа, но да застане поне да каже аз така правя, това и това. А не да се прави на Дева Мария и най - компетентната майка. Ей това ме дразни. В началото ревеше как искала съвети пък хората й се нахвърляли, а сега много й порасна работата като си получава парите от YouTube...както знаем тук, всичко е за пари. Но детството на детето й няма как да замени с парите от YouTube или откъдето и да е.
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 5, 2021 22:03:00 GMT 2
Днес прецъках Сутрешната рутина на Деница Василева и това момиче ми се стори адски мърляво. В шкафа с обувки си беше натикала козметиката, гримовете и четки, блякс! Вътре цари абсолютен хаос и се оправдава с това, че живеят в малко апартаментче и нямат много място. Абсолютно оправдание, за това, че я мързи малко да си подреди обувките и да съхрани козметиката си, ако ще и в кутия от сладолед. Елементарно… 🤦♀️🤦♀️
|
|
|
Post by theaxe on Jul 5, 2021 22:14:33 GMT 2
Полина е споделила стори, на което се вижда, че има целулит. Хубаво е, че го е споделила необработено, защото това е реалното тяло на скоро раждала жена. Снимката е с Радостина (darostinta) от вилата на морето Villarte. Мястото излежда наистина приказно
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 22:20:14 GMT 2
И аз го видях. Аз също харесвам истински снимки, но познавайки лисана, е съвсем преднамерено примерно с цел да чисти имидж. Тя е една от тези, които най-много къде индиректно, къде направо директно шеймваше други майки, най-вече за състоянието на телата им преди и след раждане. Това беше Полина с Макси. Естествено, че всеки има право да си променя възгледите, но тя специално е в диаметрални крайности. И на засегнатите и поттиснати тогава майки от тези коментари сега няма да им се върнат онези метафорични плесници. Така че много хубаво ама пак ми оставя горчив вкус. Иначе вилата е много хубава и догодина ще я ТЕСТВАМ, изглежда ми сносен ПРОДУКТ.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 5, 2021 22:21:48 GMT 2
Не се заяждам, ама си мисля, че целулита няма нищо общо с раждането. Това са си нормални неща за мъже и жени /както и стриите/. Това, че има филтри/обработки на снимки и все що има инфлуенс са с перфектни тела е друга тема😊
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 22:23:57 GMT 2
Сторито на Пепе за цикъла й, придружено с тази нелепа физиономия стил умирам, докато се хилеше като луд заек 2-3 сторита назад... Явно са кацнали на родното черноморие, разбира се, на бартер. Да не си помислите, че ще дават пари за почивка на 5 членното семейство. Гледах новото видео на Любо, допада ми идеята. Малко елементарно, но на фона на масата видеа в тубата в момента, ми е интересно. Във видеото имаше кадри с гаджето му Елеонора и с Розмари. Изглежда, че с Рози имат доста повече химия. Също взе приятелката си с него в магазин втора употреба, защото тя е завършила сценичен и екранен дизайн. Оказа се, че бат Любо обаче не знае, какво е завършила. Ама както и да е. Не ми харесаха изобщо дрехите, които са избрали, но цялостната идея ми хареса. Виждала съм, как един и същ лекар се държи по коренно различен начин с различните пациенти. Както видяхме разказите на Пепе и Анелия Терзиева бяха доста разнопосочни. Не мисля, че Ивана е получила по-добро отношение, защото е известна. По-скоро отношението към нея се дължи на поведението, което тя е имала към персонала в болницата, включително и лекарите. В момента не ме дразнят рекламите с Флори. От последните й 8 поста с Флори, реклама има в 2. Не вярвам да е нужно да правя съпоставка с Пепе, но все пак, за да сме коректни - от 8 последни поста с децата, 7 от тях са реклами. И за разлика от Ивана не е обявила, че това е в партньорство. Когато са й изпратени пратки, може би без дори да ги е искала. Не вярвам, че докато е стояла в болничната стая с бебенце, което дори не може да гушне, ще седне да казва, че иска пратките. По-скоро са й изпратени от фирмите, без да ги е искала. Показва ги на стори, не е голяма работа в моите очи.
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jul 5, 2021 22:31:46 GMT 2
Пуснах видеото на Л. Жечев, но честно казано не ми се гледа пореден клип, в който демонстрира тарикатския си характер. В следващия си експеримент очаквам да краде портфейли в градския транспорт под претекст, че е намислил грандиозен проект. Дори имам усещането, че в един момент той ще застане от другата страна, където ще бъде главно действащо лице в нечие разследващо видео. Д. Петканов има капацитет да го направи и е възможно вече да събира материал. (И него не го харесвам иначе, само разсъждавам. 😂)
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 5, 2021 22:42:11 GMT 2
Не знам защо на Евгения Джаферович на снимки много често са й различни по големина очите Ето и сега на снимките с бирите. От грима ли е, от какво е не зная, но изглежда нелепо и недоумявам не го ли вижда тя и защо качва изобщо тези снимки. Да не говорим, че с това контуриране, веждИ и пр. мяза на мъж. Доколкото аз знам, тя има пареза на лицето. А това няма как да го оправи, за да не изглежда нелепо. Tака ли, не знаех Но пък на някои карди не личи, та помислих, че е от изкуствените мигли и грима.
|
|
|
Post by Midori on Jul 5, 2021 23:09:50 GMT 2
Доколкото аз знам, тя има пареза на лицето. А това няма как да го оправи, за да не изглежда нелепо. Tака ли, не знаех Но пък на някои карди не личи, та помислих, че е от изкуствените мигли и грима. На Евгения ние можем да простим прекаляването с грима, защото с това неврологично заболяване нещата са сложни. Докато за Гергана не е така, състоянието при нея е поправимо, стига да не харчи парш за "луксозни" боклуци. И да събира пари за лечение при добър ортодонт и накрая да има хубава усмивка.
|
|