|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 13:26:18 GMT 2
Да не говорим, че Ния хапе постоянно Сиси, а тя го обръща на шега. Също така, детето е в период, в който повтаря всичко, а Сиси вместо да каже "Ния Е гладна", казва "Ния гладна"..... като маугли... Да, ужасно грозно е как я хапе постоянно и тя се хили. Утре ще тръгне на градина това”Маугли” и ще нахапе всички деца. Това дете трябва да се възпитава, а не само да му викаш “стига крещя, нищо не се чува на камерата”. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 13:31:40 GMT 2
Четох някакъв пост преди време, че ще прави нов бизнес, в който ще предлага ГУРУ услуги така да се каже Намерих поста, ще копирам текста, за да могат да го прочетат и дамите без IG ако им е интересно. (Нещо не успях да го скрия) Скъпи приятели, през месец Май ще бъда готова да ви представя новия си проект. Той няма да е свързан с мода, козметика, телевизия или вс, което сте свикнали да виждате в проектите ми досега. Ще бъде свързан със СЕБЕРАЗВИТИЕ. От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране. Не знам колко от вас знаят, но самата аз съм завършила психология в Англия и съм специализирала психоанализа и здравна психология отново в Англия. Създох бизнес модел, в който чрез помощта на този екип ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие. Имате проблеми с партньора си - ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си. Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена. През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие. Искам той да стане масов, лесен и достъпен. Така, че всеки да може да го върви. Това е засега, ще продължа да давам още информация. Надявам се да видите смисъл в идеята ми и тя да ви помогне толкова, колкото помогна на мен в най-тежкия период от живота ми.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 5, 2021 13:36:15 GMT 2
Хахахахаха, Мандаринке, първо като видях изречението "ще прави нов бизнес, в който ще предлага ГУРУ услуги" си викам какво по ягодите? Ама като прочетох надолу, осъзнах, че съм чела този текст, явно ми е попаднал някога си. Ех, всестранно развити личности са тия наш'те звИзди.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 13:40:32 GMT 2
Това сигурно Пепе го е писала. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 13:44:29 GMT 2
Мани, тази Мегс е егати вечната какавида, опашкулва се през няколко месеца и изскача все нова и нова пеперуда , с все по-нагъл размах.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 5, 2021 13:55:58 GMT 2
Ох и тя е една изчаткала,ама неможе да и се отрече,че все се измъква. Гледах няколко ревюта на новия ѝ сайт, Боже опази. То и за парцал за прах не става. Но е факт ,че има луди да ги купуват .
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kalea on Jul 5, 2021 14:01:23 GMT 2
Мегз ли ще става гуру? Тя е учила психология в Англия, затова веднага я разпознах в поста на Мандаринка. Отворих ѝ профила и е направо безумна. С народна носия и говори за Акашови записи или какво там беше. Утре ще добави и Петър Дънов към мишмаша. 😂😂😂 Какво ѝ става на тая жена не знам. Но не е окей. 🙄🤣
|
|
|
Post by vansss on Jul 5, 2021 14:32:14 GMT 2
Според мен Мегз се е чалнала тотално. Аз я познавам лично, даже бяхме близки в един период и всъщност беше много свястна, не знам какво и стана. Гледах Ива Кузманова с роклите, много обичам сватби и всичко свързано с тях, но изключително пренавитата жена, която ги обслужваше и се правеше, че се вълнува повече от майка и, ми дойде в повече и не го догледах. 1000 пъти повтори за всяка рокля, колко била момичешка и женствена, е рокля е, каква да е, момчешка ли. Направо би Тони с нейния продукт.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 14:34:30 GMT 2
Според мен не е изчаткала, а е станала по-нагла, заради замогването и сега е видяла, че гурутата правят много пари и се мята на там, поне там не се разправяш с инвестиции в платове, внос, износ, пък вадиш добри пари. Така си мисля.
|
|
|
Post by kalea on Jul 5, 2021 14:48:21 GMT 2
Преди дори ми беше симпатична Мегз заради това, че нямаше филтър на устата, ако мога така да се изразя. Изглеждаше ми сърцата, факт е, че е емоционална. Шофьорските ѝ умения бяха скандални, но това е и отражение на занижения контрол по пътищата. Дори бях на нейна страна в спора ѝ с Мара отварачката в Брадъра, където втората не спря да се бие в гърдите каква дама е, а всъщност беше натирена екс-държанка, незнаеща къде да се дене, че да задържи стандарта си. 😂 Изключително глупаво от нейна страна да се забърка с Рончев и да си сложи главата в торбата, вместо да се помъчи да продаде джипа и да изплаща лизинг за друга кола.
Не подценявам и факта, че вероятно има гръб. Откъде - нямам идея. Образът, на когото симпатизирах, не припокрива напълно момичето с данъчни измами, калпави гримове и намеци за натиск.
|
|
|
Post by lama on Jul 5, 2021 14:51:10 GMT 2
Че то нищо чудно да е нейна идеята за джипа, все пак тя постоянно е замесена в данъчни измами. Накрая чак се наложи да затвори Мегз и да отвори I am, че вече много я погнаха.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 14:54:58 GMT 2
Аз имах уважение към нея до момента, в който ми изглеждаше като самосъздал се, бачкащ човек с мечти и размах. После според мен не можа да овладее успеха си и като цяло нещата около себе си, и си снижи критериите обратнопропорционално на натрупаната печалба и се самозабрави. Сега ми изглежда като някакво хищно същество, което ламти за допинга, който ти дава завъртането на нов бизнес.
Едит: Мисля, че 50-тината й фирми Мегз-1, 2 и т.н. си стоят и не са затворени, бях проверявала няколко произволно в ТР, защото чух че ги била затворила и се изненадах. Стори ми се нереалистично.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 5, 2021 15:11:16 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 5, 2021 15:15:00 GMT 2
|
|
|
Post by sunny on Jul 5, 2021 15:45:23 GMT 2
Йоанна Бардо- учителката по танци, не може да се хване на малкия пръст на сестра си по танцуване. Гледах сторита на Е.Гранде от снощи, толкова е подвижна , еластична , спонтанна…. А тъпото Йо даже на научена и репетирана 15756 пъти хореография се мята като дървена кукла. Браво Елеонор !
|
|
|
Post by sunny on Jul 5, 2021 15:56:23 GMT 2
Не обядвайте докато разглеждате инстаграм! Отврат. Щях да повърна, няма и да продължа да ям. Блякс - Ива, булката Attachment Deleted
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 5, 2021 15:57:32 GMT 2
Както съм писала и преди, обожавам да ми говорят за цикъла си: prikachi.net/image/6S94sАко нещо е наистина зле и "не се търпи", се ходи на лекар. И моят цикъл не се търпи (до степен да съм обмисляла да викам бърза помощ), та с лекарката ми намерихме решение. #инстагрампредиздравето
|
|
|
Post by /*/ on Jul 5, 2021 15:58:26 GMT 2
Ако трябва да избирам между Грандето и Пинко, Грандето я бие по всички точки. Много по-добра и изразителна танцьорка е, отколкото розАвата. Има пластика, страст, по-освободена и креативна е откъм танците. Като човек /тук изключвам изказа, познанията и общата и култура/, мисля че е много по-отворена и лесно се общува с нея. Няма ги комплексите, превземките и фалша на каката. Ако Грандето се измъкне от железния юмрук на пинки-уинки, според мен може да стане човек.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 16:08:14 GMT 2
Пепе само за цикъла си не беше правила сторита, направо паднах. 🤦🏻♀️ Очаквам след няколко дни реклама на превръзки и как с тях се чувства свободна и една идея по-спокойна. 😄 Никой не е казал, че като родиш 1-2-3-5 деца и цикъла ще ти бъде безболезнен, ако толкова не се търпи наистина се ходи на доктор или се пият обезболяващи. Все пак не ѝ вярвам, че толкова я боли, като не може да седиш от болка определено не ти се снимат сторита и да задаваш тъпи въпроси. 🤷🏻♀️ Тя днес не трябваше ли да замине на морето, нали цял уикенд щеше да събира багаж, нямаше сторита или пак е извикала някой да ѝ подреди шкафовете/багажа. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 16:13:38 GMT 2
|
|
|
Post by maggi on Jul 5, 2021 16:15:40 GMT 2
Тя, мама Сиси, питала и докоторът за запека, но той й казал, че категорично не е от храната, която Ния яде 🙊. Като със сладкото, не било от сладкото, просто Ния има такива зъби по наследство. Трие негативните коментари/критика, и винаги смята, че тя е правата. Супер нагла...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 5, 2021 16:19:35 GMT 2
Тя, мама Сиси, питала и докоторът за запека, но той й казал, че категорично не е от храната, която Ния яде 🙊. Като със сладкото, не било от сладкото, просто Ния има такива зъби по наследство. Трие негативните коментари/критика, и винаги смята, че тя е правата. Супер нагла... Интересно ми само как говори с лекаря. Не ѝ знам нивото на английския, но като я чуя да произнася нещо на немски и припадам от смях 🤣
|
|
|
Post by scalestone on Jul 5, 2021 16:20:02 GMT 2
Пепе само за цикъла си не беше правила сторита, направо паднах. 🤦🏻♀️ Очаквам след няколко дни реклама на превръзки и как с тях се чувства свободна и една идея по-спокойна. 😄 Никой не е казал, че като родиш 1-2-3-5 деца и цикъла ще ти бъде безболезнен, ако толкова не се търпи наистина се ходи на доктор или се пият обезболяващи. Все пак не ѝ вярвам, че толкова я боли, като не може да седиш от болка определено не ти се снимат сторита и да задаваш тъпи въпроси. 🤷🏻♀️ Тя днес не трябваше ли да замине на морето, нали цял уикенд щеше да събира багаж, нямаше сторита или пак е извикала някой да ѝ подреди шкафовете/багажа. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Не е правила, защото за последните 4-5 години не я е болял коремът от цикъла, понеже не й е идвал често....
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 16:24:26 GMT 2
Тия влогъри съвсем го удариха на айляк. (поздрави на пловдивчанчетата , Гучи, теб не те включвам!) В началото на годината почиваха от лаладжийските си влогмаси, после бяха зимните месеци и си почиваха от напрежението от ковид, сега дойде време за лятна почивка и морета, започвам да провиждам, че всъщност работните им периоди са няма и 2-3 месеца м/у септември и НГ Едит: Ще цитирам Полина, която някога беше казала във връзка с евентуалната емиграция в Китай - "Аз тук съм си построила комунизма". Та и влогърите така
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 16:30:21 GMT 2
Мама Сиси да вземе да си отреже грозните нокти, че е отвратително неоформени нокти и кожички стърчащи отвсякъде. Запека на Ния се дължи точно на смотаната храна, която ѝ дава да яде, то не са макарони от витрини, филии, мляко с ориз, пици, как няма да има запек, като детето не яде топла и течна храна. Хремата ѝ се дължала на бременноста, тя не била болна.. за първи път чувам такава глупост.
|
|
|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 16:31:47 GMT 2
Ивана ,колкото и да я харесвате си е толкова нелепа като всички останали,с рекламите още от родилното на детето и с челно място на нелепо име за дете. И не знам защо толкова се скача да я защитават за историята с репродуктивните проблеми и преди да ме нападнете ще кажа ,че тя си беше веган и през бременността ,за едно толкова искано и чакано бебе можеше поне да му осигурява всички хранителни групи. #sorrynotsorry
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 16:51:23 GMT 2
Пепе да се самосезира-време е да догони конкуренцията на Tlc с по 14 деца!
Жалко е, че всяка тъпа селяндурка има достъп да си пръска простотията онлайн, подкрепяна от равностойни селяндурки като нея, независимо, че налага само грешни модели и дрънка пълни абсурди. Винаги съм се чудела в мамата как аджеба има хора, които си мислят, че забременяват от басейни и нямат въобще представа що се случва, явно са е такива като нея и гледащите я. Не знам как успява заглавие за сополи да ви забавлява и да ви изкуши да цъкате отгоре, на мен ми се повдига само като се сетя за фейса на тая и мърлявото хулиганче, което отглежда. След още 1 година това ще е пълен социален неарденталец с това "възпитание". Не ги знам книжките и пъзелите, които уж му предоставя за какво са им, като чета тя самата няма представа какво да прави с тях. И все още не разбирам обясняващите как се грижела за нея както можела и ѝ давала ПИТЕЙНА храна, ама като чета, това кара само на тежки манджи, въглехидрати и сухоежбина. Тотал щета!
"Уважаеми пътници, самолетът за Милано излита от широката страна на челото на Гергана-отправете се към гейта, моля!" Гане, турни зелени Очи, тия вече им свикнахме. Пожали мъжете, всичките изпопадаха, ослепели от твоя сексапил.
Чудно-една от видно психически нестабилните мутреси ще дава уроци по самоусъвършенстване и хюмън дизайн. Като ѝ гледах каста на Инста куините, представям си какви циркове ще са. Не знам за нейния бизнес, ама Гана трябва да отвори агенция на зъба си. Живее напълно собствен живот и е по-популярен от нея. Навсякъде се забелязва първо той.
Йонко и сестра ѝ са добър пример зазаучаване и природен талант. Норето дорде не си отвори устата е супер и наистина отвътре ѝ идва да танцува. Йоана се старае много, но е малко като дебвлото дете в класа, което иска да е популярно.
|
|
|
Post by qwertyuiop97 on Jul 5, 2021 17:33:59 GMT 2
Много грозно е да се обижда за външен вид. Относно израза "мърляво хулиганче" нямам думи. Пепе и Филип 2 си отиват като двойка. Ния и Сиси не знам, но с всеки изминал ден се учудвам все повече и повече. Елица е скучна.
|
|
|
Post by welt on Jul 5, 2021 17:50:56 GMT 2
Днес установих колко неприятна ми е станала Йоанна. Даже смехът и зад кадър ме дразнеше. За Супер Марио нищо не разбрах, ама аз съм изцяло извън социалния живот май, тъй че не съм учудена. Поведението и е станало ужасно противно, даже на външен вид има нещо променено в нея, което ми евтинее и не ми харесва. Не знам дали е устата или комнацията от кожа и тен. Като танцьорка не мога да я преценя, нито пък сестра и, която с този речник и поведение и хип-хоп еквивалента на Лопаткина да е, пак ми е антипатична. Не гледам мама Сиси, но явно подобен вид натурално съдържание се търси. През последния месец тя сякаш е единствената, която се коментира дълго и напоително освен стандартната дъвка Пепе.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 17:51:51 GMT 2
Нямай думи, и аз нямам. Простотията и лошият вкус също са грозни. Във всеки обор лъч светлина не важи. Хубаво е да се назовават нещата както са-всичко друго е лицемерие и прах в очите. И да, не е виновно детето, а крайно кухата му майка. В други условия щеше да е много по-различно. Не е лошо вместо да виси в Интернет и да се опитва да става нещо, за което очеизвадно не я бива, да го погледне малко. Присъствието ѝ в Ютюб е жалко и смехотворно, няма никаква смислена причина да пуска камера и да записва тая баластра, която представлява животът ѝ- нито има какво да предложи, нито знае как да го направи. Защо хората не си знаят мястото? Play и upload не значи must. Колкото до външния вид - ако имаше Гана малко мозък, щеше да се усети, че ѝ правим услуга. Току виж разбрала, че демонстрира най-лошото от себе си и визуално, и ментално, и емоционално. Понякога е хубаво да не си кон с капаци и да се погледнеш отстрани. Не става само с претенции-трябва и акъл.
|
|