|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 11:01:54 GMT 2
Добре де, аз не съм гледана с консултанти по сън и бебеносене... На моменти ми се струва, че се измислят пълни глупости в днешно време.
Йокко се оказа, че на възраст е по-малко с няколко години от Розмари, а Розмари с естествен вид и без корекции по себе си я слага в малкия си джоб. Тази "леля" да слезе малко на земята.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jul 5, 2021 11:03:12 GMT 2
Гледах и аз на приятелката на Виктория клипа. Обичам темата, беше ми интересно. Доста приятно се представи момичето, виждам я как искрено се старае с българския, някак си не мога да се възмутя, че не го говори добре, защото видно полага усилия. Много повече от нашите кифли. Което, от друга страна ми е супер тъпо- Полина, Виктория и Анастасия имат по-специално отношение към нашия роден език, от Поповица, да кажем... Отделно доста информативно клипче. Бих проверила някои от фирмите, хареса ми огледалото на тоалетката и конвенционалните вградени шкафове/гардероби. Изобщо, добре поднесено органично съдържание. Апартаментът ми хареса също, по въпроса с децата-може да не искат да имат, или да не планират скоро. За двойка ми се струва доста приличен. И пак да се впечатля от чистотата. Не знам как поддържа с куче/та, но всичко блести. Някой да ми каже моля-каква ѝ е историята - за руснак в Бг ли е женена, или българин с руски корени? От нейните клипчета и сторита останах с впечатлвние, че мъжа й е руснак, живеещ в България. Роден е в някакъв малък град около Москва май, но може да бъркам. Запознали са се в Благоевград и преди да заживеят заедно са се оженили. Като цялк ми се виждат симпатична двойка. Бях ги засякла преди няколко месеца във болница Вита и изглеждаха земни хора. Не знам дали видяхте последните сторита на Виктория, но има едно, с текст "в ръцете на тати е най-добре" и на което се вижда как Оливия едва ли не ближе едно мъжко зърно. Еми не, че нещо, ама не ми се гледат в толкова близък план нито женски, нито мъжки такива части от анатомията. Но иначе лицето му, не миже да снима, все пак пази анонимността му
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 5, 2021 11:04:15 GMT 2
Следвате ли Мамо спи ми се? От вчера има драми, в сторита споделя, че ѝ пишат за съня на бебето и искат безплатни съвети. И че няма смисъл от консултанти по детски сън. Че взима скъпо и т.н Аз я следвам, тъй като преди година една приятелка ми показа Taking Cara Babies (https://takingcarababies.com/), американка, консултант по детски сън и още тогава ми каза, има и една българка Мамо, спи ми се, общо взето всичко ѝ е същото като на Кара. Та следя и двете, за да проследя приликите и наистина доста от нещата са близки (нормално донякъде, все пак материята е такава), но доста си приличат като оформление на постове, курсове, което не ми прави особено добро впечатление, но истината е, че не съм задълбавала да търся фрапиращи примери. Просто прекалено много прилики има в програмите, как са обособени курсовете, че са с платен достъп само за определено време. Копче за сън например имат друг метод на работа, но предполагам в крайна сметка съветите са сходни. Иначе Мамо, спи ми се сега се пеняви по сторита и като цяло този тип обясняване не ми е по вкуса - щом си удовлетворен от това, което правиш, щом ти носи удоволствие и пари и си направил всичко възможно да работи, какво се дразниш на 1, 5, 10 негативни коментара, че и всичко, което не е "аууу супер, страхотно, чудесно, прекрасно" автоматично му се лепва етикет "хейт"? Хора с обратно мнение винаги ще има, всеки ли трябва да оборваме на всяка цена? Като не им харесва и им е скъпо, окей, няма нужда да се ядосваш, да ги качваш на стори, да им отговаряш и да се "доказваш" колко пък пари си инвестирал (10 000 долара. ДОЛАРА натъртено), пък не знам си какво. За всеки влак си има пътници, за всяка услуга има купувачи. Целият този аргумент важи за всички инфлуенсърки дето се хващат за 2 негативни коментара (здрасти, Тони) и го изкарват все едно най-голямата трагедия се е случила и това ще им събори "влиянието". Това, че на някои хора им е скъпо да си платят курсовете на Мамо, спи ми се, няма да я ощети толкова, че да ѝ пострада бизнесът непоправимо. Хората, че са нетактични е отделна тема и е въпрос на възпитание дали и как ще изразят някакво подобно "хейт" мнение. Аз също не бих платила за такъв курс, нито от нея, нито от Кара. Но не ходя да им пиша, скъпо ми е, просто ще постъпя както на мен ми е удобно и ми се струва разумно. Смятам, че съм достатъчно кадърна да взема полезното от блоговете им и да го приложа. Ако много го закъсам, винаги мога да отворя и да си платя. А иначе за Батинкови... тия демонстрации за Инстраграм толкова силно ме отвращават, че просто ми се повръща. Повсеместно всичко се прави за Инстаграм - да е красиво, да е fancy, да е shiny, да е trendy. Не само инфлуенсърите, "нормалните" хора също - за снимката, не за момента; сгодяваме се за пръстена, не по любов; правим сватба за фийда, не за нас. Виждам го и в обкръжението ми и направо се агресирам.
|
|
|
Post by suede on Jul 5, 2021 11:07:01 GMT 2
Следвате ли Мамо спи ми се? От вчера има драми, в сторита споделя, че ѝ пишат за съня на бебето и искат безплатни съвети. И че няма смисъл от консултанти по детски сън. Че взима скъпо и т.н Тя тази жена през две седмици има драми на сторита. При последните такива я отследвах. Не ми се гледа на вид изтощена, незадоволена жена, мрънкаща по сторита как никой ме уважава нейната тоолкова важна и ключова роля в живота на българската майка.. аман от хора като нея, които постоянно трябва да повтарят колко големи професионалисти са. Уточнявам, че смятам консултатите по детски сън за полезни за родителите, но точно нея не мога да я понасям. Нани, нани бебе е доста по-умерена и симпатична. Аз пък имам лични впечатления от Елена, която постъпи доста непрофесионално точно с мен. Не бих я определила като умерена. Тя подхвана нишата с обучения и т.н, явно за по - голям набор от средства. Буквално я чаках 2 месеца, 2!!!, за да се освободи, трябваше да ѝ пиша в определен ден и час и след като го направих, 8 часа по - късно получих отговор, че през това време ѝ се обадили някакви хора и видиш ли моите часове за проследяване ги дала на тях? Дафак и професионализма. Йоана е много мило момиче и ни помогна хипер много, беше изключително отзивчива и винаги на разположение. Истината е, че има много нагли същества, които са решили, че ставайки майки светът е в краката им и всички са им длъжни. Аз лично съм виждала потресаващи съобщения, с тон, изискващи, но не предлагащи нищо, очаквайки всеки да им помогне без пари, защото имат проблем. Повечето от тях всъщност възможност имат, но желание да платят за дадена услуга не, понеже не считат, че тя трябва да се заплати. А информацията, която е предложена като безплатен вариант е доста обширна и ако човек има желание, би успял и сам да се справи. Ми разбирам я, и на мен би ми писнало в един момент.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 11:07:45 GMT 2
Ами някъде мернах в мненията назад, че има. И аз се чудех в огледалото Капитонова ли виждам. Иначе се чу лай, но може наистина да е малката кокона с пухкавата трътка. Много ми е смешно това животно, ама от симпатичното смешно, докато на Пинко кучетата никак не ме умиляват. Точно са си Вики и пухкавата кокетка. Апартамента много ми прилича на този на родителите на Виктория и е студен за моя вкус, но явно това си им е стила.
|
|
|
Post by vansss on Jul 5, 2021 11:15:08 GMT 2
Не мога да се съглася с повечето мнения за тази Моника. За мен е не особено умно момиче и не знам колко добре възпитано, за да забременее на колко? 16? Отделно ми излиза често в тик-ток и има много видеа с майка и, на които изглежда страшно инфантилна (майката), опитвайки се да прави разни "трендове". А това че я подкрепяли, ами те нямат избор, дете им е. Явно на Явор родителите са по-дръпнати, щом не заживяват заедно, а Моника си остава вкъщи, та какво да я правят.
За мен около Елица няма никаква новина или сензация, просто създава сама някаква мистерия с това ще качвам, ама няма да качвам и явно и се получава, доста се коментира тук.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 11:20:42 GMT 2
От това, което съм мяркала по руските канали, наистина си имат такъв вкус. На родителите на Капитонова повече ми допадна, може би заради цветовете. Доста по-различни са от нас, колко странно, все съм си мислела, че сме крайно повлияни от руската вълна. Коригирам се-спомена за деца, наистина ми се струва малко жилището, но те си знаят. Тия чехли са като на изоставена любовница-ватманка. Абсолютно такава цигания с това никакво токче не трябва да застават на крак на под 40 годишна (според мен). Изобщо като го видя това се потрисам-някак си токът трябва да издължава, ако не издължава, не трябва да е такъв нефелен. Нито нисло, нито високо-сложи нещо пропорционално с нормална подметка. Токовете ѝ са като физиономията в профил. Същото важи и за грозните чехльоци, които Валери беше потътрила мин. год. Аз не разбирам, като знаеш колко интервенции имаш правени, къде се буташ за естествено младеене. Естествено, колкото на Шер.
|
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 11:31:54 GMT 2
Как по ягодите се ходи с подобно…извращение?🙊🙈🙉👀 Sent from my iPhone using Tapatalk Е как как? Снимаш за ънбоксинга, 20-25 снимки, сторита и 3 тик-тока и ги връщаш обратно в срок от 7 дни Прото като си зиморничава и живееш в Пловдив слагаш кецките и това е... Ама аз съм завиждачка и много ме е яд, че не съм дала 149лв за това...нещо в цвят Каки / /. А иначе срока за връщане е 30дни, има за сниманеее.е....
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 5, 2021 11:42:22 GMT 2
Ади, освен теб има и друг наблюдателен последовател!😀 Sent from my iPhone using Tapatalk Тоз коментар мистериозно е изчезнал. Интересно защо... Аз така и не разбрах в крайна сметка откъде е снимката - от Италия или от Дания...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 11:42:55 GMT 2
Конкретно Антония Петрова си пада голяма грандоманка. Когато беше женена за Бередин пак всичко беше прекрасно, но след това не спря да се обяснява, че не е било съвсем така. Тези показности не са ми по вкуса, но и често нямат общо с реалността. Следвате ли Мамо спи ми се? От вчера има драми, в сторита споделя, че ѝ пишат за съня на бебето и искат безплатни съвети. И че няма смисъл от консултанти по детски сън. Че взима скъпо и т.н А иначе за Батинкови... тия демонстрации за Инстраграм толкова силно ме отвращават, че просто ми се повръща. Повмесетно всичко се прави за Инстаграм - да е красиво, да е fancy, да е shiny, да е trendy. Не само инфлуенсърите, "нормалните" хора също - за снимката, не за момента; сгодяваме се за пръстена, не по любов; правим сватба за фийда, не за нас. Виждам го и в обкръжението ми и направо се агресирам.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 11:54:45 GMT 2
Абсолютно. Нормален чояек, който е щастлив с човека до себе си, няма нужда от тия пози. Да не говорим, че с това Армани отгоре, прилича на тираджия. Не, че Петровата има 1 капка вкус, ама вече бие на пълна цигания 🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 5, 2021 11:55:34 GMT 2
Мама Сиси вече прилича на един ГОЛЯМ ПЪРЖЕН КАРТОФ. Соринотсори.
Ния има често ЗАПЕК. Хорааа… Супата като я яде , я яде с хляб?!? Ния яде супа веднъж на 4 месеца….. Нямам думи за тая немърлива жена.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 12:00:22 GMT 2
Доста интересно, че коментарът от бившия партньор на Елица е изчезнал... Бихте ли споделили канала/профила на момичето Моника? Видях, че Пепе е постнала видео, което рекламира караваните. Странно ми е, че Пепе и великият Филяк са им под ръка, а видеото изглежда като тези, които правихме в 5-6 клас в часовете по компютри с windows movie maker
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 12:04:22 GMT 2
Мама Сиси вече прилича на един ГОЛЯМ ПЪРЖЕН КАРТОФ. Соринотсори. Ния има често ЗАПЕК. Хорааа… Супата като я яде , я яде с хляб?!? Ния яде супа веднъж на 4 месеца….. Нямам думи за тая немърлива жена. Ютуб нямаше да е същия, ако мама Сиси не беше снимала как вдига за пране от земята в спалнята гащите на Гошко и прави 'хи-хи'
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 5, 2021 12:06:30 GMT 2
Мама Сиси вече прилича на един ГОЛЯМ ПЪРЖЕН КАРТОФ. Соринотсори. Пххахахахахахаах, хем искам да видя какво означава да изглеждаш като голям пържен картоф (особено вървейки в близки седмици бременност с нея), хем не искам да си нарушавам рекорда колко време не съм се пречупила да отворя мама Сиса и да си я причиня.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 5, 2021 12:11:44 GMT 2
В коментари я питаха Анастасия къде ще е детската стая и тя беше отговорила, че планират да живеят в това жилище 3 години. Явно децата са планирани за след това. 😉
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 5, 2021 12:23:38 GMT 2
Как по ягодите се ходи с подобно…извращение?🙊🙈🙉👀 Sent from my iPhone using Tapatalk Е как как? Снимаш за ънбоксинга, 20-25 снимки, сторита и 3 тик-тока и ги връщаш обратно в срок от 7 дни Прото като си зиморничава и живееш в Пловдив слагаш кецките и това е... Ама аз съм завиждачка и много ме е яд, че не съм дала 149лв за това...нещо в цвят Каки / /. А иначе срока за връщане е 30дни, има за сниманеее.е.... В този ред на мисли, някой помни ли й чехлите на Шанел, който показваше цяла зима и “ще си ги носи лятото”. Нещо изчезнаха от полезрението 🤣🤣🤣 Върна ти са. Гане, ако четеш покажи ни чехлите на нас завиждачките
|
|
|
Post by teguhka on Jul 5, 2021 12:26:17 GMT 2
Мама Сиси вече прилича на един ГОЛЯМ ПЪРЖЕН КАРТОФ. Соринотсори. Ния има често ЗАПЕК. Хорааа… Супата като я яде , я яде с хляб?!? Ния яде супа веднъж на 4 месеца….. Нямам думи за тая немърлива жена. Да не говорим, че снима детето докато се напъва да се изходжа в памперса..
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 12:28:11 GMT 2
Момичета инфлуенсърско-личен въпрос. Мила Михова висока ли е? Или по-скоро колко е висока горе-долу Имам една рокля като нейната и ми попаднаха снимки, и се учудих, че на нея й е до колената (към прасеца), а на мен ми е до глезените Аз съм 1.63. Видях, че има същата и разгледах снимките и в един момент си викам Абе как така Винаги ми се е струвала дребничка, сега ще се окаже някаква мадама 180
|
|
|
Post by klaudia on Jul 5, 2021 12:30:00 GMT 2
Мама Сиси обяснява, че когато Ния яде макарони и хляб после има запек. Ядяла супа, но не може без хляб. Горкото дете яде супа веднъж на 3-4 месеца, през останалото време макарони и боб. Пак пържи картофи, правиха барбекю с приятели с деца, а тя е болна. Чудя се как може да качи 5-6 кг(не помня точно) за един месец. Ния яде сладолед, после с гостите пак, но те не ядат сладко и се ограничават. Какво и пречи да свари 3-4 зеленчука и да направи супичка, като Сиси не яде да направи само за Ния за два дни и готово.
|
|
|
|
Post by mandarina on Jul 5, 2021 12:33:17 GMT 2
Аз още стискам като съфорумката Но в един момент ще поддам и сигурно ще трябва да ме свестявате Без всякаква връзка със Сиси, слушах някакъв подкаст с гост Дзами (чувала съм го от вас, но не съм го пускала). Еми много начумерен, негативен, грубиянски изказ, има се за голямата работа, пък аз някак не виждам в него черти на човек "голяма работа", общо взето ми се видя тегав човек (Наумче, намигам ти, там нейде из гръцките плажове). Изненадах се, че ЧАК толкова не ми допадна, тук ми се стори че се харесва и бях сравнително положително настроена.
|
|
|
Post by sweet96 on Jul 5, 2021 12:36:15 GMT 2
Гледах и аз на приятелката на Виктория клипа. Обичам темата, беше ми интересно. Доста приятно се представи момичето, виждам я как искрено се старае с българския, някак си не мога да се възмутя, че не го говори добре, защото видно полага усилия. Много повече от нашите кифли. Което, от друга страна ми е супер тъпо- Полина, Виктория и Анастасия имат по-специално отношение към нашия роден език, от Поповица, да кажем... Отделно доста информативно клипче. Бих проверила някои от фирмите, хареса ми огледалото на тоалетката и конвенционалните вградени шкафове/гардероби. Изобщо, добре поднесено органично съдържание. Апартаментът ми хареса също, по въпроса с децата-може да не искат да имат, или да не планират скоро. За двойка ми се струва доста приличен. И пак да се впечатля от чистотата. Не знам как поддържа с куче/та, но всичко блести. Някой да ми каже моля-каква ѝ е историята - за руснак в Бг ли е женена, или българин с руски корени? От нейните клипчета и сторита останах с впечатлвние, че мъжа й е руснак, живеещ в България. Роден е в някакъв малък град около Москва май, но може да бъркам. Запознали са се в Благоевград и преди да заживеят заедно са се оженили. Като цялк ми се виждат симпатична двойка. Бях ги засякла преди няколко месеца във болница Вита и изглеждаха земни хора. Не знам дали видяхте последните сторита на Виктория, но има едно, с текст "в ръцете на тати е най-добре" и на което се вижда как Оливия едва ли не ближе едно мъжко зърно. Еми не, че нещо, ама не ми се гледат в толкова близък план нито женски, нито мъжки такива части от анатомията. Но иначе лицето му, не миже да снима, все пак пази анонимността му Това е бенка, според мен. Легнала е в ръката му.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 5, 2021 12:44:02 GMT 2
Баш си е зърното на таткото на Оливия
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 12:48:29 GMT 2
Мама Сиси нагледно обаче ни показа ,че сменя чаршафите ,пере ги и колко комплекта чисти чаршафи има в шкафа. С тази храна ,която яде бедното детенце и възрастен човек ще получи запичане .
|
|
|
Post by Nicole on Jul 5, 2021 12:53:24 GMT 2
Днес попаднах на канала “Лидия и Крис” , правят не лошо съдържание,но Лидия е толкова лигава ,че не се понася. И ако след всяка дума не казва : “Обичам те любоФ” няма и да предположим,че обича Крис…
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 5, 2021 12:53:27 GMT 2
Да не говорим, че Ния хапе постоянно Сиси, а тя го обръща на шега. Също така, детето е в период, в който повтаря всичко, а Сиси вместо да каже "Ния Е гладна", казва "Ния гладна"..... като маугли...
|
|
|
Post by vansss on Jul 5, 2021 13:02:36 GMT 2
Не знам кое е по-жалко, мама Сиси или десетките коментари под видеата и: "Обичам ви", "Много хубаво видИО", "Много обичам Ния" и т.н.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 5, 2021 13:24:41 GMT 2
Ох ще ме уморите с коментарите за Сиси. Немога да се въздържам като другите съфорумки,ще си направя едно кафе и сядам да се посмея с нея. А знаете ли какво е станало с Мегз? Не я следя,но в Инстаграм ми изскочиха снимки,наедряла е,живее в Дубай май и нещо е станала набожна?! Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|