|
Post by vivian27 on Jul 4, 2021 22:16:47 GMT 2
В китчъна има едно стори и то е пресподелено от основния ѝ профил, затова не ти го показва. Още вчера така ми излизаше, явно си репоства сторита от основния профил и затова не мога да ги видя.. каквя загуба 😞
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jul 4, 2021 22:16:53 GMT 2
Зачитам се аз в описанието под новото видео на Сладкишка. СЪГРЕШИЛА е пунктуация, синтаксис. Задачка с повишена трудност - пребройте грешките😆. Толкова е смешно, че чак е тъжно. Млада жена с безумен правопис. Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jul 4, 2021 22:20:09 GMT 2
Зачитам се аз в описанието под новото видео на Сладкишка. СЪГРЕШИЛА е пунктуация, синтаксис. Задачка с повишена трудност - пребройте грешките😆. Толкова е смешно, че чак е тъжно. Млада жена с безумен правопис. Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk Сладкиша е много неграмотна. Изгледах видеото и моето усещане е, че си тръгнаха вечерта, защото не са доволни от нещо, но спести информацията. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by flyme on Jul 4, 2021 22:21:04 GMT 2
Не знам защо си причиних да гледам Ива и Р. Много са далеч от мен и със сигурност не са моята чаша чай. Но нека преразкажа това което разбрах/ трудно им разбирам какво искат да кажат, най-вероятно проблемът е в мен/. Човек искал уникален костюм ,не успял да се колаборира с желания бранд и решил да се спре на по-бюджетен костюм, нищо че няма да е уникален , но ще спести някой лев.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 4, 2021 22:24:46 GMT 2
Аз в моята скромна ученичиска и преподавателска "кариера" съм писала Ladies' night. С апостроф след. Спорове има много. И с колеги съм спорила. Едни казват, че Lady's е правилно, ама аз например това го разбирам като една лейди с апостроф и "s" за притежание, а идеята е да е за много лейдис. Не знам.. Моята логика така работи. Едит: предполагам има значение какво искаш да кажеш.. Ако е за притежание е окей, но ако искаш да генерализираш, че е за много, а не само за една е друго
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 22:33:58 GMT 2
Тези дни съм почти изцяло на видеата от БВП на Любо и Рози. Розмари разказа, че в Германия няма вариант да имаш реклама във фийда си и да не е споменато, че е платено или е реклама. Също сподели, как преди години в инстаграм всеки е качвал снимки от места и на определени ПРОДУКТИ, които наистина харесва. Правили са giveaway и други подобни, без никой да очаква да му се плати. А в момента всеки, на който предложи казва, че без пари не поства нищо...
Кожата на Попова мисля, че дори е по-зле от това, което се вижда във видеото. 100% е сложила някакъв филтър, за да замаже малко нещата, но и да изглежда, че няма грим. Според мен проблемите й с кожата са от неправилна грижа.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 4, 2021 22:37:28 GMT 2
Не я следя Мими, но за мен Грандът в Поморие не струва. Не получаваш нито кой знае какво обслужване, нито стаите са уау, нито спа център, храната не е най-хубавата, а цените са безбожни... Единственият плюс е, че правят лечебни терапии с кал.
А за плажовете - специално този е претъпкан. Какво ѝ е харесало не знам! Не я следя, но може да изгледам видеото, че Поморие си ми е като втори роден град и ще ми е интересно да видя какво е дърдорила
|
|
|
Post by eve44 on Jul 4, 2021 22:57:05 GMT 2
Леле, Сладкишчето има само едно изречение БЕЗ грешка. Вярно, жената се изявява с рисуване и математика, но няма оправдание за такава неграмотност. Уж все се заричам да не се учудвам, но след като съм видяла "Ханко брат" и "Фолкс Вагини", светът вече не е същият.
|
|
|
Post by Minnie on Jul 4, 2021 23:04:39 GMT 2
И за мен "вечер навън с момичетата" би трябвало да е ladies' night. Lady's night е нелогично - идеята е лейдито да си излиза самó ли? 😂 Но за Гери важи с пълна сила оня лаф: "Английският, който сме учили в нашето училище, си го разбираме само хората от нашето училище."
Сватбата на Ида е била днес. Много хубава булка е. Гримът и прическата ѝ са красиви, а и тя самата ми е много симпатична. Да имат дълъг и щастлив семеен живот ❤️
Моника изглежда като умно дете, но все пак си е дете. Гледах 2-3 нейни видеа и всеки път нещо ми се свива отвътре. Дано да има леко раждане и младежът да е отговорен към нея и бебето, а не да избяга като го треснат хормоните.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 4, 2021 23:34:01 GMT 2
Сладкиша имаше около 10 ютуб реклами в това видео, мега дразнещо. Имаше много кадри от замъка в Равадиново, за мен лично беше досадно, защото съм била там няколко пъти и не останах очарована. Не знам тя защо ги представи като замък на спящата красавица, като оригиналното име, което собственика е дал е Влюбен във вятъра. Та ако неин последовател реши да посети замъка е ясно, че няма как да го намери с нейното име.
Моника си е още дете, но пък се изразява доста по-добре от нашите инфлуенсърки. Майка и много я подкрепя и имат доста силна връзка. Честно казано с това са ми много симпатични. Иска ми се моята майка да ме разбираше така, когато бях на нейната възраст, а и малко по-голяма..
|
|
|
Post by kalea on Jul 4, 2021 23:43:24 GMT 2
Дзами само отваря една голяма уста, нищо повече.
На Гергана кучето не мисля, че харесва тези неадекватни движения с ръце. На малко животно да вдигаш рязко ръка или да замахваш - може да се почувства застрашено. Тя щсякаш щеше да го измете с тези ръце. 🙄
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 23:47:33 GMT 2
Аз не се наемам да споря, затова споделих каквонса ми казвали. Реално едно е сигурно-горна запИтайка трябва да има 🤣 пък къде... Дал Бог 😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 0:47:58 GMT 2
Хахахах 😂 Сладкишчето е, един път. Признавам, я.
Разбира ли се какво искам да кажа 😂
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 0:53:37 GMT 2
Боквари за бъдеште.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 0:59:24 GMT 2
Аааа, не, PhD, изпусна запетайката след боквар.
|
|
|
Post by mariak on Jul 5, 2021 1:19:33 GMT 2
Не я знам коя е таз “Сладкиша”, но ако свекито ми види този текст ще се “самоубеси и гръмне” както обича да казва на учениците си! 😂
П.С свекито е най-готината учителка (вече пенсионирана) по БЕЛ във Варна 👌🏼❤️
За Ивана и количката, определено няма жена която да е решила да вземе нещо на всяка цена въпреки, че после може да съжалява, та и при нея е станало така явно.
|
|
|
Post by questar on Jul 5, 2021 2:29:07 GMT 2
Ами когато ежедневието ти е да купуваш стоки домашна потреба, дрешки, гримове и гаджето ти да те води отвреме-навреме на почивка и до луксозния дом на родителите му, нормално е в един момент да се изчерпиш откъм съдържание. И това не се отнася само до Елица, а за повечето ни имфлуенсъри, които са решили, че имат много интересен живот.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 7:20:22 GMT 2
Гледах БВП #8 поканили са някакви две момичета, които за мен са дъното, но те се изкараха успешни инфлуцки. virgogarl и tattstoner Пепе, Валката, Йонко...те направо са видни интелектуалки на фона на тези леки дами с татуси. Едната си мисли, че е фитнес модел, а реално освен ребрата й, аз не виждам друго по снимките... От цялото видео ми хареса само, как Розмари ги затапваше, а те дори не разбираха.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Jul 5, 2021 7:30:57 GMT 2
Хвърлих едно око на тази Моника. Дъщеря ми е само 3 години по - малка. Не съм сигурна как бих реагирала и силно се надявам да не ми се налага. 🙄 Вместо да говори за симптоми, да вземе да обърне внимание на предпазните мерки. По - полезна ще бъде. 😏
|
|
|
Post by klaudia on Jul 5, 2021 7:42:44 GMT 2
Моника я гледах и аз, радвам се, че е има подкрепата на родителите си. Ако аз бях забременяла на нейните години сигурно щяха да ме изгонят. Надявам се поне Явор да не забегне и да си поеме отговорността.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 9:49:16 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 10:01:11 GMT 2
Ейй, какво 'любовно чудовище' се оказа тази жена. Направо е плашещо
|
|
|
Post by klaudia on Jul 5, 2021 10:30:24 GMT 2
Следвате ли Мамо спи ми се? От вчера има драми, в сторита споделя, че ѝ пишат за съня на бебето и искат безплатни съвети. И че няма смисъл от консултанти по детски сън. Че взима скъпо и т.н
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 10:41:50 GMT 2
Гледах и аз на приятелката на Виктория клипа. Обичам темата, беше ми интересно. Доста приятно се представи момичето, виждам я как искрено се старае с българския, някак си не мога да се възмутя, че не го говори добре, защото видно полага усилия. Много повече от нашите кифли. Което, от друга страна ми е супер тъпо- Полина, Виктория и Анастасия имат по-специално отношение към нашия роден език, от Поповица, да кажем... Отделно доста информативно клипче. Бих проверила някои от фирмите, хареса ми огледалото на тоалетката и конвенционалните вградени шкафове/гардероби. Изобщо, добре поднесено органично съдържание. Апартаментът ми хареса също, по въпроса с децата-може да не искат да имат, или да не планират скоро. За двойка ми се струва доста приличен. И пак да се впечатля от чистотата. Не знам как поддържа с куче/та, но всичко блести.
Някой да ми каже моля-каква ѝ е историята - за руснак в Бг ли е женена, или българин с руски корени?
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2021 10:44:14 GMT 2
Гледах и аз на приятелката на Виктория клипа. Обичам темата, беше ми интересно. Доста приятно де представи момичето, виждам я как искрено се старае с българския, някак си не мога да се възмутя, че не го говори добре, защото видно полага усилия. Много повече от нашите кифли. Което, от друга страна ми е супер тъпо- Полина, Виктория и Анастасия имат по-специално отношение към нашия роден език, от Поповица, да кажем... Отделно доста информативно клипче. Бих проверила някои от фирмите, хареса ми огледалото на тоалетката и конвенционалните вградени шкафове/гардероби. Изобщо, добре поднесено органично съдържание. Апартаментът ми хареса също, по въпроса с децата-може да не искат да имат, или да не планират скоро. За двойка ми се струва доста приличен. И пак да се впечатля от чистотата. Не знам как поддържа с куче/та, но всичко блести. Някой да ми каже моля-каква ѝ е историята - за руснак в Бг ли е женена, или българин с руски корени? И Анастасия ли има куче? В клипа видях Оливия, а оператора беше Вика
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2021 10:47:04 GMT 2
Ами някъде мернах в мненията назад, че има. И аз се чудех в огледалото Капитонова ли виждам. Иначе се чу лай, но може наистина да е малката кокона с пухкавата трътка. Много ми е смешно това животно, ама от симпатичното смешно, докато на Пинко кучетата никак не ме умиляват.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 5, 2021 10:47:51 GMT 2
Ми, права е жената. Ако се оправяш сам, не ти трябва консултант за сън, т.е. какво те бърка. Ако не се справяш и ти е нужна помощ и не искаш сам да ровиш, четеш, търсиш, пробваш, тогава плащаш за услугата, за ноухау-то, дет’ се вика и си спестяваш време и усилия. Точно нагъл е тоя тип манталитент - хем ти е много необходимо нещо, ама хем изискваш да е безплатно, щот ти се вижда тъпо и префърцунено. За цената не коментирам дали е висока/ниска. Пазарна икономика е, ако има конкуренция, търсене и предлагане, ще се регулира.
|
|
|
Post by 5kana on Jul 5, 2021 10:48:05 GMT 2
Следвате ли Мамо спи ми се? От вчера има драми, в сторита споделя, че ѝ пишат за съня на бебето и искат безплатни съвети. И че няма смисъл от консултанти по детски сън. Че взима скъпо и т.н Тя тази жена през две седмици има драми на сторита. При последните такива я отследвах. Не ми се гледа на вид изтощена, незадоволена жена, мрънкаща по сторита как никой ме уважава нейната тоолкова важна и ключова роля в живота на българската майка.. аман от хора като нея, които постоянно трябва да повтарят колко големи професионалисти са. Уточнявам, че смятам консултатите по детски сън за полезни за родителите, но точно нея не мога да я понасям. Нани, нани бебе е доста по-умерена и симпатична.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 5, 2021 10:55:16 GMT 2
Не знам какво се случва с лицето на Йоана Йоко, но е много подута.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2021 11:01:41 GMT 2
|
|