|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 19:06:29 GMT 2
Това, което ме дразни, а именно качване на стари снимки, при Елица е редовен номер. Винаги ми е било нелицеприятно, когато някой го прави. В случая обаче уж си инфлуенсър, уж създаваш съдържание, а постоянно гледаме едни и същи снимки от нея. Не казвам, че снимките й не са хубави, но просто това да претопля манджата постоянно... Не искам за спамя в темата, но мога да дам над 10 примера за снимки, които са направени в един ден, а тя качва с година разлика.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 4, 2021 19:13:51 GMT 2
Мари Константин сигурно пак се тормози в някакъв басейн Утре дали пак ще пише, че днес и е бил първият свободен ден от много време насам
|
|
|
Post by jane16 on Jul 4, 2021 19:20:32 GMT 2
Истинското лъкшъри е при Бандата. Взела е и гаджето на командировката в Кан. Показа и някакви диманти, които са ѝ дали да носи. Не стига само с Диор и Шанел. От утре почва червеният килим, та тръпнем. И м/у другото една забавна реклама на рексона.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 19:36:42 GMT 2
Да, тя Попова е за жалене. Първо останала малцинствено неграмотна заради "образованието" в Англия, сега не може да говори на български, понеже мислела на английски. Ще кажеш, че трактсти твори ежедневно. "Продукт" - ът и на двата езика е еднакъв. И без това други думи освен "продукт", "да" и "много е хубаво/красиво", тя не употребява.
Харесвам много Ивана, но черна бебешка количка за мен винаги е било пълна кретения. Не само заради конотацията, но и чисто практично е непрактично. Соринотсори.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 19:45:41 GMT 2
Криси, май не е точно така с mr. Birch и Елица. Качил е стори, на което я е снимал в музея. Може би нещата между тях са окей, но според мен имат репродуктивни проблеми. Дано не е така, искрено им пожелавам да си имат дете/деца. Просто така си мисля от това, което е казвала/показвала и поведението й. Друго обаче ме подразни. Толкова да няма какво да показва, че качва снимки, които е правила преди година. Изобщо не коментирам, че снимката като цяло е кофти. 2020:http://instagr.am/p/CADVvcTj-lL 2021:
http://instagr.am/p/CQ6Hb30jauv Като видях снимката само се замислих, кой нормален ходи на токчета на музей, добре че отворих тук и прочетох, че снимката е стара. Наистин е дразнещо да качва снимка от преди 2 години, толкова не може да си направи нови ли или вече и това и е досадно. Като не искаш да си инфлуенсър си затвори профила да е личен и си качвай каквото решиш, но да качваш стари снимки и видеа на 3 месеца (евентулно) за мен не е сериозно.
Чехлякови са потресаващи, тотална тъпотия отново. Пепе с тия костюмчета е като дете, което тъкмо навлиза в пуберитета и иска да е готина какичка.
|
|
|
Post by fif on Jul 4, 2021 19:57:52 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 20:00:21 GMT 2
Тя и Попова се е накиприла с яке, защото ѝ било любимо. Аз се чудя какво да облека, че да не се сваря, тия хора не знам къде живеят.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Jul 4, 2021 20:06:31 GMT 2
Вчера и аз бях на еднодневна разходка до Пловдив и докато вечерта ожесточено търсехме маса за двама в Капана, мернах Гучи в един наргиле бар там. Беше с едно момиче и две момчета на нейна възраст. Тримата си говореха, усмихваха се, забавляваха се, а наше Гане разцъкваше инстаграма, облечена с бялата си ношница и жилетка. Кеф Разбира се, веднага след като я видях, намерихме маса. Явно съм се докоснала до магията ѝ.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 20:07:00 GMT 2
Човек, какво топло. В Пловдив, в полунощ е 30-ка. Тя не е в ред, какво да ти кажа.
|
|
|
Post by maggi on Jul 4, 2021 20:14:26 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2021 20:16:03 GMT 2
Видеото на Мони от Моника и Явор за симптомите при бременност беше много сладко. Самата тя е толкова чаровна и ми пълни душата това, че родителите ѝ я подкрепят. Явката като че ли е по-срамежлив, но и той е сладур. Радвам се, чв сподели как е казала на родителите си, че е бременна. Живи и здрави да са. Все са си деца и още много има да растат.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 4, 2021 20:22:22 GMT 2
Хареса ми видеото на Зорница за бижутата й. Показа стилни и класически неща, които и на мен ми харесват. И ми даде чудесна идея за организацията им с тази дъска, ще си я направя задължително. Много ми допадна как стоят.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 20:28:43 GMT 2
Тъкмо това идвах да изкоментирам. Принципно няма лошо играта да е по-груба, ама ако можеш да си контролираш кучето и можеш да го успокоиш после. Обаче Гергана така го размята, това е извън всякакви норми, ужас.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 4, 2021 20:32:20 GMT 2
Дали може конспирациите за бременната Елица да се окажат верни и да качва стара снимка умишлено?
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 4, 2021 20:36:17 GMT 2
И Йонси е качилa стара снимка, когИ бЕхме млади и слаби…
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 20:37:51 GMT 2
И ПА блестиМЕ с английския на макс. Ladies night. Притежание, нещо, смисъл?! Ама feathers, все пак. Иначе конкретно с кучето не мисля, че е нещо фрапантно. Играе си, то изглежда да се забавлява. Това, че я хапе, е друга тема.
|
|
|
Post by dzyn on Jul 4, 2021 20:59:14 GMT 2
Дали може конспирациите за бременната Елица да се окажат верни и да качва стара снимка умишлено? Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk Сега като помисли човек, има вероятност. Нали още пепе разправяше как в дания никой не те поглежда, докато не минеш поне в 4ти месец, а и след това прегледи се правят рядко. Може заради това да е дошла. Отделно, тея стари снимки и букетът на стратегическо място пък от последната актуална снимка.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 4, 2021 21:03:35 GMT 2
Сега като помисли човек, има вероятност. Нали още пепе разправяше как в дания никой не те поглежда, докато не минеш поне в 4ти месец, а и след това прегледи се правят рядко. Може заради това да е дошла. Отделно, тея стари снимки и букетът на стратегическо място пък от последната актуална снимка. Би било чудесно. Пожелавам им го от сърце,но да не ни прави и тя на будали като дружката ѝ. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 21:21:05 GMT 2
Ако има репродуктивни проблеми Елица последното нещо което ще направи е да лети със самолет в пандемично време. Биха взели Бирч да види бебето, пък родителите му изглеждат влиятелни, поне един ехограф биха уредили чрез връзките си. Пълна глупост е казала Пепе, че в Дания никой не те поглежда. Може би с това се е опитала да обясни факта, че късно се е усетила че е бременна от Филип2.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 4, 2021 21:29:28 GMT 2
Ох, този Дзами.... спука ме от смях с последния си клип. Много ги нарежда кифлите, той и Дани в един от подкастите му каза, че много ги соли.
Ани Джефри и Мо са се оженили вчера!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 21:39:19 GMT 2
Според мен Елица не е бременна. Не вярвам точно тя да се втурне да лети до България ако е бременна и да пие алкохол. Колкото до старите снимки - целият й фийд е такъв. Надявам се, че всичко при тях е наред и скоро ще имат собствен дом и дете. Правя някакъв паралел с Ивана - тя също започна с еднообразни видеа, изглеждаше доста изтощена и т.н. а след време се оказа, че чака бебенце. Затова не съдя Елица, че не желае да споделя. Просто не разбирам такова поведение, в което хем не желае да споделя, хем гледа да постне нещо, за да не изчезне съвсем интереса към нея. Ето сега отново е снимала, че прави хляб... Някой от вас приготвял ли е от рецептите в кулинарния й инстаграм? Гледам, че предимно във видеата прави 2-3 неща като пица, франзели и салата от всичко в хладилника. Банда Банда май разполага с големи финансови възможности. Зимата няколко пъти видях сторитата й, в които беше дала линк за тоалети, с които е била в "На кафе". Бяха доста дебели цени, а и слуховете, че е в предаването с връзки, не ме навеждат на мисълта, че е зле с парите. Да похваля Константина Живова - снимките й напоследък не са толкова шарени, че чак да дразнят.
|
|
|
Post by flyme on Jul 4, 2021 21:41:59 GMT 2
Роклята на Ива е предоставена от бутика, бяха се оплакали, че и на Радостин му предлагали различни фирми костюми.Но бранда на когото ТОЙ се предложил като ходеща реклама, не откликнали на идеята. После обесняваха, че все пак сме в БГ и тук повечето фирми не разбирали от маркетинг и инфлуенсъртво и накрая се наложило да си купи костюм от мола с лични средства.
На мен роклята и цялата сватба са ми яко кич. Двамата са ми в голям разрез с вярата която изповядват.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 21:48:13 GMT 2
Нарежда ги Дзами, ама се хваща с най-големите парцалеси,стил Мегз, бегз и тем подобна пасмина. И към русата Йоана имаше мераци, а тя е пълен кифльоч. Много поза има там в опитите си да е известен. Това за Ани Джефри къде го пише? Погледнах, ама няма в ИГ инфо. Пп, видях. Въобще не ми харесва нито роклята, нито тя. А сторито с арабските песньовки и импровизираните танци към тях пък съвсем. Дано са щастливи поне.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 22:04:00 GMT 2
След толкова много коментари тук реших да видя въпросната рокля. Не ми харесва, но направо е страхотна на фона на дрехите, с което е Радостин... Аз бих казала "не" само, заради дрехите Те двамата не бяха ли от някаква набожна секта? На 90% от снимките си показва съвсем целенасочено задните части стил Зъболекарката, но не чак толкова явно и разголено.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 4, 2021 22:04:32 GMT 2
Завалийката, наложило му се да извади пари от джоба си за собствената си сватба.. до толкова са свикнали всичко са им е без пари, че им се свиди за толкова личен празник. Изобщо не ми е жал за тях. На Ива роклята и отива. Но тя е млада, слаба, с пропорционална фигура.. всяка една рокля, която облече и стоеше страхотно. Красива булка е била. Видеото си беше като от тв предаване- 90 дни до сватбата например 😃 но честно казано мина неусетно докато го гледах.
Аз също харесвам Моника. Изглежда много мило и възпитано момиче и има голям късмет с родители, които я подкрепят въпреки всичко. Говори много по-смислено и трезво. Дано и мине леко раждането и набързо влезе в час с гледането на бебенцето.
Тия конспиративни теории за евентуалната бременност на Елица 😃 в Дания няма частни ехографи 😃 може да се е прибрала да си оправи документи или пък просто е искала да избяга от ежедневието си за няколко дни, няма лошо.
Абе, Гучито ме е блокирала в основния си профил, но искам да отворя “кулинарния” и профил, отварям го, но не мога да видя сторитата. Виждам, че има стори, но не ми отваря. Последвах я, но пак не ги виждам.. защо така?
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 4, 2021 22:06:54 GMT 2
И ПА блестиМЕ с английския на макс. Ladies night. Притежание, нещо, смисъл?! Ама feathers, все пак. Иначе конкретно с кучето не мисля, че е нещо фрапантно. Играе си, то изглежда да се забавлява. Това, че я хапе, е друга тема. Малко офф топик, но да си кажа: Ladies night, ако е написала, добре е. Бърка ми няма да кажа къде като прочета някоя кифла да се прави на мега англоговоряща и накрая - lady's night. Argh! Още нещо се сетих, че исках да коментирам, и забравих - някой знае ли дали новото видео на Продукта е в спонсорство/пр пратка? Тая кутия ми изглежда много джиджана, а никъде не чух/прочетох да обяви някакви отношения, колаборация по инфлуенсърствому. Продукта беше една от малкото, която обявяваше спонсорствата си, и ако е решила и тя да спре с тази практика, ще ми е тъпо, че не съм я последвала, че да я отследвам ей тъй, с кеф!
|
|
|
Post by lama on Jul 4, 2021 22:09:59 GMT 2
В китчъна има едно стори и то е пресподелено от основния ѝ профил, затова не ти го показва.
|
|
|
Post by haladriel on Jul 4, 2021 22:10:23 GMT 2
Елица пи онзи ден коктейли и шампанско с Пепе, сега се обсъжда дали е бременна. Ами не мисля, по-скоро нещо я измъчва, не мисля, че е репродуктивен проблем.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 22:12:14 GMT 2
Ами всъщност с всички native, с които съм говорила твърдят, че трябва да е с апостроф (дали след мн число или ед. ч с ' все едно). Друг е въпросът дали се е наложило да минава за ок. Аз също смятам, че идеята му е притежателна и трябва да не е мн число. Другото за мен просто няма смисъл.
Тази Ива е на 20 *повдигната вежда*. Нещо на половината снимки изглежда, че краката ѝ са 1/28 от тялото, не знам дали така застава или наистина е така. Аз откакто го видях мъжа ѝ с тоя шукаритетен парцал, подобен на дамаска от турски харем, с голите глезени, се потресох, но сега разбирам, че сам си го е избрал, че даже и пари е дал. Тъжно.
|
|