|
Post by okay on Jul 4, 2021 13:16:30 GMT 2
Не гледах цялото видеонза роклята на Ива, но надмина очакванията ми що се отнася до качество на заснемане. Много професионално, подробно и информативно. Наистина изглежда чудесно в роклята си. Аз никога не бих си и помислила да се задушавам в хиляди пластове тюл, кренолини, пайети и т.н, не знам как е издържала цял ден на жегата с това облекло, но изглеждаше много щастлива, което е най-важното нещо. Предполагам, че ще изгледам и видеото от самата им сватба и до там ще спра, тъй като не ми допадат с Радостин.
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2021 13:16:56 GMT 2
Не гледах цялото видеонза роклята на Ива, но надмина очакванията ми що се отнася до качество на заснемане. Много професионално, подробно и информативно. Наистина изглежда чудесно в роклята си. Аз никога не бих си и помислила да се задушавам в хиляди пластове тюл, кренолини, пайети и т.н, не знам как е издържала цял ден на жегата с това облекло, но изглеждаше много щастлива, което е най-важното нещо. Предполагам, че ще изгледам и видеото от самата им сватба и до там ще спра, тъй като не ми допадат с Радостин.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 4, 2021 13:34:22 GMT 2
Още повече,че Петканови бяха казали,че парите изкарани от реклами с Габриел са си негови,за неговото бъдеще,а не основно препитание на целия катун. По-нагоре някой писа иронично,че Пепа знаела най-добре как се гледат деца. Ще добавя само,че датския модел следва все пак.. Изгледах набързо Пинко и Валери,нищо впечатляващо. Йоана поне да беше завършила влога както каза,а не да прекъсне в нищото. Ще видя Ивана с покупките,но подозирам,че ще има някое афилилейт линкче поне. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Nicole on Jul 4, 2021 13:50:59 GMT 2
Докато подреждах гардероба днес си бях пуснала YouTube за фон и беше започнала Тонка да тества нещо си . Та както си подреждам влиза 8 годишното ми момиченце да търси нещо и след няколко минути ,детето силно учудено пита: “Мамо ,тази жена защо на всичко казва “продукт” ,не знае наименованието на предметите ли?! “ 😂
|
|
|
Post by Minnie on Jul 4, 2021 13:59:15 GMT 2
Да се радвам на хора, които създадоха Инстаграм профил на детето си, което беше на има-няма два часа, че го ползват за реклами, ама само по малко - не, благодаря.
От всички неща, които Ивана изброи във видеото две са pr пратки - гнездото от Cotton hug и Мама ру-то от Дундьо, споменати са и двете. В описанието си пише, че някои линкове да афилиейт. Изгледах го до средата, минала съм ги тези неща вече и не ми беше интересно.
Маги Сан в стори се възмущава от теча на газопровода в Мексиканския залив, от замърсяването с СО2, радва се на забраната за употреба на еднократни пластмасови изделия и после рекламира вода Балдаран в какво? В пластмасова бутилка. Ето това е последователност, евала просто.
|
|
|
Post by lama on Jul 4, 2021 13:59:54 GMT 2
Не гледах цялото видеонза роклята на Ива, но надмина очакванията ми що се отнася до качество на заснемане. Много професионално, подробно и информативно. Наистина изглежда чудесно в роклята си. Аз никога не бих си и помислила да се задушавам в хиляди пластове тюл, кренолини, пайети и т.н, не знам как е издържала цял ден на жегата с това облекло, но изглеждаше много щастлива, което е най-важното нещо. Предполагам, че ще изгледам и видеото от самата им сватба и до там ще спра, тъй като не ми допадат с Радостин. В бутиците от този клас роклите са от много приятни платове, не запарват, а кринолинът е страшно удобен. Специално моят беше сатенирана пола с обръчи, това е един от най-приятните платове, които съм имала върху тялото си, а самите обръчи помагат страшно много, защото не се заплита роклята така и може да се ходи напълно спокойно. Единствено с ходенето назад имах проблеми заради дългия шлейф (в ритуалната зала), но танцувах, скачах, всичко беше наред. Моята рокля беше А-линия, така че в талията нямаше чак такъв обем, за мен е малко по-детска визията тип принцеса, но всеки си знае, а и на нейната възраст е нормално. Впрочем тези рокли само изглеждат тежки, заради много слоеве плат, но реално не са толкова. На мен моята въобще не ми беше тежка, а и емоцията е такава, че това е последното, за което мисли човек.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2021 14:05:45 GMT 2
То снимките как лъжат е достатъчно да се погледне снимка на бебе, за да се разберд. Бебетата изглеждат огромни. Та и на Теа краката и ръстът се манипулират. Като всички. Аз чакам още отговора на ДМ в ИГ от преди 12 седмици 😉 До тук с обратната връзка.
Бях се зачела на Ивана в коментарите. Имаше толкова просташки в тях, че се чудя как си дотъркалял до 30 и не си се научил на елементарни норми на поведение-такт, какво се казва, кога къде и тн. Та не съм изненадана.
Оф, тия рускини, аман от тях! Разбрахме всички мяукането и слагането им докъде води, ама като гледам Викито е яко подчинена, каквото и да си въобразява. Не знам как живее с нейн приятил, ама ми се струва, че е btw-я на повикване. Иначе нека да го играем любовни математици с формулите.
Гана има ШУТ-инг лайв. Прави се на шут постоянно. Никой нормален няма да я вземе с идиотиите ѝ на сериозно. Тази ако работи нормална работа, не я виждам. Също толкова нелепа като кака си Тоня. Добре, че има 10 процена лапета, неразличаващи бяло и черно, че да има кой да пише коментари. С изключение на тези, които си пише сама. 😉
Йонкото много елитарна бре! То изказ, то финес, то еманация на лингвистичните умения! Чакам и от нея курс по личностно израстване. Онази шведката може само да се учи!
Защо тоя виси във въздуха? Тия двамата избиват рибата по малоумни рийлсове. Как едно норнално няма. Инчувството им за хумор е като на госпойца Гранде-само те си го оценяват.
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2021 14:22:20 GMT 2
Не гледах цялото видеонза роклята на Ива, но надмина очакванията ми що се отнася до качество на заснемане. Много професионално, подробно и информативно. Наистина изглежда чудесно в роклята си. Аз никога не бих си и помислила да се задушавам в хиляди пластове тюл, кренолини, пайети и т.н, не знам как е издържала цял ден на жегата с това облекло, но изглеждаше много щастлива, което е най-важното нещо. Предполагам, че ще изгледам и видеото от самата им сватба и до там ще спра, тъй като не ми допадат с Радостин. В бутиците от този клас роклите са от много приятни платове, не запарват, а кринолинът е страшно удобен. Специално моят беше сатенирана пола с обръчи, това е един от най-приятните платове, които съм имала върху тялото си, а самите обръчи помагат страшно много, защото не се заплита роклята така и може да се ходи напълно спокойно. Единствено с ходенето назад имах проблеми заради дългия шлейф (в ритуалната зала), но танцувах, скачах, всичко беше наред. Моята рокля беше А-линия, така че в талията нямаше чак такъв обем, за мен е малко по-детска визията тип принцеса, но всеки си знае, а и на нейната възраст е нормално. Впрочем тези рокли само изглеждат тежки, заради много слоеве плат, но реално не са толкова. На мен моята въобще не ми беше тежка, а и емоцията е такава, че това е последното, за което мисли човек. Да, със сигурност са достатъчно удобни и пригодени човек да се чувства добре през целия сватбен ден, още повече, както каза ти - самата емоция е водеща и всичко друго не е от съществено значение. Просто това е моето виждане - аз съм доста капризна що се отнася до комфорта на дрехите и това определено ще ми е базата като тръгна да избирам рокля. Отделно ми е малко странно - с така огромна рокля като седне, Радослав, милия, ѝ се пада един метър отстрани.
|
|
|
|
Post by stelsko on Jul 4, 2021 14:30:09 GMT 2
Да, и на мен ми е симпатична, но на черното бяло не кога да кажа. Обективността преди всичко! Sent from my iPhone using Tapatalk Абсолютно! Да две реклами бяха споменати,но във видеото се каза,че е получила пр пратки -дрехи,пелени,пликове за кърма, козметика; което си е немалък спестен разход . Със сигурност не се радвам ,че Габриел са го изтипосали от първия ден с профил в Инстаграм. По-скоро ми е все тая,не е мое дете,да правят каквото искат,но не може да се отрече,че Пепините са в пъти по-експлоатирани. Очевидно на Филяка му е неудобно без очилата - примижава,прави кофти физиономии и от там изглежда смешен. Какво пречи да се снима с тях? Няма да развали имиджа на мама.. Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 4, 2021 14:44:30 GMT 2
Идвам от стори на Джулиана Гани от преди 4-ти часа. Возят Давид в столчето за кола, необезопасен т.е има кола само през кръста. Липсват тези през рамената. Принципно съм психар на тема безопасност на детето в колата и просто не мога да повярвам, че го возят и снимат така ...
|
|
|
Post by kalea on Jul 4, 2021 14:45:25 GMT 2
Маги Сан в стори се възмущава от теча на газопровода в Мексиканския залив, от замърсяването с СО2, радва се на забраната за употреба на еднократни пластмасови изделия и после рекламира вода Балдаран в какво? В пластмасова бутилка. Ето това е последователност, евала просто. Оф, толкова да е скапана тая вода, а маркетингът ѝ е убийствен. 😩 Тя не беше ли основната марка вода в Лафките на Пеевски? Май да, или някоя друга с подобни вкусови (не)качества. Сетих се за балдаран, защото в новия плод и зеленчук до нас са сложили хладилник на една неизвестна марка вода и жената имала чувството, че не върви. Ами просто не е известна - но аз я опитах и беше ок. По темата с пластмасата - днес бях на плажно заведение и по инерция пих латето си от сламката, а после прочетох новината, че вече ограничението за сламки и т.н. е в сила. Може би за търговията важи най-вече и тия от Рафи си пробутват сламките до последно. 😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 4, 2021 14:56:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 15:06:07 GMT 2
Хора, как е възможно жена с такова недоразвито женско телце да роди 3 деца? Пепе изглежда потресаващо зле в този зелен клин и кроп-топче.
Пуснах си да гледам Bohu Soulz и мисля, че с техния темп май няма да успеят много да свършат докато дойде зимата. Само двамата си бачкат по къщата, а тя иска много ремонт. Дани поне им е интересно.
|
|
|
Post by MamaPanda on Jul 4, 2021 15:10:52 GMT 2
Скандализирана съм от състоянието на кожата на Попова-Янг. Направо…. То не става само да мажеш различни неща. И тоя фдт не спря да го маже под очите, елементарно е…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kalea on Jul 4, 2021 15:12:28 GMT 2
Ох, малко кофти, че са сложили снимката, с която ъпдейтна публиката за сблъсъка си с ковид. Иначе нямам добро мнение за медии, които пишат такива статии за такива хора. Като кажат най-успешните ни влогъри... с такъв апломб, все едно са гении изобретатели или предприемачи, вдигнали стандарта на провинциален град.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 4, 2021 15:14:15 GMT 2
И аз не ги виждам Бохо соулз да приключат скоро. Просто имат адски много работа и ако не се доверят на някоя фирма, според мен зимата ще им е много трудна. Оценям факта, че те се стараят да поддържат и градина, и междувременно да бутат стени и да правят ремонти-супер много физическа работа! Иначе ми харесват. Гледам ги с интерес
|
|
|
Post by kalea on Jul 4, 2021 15:16:51 GMT 2
Апф, на Антоанет Пепе клинът е потресаващ. С тоя подчертан шев по централната линия. И прави иначе слабия ѝ корем да изглежда като отпуснат шкембак. Вижте и нелепото ѝ стори, където стрижат бебето. Сякаш е застинала 24/7 в тая instagramable гримаса. Направо да съчувства човек. То дори от искрения смях може да те заболи корема, какво остава да ти се схванат мускулите на челюстта да се хилиш като ряпа под команда... Писна ми да се смята, че денонощната веселост е нормална и всичко останало е "Много си негативен, жУвотът е прекрасен"
|
|
|
Post by dzyn on Jul 4, 2021 15:29:07 GMT 2
Пуснах и аз видеото на анастасия за апартамента. Много непрактично решение за огледалата-врати. Както и да ги отворяш (дори като нея), все ще оставят отпечатък. Особено от муж, който едва ли всеки път ще внимава как ги отваря и къде пипа. Разбирам идеята (семпло, прибрано), но поне за мен отпечатъците стоят далеч по-грозно от каквито и да е дръжки.
Кутиите/книги шанели, диори и вирсачита са такава бутафория (преносно и буквално) и особено в комбинация с аико и джъмбо се сливат в едно абсолютно кичозно противоречие.
Терасата е разкошна. Знам, че рускините поддържат педантичта чистота, но не мога да си представя какво време въобще й остава на ден, след като ежедневно почиства огледала, врати, тая отромна тераса и косми от кучетата. То си е работа на пълен работен ден направо 😄
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 15:38:27 GMT 2
Интересно ми е дали роклята на Ива е била спонсорирана от този бутик срещу буквално 40 минутната му реклама в канала ѝ. Някъде в останалите видеа за сватбата казвала ли е? Доколкото разбрах, тепърва ще пускат разбивка кое колко им е струвало, та ще чакам с интерес.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 4, 2021 15:52:14 GMT 2
Според мен, роклята ѝ е предоставена от бутика. Наистина страхотна е, много добре ѝ стои, красива беше, много! Също, смятам, че са платили на оператора за видеото за роклята, сватбата. Хареса ми, като се абстрахирам от факта какви са филмари.
|
|
|
Post by maggi on Jul 4, 2021 16:03:35 GMT 2
Писна ми от Антоанет, как само бърка, когато говори и как си мисли, че това е cool, и че е забавно. Разправяше, че била мислела на английски само, и й е трудно да казва думи на български. Ами, не може да се имаш за такъв голям инфлуенсър(😀) и да правиш такива грешки. Грозно е. Срам за хубавият ни език.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 4, 2021 16:08:56 GMT 2
Допадна ми, че Ивана е правила погача само с бабите и не е снимала. Не знам, просто не мога да си изкривя душата и да кажа, че 5 реклами са много. + това ме лиши от блърнатата гледка как Флори излиза от вагината й/в случая спести кадри от операцията, но ме разбирате какво искам да кажа/. Имам познати в обкръжението ми, които имаха проблеми със зачеването, и като се появи бебето, качваха снимки и клипове до откат. От тази гледна съм склонна да "простя" на Ивана. По темата с рекламите още да кажа - не намирам за нормално да се прави инстаграм акаунт на новородено днес бебе, по спомен първата снимка беше с някакви памперси и пишеше "Малкият инфлуенсър", а бях попаднала и на статия, че бебето Габриел, родено вчера, днес вече има 50к последователи. Тамън се връщам от Джъмбо и продават чудесни албуми, в които да се събират снимки за семейния архив. Не смятам, че инстаграм е мястото за такива албуми.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 4, 2021 16:56:02 GMT 2
Спомням си, снимката от първите разходки на Флориан с черната количка и покривалото отгоре в жегите. Много коментари имаше под снимката, защо са избрали черна количка за бебе и че през лятото много привлича слънцето. Ивана беше отговорила, че не харесва цветни и шарени колички. В днешното видео друга песен пее, че съжалява за количката, че е трябвало да вземат друг цвят. Очакваме нова количка пр пратка. Понякога се чудя как им се пилеят по близо 2000 лв за колички, които след 2-3 месеца сменят с друга.
Мария Жекова с нова снимка, разкрачена, по бански, а на междукрачието....сандвич. Иначе снимката е с хубаво описание за борбата ѝ с килограмите.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 4, 2021 17:08:03 GMT 2
Днес обядвам и слушам видеото на Ивана. След като поне 10 пъти повтори "това е от Икея", ММ докато се разхождаше из кухнята ме пита "тая Икея ли рекламира". "Те всички влогърки каза рекламират нещо", та чак ми стана смешно. Като послушах малко и стигнах до извода, че много малко неща са купили с лични средства, тя на всяко второ нещо казваше предоставено е, пратено е, то направо едно бебе да изгледаш от ПР пратки. Но пък честноси призна за черната количка, ами добро утро, Ивана. Нанси Карабойчева и тя стана ужасно досадна, непрекъснато реклами, сокове, памперси,тъпотии. Пепа и Филяка с нов нелеп рийлз. Аман!
|
|
|
Post by emma on Jul 4, 2021 17:22:09 GMT 2
Аз пък не виждам противоречие в думите на Ивана. Както тя самата обясни във видеото, консултантът и Боби са я посъветвали да не взима черна количка, но тя много харесвала черния цвят, след като я ползва от известно време осъзнава, че това е било грешка от нейна страна и каза, че обмислят да вземат светла количка, която да ползват лятото. На вас не ви ли се е случвало да си купите нещо, което в последствие да се окаже несполучлива покупка. Във видеото много ясно си каза, кои от нещата е получила безплатно и всъщност много по-голям процент от нещата сами са си ги купували.
Последната снимка на Ели е мега абсурдна.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 17:30:01 GMT 2
Мария Жекова с нова снимка, разкрачена, по бански, а на междукрачието....сандвич. Иначе снимката е с хубаво описание за борбата ѝ с килограмите. Тя преди няколко дни беше пуснала и стори с така...доста големи животински екскременти с описанието, че "в природата няма само цветя". Значи...мама му стара, профилът ти е за кулинария и природосъобразен живот, залагаш на някакво усещане за красота и нежност, необходим ли е чак такъв натурализъм? Ясно е, че и животните ходят до тоалетна, но е направо гадно да сложиш такава снимка и после пак кулинарните си истории с филмарски описания.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2021 18:46:42 GMT 2
Криси, май не е точно така с mr. Birch и Елица. Качил е стори, на което я е снимал в музея. Може би нещата между тях са окей, но според мен имат репродуктивни проблеми. Дано не е така, искрено им пожелавам да си имат дете/деца. Просто така си мисля от това, което е казвала/показвала и поведението й. Друго обаче ме подразни. Толкова да няма какво да показва, че качва снимки, които е правила преди година. Изобщо не коментирам, че снимката като цяло е кофти. 2020:http://instagram.com/p/CADVvcTj-lL 2021:
http://instagram.com/p/CQ6Hb30jauv
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 4, 2021 18:56:31 GMT 2
Криси, май не е точно така с mr. Birch и Елица. Качил е стори, на което я е снимал в музея. Може би нещата между тях са окей, но според мен имат репродуктивни проблеми. Дано не е така, искрено им пожелавам да си имат дете/деца. Просто така си мисля от това, което е казвала/показвала и поведението й. Друго обаче ме подразни. Толкова да няма какво да показва, че качва снимки, които е правила преди година. Изобщо не коментирам, че снимката като цяло е кофти. 2020:2021:
Доста тъпо. Само не разбрах как това е спомен от Италия, ама пък горе тагнат Копенхаген на първата снимка, а на втората тагната Ботаническата градина там. Ако някой е разбрал, моля да поясни.
|
|
|
Post by theaxe on Jul 4, 2021 19:01:29 GMT 2
Току що пускам видеото на Ива за роклята и съм на 1-вата минута, защо са без маски 3ма човека в този магазин през ноември, когато беше пика на ковид…. Роклята е много красива, но не е по моя вкус - прекалено много пластове и обем, нещо по-нежно и деликатно ми допада повече. Мислех си също, че Ива ще е с рокля русалка, нали толкова работи за това тяло и останах с впечатление, че ще иска да го покаже.
|
|